Az egyik tagtárunktól vettem tavaly, ők nevelték. Eszembe sem jutott kínát tartani, de mikor megláttam a hatalmas fejét és még csak pár hónapos volt...hát én még életembe nem láttam ekkora kína fiókát, ugyhogy gyorsan megegyeztem a haverommal és hazahoztam

Aztán kereshettem hozzá tojót, de ugy néz ki hogy sikerült, kb egyidősek és már teljesen külömböznek ahogyan a képen is látszik, persze talonban van egy 2 évvel idősebb tojó is, biztos ami tuti

Hál isten már elég rég neveltem fiókát, asszem utoljára a barátot neveltem, meg akkor egy barátom lóriját, de az épp elég volt egy időre. Pedig nagyon szeretem csinálni, de suli mellett könnyebb volt 12 nimfával, náhány nagy saniyval, kis sanyival, lórival, rozellával, nagyon kellemes meglepetés volt egy fisher törpe, aminek eladtam a szüleit és utána jutott eszembe hogy belenézzek az odúba...hatalmas hiba volt, de aztán nagyon jól sült el, szerencsére egyedül volt pirike a fészekben, kb 5 napos lehetett és olyan tündér virág lett, hogy nem lehetett levakarni, de szó szerint! Sajnos annyira megtanulta a "gyere" vezényszót hogy ha nem mondtam akkor is kamikazézott a nyakamba amint meglátott

De hogy mennyire hülye tud lenni az ember...hát odaadtam a szomszéd faluba egy barátomnak...utoljára kapott tőlem élő ember madarat!!! Egy héten belül elpuszult. Na de mindegy is, jeszus, most nézem h rossz a topik...bocs az illetékesektől

Hu, ez kalandos kis történet, jó sok papeszt neveltél már..
Szegény törpe Pirike..