Támogassa egyesületünket adójának 1%-ávalHozzászólás a témához  [ 3963 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 199  Következő
Szerző Üzenet
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2010 jún. 6, 16:49
Hozzászólások: 2218
Tartózkodási hely: Bács-Kiskun megye
Valódi név: Ferenc
   
Hozzászólás 2019 máj. 1, 10:33 
Kép

Kép
Kép


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2010 jún. 6, 16:49
Hozzászólások: 2218
Tartózkodási hely: Bács-Kiskun megye
Valódi név: Ferenc
   
Hozzászólás 2017 ápr. 19, 22:15 
Kép

Kép

Kép


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2010 jún. 6, 16:49
Hozzászólások: 2218
Tartózkodási hely: Bács-Kiskun megye
Valódi név: Ferenc
   
Hozzászólás 2017 márc. 5, 11:48 
Dolgoznak a mamik :).
KépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKép


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2010 jún. 6, 16:49
Hozzászólások: 2218
Tartózkodási hely: Bács-Kiskun megye
Valódi név: Ferenc
   
Hozzászólás 2017 jan. 2, 17:43 
KépKépKép

Kép
Kép
Kép


 
Offline
Csatlakozott: 2016 márc. 24, 21:14
Hozzászólások: 28
   
Hozzászólás 2016 szept. 9, 20:21 
Igaz nem kép,de a hullámosaink:

phpBB [video]


 
Offline
Csatlakozott: 2015 júl. 6, 12:34
Hozzászólások: 30
   
Hozzászólás 2015 aug. 9, 9:42 
Sziasztok.
Epitettem egy maszofat a madaraimnak. Eddig szeretik csak meg jatekokat kell szereznem ra es valami ragcsalni valokat.
Kép


 
Offline
Csatlakozott: 2010 nov. 24, 8:31
Hozzászólások: 1
   
Hozzászólás 2015 ápr. 29, 21:28 
Madaraim lakosztálya! :)


Csatolmányok:
img20150429_211357.jpg
img20150429_211357.jpg [ 55.49 KiB | Megtekintve 10377 alkalommal. ]
 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2009 dec. 15, 12:44
Hozzászólások: 6198
Tartózkodási hely: Érd
Valódi név: Malmarits Tamás
   
Hozzászólás 2015 feb. 24, 13:13 
Dolmányos írta:
Gondoltam megosztok néhány képet róluk:

Direktben próbáltad linkelni a képeket a google mailből, ez nem működik sajnos így. A hozzászólást amikor írod a szövegdoboz (ahová gépelsz) aljánál van egy felirat "• Kép feltöltése a hozzászóláshoz". Ha ennek a segítségével töltesz fel képeket, akkor azt automatikusan be is illeszti a hozzászólásodba. Csak ne felejtsd el feltöltésnél bejelölni a "családbarát tartalmat" - különben pikáns képeket tesz be mellé reklám célzattal a képtárhely szolgáltatója. :lol:

_________________
It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.
Charles R. Darwin


 
Offline
Csatlakozott: 2015 feb. 1, 17:06
Hozzászólások: 2
   
Hozzászólás 2015 feb. 23, 20:53 
Pár hete vettünk két hullámos papagájt, tojót és hímet.
Már kezdenek szelídülni, és próbálok mindent megvenni/elkészíteni, ami kell nekik.
Gondoltam megosztok néhány képet róluk:

Dalnok, a hím:

Kép

És Rigó a tojó:

Kép


 
Offline
Csatlakozott: 2014 dec. 28, 19:48
Hozzászólások: 4
Valódi név: Hannák Judit
   
Hozzászólás 2015 jan. 4, 17:58 
Sziasztok! Szia Cingiii!

Időközben nagyjából kiolvastam a fórumot, bár ahol 400 feletti oldal volt ott csaltam is egy kicsit és néha átugrottam a beszélgetést :mrgreen:

Minden esetre megtudtam nagyon sok hasznos dolgot és persze felmerültek bennem újabb kérdések is. Örülök hogy ráleltem erre a fórumra, remélem felbukkan itt más is, és nem csak magamban blogolok majd.

Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy a kalitkát közben lemértem és 33x60 széles és 54 cm magas. Bár ez nem nagy eltérés ahhoz képest, amit írtam, de picit nagyobb mint emlékeztem.
Illetve a kiengedésükkel azóta még egyszer próbálkoztunk, de ugyanaz lett sajnos a vége, miután több mint 12 órát töltöttek kint étlen-szomjan és menni kellett aludni, kénytelenek voltunk hajkurászni őket. Lehet, hogy tényleg meg kellene várnom, amíg kézhez szoknak?
Esztit azóta átkereszteltük, Marci lett, néha Marcipánnak hívjuk, tetszik neki az új név :mrgreen:

Megnéztem a magkeveréket is, Versele-Laga van, hullámospapagájnak való. Olvastam a fórumon több helyen, hogy sokan ilyet etettek, úgyhogy gondolom ez a jobb fajták közé tartozik. Ebből a márkából érdemes kipróbálni az egyéb kiegészítőket is? (pl. szárított lágyeleség)

Olvastam több topicban is, hogy sokan almaecetes vizet adnak a madaraknak, 5%-os ecetből 1 liter vízbe 10 ml-t ajánlanak, más helyen pedig 5-7 ml-t írnak kúra esetén, 2-3 ml-t folyamatos adása mellett. Ez tényleg jó hatással van a madarak egészségére? Érdemes adni nekik időnként? Vagy ez csak olyankor számít igazán ha sok madár van (pl. atkák ellen)?

Az etetésekkel kapcsolatban még kicsit gondban vagyok. A fórumokon olvasottakból azt veszem ki, hogy többeknél a magkeverék és / vagy egyéb eleség nincs bent egész nap a madaraknak, hanem pl. 2x etetnek egy nap. Ennek van jelentősége, egyáltalán jó ez? Vagy ez csak volieres tartás esetén van? Úgy értem a madarak elég gyors emésztésűek, melyik módszer ajánlottabb? Gondolom túlenni nem tudják magukat, én legalább is nem láttam még, hogy egész nap csak az etető felett ülnének.

Próbálkoztam, hogy miket esznek meg, mondjuk úgy hogy van, amiből "eszegetnek", a reszelt répa és a főtt rizs tetszik nekik, az almából is csipegettek ha lereszeltem (egészben berakott szelethez hozzá se nyúltak csak bizalmatlanul megkocogtatták a csőrükkel), de a csírázott magot, tojást nem nagyon részesítették előnyben. A csírázott maggal még azt is kipróbáltam, hogy csak azt tettem be nekik de inkább nem ettek semmit, úgy tűnik nem igazán ízlik nekik. Ezt viszont nem merem keverni a rendes magkeverékkel, nehogy bepenészedjen.
Nem adom fel, kísérletezek, de egyelőre úgy tűnik az sem mindegy nekik, hogy melyik etetőbe mit teszek, a magkeveréket bárhonnan kikanalazzák (játékot készítettem nekik kupakokból és egy fagolyóból, a kupakból is kiszedegették örömmel), de az egyéb eleségből csakis kizárólag a rúd mellé akasztott kis etetőből hajlandóak csipegetni.
Földről sem esznek, semmit, még a fürtös kölest sem eszik meg onnan, ha a kalitka aljába teszem, bár homokot csipegetni már láttam őket lemenni egyszer...

Aztán olyan kérdés merült még fel bennem, hogy mi az, amit NEM lehet nekik adni (avokádón, kenyéren és száraz tésztán kívül, arról tudok)? Persze itt a hétköznapi élelmiszerekre gondolok, zöldségekre, gyümölcsökre és egyebekre... sehol nem találtam a fórumon egy alapos felsorolást, vagy intelmet arról mi az, ami nem tesz jót nekik, vagy mérgező. Nagyon jól elvagyok amúgy a reszelt répával ez olcsó is, csak szívesen kísérletezek ha van olyan, amit szívesen esznek, hogy változatos legyen nekik.

Aztán még próbálnék nekik valami természetes dolgot is adni, de sajnos nincs kertünk, lakásban lakunk. Van egy szép nagy bokor aloe vera-m... abból például lehet nekik beakasztani egy levéllel? Vagy inkább ne?
Totál bio, cserépben van, nyilvánvalóan sosem permeteztem semmivel, szobanövényként van tartva. Kerttel rendelkező ismerőseimet már megkértem, hogy szerezzenek nekem megfelelő méretű ágakat, hogy lecserélhessem a sima ülőrudakat, az utcáról nem merek ilyet felszedni, mert ki tudja mi érte.

Mennyire fáznak meg könnyen? Sajnos nagyon meleg van nálunk, főleg a nappaliban ahol őket is tartjuk, ezért rendszeresen szeretek szellőztetni. De azért féltem őket, nehogy megfázzanak. Nincsenek huzatos helyen, de nyilván azért jön rájuk is a friss, hűvös levegőből (általában bukóra nyitjuk az ablakot, szóval azért nem hideg-sokk ami bejön), ezt azért még bírják, vagy ilyenkor inkább vigyem el őket a helyükről olyan helyre ahol nem jön rájuk a levegő?

A barátkozás nagyon lassan megy. Oda szoktam ülni hozzájuk és beszélgetek velük, ilyenkor már előfordult, hogy odaültek mindketten a hozzám közelebbi rúdra és onnan figyeltek, néha válaszolgattak is, láthatóan érdeklődnek és észrevettem, hogy megismerik a hangomat (alakomat?) is, ha megjelenek akkor elkezdenek figyelni és csipogni. A kislányom mesét is olvas nekik esténként, azt nagyon élvezik, forgatják a kis fejüket :alien: :bom:
Kettejük közül inkább Bence az aki szerintem kevésbé félénk. Egyik sem engedi még hogy hozzáérjek, de szoktam próbálgatni hogy beteszem a kezemet a kalitkába és a tenyeremre rakok egy kis fürtös kölest (hátha). Bence engedi hogy 5 cm közel vigyem a kezemet, de ezt megunja 1-2 perc után és arrébb megy. Marci egyáltalán nem enged közel, ha beteszem a kezemet rögtön arrébb megy a lehető legtávolabbra. Annyit azért már nála is elértem, hogy ha benyúlok az etetőért akkor nem repked jobbra-balra veszettül, csak arrébb megy. Remélem a kitartó közeledésem hatására előbb utóbb megenyhülnek és kézhez szoknak, ez az ő érdekük is lenne, hiszen akkor a kiengedést minden nap meg tudnánk ejteni, pl. este is egy-egy órácskára. Tudom hogy két madárral nehezebb mint egyel, de remélem azért nem vágtam lehetetlenségbe a fejszémet.

Az ugye normális hogy veszekedni szoktak néha? Időnként előfordul, hogy az egyik lelöki a másikat maga mellől (néha ok nélkül is), vagy nem engedi oda a magos tálhoz, vagy elüldözi onnan csak azért mert "miazhogyamásikeszik". Főleg Bence szokta Marcit piszkálni, de azt figyeltem, hogy azért Marci is jut elegendő ennivalóhoz, valamikor Bence úgy dönt nagy kegyesen, hogy odaengedi enni 8)
Illetve néha verekednek is, de nem nagyon komoly ahogy látom, csak kis kakaskodás.

Ahogy olvasgattam a két legaktívabb topicot (jó sokat visszaolvastam), egyre inkább azt gondolom, hogy szívesen vennék majd melléjük egy-egy tojót. Nem áll szándékomban komolyan szaporítani őket vagy nagy állományt tartani (nem is nagyon lenne hol hiszen lakásban élünk - max. az erkélyre tudnék telepíteni voliert de akkor meg a szomszédok lincselnének meg a hangzavartól), de kipróbálnám a dolog öröméért, mondjuk 1-1 kalitkában (páronként). Azt olvastam ez jól működhet ha legalább 2 pár van.
Mindenképp úgy szeretném hogy a tojók is kézhez szokottak legyenek, ezért nyilván fiatal madarakat lenne érdemes majd vennem. Azt gondoltam talán idén, tavasszal-nyáron megvenném őket és várnék még egy évet azzal, hogy odút is kapjanak, így elég idősek lennének és elég kézhez szokottak mindannyian :)
Ez reálisan hangzik így?

Na most hirtelen ennyi, így is van bőven mire válaszolnotok.

Köszönöm előre is a válaszokat :)

Felteszek még egy fotót róluk, ez ma készült. Marci viaszhártyája kicsit mintha lilulna (Marci nem ennyivel kisebb, a kép csalóka, bár valóban kisebb).Judit


Csatolmányok:
Marci-es-Bence2_web.jpg
Marci-es-Bence2_web.jpg [ 107.42 KiB | Megtekintve 10992 alkalommal. ]
 
Offline
Csatlakozott: 2014 dec. 28, 19:48
Hozzászólások: 4
Valódi név: Hannák Judit
   
Hozzászólás 2014 dec. 30, 10:04 
Szia Cingiii!

Nagyon köszönöm a részletes válaszodat!

Igazából olvasgattam a fórum korábbi hozzászólásait, ahogy időm engedte, így láttam pár hasznos infót például épp ezzel kapcsolatban, hogy hím-hím párok és egyedül lévő madárkák, úgyhogy azon kívül hogy hangosan felnevettem a villamoson reggel, különösebb sokk nem ért :mrgreen:
Vagyis inkább megkönnyebbülés, hogy mondjuk nem két nőstényt sikerült. Sajnos nem olvastunk utána eléggé az elején, gondoltuk az eladó biztos tudja (mert amúgy elég hozzáértőnek tűnt), olyan helyről vettük őket ahol tisztán tartják őket, egészséges vidám kinézetű maradarakat árulnak és az eladó is nagyon készséges volt, gondolom ez hogy tarka domináns ez a genetikai tulajdonságait jelenti (szóval nem hibáztatom az eladót, hogy lánynak nézte), én sem tudtam, hogy ilyen változatosak.

Amúgy sem cserélném el se Esztit se Bencét semmi pénzért, már most is nagyon megszerettük őket, igaz hogy eredetileg a lányomnak vettük, de szerintem én már jobban oda vagyok értük. Mindkét madárka külön kis egyéniség.
Ez hogy Eszti hím egyébként megmagyaráz egy dolgot: Sokszor elüldözi Bencét az eleségtől, először ő eszik, majd utána Bencét is odaengedi ha ő már jóllakott és kicsit furcsálltam, hogy miért csinál ilyet egy tojó. Egyébként kettejük közül ő a mozgékonyabb, dumásabb, van hogy be nem áll a csőre, Bence pedig csak oda-csippan egyet-egyet a dologhoz, ő kicsit nyugisabb, de ő is nagyon érdeklődő, csak talán kicsit kevésbé heves vérmérsékletű.

Az első kiengedésnél is csak bent volt kaja és innivaló is. Gondolod, csak várnom kellett volna még egy kicsit? Annak azért örülök, hogy nem orroltak meg rám emiatt a kis üldözés miatt, nem félnek jobban mint előtte. Arra azért figyeltem, hogy egy sállal fogtam meg őket, nem a puszta kezemmel, nehogy aztán attól féljenek, bár nem tudom ennek van-e jelentősége. 31-én újra próbálkozok, akkor otthon leszek egész nap.

A helyük egy 50x50x35-ös kalitka. Remélem ez elegendő hely kettejüknek, mivel ennél sokkal nagyobbat nem tudnánk elhelyezni (max. még 10 centivel szélesebbet). Van bent nekik szépia, homokot szórtunk az aljára, két itató, egy magetető és 3 ülőrűd. Ebből az egyik természetes fa, de majd szeretném lecserélni a 2 műanyag ülőrudat is valami szép göcsörtös faágra, amint tudok szerezni, mert olvastam hogy az sokkal jobb nekik.

Megnézem majd otthon mi van a magkeverékükben, de ez valami jobb fajta (német), van benne mindenféle mag, még egy kevés fehér szotyi is elszórtan, az eladó azt javasolta hogy emellé már másfajta magot külön nem kell venni, mert teljes értékű.

A lágy eleséget hova érdemes tenni nekik? Vettünk felakasztható kis etetőket, de láttam több fotón, hogy sokan a földre helyezik. Amikor először én a földre helyeztem hozzá se nyúltak, de ha kicsit több félét szeretnék nekik adni, akkor a kis etető kicsi lesz (kb. 4 cm széles).

Még olyan kérdés merült fel bennem, hogy ha később esetleg szeretnénk hogy legyen tojó is (mert hát azért mégiscsak na, olyan csábító, hogy egyszer majd legyenek kis papagájok is, elnézve itt a fotókat ez nagy öröm lehet), akkor később is lehet melléjük nőstényeket venni? (mikor érdemes kb, egy-két év múlva?) Elfogadják? Akkor 4 madár legyen esetleg majd egy helyen? (mekkora az a minimális hely, amin 4-en elvannak és tojnak is, ha amúgy kiengedjük őket repkedni időnként)? És milyen tojót érdemes venni melléjük (úgy értem pl. milyen színűt? Vagy ez alapvetően mindegy?)?

Az email címem hannak.judit@gmail.com.
Nagyon szépen köszönöm az eddigieket is, és várom az anyagokat rep(d)esve :alien:

UI: névváltoztatáson elgondolkozunk ma Esztit illetően 8)

Judit


 
Offline
Csatlakozott: 2010 jún. 22, 21:30
Hozzászólások: 1880
Tartózkodási hely: Göd
Valódi név: Czingiszer Tamás
   
Hozzászólás 2014 dec. 30, 1:59 
Szia.
Majdnem összejött a dolog.
Azonban egy apróságot figyelmen kívül hagytatok. Eszteretek egy domináns tarka madárka, ezen hímek viaszhártyája van, hogy sosem lesz teljesen kék. Igen, Eszter ugyanúgy hím, mint Bence...
Amúgy gratula, 2 szépséges madaratok van.
Korukat illetően Bence >6 hónap, E pedig <6 hónap...
Olvastam a másik topikba tett kérdéseid, itt válaszolok, ha nem gond...
A helyükre visszamennek, egy jó tanács, csak bent legyen nekik kaja... Az első pár próba húzós, utána megtanulják.
Helyük mekkora?
Kézhez szoktatáshoz a legjobb "párotok" van, ugyanis a hímek valamivel érdeklődőbbek, mint a tojók. Szóval sok türelemmel, fürtös kölessel simán szelídek lesznek pár hónapon belül...
Kaja: alap magkeverék: vörös köles, sárga köles, fehér köles, fénymag, muharmag, zab
Hetente 2-3 alkalommal kapjanak zöldséget meg gyümölcsöt. Én úgy szoktam, hogy nagyobb reszelőn letolom az almát,répát,erős paprikát, teszek hozzá darát kekszet, csipet madárhomokot, egy negyed főtt tojást apróra vágva, s ezt adom nekik... Porszívó módban tüntetik el... De minden madár, mint minden ember más egyéniség. A te feladatod kitalálni, hogy mit, s hogyan szeret.
((Az első sorokat olvasva számtalan kérdésed lesz, ismerem már a dolgot. Ezért, nem, nem lesz baj, 2 hím is nagyon jól elvan, sőt jobban, mint 1 valódi pár. Nem, nem lenne jobb, ha egyedül lenne, s kérlek ne akard elcserélni egyiket egy tojóra... Sokszor csak ártasz ezzel a madárnak...))
Kérdésed van, keress nyugodtan. :wink:
Ha adsz egy e-mail címet küldök pár anyagot... (néhány saját publikáció, néhány pedig egyéb tanulmány)

_________________
Czingiszer Tomi
H16 075


 
Offline
Csatlakozott: 2014 dec. 28, 19:48
Hozzászólások: 4
Valódi név: Hannák Judit
   
Hozzászólás 2014 dec. 29, 21:11 
Sziasztok!

Végignéztünk jó pár oldalnyi fotót a madárkákról a kislányommal, és szebbnél szebb papagájokat láttunk itt.
Gondoltam mi is osztunk meg pár fotót a mieinkről.
Ha minden igaz (és a nemüket jól határoztuk meg), akkor a kék Bence, a fehér pedig Eszti. Azért egy hozzáértő megerősítését szívesen venném (a lehetséges korukat illetően is) :)

Kép

Kép

Kép

hanee


 
Offline
Csatlakozott: 2009 feb. 18, 20:49
Hozzászólások: 55
   
Hozzászólás 2014 nov. 3, 21:41 
Nagyon köszönöm a választ. Akkor szegényt tényleg az előző gazdája tette tönkre. Legalább most már jó élete van/lesz nálam.
Nem fogom tenyészteni, hobbiból tartom őket.


 
Offline
Csatlakozott: 2010 jún. 22, 21:30
Hozzászólások: 1880
Tartózkodási hely: Göd
Valódi név: Czingiszer Tamás
   
Hozzászólás 2014 nov. 3, 14:13 
Mindenképpen a tartási körülményekből visszamaradt pszichés elváltozásokra gondolnék. Egy tipikus példája, hogy a nem megfelelő tartási körülmény, hogy ölheti meg lelkileg a madarat...

A hullámosoknál nem gond a lutinó lutinó párosítás pl. A nimfáknál igen...

Azonban én ezt a madarat semmiképp nem vonnám tenyésztésbe/szaporításba... Neki még egy erős rehabilitációra van szüksége...

_________________
Czingiszer Tomi
H16 075


 
Offline
Csatlakozott: 2009 feb. 18, 20:49
Hozzászólások: 55
   
Hozzászólás 2014 nov. 3, 4:04 
Cingiii írta:
HÍM :)


Köszi a választ.
Lenne mégegy kérdésem amin már régóta gondolkodom.
Őt pár hónapja fogadtam be. Elméletileg 2 éves múlt és ha minden igaz sose volt kiengedve a kalitkájából ami nem egy 20x30centis lyuk de azért nem alkalmas repülésre(max. egyhelyben repülésre) mert keskeny és legalább 1 évig egyedüli madár volt úgy hogy nem foglalkoztak vele, sokszor egész nap egyedül volt a lakásban.
A másik 2 hullámosomhoz képest NAGYON lassan repül. A viselkedése is olyan visszafogott a másik 2 hímhez képest. Alig mászkál,rágcsál inkább egyhelyben üldögél, ha teheti repülés helyett inkább mászik, keveset eszik, lassan mozog, keveset udvarol, hosszas udvarlás után kezd csak el etetni ha egyáltalán elkezd és udvarlás közben egyáltalán nem próbálja meg megmászni a másikat míg a másik 2 hím mondhatni az ellenkezőjét teszi ezeknek. Ha el akar jutni A pontól B-be akár mászva akár repülve akkor többször nekirugaszkodik mire tényleg el is indul de olyan is van hogy inkább mégse megy sehova. Mióta egybe van a többiekkel az egyik hím a párjának tekinti őt(lutinot) hiába hím ő is(nincs tojó hullámosom) és amint eszik(akár csak pár falatot is) utána egyből megy őt etetni ezért a lutino még a szokásosnál is kevesebbet eszik önállóan. Ha adok nekik kaját mind ott sorakozik az etetőknél kivéve a lutino. Ha nem nagyon/igazán éhes akkor egyáltalán nem megy oda(a "párja" úgyis megeteti) de ha oda is megy gyakran azt csinálja hogy direkt csak a zabot eszi de úgy hogy letör belőle egy 1 milliméteres darabot a többit eldobja és ezen a darabkán nyammog akár több percig is majd pár zab után otthagyja a kaját. A kölest és egyéb magokat valahogy furcsán(több idő alatt) bontja ki ezért ha akarna se tudna úgy "zabálni" mint a többiek.

Tehát a lényeg az hogy ő olyan kis béna a többi hullámoshoz képest.
Ha jól tudom a lutinoknál nem mindegy hogy milyen színváltozatú egyedeket tesz párba az ember ahhoz hogy normális,egészséges fiókák legyenek és ne "génhibásak". A kérdésem az hogy lehetséges hogy ő egy ilyen "rosszul sikerült" lutino(esetleg beltenyésztett?) vagy az előző helyen lévő rossz körülmények miatt lett ilyen?


 
Offline
Csatlakozott: 2010 jún. 22, 21:30
Hozzászólások: 1880
Tartózkodási hely: Göd
Valódi név: Czingiszer Tamás
   
Hozzászólás 2014 nov. 2, 23:29 
HÍM :)

_________________
Czingiszer Tomi
H16 075


 
Offline
Csatlakozott: 2009 feb. 18, 20:49
Hozzászólások: 55
   
Hozzászólás 2014 nov. 1, 22:02 
Sziasztok!
Milyen nemű a lutino hullámosom?
Kép


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2009 dec. 15, 12:44
Hozzászólások: 6198
Tartózkodási hely: Érd
Valódi név: Malmarits Tamás
   
Hozzászólás 2014 aug. 19, 19:07 
Tibco írta:
És ha esetleg így marad az nagy gond?? vagy mindenfele keppen alakitsam át???

Én mindenképp átalakítanám.

_________________
It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.
Charles R. Darwin


 
Offline
Csatlakozott: 2014 aug. 19, 10:50
Hozzászólások: 3
Valódi név: Tibor
   
Hozzászólás 2014 aug. 19, 13:42 
Warhawk írta:
Tibco írta:
Sziasztok teszek fel képeket a papagájaimról :) (4pár hullámos) Ha esetleg valami nem jó a kalitkámon szóljatok légyszi hogy tudjak rajta változtatni :) koszonom

Egy picit sötét így. A magassága jó, de ha van rá lehetőséged a szélességét növeld meg (amennyivel tudod, maximalizáld a lehetőségeidhez képest).És ha esetleg így marad az nagy gond?? vagy mindenfele keppen alakitsam át???


 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 3963 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 199  KövetkezőKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés ebben a témában:
Ugrás:  

Pontos idő: 2021 okt. 15, 22:22
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO