14 C
Budapest
2018 október 19., péntek

Népszerű cikkek

A gould amandina életciklusai és táplálása tenyészetben

A gouldok az amandina félék családjába tartoznak. Ezekre a madarakra jellemző a vastag kúpos csőr, aminek segítségével a nagyobb magvakat is fel tudják törni...

Használati utasítás mozambiki csicsörkékhez

Immáron három éve, hogy családtervezési okokból felhagytam a mozambiki csicsörkék (Crithagra mozambicus, korábban: Serinus mozambicus, angolul: Yellow-fronted canary) tenyésztésével, felszámoltam az állományomat és átavanzsáltam...
- Advertisement -
Budapest
köd
14 ° C
14 °
14 °
93%
1.5kmh
44%
szo
18 °
vas
8 °
hét
13 °
ked
12 °
sze
10 °

Legolvasotabbak

Talpfekély

Talpfekély E betegség tipikusan fogságban tartott madarak betegsége. Általában nem megfelelő tartási körülmények vagy nem megfelelő táplálás eredményeként alakul ki. Tünetek: A talpfekély okozta fájdalom miatt a...

Gould amandina

Gould amandina Tudományos név: Erythrura gouldiae A faj felfedezése: Az első három egyedet Hombron és Jacquinot gyűjtötte be 1839 március 27 és április 9 között. A fajt...

Gould amandina fejszínek

Gould amandina fejszínek A Gould amandinának a természetben is 3 különböző fejszínű változata létezik. Fekete fejű, piros fejű és narancssárga fejű változatok. Ezeket a változatokat...

Gould Amandina Klub céljai

Üdvözlünk minden Madárbarátot, gould amandina tenyésztőt és tartót. A Gould Amandina Faj Klub 2014 januárjában jött létre, az Ifjú Díszmadártenyésztők –Természetvédők Regionális Egyesületének első faj...

A gould amandina életciklusai és táplálása tenyészetben

A gouldok az amandina félék családjába tartoznak. Ezekre a madarakra jellemző a vastag kúpos csőr, aminek segítségével a nagyobb magvakat is fel tudják törni...

Gould amandina tartási körülményei

A gould amandina tartási körülményeinek kialakításánál figyelembe kell venni, hogy eredeti élőhelye a trópusi övben van. Ennek megfelelően fontos, hogy megfelelő hőmérsékletet biztosítsunk a...

Ajánlott cikkek

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás