-1 C
Budapest
2019 február 23., szombat

Népszerű cikkek

Hortobágy Kupa

A Karcagi H-10 és H-27 IDRE közös rendezésében második alkalommal tartjuk 2018 szeptember 20-21-22-23-án a „Hortobágy Kupa” elnevezésű kiállításunkat. A rendezvény főbb célkitűzései: A kiállításra...

III. C.O.M. – Pannonia Bajnokság

Nevezési felhívás III. C.O.M. - PANNÓNIA BAJNOKSÁG valamint XV. PANNÓNIA Kupa Nemzetközi Díszmadár Kiállítás és MAGYAR BAJNOKSÁG, (Szekció: D, E, F1, F2, I1, I2, J, K, L, M,...
- Advertisement -
Budapest
tiszta égbolt
-1 ° C
-1 °
-1 °
36%
5.7kmh
0%
vas
-1 °
hét
2 °
ked
6 °
sze
9 °
csü
12 °

Legolvasotabbak

Talpfekély

Talpfekély E betegség tipikusan fogságban tartott madarak betegsége. Általában nem megfelelő tartási körülmények vagy nem megfelelő táplálás eredményeként alakul ki. Tünetek: A talpfekély okozta fájdalom miatt a...

Gould amandina

Gould amandina Tudományos név: Erythrura gouldiae A faj felfedezése: Az első három egyedet Hombron és Jacquinot gyűjtötte be 1839 március 27 és április 9 között. A fajt...

Gould amandina fejszínek

Gould amandina fejszínek A Gould amandinának a természetben is 3 különböző fejszínű változata létezik. Fekete fejű, piros fejű és narancssárga fejű változatok. Ezeket a változatokat...

Gould Amandina Klub céljai

Üdvözlünk minden Madárbarátot, gould amandina tenyésztőt és tartót. A Gould Amandina Faj Klub 2014 januárjában jött létre, az Ifjú Díszmadártenyésztők –Természetvédők Regionális Egyesületének első faj...

A gould amandina életciklusai és táplálása tenyészetben

A gouldok az amandina félék családjába tartoznak. Ezekre a madarakra jellemző a vastag kúpos csőr, aminek segítségével a nagyobb magvakat is fel tudják törni...

Gould amandina tartási körülményei

A gould amandina tartási körülményeinek kialakításánál figyelembe kell venni, hogy eredeti élőhelye a trópusi övben van. Ennek megfelelően fontos, hogy megfelelő hőmérsékletet biztosítsunk a...

Ajánlott cikkek

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás