Nagy Tamás írta:
Helló Lacrimosa!
Akkor Te szerencsés vagy nimfáiddal. Inkább 10 hullámos csípés, mint egy nimfáé. Amikor megfogom az nimfáimat, több helyen "erősen" vérezni szokott a kezem, persze csak akkor mikor nem tudom normálisan megfogni. Mert ha a feje bekereül a mutató és hüvelyk újjam közé, onastól kezdve nincs csípés.
Akkor Te szerencsés vagy nimfáiddal. Inkább 10 hullámos csípés, mint egy nimfáé. Amikor megfogom az nimfáimat, több helyen "erősen" vérezni szokott a kezem, persze csak akkor mikor nem tudom normálisan megfogni. Mert ha a feje bekereül a mutató és hüvelyk újjam közé, onastól kezdve nincs csípés.
Igen, sokan mondták már, hogy szerencsém van a nimfákkal! Egyiket tudom nyúzni, ahogy akarom, csak csőrével üti a bőröm, hogyha valami nem tetszik neki, de csípni sosem csípett! Idegen nimfát is fogtam már meg, és annak a csípése sem vészes, viszont mikor a hullámosokat kezeltem anno, na azok tudnak kellemetlen perceket okozni. Náluk a baj, hogy úgye csőrük is kisebb, a bőrnek csak egy kis részét csípik meg, és azt rángatják... A kis sanyi pl.: az egész ujjat átfogja, így annak csípése nem annyira vészes, igaz az a bőrt nem rángatja, hanem kilyuggasztja...