Sziasztok!
Olvasva Tamás jogos "felháborodását" azon gondolkoztam, hogy............... Részben igazat adok, hogy már a csapból is "tenyésztőtől hullámosok kaphatóak". Nos! Én már feladom, mert egy olyan "igényem" lenne, ami egy, azaz egy kis madárról szólna, ami nincs!! Az, hogy szinte teljesíthetetlen itt a környékemen? Hihetetlen. Végső "elkeseredésemben adtam fel ide is, meg még sok helyre is "kérésem", hirdetésem. Elhihetitek, hogy mint ahogy Ti írtatok, úgy válaszolt más is. Senki, tehát senki nem jelentkezett. Kb. egy hónapja keresek és kis madár NINCS! Menjek Monorra?! Nos. Mehetnék, csak egy (sok) a baj. Ahhoz, hogy innen odajussak, jó pár ezer kemény forintba kerülne. és így már sokallanám azt az 5-8000.-Ft-ot szegénykére, igazatok van, akkor minek szövegelek, reklamálok? Oké, ott vagyok esetleg. Kihez forduljak, kit keressek, tenyésztőt? Nincs kiírva ki tenyésztő, ki a megbízható. Neten kerestem Hullámos papagáj tenyésztőt. Szerintetek? De kb. hasonló, mint itt. Lett nyitva egy topic tenyésztő nevekkel. Kérdezem én hány van benne? Megsúgom, egy sem! Olvastam olyan hirdetést,(expressz) hogy Monoron felvásárolna madarakat. Felhívtam titkosított számról, hogy árul is, vagy csak felvásárol. Letagadta magát maximálisan! ŐŐŐŐ? ugyan már nem is tud erről, nem is ismer, nem is ott lakik ami a hirdetésben szerepel, ő nem is ő! Hát ki? Pedig 2 hirdetése is fut . Kereskedés? Hmmm, fiatal, kedves ismeretlen kis madárkák vannak, azt sem tudják honnan stb....................
Akkor hol van ömlesztve, hol az a sok tenyésztő, stb...........
Tomi, ne érts félre, csak az a helyzet, hogy egy bizonyos helyen, körzetben sok hirdetés fut, az még nem jelenti azt, hogy alapja is van és országos probléma.
Lehet, hogy én is problémás vagyok, de nem érdekel, én meg olyanhoz értek amihez meg mások nem. Emberek vagyunk, mindenki más és más. De legalább próbálkozom, ha már (igaz, csak 2 éve) belefogtam és szeretném, ha a madaraimnak a legjobb lenne. (nem tenyészet, hobbi) (egy apró kitérő megjegyzés volt) Innen is a régiek valóban eltűntek. Feladták, vagy belefásultak kitudja. Kérdeztem még régen mi lett M...val. Válasz semmi. Érdekelt volna, mert jókat írt. Lehet, hogy valakinek ellensége,(a hátteret nem tudom) de mégis................, miért van "zárdába". nah, mindegy. De legalább "ott volt", ha valakinek segítség, vagy tájékoztatás kellett.
Brahiból felhívtam egy tenyésztőt! Kedvesen tájékoztatott, hogy neki nincs, de megkérdezi az ismerősét. Visszahívott, sajna neki sem volt! De legalább megtisztelt azzal, hogy utánajárt. (spontán hirdetés volt még januári és bepróbáltam) Köszönet Neki.
Tehát összegezve. Nagyok az igényeim. Ez van.
Üdv: Imi
_________________ "Szárnyam lenne, madár lennék, minél magasabbra repülnék. Mivel szárnyam sincsen, repülni sem tudok, így maradok a földön és csodálkozom"! (ismeretlen, én)
|