karel írta:
...Jó. Tőlem át lehet venni máshonnan és lehet alkalmazni a pongyolaságot itt is, sőt be lehet állítani a hozzászólásaimat kötekedésnek - engem pedig hülyének - de nekem csak annyi volt a szándékom hogy szakmailag helyes kifejezéseket alkalmazzunk.
"ők csak tudják..." LEHET. DE az meg biztos hogy az ék alak nem az én fejemben született meg, hanem mások tanították. (Talán nem mellesleg szakmailag kicsit ott voltak a szeren. Egyébként pár diplomás emberekről van szó, AKIKHEZ KÉPEST amúgy én tényleg segg hülye vagyok. Náluk gyorsan jött a karó ha valaki "v" alakot emlegetett az ék helyett). Viszont azt nem értem hogy akkor itt hobbimadarászok miért erőlködnek és derülnek jókat - az amúgy jobbító szándékú - (szerintük) hülyeségemen.....
"ők csak tudják..." LEHET. DE az meg biztos hogy az ék alak nem az én fejemben született meg, hanem mások tanították. (Talán nem mellesleg szakmailag kicsit ott voltak a szeren. Egyébként pár diplomás emberekről van szó, AKIKHEZ KÉPEST amúgy én tényleg segg hülye vagyok. Náluk gyorsan jött a karó ha valaki "v" alakot emlegetett az ék helyett). Viszont azt nem értem hogy akkor itt hobbimadarászok miért erőlködnek és derülnek jókat - az amúgy jobbító szándékú - (szerintük) hülyeségemen.....
na akkor bemásolok onnan is ahol nincs "pongyolaság".
onnan ahol igazán ott vannak a szeren. figyu:
"MADÁRHATÁROZÓ
Lars Svensson, Peter J. Grant, Killian Mullarney, Dan Zetterström
Fordította: dr. Magyar Gábor, Schmidt András, dr. Sós Endre
A magyar kiadást szakmailag ellenőrízte: Haraszty László
...LUDAK... Vonulók, hagyományos útvonalakat használnak, családokban vagy nagy csapatokban, V alakban vagy hullámzó, hajlított sorban vonulnak..."
nem akarlak semminek sem beállítani.
a hozzászólásnál javaslom az emotikonok használatát, ezzel is segítve
ahozzászólás pontosabb megértését.