Hali, hali!
Én is mind ezt mondtam neked/nektek!!! Tanulj attól a madártól!
Sok mindent lehet tanulni tőlük!
Az első tojásból akkor elméletileg 18-án kellene kelni a picinek! A másodiknak 19-én... Addig, mint a magzatukat féltve őrző kismamák, türelemmel várjuk az idő múlását, majd a picik világrajöttét! Nagyon szeretném, hogy ezúttal termékenyek legyenek a tojások, és egészséges pici kis fiókákkal adományozzanak meg titeket Rebekáék. Megérdemelnétek

, annyira odaadóan figyeltetek rájuk, gondoztátok őket.
Közben több dolog is eszembe jutott...
1. A műtojás- beszéltünk róla, itt nálunk nem lehet kapni, de mivel leleményesek vagyunk, műtojásnak használhatunk egy tojás nagyságú fagolyót is pl. Egy nagyon frappáns ötletet Csicsörkétől "loptam": paszulyszem! Mondjuk a kanári tojás méretéhez én a bivalypaszulyt ajánlom (tudod: fuszulyka

) No persze, ehhez a művelethez otthon kell lenni... Skype-n ez nem megoldható.
2. Egy tel. beszélgetés alkalmával hallottam, hogy rákiáltottál Emanuelre, mert csetepaté volt a fészek fölött. Ha még most is ketyerészni volna kedve, de már Rebekának egyáltalán nem az jár az eszében, lehet belőle cirkusz! Ha még megvan a kis kalitod, akkor lehet, hogy szükség lesz rá...
3. És mint már annyiatoknak felhoztam magam ellenpéldának (Rongy Elek, a példakép...), Gizmó, mondom neked is, készülj fel arra is, hogy a 3. és 4. fióka, ha szerencsésen kikel a tojásból, nagyon meg fogja sinyleni azt a pár nap különbséget... Ezen topik legelső irományai erről szólnak... (Hogy akkor még kakasnak mondtam a hímet? Ma már tyúkot is mondok! És azt gondoltam, hogy 4 év madarazás az már milyen sok...)
Ezt kívánom nektek: