Kérdésedre válaszolva: Igen.

Mindhárom szempont jól hangzik. De a legfontosabb most az lenne, hogy lehetőleg Bp budai oldal, vagy Pest megye budai oldalához közelebb eső részén levő helyről tudnék vásárolni. (de ha nagyon nincs közelebb átmegyek a Pesti oldalra is, csak messzebb ne kelljen.) Nekem a teljesen standard kinézetű madár tetszik és mivel a kislányomnak veszem szülinapjára, így persze nem lenne szerencsés ha valami egészségi gondja lenne. (Persze gondozni közösen fogjuk őket.) Még 28 évvel ezelőtt nekem is voltak Zebrapintyeim, egy nagyon aranyos pár, akik az évek alatt jópár fészekaljnyi fiókával okoztam örömet gyerekkoromban, ezt az örömet szeretném megosztani az én gyerekeimmel is, ezért az is fontos, hogy egy jól harmonizáló pár legyen, akiktől egészséges fiókák születhetnek majd. Egy a gond a tervemmel, hogy már csak pár napom van az egészre. A kalitka (Ferplast Piano 6) + kaják, stb., ma a futárral már megérkezett, már csak egy szép, standard, egészséges, nem rokon, összeillő Zebrapinty pár hiányzik hozzá a jövő héti szülinapig.

Ha tudtok ajánlani bárkit, (aki lehet most ezt ebben a pár napban nem olvassa), de Bp budai oldalának vonzáskörzetében tenyészt Zebrapintyet, kérlek küldjétek át az elérhetőségét. Köszi.
ckuzmos írta:
Nevemen írta:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elég sürgősen szeretnék egy pár "tökéletes"

zebrapintyet vásárolni, tenyésztőtől Buda, Budakeszi, Zsámbék, Érd, stb. környékén. Tudtok ajánlani valakit? Már órák óta a netet túrom, de nem sok sikerrel, hátha itt konkrétan tudtok ajánlani valakit.
Köszi!
Milyen szempontból keresel tökéletes zebrákat? Egészség szempontjából, standard szempontjából vagy tökéletesen harmonizáló pár legyen stb?