zsuzsanna írta:
és a korvimin?használja valaki?van valakinek tapasztalata? nekem van egy dobozzal, de eddig még nem  mertem adni nekik.
A KORVIMIN ZVT + REPTIL-re gondolsz? Én hüllőknek adtam régebben, semmi baj nincs vele. Viszont az olyan "all in one" készítmény. Emiatt vigyázni kell, nehogy túladagold. Mondjuk elég havonta - kéthavonta egyszer adni (főleg, ha más vitaminokat is kapnak). Én a túlzott vitaminozástól jobban félek mint a vitamin hiánytól, mert ha megfelelően vannak táplálva az állatok, akkor a legritkábban fordul elő vitamin hiány. Más kérdés persze a költés, fiókanevelés ideje, akkor megnő az igényük mindenből (ásványi anyag, vitamin, stb). Olyankor jól jön egy kis plusz. Szvsz.

Belépés
 Belépés Regisztráció
 Regisztráció Madarász térkép
 Madarász térkép GyIK
 GyIK Chat
 Chat Madaraim
 Madaraim Keresés
 Keresés

)))
 )))

A viccet félretéve, az a mérőkanál az Orlux vitaminokhoz van, és annak az 1 grammos térfogata, és a Laktiferm 1 grammos térfogata között, a különbség elenyésző, talán nem is mérhető. Nem úgy mint egy kávéskanál között, amiben csapottan is legalább 6-8 gramm belefér.
  A viccet félretéve, az a mérőkanál az Orlux vitaminokhoz van, és annak az 1 grammos térfogata, és a Laktiferm 1 grammos térfogata között, a különbség elenyésző, talán nem is mérhető. Nem úgy mint egy kávéskanál között, amiben csapottan is legalább 6-8 gramm belefér.