Csicsörke írta:
...szép fogás Gabi
Köszi
No, nekiveselkedtem végre és összeírtam az eddig általam megfigyelt, lencsevégre kapott vagy csak éppen szeműgyre vett madarakat. Külön soroltam a kerti vendégeket (A), külön a kapun küjjel ehelyt a tóig

(B) és kirándulások alkalmával sasolt madarakat (max 30 km-es körzet) (C), aztán megint külön a távolabbi vidékeken látott madarakat (D). Ez lenne a kocamadarász fajlistám
A.
házi veréb, mezei veréb, széncinege, kék cinege, barát cinege, erdei pinty, citromsármány, csicsörke, füstifecske, csilpcsalp fűzike, házi rozsdafarkú, őszapó, vörösbegy, tengelic, barázdabillegető, süvöltő, kerti poszáta, csíz, csuszka, balkáni gerle, fenyőrigó, seregély, csonttollú, meggyvágó, parlagi galamb, balkáni fakopáncs, szarka, csóka, dolmányos varjú, kuvik
B.
sárga billegető, ökörszem, mezei poszáta, mezei pacsirta, nádirigó, szürke légykapó, rozsdás csuk, vízirigó, tőkés réce, tövisszúró gébics, fürj, guvat, holló, vörös vércse, fehér gólya
C.
fenyves cinege, búbos cinege, hegyi billegető, molnárfecske, szirti fecske, keresztcsőrű, nagy őrgébics, nagy fakopáncs, fekete harkály, fenyőszajkó, rétisas, békászó sas, egerészölyv, uráli bagoly
D.
szajkó, fekete rigó, gyurgyalag, parti fecske, vékonycsőrű sirály, dankasirály, örvös galamb, vetési varjú, fekete gólya, szürke gém
s aztán külhonban: bütykös hattyú, üstökös kárókatona, vízityúk, búbos pacsirta, búbos vöcsök, csörgő réce, fácán
Ja, most jön az apróbetűs rész

: egy évben sem nulláztam le a listát.
Üdv és pussz: Gabesz