Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 66  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 dec. 8, 11:59 
Szia DJ!
Még ide benéztem kicsit, mert a másikon már annyira elszabadúltak az indulatok és az okoskodás, hogy az már messze nem az én világom....

Ahogy André is tanácsolta neked, szerintem is megpróbálhatod a szaporítást, hátha kisül belőle valami jó... Nem biztos, hogy az utódok is olyanok lesznek, mint az anyuka, hátha a papára ütnek :lol: Egy kísérletet szerintem is megér...

Nem tudom, láttad-e a vidofelvételeimet, ha érdekel itt megnézheted őket, most éppen Pirkó fújja és a Csirike is segít neki közben...

:wink: http://www.videopost.hu/video.php?vid=7336

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára margareta 2009 márc. 14, 17:59-kor.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 nov. 28, 16:05 
:93: Hipp-hipp, hurrá!!!! **************Kép*************

De most láccik vagy sem? :shock: Nálam X van :evil: .

Hozzászólás 2008 nov. 27, 17:41 
:107:
Kuzmi! :89: Kedves Ablakmester!!! :24:

Mond meg nekem légyszíves, hogy van az, hogy Bernát be tudja ide lopni az igyekvő mókás mikit, nekem meg már sokadik próbálkozásomra sem sikerül???!!! :evil: Itt vannak, már az ajtón kopognak az ünnepek és se hóesés, se lopakodó mikulás... Ez így nem mehet tovább!
Lécci csinálj valamit... Léccilécci! :25:

Valódi név: Füredi Bernát

Hozzászólás 2008 nov. 20, 17:56 
Üdv mindenkinek. :D

Szia Marcsi.
Gyere a Díszfácánba és megbeszéljük. :wink:

Hozzászólás 2008 nov. 20, 17:39 
Fotós kérdésekben szerintem nagyon tudna neked Lax20 segíteni :wink: . Neki is hasonló madarai vannak. Egy két trükköt-praktikát kérd meg, osszon meg veled.

Nem, valóban nem hallottam ezüstkét tiltakozni. Nekünk gyöngytyúkjaink, törpetyúkok, meg közönséges házityúkjaink voltak-vannak. Ja, meg libák és néma récék. És galambok. És...és... :D

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 nov. 20, 17:06 
A rumlit a volierben nagyon okosan csináltad mert ezek az istenadták meg boldogok ha találnak valami leküzdhető akadályt amivel jól elszórakoznak...Másznak rajt, leesnek róla, arrébb taszigálják, megtiporják, tépdesik, egyszóval minden jó ha nem egymást találják meg!..... Nagyon hervadt hely nekik a tiszta egyenes és üres simaaljú volier !...Mint halak a vízben ! Igen csak sajnos ezek nem halak !!!...
Abban viszont igaza van Gabriellának, hogy ha a keres-kínálba rakod ki őket akkor akvárium kép kell !.... :shock:

Hozzászólás 2008 nov. 20, 17:00 
Marcsi ! Miért is tartasz ilyen állatkákat ???...Igaz van aki meg pókot tart !?... :shock: Ha megismered a rollereket és a hozzátartozó foglalatosságot akkor azthiszem szép lassan elköltöznek a tikidomúak a sütőbe !?... :lol:

Hozzászólás 2008 nov. 20, 16:35 
Hallod, Marcsi, te aztán nem unatkozol köztük egyáltalán :D .

Azért, gondolom, érthető volt, amit mondani szerettem volna... És tudod mostmár, hogy a fiúkból is a kép nyújtotta látvány váltotta ki a különféle érzéseket, kérdéseket, véleményeket. Biztosan kitalálsz te majd valamit. Talán az is jó lenne hogy külön, spéci fotózásra alkalmas helyre vidd az egyes madaraidat és ott készíts róluk szalonképes felvételt :wink: .

Hozzászólás 2008 nov. 20, 14:58 
Hali-hali! Sziasztok! :D

Köszi, Marcsika, hogy ide írtál! Ez a hely tényleg megfelelő a lekizésre. Itt aztán már mindenről írkáltunk...
Brek, csak nézz át rajtunk nyugodtan, no problem. :wink:

Egyáltalán nem vagyok jártas a dísztyúkok, meg fácánok stb. tenyésztésében, ezért is szoktam néha beleolvasni ide is, oda is, és bizony vannak érdekességek! Mint ez a kannibalizmus is, amit említettél. Olvastam a keres-kínál topikot is. Tudok az esetről. Megtisztel, hogy érdekel a véleményem, bár én csak érintőlegesen tudok hozzászólni...

Személy szerint ki nem állhatom a betont! de van eset, amikor a takarítás praktikussága ezt kívánja és valószínű, hogy más komolyabb érv is szól a beton mellett. Ám azt hiszem, hogy itt a nézeteltérések nem is emiatt voltak... Hanem a "berendezés" miatt. Marcsika, tudom értékelni, hogy mindent elkövetsz, hogy a madaraid jól érezzék magukat nálad, táplálékhoz jussanak egyenlő eséllyel- mert mint olvastam, ez is probléma. És még közben fényképezni is szoktad őket nemcsak magadnak, hanem reklámozás céljával. No itt a bibi! Mert ha te azt mondod, hogy nincsenek kitéve sem fertőzés, sem baleset veszélyének, én elhiszem neked. De egy fotó, amit olyan céllal készítesz, hogy másnak is büszkén megmutathass, azon bizony nem írja, hogy melyik kis szék, és zsák, és doboz minek is van ott éppen felborulva, ilyen-olyan "kellék"szétszóródva és egyáltalán mi célt szolgálnak. A képet viszont nagyon tudja rontani a különböző tárgyak látványa. A száradni kiterített ruhák látványa is rendetlenség hatását kelti, pedig éppen most lettek kimosva, tiszták... Őszintén megmondom, én is mikor láttam a szóban forgó képeket, először csak a szanaszét "hányódó" dolgokat pillantottam meg, a fura színű falat stb., és csak aztán fedeztem fel a képeken a gyönyörű szárnyasokat.

Nem mondom meg neked, hogy hogyan és milyen ketrecben vagy szabványnak megfelelő körülmények között tartsd a madaraidat, de azt tudom tanácsolni, hogyha fényképet szeretnél róluk készíteni, akkor igyekezzél olyan hátteret biztosítani a képnek, hogy a madár legyen a lényeg! A többi az csak mind zavaró tényező. Maga a kép összhatása is kellemes legyen mint látvány! De ezt sem kellene neked mondanom, hisz képeket festesz, alkotsz... Képzeld azt a madaraid fotózásakor, hogy éppen most alapozol, vázlatolsz és festesz 8) :wink: . A többi meg privát ügyed.

Puszillak: Gabesz

Hozzászólás 2008 nov. 20, 13:23 
Sziasztok!
Nekem ez már nagyon unalmas!!!
(kinek nem inge nem veszi magára)

Hozzászólás 2008 nov. 11, 15:22 
deszép! Miylen fiura hogy így hasonlítanak:) Nincs az a ember fia aki meg tudná különböztetni öket esetenként! Mostanában én is kiengedem repülgetni és már nagyon ügyesen szálldos :)

Hozzászólás 2008 nov. 10, 16:46 
DJ. itt az ikertestvére, ez még egy régebbi kép, amikor egyedül volt....
Dec. elején lesz 4 éve, hogy vettük.

Kép

Hozzászólás 2008 nov. 7, 16:46 
DJ ez teljesen az én Csirikém, ahogy ott figyel a zöld akármi tetején...
Mintha csak ikrek lennének...

Hozzászólás 2008 nov. 7, 11:45 
béke és nyugalom, amig a szex odaát van :D
Kép
Kép

Hozzászólás 2008 nov. 4, 10:00 
DJ mi újság madárfronton? Alakúlnak a madaraid?

Hozzászólás 2008 nov. 4, 9:58 
Íme Pirkómról egy újabb sztárfotó, amikor a hálószobába csavargott körülnézni.... Már egyre kiváncsibb!

Kész fotómodell:
Kép

Ez a póz megfelel....?

Kép

Hozzászólás 2008 szept. 28, 21:51 
doromboló írta:
Sőt ha jól emléxem egy spanyol nyerte az énekes kanári VB-t, de lehet hogy Portugál...?! Majd előkeresem az összesítőt...Sőt a címe is meg van a szivarnak..asszem a harmadik is Spanyol vagy Portugál volt...
Ja ! És gere be ha erre jársz természetesen szívesen látlak csak előtte hívjál, hogy itthon legyek ...

Jól emlékszel, nemrég volt a tévében egy müsor és spanyol a jelenlegi roller világbajnok.

Hozzászólás 2008 szept. 25, 13:40 
Grrrrrrrrrr ! :23: Összes kib...ott baromfia ! (Lánya!)....Mindenki a helire !!! .... Hogy mertek itt pajzánkodni !...Már régen vagy egyáltalán nem tiportalak meg benneteket !....Má nem is emléxem pontosan ! ....Rontom bontom szette vette teremtete !.....
Egyszerre 4 - et !?... Hm !....Meg akartok ölni ???? !!! .... :57:
Jók legyetek nekem !... :74:

Hozzászólás 2008 szept. 25, 12:41 
Ismerem, Marcsika. És azt is tudom, hogy sokféle szófajjal intézhetünk megszólítást. A "szomszédos" esetben indulatszóval, mint szófaj. Igen, persze, vannak itt is árnyalatnyi különbségek, mint a "Hé, mindenki!" és a "Hé, paraszt!" Mindkettőt szándékosan idéztem :roll: . És talán az sem mindegy, kit szólítuk meg eképpen... Mondtam, lehet, maradi vagyok.

Hozzászólás 2008 szept. 25, 12:16 
Naaagy ölelés neked is :D ! :40:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2008 szept. 25, 12:16-kor.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 66  Következő