Az elektromos egérriasztó kilőve.
Marad az élvefogó és a ragasztó. Biztos el fogok velük szórakozni.
Azt olvastam, hogy ezek a kis dögök nem is olyan buták. Pl ha egy élvefogóba bemegy aminek a bejárata felcsukódik ahogy végigszalad rajta végülis a stressztől elpusztul de olyan vizeletet bocsát ki amitől a többiek tudni fogják, hogy oda nem szabad menni mert veszélyes.
Van olyan egérfogóm amit messze el is kerülnek az egerek pedig a fal mellé helyeztem ahol szaladgálnak. Lehet éreznek rajta valamilyen vizelet szagot?
Nálam a virágaim is ott telelnek ahol a madarak vannak. Tegnap előtt kihordtam őket és másnapra már az egyik szép dézsás virágom földjébe belefúrtak a kis dögök és elkezdték rágni a gyökerét, készítve az újabb fészket maguknak a cserépben.
Mit ne mondjak legszívesebben a háztetőt leszedtem volna az idegtől, de megnyugtattam magam és elhatároztam hogy hadjáratba kezdük v elük szemben
Másik.....
Az egérméregről is azt olvastam, hogy azt is megérzik az elpusztult egeren, hogy miből evett és a többi nem fogja enni. Ez szerintetek igaz????
Bevallom a méregtől félek nagyon mert ugyan a madaraim nem tudnak kijönni a röpdékből de láttam a múltkor, hogy az egérsz@ar kék volt. Ha valamelyik madár véletlenül megeszi, akkor az tuti elpusztul
Már tegnap a seprűvel álltam a szoba közepén és vártam a kis dögöket. Olyan gyűlölet van bennem feléjük, hogy el sem hiszitek.
Nyugodtan élhetnének még 10-en is a madaraim között. Még enni is adnék nekik, de amit csinálnak már túlzás, illetve ahányan vannak az már elképesztő
Mindig rendet tartok, tiszta hülye vagyok, hogy minden nap sepregetek, törölgetek a madaraknál, mégis ezek a dögök olyan érzést keltenek bennem mintha egy koszfészekben tartanám a madaraimat
A minap a padló alól akkora földkupacot kapartak ki, hogy azt hittem, vezetik a gázt a szobába