Ez egy rossz vicc:) Ilyen nincs. Ha Olaszországba vitték volna akkor elhiszem de így…
Én Kolozsváron éltem 17 évet és fürjeket tartottam, amikor jól ment a fürj biznisz! Most is elég sokan foglalkoznak fürjekkel és nem igazán tudják eladni a vágni való madarakat! Sőt 400-500ft egy fürj, ami sokkal olcsóbb, mint a hullámos! Egy vágni való felhizlalt fürj nem annyi grammos mint egy hullámos!
Sziasztok!
Nagyon szép szekrénykalitokat látok itt!

Én is most csinálok egy ilyesmit a 2 pár hullámosomnak!
De most nem ezért vagyok itt.
Ma beszélgettem egy ismerősömmel, akinek sok hullámosa van, és valaki mindig megveszi tőle a szaporulatot. Nem rég tudta meg, hogy ez a valaki, aki romániába viszi ki őket, fürjként árulja utána a megölt, megkopasztott és megcsonkított papagájokat, mert úgy már állítólag össze lehet téveszteni a fürjjel, amiért jó pénzeket adnak.
Én ezt eddig nem hallottam, és nagyon elszomorodtam.
Ezek után, ha nekem valaha születnek kis papagájaim, biztos nem adom el egyben őket.
Most, ahogy visszagondolok, tavaly tavasszal a szentesi börzére elmentünk nézelődni, és amint leparkoltunk, valaki odajött, hogy nem hoztunk-e hullámost, mert azonnal megvette volna.
Honnan lehet megtudni, hogy aki fel akarja vásárolni, annak milyen célra kell

Gondolom, nem szabad akárkinek eladni, csak megbízható vevőnek, aki leinformálható vagy ismeri az ember... De aki először ad el, és nincs kiépített kapcsolata?
Üdv.: Évcsi