Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Ördög Dániel

Hozzászólás 2008 jún. 3, 15:06 
rollerbird: Talán nézz el ide: www.fotovilag.hu
Itt sokat tanulhatsz.
És ha van valami kérdésed: ordogdaniel@gmail.com
Próbálkozz még a makróval, de a többieket szerintem máshol beszéljük meg, mert még az lesz, hogy nem ide tartozik.
Jah, és én meg szegedi parasztgyörök vagyok, az sem jobb:)
És mindenkinek köszi....
Üdv: Rasta

Hozzászólás 2008 jún. 3, 9:22 
Először is őszinte részvétem Dani, :46:
Teljes szívemből együtt érzek veled, hisz ő a kis barátod volt, nem csak egy madár a sok közül, ahogy írtad is...
Gyászold meg nyugodtan, aztán, ha már úgy érzed vidítsd fel magad egy újabb kis énekessel, aki lehet újra egy kis kedvenced, majd meglátod....
A fotóid tényleg nagyon kreatívak, a jövő fotós nemzedéke lehet belőled (már most is az vagy), további sok sikert és remélem még hallatsz magadról...

Valódi név: Thomas

Hozzászólás 2008 jún. 2, 23:11 
Nekem meg az tetszett a legjobban ,hogy tisztán látszott a virágpor, szépen egyesével, hisz tudjátok mennyire aprócska az egész......na meg ettől az olcsó géptől ??! :shock:

Meg amúgy is !! szabolcsi parasztgyerektől ennyi tellik ! :D

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 jún. 2, 23:08 
Hát így elsőre nem rossz... meg szerintem nem is a virágpor számán van a lényeg...
Fény és Árnyék! (Jin és Jang :wink: .)

Hozzászólás 2008 jún. 2, 22:55 
Gabesz ! Ha gondolod átküldöm neked e-mail-ben a fotót EREDETI MÉRETBEN az sokkal szebb ! Azon meg is számolhatod hány virágpor látható ! :wink:
Ja amúgy a fotó egy véletlen szüleménye, akkor vettem és tesztelgettem.....és fedeztem fel ,hogy jéééé ,ezen makró funkció is van ??
Egész jól sikerült a kép és meghagytam .

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 jún. 2, 22:50 
Na ! Milyen értékes érzékeny életfelfogás ! ...Ez jött le a fotókról...
Szupi !.... :15:

Hozzászólás 2008 jún. 2, 22:49 
Na má nehogy az Idre legyen a hibás, hogy nem jól hozza le a képet :roll: ... Nem is kell egy nem tudom milyen drága gép, csak jó legyen az optikája! A képen levő virág töröknek lehet hogy török, de ha kicsit másabb szögből fényképezted volna és enyhébb megvilágítással netán egy későbbi órában, ahogy a nap oldalról világítja meg a virágmézet vagy amit a szirmokon sejteni lehet..., lehet, hogy sokkal szebben lejött volna :wink: Talán a mézen elcsillanó fényt kellett volna inkább lekapni, mit az egész virágcsokrot...
No de erről Rastát kérdezd, mert ő ebben nagyon ügyes!
:15:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2008 jún. 2, 22:53-kor.

Hozzászólás 2008 jún. 2, 20:14 
Köszi.
Rollerbird:
Nagyon szép fotó, hidd el nekem sincs komoly gépem.
Csak egy kis kezdő, és azt tuningolom kókány megoldásokkal.

Hozzászólás 2008 jún. 2, 19:55 
Szia Dani !
Nagyon sajnálom a bördöt ! Főleg így ,hogy leírtad milyen tünetei voltak, rossz volt még elképzelni is nem ,hogy még látni :(

Valóban nagyon tehetséges vagy ! GRATULA ! :wink: Én is készítettem már makró fotókat. Igaz ,nem olyan tutik mint a tiéd.....meg az is igaz ,hogy nem egy nagy értékkű géppel. Itt van egy ,de sajnos az eredeti mérete ( 1600x1200 ) túl nagy felbontású és az IDRE automatikusan lekicsinyítette ( 800x800 ) -ra,hogy fel tudja rakni a topikba.
Teljes méretében a virágpor is kristálytisztán látható ! Ezen sajnos nem :?
Lányok ! Amúgy ez egy Törökszegfű ??

Kép

Hozzászólás 2008 jún. 2, 18:46 
Sziasztok!

Nagyon sajnálom a kismadarad, Dani. Szerintem nyugodtan gyászold meg, ebbe nem hiszem, hogy bárkinek is beleszólása lehetne...

Én is megnéztem a fotóidat, tényleg nagyon szépek, igazi művész fotók. Te biztos valami ilyesmi pályára készülsz, ugye? Mert nagyon tehetséges vagy. Gratula!

Hozzászólás 2008 jún. 2, 18:10 
Danika, nagyon sajnálom!!!
És nagyon át tudom érezni a bánatod... én is vesztettem el szívemhez nőtt madarat, sajnos nem egyet... De hát tudod, "az élet az csak egy pillanat ebben a nagy örökkévalóságban..."

Nagyon szép, sőt, kifejezetten gyönyörű ez az "In memoriam" kép!!!

Megnéztem a makró fotóidat is :D . Lenyűgöző, milyen művészien tudod szemlélni és fotón rögzíteni az abszolút gömbölyűt, a vízcseppet!!! Nagyon szép! Gratulálok!!!
Te egy nagyon tehetséges fickó vagy :wink: ! Ugye tudsz róla?

Ha valaki nem látta, klikk ide: http://youtube.com/watch?v=_dYDgRrj1es

Puszi neked: Gabesz

Hozzászólás 2008 jún. 2, 14:52 
:cry:
Már késő...
A reggelt még megélte, de a délutánt már nem....
Üres nélküle a röpde, nagyon üres....
Ez az Ő tollacskája:
Kép

Hozzászólás 2008 máj. 23, 20:55 
Szia, Rasta!

Érdekes képeid vannak. Egyik sem hagyja az embert mély benyomás nélkül, egyáltalán nem tud közömbös lenni, legyen az pozitív vagy negatív hatással. Előző profilod egyenesen a pokoli sötétség éjéből tekintett ránk, és mintha a fekete párduc csak félszemmel nézett volna ki a sűrűnfont hajad rácsai közül... Itt meg két félbevágott fiatal van egymással rézsút szembeállítva, de nem elég, hogy nem tudnak egymással "beszélni", hisz nincs szájuk, de ráadásul még el is tekintenek egymás mellett a megfoghatatlan messzeségbe... Két fél ki nem egészíti ki egymást :roll: . És a felvont szemöldök is mond valamit! Lécci hozz magadról egy földön járó emberi képeeet! Attól lesz személyesebb itt a társalgás, hogy mindenki tudja, kivel beszél, bár azért vannak itt is sokan, kik nem néznek szembe a zemberrel! Cserébe én meg elhoztam neked a Picikédet és elmondom, hogyan tudsz képet feltölteni, ha netán addig nem jönnél rá :wink: . Ja, és a bitmap típust nem tudja befogadni, de ha másként mented opcióval jpg, jpeg, pjpeg, gif, png, x-png, x-citrix-pjpeg formátumok egyikévé alakítod, akkor már küldheted is ide nekünk!

Dani Picikéje :D :

Kép

Csak tedd be a szépia csontot, majd fogja csipegetni, ha szükségét érzi, de az is jó, ha reszelve teszel be. Nálam eszik. Állandóan bent van a kalit sarkához csíptettem, rögzítettem oda. De lágy kaját miért adsz neki? Elég lenne a magkeverék és hetente kétszer zöld vagy gyümölcs!!! Nem kövér kicsit? Olvass vissza itt kicsit és megtudod, hogyan csekkolhatod le a madarad kondícióját :wink: .

Üdv: Gabesz
Ui: trükkösen odavarázsoltad a dzsungelt 8) !

Hozzászólás 2008 máj. 21, 17:58 
Azt a hétördög napodot!!! Ma minnyá elékerül az asztalfiából a laskasirítő! :96:

:75: :77:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 máj. 21, 15:00 
Hát nem is tudom...talán inkább csak a lányoknak kéne megmutatnod hogy "mekkora".. :57: Nekem az is elég lenne, ha kimásznál magadból egy kicsit, egy felismerhető fotó erejéig !... :08:

Hozzászólás 2008 máj. 21, 13:52 
daniduke írta:
Van egy kanárim, kedvencként tartottam bent kalitban. Most viszont van egy külső röpdém, most is ott van. Mivel egész életében lakás madár volt, gondolom, csak tavasztól kora őszig lehet kint, igaz? És nimfákkal lesz együtt tartva. Tudom, hogy a nimfák nem valami veszekedősek, de szerintetek tenyész időszakban nem látják majd el szegény kanárim baját?

Szia, Rasta!
Jó itt is látni téged :D ! A profilodról lestem le, hogy szeretsz fotózni (én is), és ez a képed abszolút vág az email címedhez 8) . Ördögi! Kicsit túlságosan is...de én tudom, hogy egy széplélek lakozik benned! Kérdezz csak, nyugodtan! Nem hiszem, hogy lenne olyan kérdés, mire ne érkezne válasz! Van képed a röpdéről? Nem emlékszem, hogy láttam volna... mintha csak belülről fényképezted volna... Mutasd meg nekünk! Mekkora? Hány madarat szeretnél elhelyezni benne?

Üdv: Gabesz :wink:

Hozzászólás 2008 máj. 16, 21:41 
Hali, hali!!

Ha már van egyéb eszmecsék topikunk, akkor azt hiszem, ennek a linknek itt nagyon jó helye lesz benne, itt a nagy állatbarát fórumon. Manócskától hoztam, ki maga önkéntes munkatárs az állatmentőknél.

"13-án levetitették végre az Ügy -t - amiben mi is szereplünk -

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php ... _id=376160

remélem jól linkeltem be - nézzétek meg - és szavazzatok ránk. Én is ott vagyok ám benne 8-)
- szavazni vasárnap éjfélig lehet a 1771 számra - csak T-com és T-mobil irányból.

Tegnap elromlott a rendszer és vagy 5 órát álltak - addig nem tudtak szavazni az emberek - elkeseritő - sok szavazattól estünk el -

Még egyszer köszönöm a német juhászok nevében -
most is 11 kutyát kéne menteni altatás elől - gyepmesteri telepekről -

puszi és kellemes hétvégét - Manócska01"

Az "ÜGY" FELHÁBORíTÓ és MEGHATÓ is egyben...
Üdv: Gabesz

Hozzászólás 2008 máj. 13, 15:07 
És ahoz mit kell beírni, hogy Mona barátosnénk is előjöjjön???
:24:

Hozzászólás 2008 máj. 13, 9:12 
Köszi Gabikám, ügyes vagy!
Tényleg így még nem látni a videoimat, de ha a keresésbe beírjuk, hogy kanári, akkor mind megjelenik, sőt még a Mona barátosnőnké is :lol:

Hozzászólás 2008 máj. 12, 18:49 
Hadd segítsek :wink: :

http://www.videopost.hu/video.php?vid=4075

www.videopost.hu/videoim.php -de itt még sajna nem adja a te videóidat...

Ui: Egy kis szünet a titok. És nagyon édes a szép színes trió :D .

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 66  Következő