Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával


A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Szerző Üzenet
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
Hozzászólás 2010 máj. 12, 23:06 
Keres-kínál szabályzat

Az IDRE fórumon található keres-kínál alfórumra a jobb használhatóság és átláthatóság céljából a fórum többi részétől eltérő használati szabályzat vonatkozik. Ezen szabályzat az Általános Fórum Szabályzat egyes részeit módosítja, nem pedig az egészet helyettesíti. A nem részletezett esetekben továbbra is az Általános Szabályzat marad érvényben.

1. Az IDRE Fórum keres-kínál alfórumában csak hirdetéseket lehet elhelyezni a hatályos törvények és a jó ízlés keretein belül.

2. Minden hirdetésnek külön topikot (témát) kérünk létrehozni. Más hirdetés topikjába belehirdetni, illetve hirdetést többször felrakni tilos, ami a hozzászólás azonnali törlését vonja maga után. Vagyis egy hirdetés csak egyszer jelenjen meg és csak egy téma legyen neki megnyitva.

3. Hirdetést csak regisztrált felhasználó adhat föl. Hirdetés feladása magánszemélyeknek, nonprofit szervezeteknek ingyenes, a gazdasági célú társaságok és szervezetek kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az IDRE vezetőségével a reklámozás ellenszolgáltatásának egyeztetése céljából. Ha egy hirdetéssel kapcsolatban a fórum üzemeltetőinek kérdése merül föl, a MODERÁTOR privát üzenetet küld a hirdetőnek, erre kérjük mielőbb válaszolni.

4. Hirdetni csak díszmadarakat vagy tartásukkal kapcsolatos eszközöket, termékeket lehet. A hirdetéseket a moderátor saját hatáskörében akár előzetes figyelmeztetés nélkül is törölheti, ha úgy ítéli meg, hogy annak tartalma nem megfelelő.

5. A hirdetés és a topikja 2 hét inaktivitás után automatikusan törlésre kerül. Ha ezen időszakon belül megváltozik a hirdetés bármilyen paramétere (ár, elérhetőség, vagy ha már nem aktuális) azt kérjük a hirdetés topikjában jelezni.

6. A hirdetésben kérjük, adjanak meg megfelelő elérhetőségeket és fontosabb információkat, hogy az érdeklők közvetlenül felvehessék a kapcsolatot a hirdetővel, illetve hogy a döntésüket elősegítsük. A profilban vagy a hirdetés szövegében lehetőség szerint legyen feltüntetve a hirdető városa vagy országrésze is. Az e-mail cím publikus kiadását mindenki saját felelősségére tegye csak meg (a fórumon rendszeresen e-mail kereső alkalmazásokat futtatnak spammerek, melyeknek működését az IDRE mint üzemeltető jelen pillanatban nem tudja kiszűrni). Elektronikusan a fórumon keresztül regisztráció után mindenki küldhet a hirdető számára privát üzenetet vagy e-mailt.

7. Célszerű a hirdetés feladásakor a téma címét úgy megfogalmazni, hogy abból is látszódjon, mit szeretne eladni, keresni vagy cserélni. Vagyis ide kérjük beírni a hirdetés tárgyát!

8. Kérünk tisztelettel minden hirdetőt - önnön érdekében is -, hogy az aktualitását vesztett hirdetésüket jelezzék a hirdetés topikjában.

9. A szabályokat megszegő hirdetések törölve lesznek. Ilyen hirdetést többször feladni próbáló felhasználó első alkalommal figyelmeztetésben részesül, ismétlődő próbálkozás esetén a Fórumról való kizárással büntetjük. Kitiltás időtartama a szabályszegés mértékétől függően lehet ideiglenes, vagy akár végleges is. (megj.: a MODERÁTOROK látják az IP-t is, többszörös nickkel kár is próbálkozni.)Kis szótár a használatos fogalmakról:

Pár: mindkét példánynál bizonyosan tudjuk a nemet (ivari különbség, DNS vagy endoszkópos vizsgálat), de nem testvérek és (természetesen) nem azonos neműek.

Költőpár: megtermékenyített tojást raktak, de valami oknál fogva nem neveltek fiókákat (nem keltek ki, nem etettek, kézzel voltak fölnevelve, stb)

Tenyészpár: sikeresen költöttek és fölneveltek legalább 1 azaz egy db fiókát


 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés ebben a témában:
Ugrás:  
cron

Pontos idő: 2020 jan. 21, 7:50
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO