Szia, Rasta!
Érdekes képeid vannak. Egyik sem hagyja az embert mély benyomás nélkül, egyáltalán nem tud közömbös lenni, legyen az pozitív vagy negatív hatással. Előző profilod egyenesen a pokoli sötétség éjéből tekintett ránk, és mintha a fekete párduc csak félszemmel nézett volna ki a sűrűnfont hajad rácsai közül... Itt meg két félbevágott fiatal van egymással rézsút szembeállítva, de nem elég, hogy nem tudnak egymással "beszélni", hisz nincs szájuk, de ráadásul még el is tekintenek egymás mellett a megfoghatatlan messzeségbe... Két fél ki nem egészíti ki egymást

. És a felvont szemöldök is mond valamit! Lécci hozz magadról egy földön járó emberi képeeet! Attól lesz személyesebb itt a társalgás, hogy mindenki tudja, kivel beszél, bár azért vannak itt is sokan, kik nem néznek szembe a zemberrel! Cserébe én meg elhoztam neked a Picikédet és elmondom, hogyan tudsz képet feltölteni, ha netán addig nem jönnél rá

. Ja, és a bitmap típust nem tudja befogadni, de ha másként mented opcióval jpg, jpeg, pjpeg, gif, png, x-png, x-citrix-pjpeg formátumok egyikévé alakítod, akkor már küldheted is ide nekünk!
Dani Picikéje

:
Csak tedd be a szépia csontot, majd fogja csipegetni, ha szükségét érzi, de az is jó, ha reszelve teszel be. Nálam eszik. Állandóan bent van a kalit sarkához csíptettem, rögzítettem oda. De lágy kaját miért adsz neki? Elég lenne a magkeverék és hetente kétszer zöld vagy gyümölcs!!! Nem kövér kicsit? Olvass vissza itt kicsit és megtudod, hogyan csekkolhatod le a madarad kondícióját

.
Üdv: Gabesz
Ui: trükkösen odavarázsoltad a dzsungelt

!