Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával


Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Szerző Üzenet
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
Hozzászólás 2012 jan. 6, 16:54 
Idézet:
Lajos bá!

Remélem nem haragszol meg rám, az Idrében is számíthatsz rám, de a jövőben egy újonnan induló, komplex madarász oldalnak lettem az 'egzotikus galambok, gerlék' téma felelőse! Kizárólag csak azért vállaltam el, mert az egyik példaképem kért fel rá!


Szervusz Tomi !

Nincs miért haragudni, hiszen a cél közös : " a meglévő tapasztalatokat az igénylőknek átadni "

Engem csak egy aggaszt, mégpedig az, hogy a szakleírások tulságosan feldarabolódnak és igazán sehol sem jelentkezik koncentráltan a mondanivaló. Jónak tartom a kezdeményezést, de az egzotikus díszgalamb tenyésztők jelenleg még kis csoportja így teljesen kiesik a látogatásokból, vagy csak kizárólagosan célirányosan keresik fel. Általában az a helyzet, hogy az egzotikus díszgalambok más madárfajok mellett vannak tartva és a komplexebb honlapokat többen látogatják. Szerintem ezt az előnyét már többen felismerték és szakcikkeiket a saját honlapjuk mellett az IDRE-n is elhelyezik. Lásd Lakó Antit a lágyevők sorozatával, de korábban is volt ilyen kezdeményezés az énekes kanáriknál, ott is megmutatkozott a kiváláskori csökkent látogatottság, mely arra következtetett, hogy beszűkűlt az érdeklődők köre. Az viszont a széleskörű elterjedést veti vissza. Esetenként az ügy többet veszíthet vele, mint mennyit nyer.

Az egy percig sem vitás, hogy hazánkban az IDRE a leglátogatottabb honlap és napról-napra egyre jobban fejlődik, már szinte zsúfolt is a szakcikkektől, de ezért működik ilyen jól, mert sokrétű betekintést nyújt a madarász világba. Ezt a lehetőséget a helyedben nem hagynám ki, csak azért sem, mivel a szervezeti támogatást is megkaphatjátok az egyesülettől, ha igényetek van rá.

A javaslatom a következő : Az általatok fontosnak tartott leírásokat az IDRE honlapon is helyezzétek el és nem kell a látogatónak keresgetni a leírásokat, viszont szakmai kérdéseivel a fórumotokon bármikor tud hozzátok is fordulni.

Sok sikert a munkához.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Regionális Ezüstkoszorús Mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2009 júl. 5, 22:01
Hozzászólások: 551
Tartózkodási hely: Kóka(Pest megye)
Valódi név: Laczkó Tamás
   
Hozzászólás 2012 jan. 4, 11:06 
Sziasztok!

Minden kedves forúmozó társamnak és barátomnak tiszta szívből kívánom, hogy sikerlüljön annyi madarat tenyészteni, amennyit csak szeretne!

Lajos bá!

Remélem nem haragszol meg rám, az Idrében is számíthatsz rám, de a jövőben egy újonnan induló, komplex madarász oldalnak lettem az 'egzotikus galambok, gerlék' téma felelőse! Kizárólag csak azért vállaltam el, mert az egyik példaképem kért fel rá!
Az IDRE forúmának is maradok további látogatója és rád is számítani szeretnék, mert az ismereteid és információid másoknak is segíthetnek és segítenek is annak ellenére, hogy vannak, akiknek nem céljuk a magyar madarászat ügyes-bajos dolgait jobbá tenni, renbe tenni :cry: !

Ha valakit érdekel az induló madrász oldal, akkor a www.diszmadarak.hu fórumán informálódhat!

A barátaim egy olyan komoly és igényes szak cikkekkel tarkított oldalt szeretnének létrehozni, amely hasonló színvonalú, mint az IDRE fóruma. Minden madarásznak segítséget nyújt az információk áramlásában és olyan nagy madarászok írásait lehet majd olvasgatni, akik a tudásukat egyszerűen csak átadni szeretnék !
Igaz ez az oldal is magyar oldal, de a határon túli és a külföldi madarászoknak is segítséget nyújthat :D !

Üdv mindenkinek: Laczkó Tamás(Jattostomi).Jattostomi

_________________
Laczkó Tamás

www.gportal.hu/laczkotomi


 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés ebben a témában:
Ugrás:  

Pontos idő: 2020 feb. 26, 14:59
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO