Szervusz Lajos!
Köszönöm a részletes beszámolót, sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni.
Szépen formálódik a Magyar Bajnokság, örülök a felajánlásoknak, felszereléseknek.
Még sosem vettem részt ilyesmiben, sokat tanulhattam volna, de még szerintem nem késtem le semmiről!
Van-e kilátás a hiányzó felszerelés beszerzésére, esetleges elkészítésére?
Van-e tudomásunk arról, hogy kitől tehetne ezeket kölcsönkérni legalább?
Van-e valami terv a Magyar Bajnokság médiatámogatására, menedzselésére? Konkrétan a beharangozó-kampányra gondoltam.
A szponzorok tekintetében kiket célzunk meg?
Javaslataim, ötleteim:
- súlyos betegségben szenvedő gyermekek (rák, súlyos cukorbetegség, autoimmun betegség, testi vagy szellemi fogyatékosság, stb.) és kísérőik ingyen látogathassák a rendezvényt. Ezt, mint közhasznú, közérdekű hírdetést (a Magyar Bajnokság teljes programjával együtt) a médiákban ingyenesen kéne hirdettetni.
Amennyiben ez az ötlet elfogadásra kerülne, megpróbálok utánajárni ennek a kivitelezéséhez.
- javaslom, hogy a program tartalmazzon egy gyermek-díszmadártartók részére tartott kis-versenyt, bemutatót, ahol szponzori felajánlásokból származó termékekkel, felszerelésekkel és oklevéllel jutalmazhatnánk a madárkák gyermek-gazdijait!
- szintén javasolok egy játékos "ki-mit-tud" kvíz vetélkedőt számukra, hasonló díjazással.
- javaslom, hogy a COM tagságú országok egyesületi vezetői részére részletes programfüzettel együtt 10 db-os tiszteletjegyet küldjünk.
- amennyiben elfogadásra kerül a DEK, úgy azt francia, angol és német nyelvre lefordítva továbbajánlhatnák a COM tagságú egyesületek felé is a Magyar Bajnokságot kihasználva.
- javaslom megkeresni a kalitgyártókat, hogy kívánják-e szponzorálni a Magyar Bajnokságot. Írásban, válaszlevél biztosításával, amit alaposan kidolgozva küldenénk el.
- amennyiben felhatalmazást kapok, úgy ismét elmennék a HeMa Kft.-hez szponzori támogatásért.
És végül, de nem utolsó sorban Jantyik Tíbornak gyógyulást és mihamarabbi felépülést kívánok!
Üdv, Balance