wisest írta:
Reklámozás nélkül, nálunk két áruház méretű kereskedés van, ahová szoktam járni, de ezeket én még nem láttam... Keresgélek egy ideje, de nemtom hol tudok ilyeneket venni... Mindenhol csak a kutyáknak és macskáknak árulnak mindent, amit az ember el tud képzelni... a bolhairtótól a kimérős (minimum 20 féle) kutyasütik, meg művizeleten keresztül és sorolhatnám.... Sem a Hema termékeket, sem hasonló komolyabb vitaminokat nem látok soha, pedig már sokat kerestem céltudatosan... Magyarország 2. legnagyobb városában lakok, de biztos én keresgélek rossz helyen... Egy helyen találtam szaporodáshoz Orlux terméket. Nameg mindenfelé a vitaminos kismagok, meg a 200 Ft-os madárdoktor...
Ti hol szoktátok beszerezni ezeket?
Miért, Debrecen nagyobb, mint Győr?
Nálunk is az állatpatikában van laktiferm, az állateledel boltban nincs, ott csak bóvlit árulnak.

Mi is közösen szoktunk rendelni az internetről, így eloszlik a költség, a gyűrűkkel is ezt szoktuk csinálni.
Marcsi, ez komoly kérdés volt,vagy poén ? 2., jól írta az előttem szóló. kb 206.000 ember. A 3. azt hiszem Miskolc. De Pécs és Szeged is tuti nagyobb. Na mindegy.
Debrecenben a nyugati utcán és a Diószegi úton van állatpatika, ahol láttam már ezt a terméket, nem tudom tartják-e állandó jelleggel, de kérésre tuti megrendelik.