Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 nov. 7, 9:48 
:41: Most aztán választhatsz Amaryli !

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 nov. 7, 9:33 
Én is azon gondolkodom, hogy mit vehetnél be(!) kedves kis betegem, de talán az Anti..., az mégis közelebb van ?! :42:
De most tényleg ! Vírus kering a levegőben és ezt simán megkaphattad az elmúlt időszak tömegközlekedési járművein ! Ami legyengített az valóban vírus lehetett de a legyengített szervezetben azonnal elszaporodnak a különféle baktériumok melyek milliárdjai mindenhol megtalálhatók. Ezek ellen meg nem kell szarozni, hanem anti...! Csak sajnos nem mindegy milyen, mert a bacik nagy része már rezisztens a klasszikus antikra. Ha a gégészeten van ismerősöd akkor ott mindig van olyan új anti amelyik kirúgja belőled 2 nap alatt a dzsudzsut ! Mindössze 3-5 tabletta van a dobozban innen ismered fel, hogy ez a tuti kategória. E mellett meg tedd azt amit a Monalisa mondott Koldrex nélkül....
A fertőzést meg tőlem kaptad madár szinten, ne pajzánkodj a rizsekkel.
A Lajos még mindig nem fogta fel, hogy ha valaki kis lakásban szép muzsikát akar előállítani akkor más hangok elszúrhatják az egészet !
Persze akinek több helyiség áll rendelkezésére az akár dankasirályt is tarthat !!!...Az igazán ideális az ha a költő helyiség mellett van egy tréning szoba ahol a fiatal hímeket készíted fel, mert az öreg tojóktól és a már megváltozott hangú öreg hímektől rosz hangokat is eltanulhat a fiatal roller...Van egy áthidaló javaslatom ! Ha ennyire tetszik a fahéj rízs, akkor csinálj a falra egy ilyen postert és abban baj nélkül gyönyörködhetsz ! :lol:

Hozzászólás 2007 nov. 7, 8:15 
Szia Amaryl !

Hogy igazi dezertőr legyél, viszek neked ajándékba a novemberi Országos bajnokságra egy pár FAKÓ színű (korábban = fahéj) rizspintyet.

Hozzászólás 2007 nov. 7, 8:14 
Sziasztok!

Amaryl drága, nem kell mindjárt antibiotikum, mert az ilyen náthák 80-90 %-át vírus okozza. Szedjél napi 500 mg C vitamint, igyál sok teát, ha nincs allergiád, igyál Ca pezsgőtablettát, és ha ezek után nem nagyon javulsz, akkor még mindig ott vannak a nátha csodaszerei, pl. a Coldrex. Ja, és van ez a Hustagil nevű köhögéscsillapító, gyógynövényes, nagyon tudom ajánlani!
Antibiotikum csak a legvégső esetben kell, a piát meg hagyd meg ünneplésre! :D

Ja, és a Gabesz nagyon jó tippet írt pár szólással előbb: kinyomtatja a humoros írásokat, és azokat olvasgatja, az már fél gyógyulás! Ajánlom neked is, szerintem tuti tipp!

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2007 nov. 6, 23:36 
Gabesz írta:

Kuzmi, az irigykedő ikon melyik???

Még nincs de mingyá lefényképezek valakit :wink:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 nov. 6, 23:28 
Ha még nem döntöttél, akkor válaszd Antit! :lol:
Gyógyulj meg!

Kép

Bocs a sok OFF-ért, de míg (szerencsére és egyelőre) nincs kanári SOS, addig megférnek itt a jómadarak, úgy gondolom...

Hozzászólás 2007 nov. 6, 22:57 
Ne nevettessetek,mert akkor köhögőrohamot kapok!!! most meg azon dilemmázom,hogy antit...akarom mondani,antibiotikumot vegyek be vagy valamilyen komolyabbat???nincs nagy választék,mert nekem elveim vannak,és elvből nem szoktam inni,sőőőt,meg sem veszem ami alkohol,azt is előbb említett okokból,de van itt a fiamnak pár üveg ilyen-olyan zsibbasztó vacakja,lázam nincs,csak náthám meg köhögés,aztán azt mondja a gyerek,inkább gargalizáljak valamivel)))hogy hatékonyabb mint a gyógyszer,és kismértékben ez is az!!!Még nem tudom melyiket választom,de az tuti,ha a gyerekre hallgatok,legalább az látszani fog rajtam!!!árban meg tök mindegy!!!! :drunken:

Hozzászólás 2007 nov. 6, 22:51 
Ez most nekem szólt? Még a fejem sem ingattam...
:77:

Sőt! Tiprásra engedély megadva.
:97:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2007 nov. 6, 23:00-kor.

Hozzászólás 2007 nov. 6, 22:45 
Hogy idreröppentél egyből drága dísztyúkom !
Én nem tiprok meg senkit az engedélyed nélkül !...De a madárhodájunkban rndet kell tartani !?... :64:

Hozzászólás 2007 nov. 6, 22:37 
Sziasztok!

Amaryl, te csak úgy utazgatsz, már biztosan lesznek rollereid, rizspintyek felé is kacsintgatsz és még te panaszkodsz??? Ez most azért jött ki belőlem, mert a múltkor nem reagáltam az anyókás bejegyzésedre! Na. Most megkaptad! Hogy egyeseknek bejó dolguk van!

Kuzmi, az irigykedő ikon melyik???

Hozzászólás 2007 nov. 6, 22:36 
Hahaha,hisz írtam,hogy csak megfordultam!!!! :61: ugyanis busszal jöttem haza Sárvárról...bár ne tettem volna!!!! Már akkor gyanús kezdett lenni a dolog,mikor az első megálló Borgáta volt,aláfestésnek szántóföld....és ez így ment,végig...és egyszer csak látom,Herenden is tesz egy görbe kanyart,akkor fordultam ott meg!!! Szfehérvárig ezt játszotta,az idegeim meg ne tudjátok ...... elég az hozzá,hogy Fehérvárnál ment ki az M7-re,onnantól haladt,de ahhoz képest hogy indultam Sárvárról 17,25-kor,és a Kosztolányira értem 21,45-kor,nem semmi utam volt,miközben a torkom úgy fájt hogy nyelni nem bírtam...ezerszer megbántam hogy nem kocsival mentem!!!!szóval csupán csak emiatt az apró kis malőr miatt nem hívtalak!!!! :lol:

Hozzászólás 2007 nov. 6, 22:18 
Nekem meg Te tetszel Amaryl drága, de még tetszenek a többiek is de sajnos be kell látnom, nem fog menni !...
Azért hogy nem hívtál fel, hogy erre lesz dolgod, még számolunk ! Mert találomra, :96: hogy nem szálltál le az még érthető, de hogy nem hívtál ?....

Hozzászólás 2007 nov. 6, 22:09 
Szevasztok! dögrováson vagyok,semmi hangom,emiatt csak olvaslak benneteket!!)))Kell nekem kóvályogni,2-án még Herenden is megfordultam,Dorombolónak ki is integettem de nem vett észre!!! Jellemző!!!! :02:
Egyébként rollereim lesznek,de ettől függetlenül,régóta,egyre jobban,és még annál is egyre jobban,rettentően tetszik a fahéj színű rizspinty!!!! :30: :02:

Hozzászólás 2007 nov. 6, 21:19 
:55:

Hozzászólás 2007 nov. 6, 20:58 
Köszönöm, Lajos Bátyám, rajtam nem fog múlni! :D

Hozzászólás 2007 nov. 6, 18:14 
Kedves mona !

Persze, hogy lehetsz elfogult, csak az első olvasati érzésemet írtam le azonnal........... de tényleg, majdnem elindultam tömegoszlatni.....olyan lelkesen ecsetelted a rollerokkal való tervedet, kívánom, hogy minél elöbb sikerűljön megvalósítani.

Hozzászólás 2007 nov. 6, 17:56 
Sziasztok!

Lajos Bátyám, nem értem, miért ne lehetnék elfogult a rollerekkel szemben, és miért ne tenyészthetném csak ezt a fajta madarat? Nagyon sok madárfajta tetszik, a színük, vagy a viselkedésük miatt, de ahogy Doromboló is írta, nincs lehetőségem minden madárfaj tartására, ami megtetszik. Emeletes házban lakom, és nagyon sokáig próbálkoztam, mire rátaláltam a rollerre, ami, mint megtudtam, kifejezetten szobamadár. Ezért is maradtam ennél a madárnál, hosszú távon, és tenyésztésben csak benne gondolkodom.
Nagyon szépek egyébként a madarai, csak gratulálni tudok hozzájuk, tényleg, és biztos van ennyi madárhoz külön helysége, ahol tarthatja. Szerencsés. Nekem csak a lakásom van.

Doromboló, ha ezt a rengeteg madarat betelepítem hozzám, akkor kapok egy szobát nálad? Mert elférni nem nagyon tudnék... :D

Hozzászólás 2007 nov. 6, 10:01 
Tényleg Mona !
Miért nem tartasz vidapintyeket ? Pont jól mutatnának a bejárati ajtód előtt ! Aztán rögtön az ajtók mögé meg szalagpintyeket javasolnék, mert azok jobban bírják a gyűrődést ha valaki nagyon szélesre tárná az ajtót ! Aztán az ebédlő-konyha részre (emeleti kislakás úgy tudom) sámarigókat és rizseket ajánlok ezek még körettnek is elmennének de a zebrákat, sirálykákat ki ne hagyd, legalább jobban hallod a nyekergésüket mert evés közben magyar ember nem beszél ! A nappaliban szövő madarak legyenek csapperekkel (beszélgetés mellé),de mivel közösségi madár ezért jó sokan legyenek ! Azért legalább egy kúszófolyosót hagyjál a szövevények között ahol a vendégekkel be lehet majd jutni a szaros kanapéig ! A hálószobába vigyed a rollereket hogy a zsibongó őrület után ha nyugovóra térsz legyen egy barátságos halk énekű kis madár amelyik elandalít hogy ki tudd pihenni magad, hogy holnap újjult erővel mehess tömegmadarászni !
Ha kibírod karácsonyig, kapsz tőlem ajándékba egy karvajt amit csak el kell engedni a lakásban és rend lesz !...A háló ajtajára meg tegyél lakatot hogy a huzat ki ne nyissa míg a karvaj rendezkedik ! :92:

Hozzászólás 2007 nov. 6, 8:20 
A második képen látható fehérszárnyú özvegypinty és még 3 társa az F2 kategóriában kollekcióban voltak kiállítva Karcagon. Ők repkedtek szoros kötelékben egy álló napig a kiállítási teremben a látogatók legnagyobb örömére és az Én bánatomra. De mégiscsak ők nyerték a kategóriájukban a legtöbb pontot (359) . Ezek aztán nincsenek elhízva.....lehet, hogy nekem is repűlnöm kéne ???????

Hozzászólás 2007 nov. 6, 8:10 
Igen ezekről ...... is.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 66  Következő