Na most értem én, hogy elvileg túl sokan vannak, na de hogy még párt se válasszanak?!?!?! Egyszer kétszer láttam etetést még vagy 2 hónapja, aztán ők is abbahagyták. CCsak ez a 2 buzi hím, aki valamit produkál. Nincs odú, amíg még csak nem is etetik egymást! Minek? Az az egy sem gerjesztette őket még arra se, hogy a közelébe menjenek. Nem akarnám kolóniában tartani őket, vannak kisebb kalitkák amibe ha végre párba állnának külön helyezném el őket. De így minek? Csomó ideig voltak külön, minden eredmény nélkül.
Megszokták-e a helyet? Március elejétől kezdve amiket legelőször vettem eltelt 4.5 hónap, ennyi idő alatt még egy vadbefogott madár is már jobban érezhetné magát.

Zavarás: egész nap nem vagyok otthon, nincs gyerek, macska, semmi extra, normál életvitelű 2 fős háztartás.
Megfelelően vannak táplálva: szerintem igen, leírtam, hogy mi mindent kapnak.

Ugyanilyen ellátás mellett ugyanabban a nappaliban szaporodtak a katalinok is, zebrapintyeknél is vol ttojás, csak nincs odújuk, mert még fiatalok.
Tenyészérettek-e? Már akkor sem voltak (2 kivétellel) baba madarak, amikor megvettem őket. Amik Monorról valók ott nem lehetek biztos semmiben, de van, amit havertól kaptam ajándékba, neki semmi indoka nem lenne kamuzni, az a tojó tavaly nevelt is.
Vitaminokat is kapnak időnként a vízbe, Lactifermmel porozom a lágykajájukat, jó, hogy a sejhajukat nem nyalogatom ki!

Ja és még annyi, hogy mivel a földön is van egy etető, és az ág pedig magasan van, még repülni is tudnak. Nyilván nem hasonlítható össze egy több négyzetméteres fészerrel, de azé' nehogy má' csak fészerbe szaporodjon a hullámos?!?