Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Attila

Hozzászólás 2011 jún. 17, 17:30 
Kakapo estenkent a takarom alatt tölti az időt szorosan hozzám bujva, tegnap ezt szerettem volna maskent , hogy a felesegem legyen helyette... nem sikerult harciasan megvette a helyet.

Ma sipakolt valamiert , mondom neki ne sipakolj , tegnap is az volt amit te akartál "Sikerrel eluldozted Anyadat" válaszul kajánul nevetett és azt mondta "Nagyon szeretlek" :shock: Na ezek utan mondja valaki, hogy csak utánoznak és nem értik a beszédet...

Hozzászólás 2011 jún. 15, 2:14 
evanagyi írta:
Attila, most nyomom a szoveget Kakaporol, aki Pipusznak hivja ot. Ugy figyel, mint aki pontosan tudja, hogy mirol beszelek.
Az a helyzet, hogy en meg tudom, hogy tudja, hogy mirol beszelek. Annyira okos, hogy azt senki nem is kepzelne el. Csak mi tudjuk, akik egyutt elnek veluk. :08:

:) ez igy van, mi szerencsesek vagyunk.

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 jún. 14, 23:47 
Attila, most nyomom a szoveget Kakaporol, aki Pipusznak hivja ot. Ugy figyel, mint aki pontosan tudja, hogy mirol beszelek.
Az a helyzet, hogy en meg tudom, hogy tudja, hogy mirol beszelek. Annyira okos, hogy azt senki nem is kepzelne el. Csak mi tudjuk, akik egyutt elnek veluk. :08:

Hozzászólás 2011 jún. 14, 20:15 
evanagyi írta:
Jaj, de meghallgatnam ezt a Pipusz-t! Csak ossze kene ujra jonnunk.Igaz, hogy nem valoszinu, hogy hallanam, de megis. :lol:

Amikor jó neked jelezd itt vagy hivj és jövünk :)

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 jún. 14, 19:39 
Éva, örülök, hogy minden rendben van Veled és Csipuskával a kis arany csillagoddal :D Tényleg ki tudják használni az embert, de ezt a csekélységet meg lehet nekik bocsátani mert imádnivaló kis dögök. :) Én az életem nélkülük már el sem tudnám képzelni.
Kakapó teregetését megnézném :)

Hozzászólás 2011 jún. 14, 17:26 
Jaj, de meghallgatnam ezt a Pipusz-t! Csak ossze kene ujra jonnunk.Igaz, hogy nem valoszinu, hogy hallanam, de megis. :lol:

Hozzászólás 2011 jún. 14, 17:00 
evanagyi írta:
Imad velem teregetni, de akkor is, a kisebb darabokat azonnal leszedi, ahogy feltettem a fregolira.

Nalam az a taktika, hogy ott ul szariton es melle olyat rakok ami nagyobb es nem baj ha piszkalja a ledobhatokat messzebb rakom. Csak en teregethetek :twisted: Krisztit megcsipi.

Nekem is kulonos volt, mar hogy hosszu ideje nem vagy. Annyira megtetszett a Csipuska , hogy Kapapo tudja a Pipusz-t ;) ő néha most Pipusz.

Hozzászólás 2011 jún. 13, 22:30 
Jelen!:)) :D :D :D
Orommel latom, milyen nagy elet van. Lacinak van uj jakoja, hurra!
Valahogyan nem kaptam ertesitest, hogy mozgas van a forumon, es azt gondoltam, hogy csond van.
Betty irt, es hianyolt, igy keveredtem erre. Es hogy megerte, mennyi jo hir, edes beszolas. :lol: :lol:
Nalunk semmi kulonos hir nincs. Csipuska cuki falat, tovabbra is Evanak arany Csillaga.(mondja is). A kelletenel jobban basaskodik , mikor itthon vagyok, elegge zokonveszi, ha kimegyek a szobabol. Igy aztan nem csinalok semmit, mert kiabal utanam turelmetlenul, viszont nem tudom kivinni magammal, mikor fozok, vagy pakolnom kene. Pakolni nem lehet tole, mert amit en felteszek, azt o ledobja.
Imad velem teregetni, de akkor is, a kisebb darabokat azonnal leszedi, ahogy feltettem a fregolira.Szoval nehez az elet, de persze konnyu Katat tancba vinni, mert jo kifogas mindig jol jon.
Mikor elmegyek itthonrol, akkor nagyon aggodik, de annyira edesen koszon el, hogy meg kell zabalni.

Hozzászólás 2011 jún. 11, 23:51 
Betty írta:
Gyurikám úgy hívja fel a figyelmem, hogy foglalkozzak vele még többet, hogy a tálból kivesz egy szem magot és azt egy enyhe fejmozdulattal elrepíti 2 méterre :D
Ilyenkor rászólok, de nem ér persze semmit.
Ma mondtam neki, hogy jól van haversrác csináld csak...megyek és feladok egy hírdetést, hogy jákópapagájom elcserélném egy plüss varnyúúúúra :D
Erre megszólal, hogy naaaaaaaa, buta vagy? :D Persze a világ összes kincséért sem adnám ezt a kis majmot :)

Édes bogár , pontosan értenek mindent amit mondunk és temészetesen nem elég egy két óra. Kakapo egészen jól el van egész nap miután jól lakott de este lefekvés előtt egy-két óra csak az övé abból nem enged :)

IDRE tag

Hozzászólás 2011 jún. 11, 14:52 
Gyurikám úgy hívja fel a figyelmem, hogy foglalkozzak vele még többet, hogy a tálból kivesz egy szem magot és azt egy enyhe fejmozdulattal elrepíti 2 méterre :D
Ilyenkor rászólok, de nem ér persze semmit.
Ma mondtam neki, hogy jól van haversrác csináld csak...megyek és feladok egy hírdetést, hogy jákópapagájom elcserélném egy plüss varnyúúúúra :D
Erre megszólal, hogy naaaaaaaa, buta vagy? :D Persze a világ összes kincséért sem adnám ezt a kis majmot :)

Hozzászólás 2011 jún. 9, 13:24 
Ma összerakott Kakapo egy 'gyöngyszemet' : Mit csinálsz Pumukli ? Potty,potty...

:D

Hozzászólás 2011 jún. 7, 20:51 
sonyextreme írta:
Akkor most ki nevel kit? :drunken:
A madár téged? :lol:

Jópofa lehet!!!

Kakapo biztosan nevel engem , hogy én őt ? lehet , de nem biztos :)

Valódi név: Tommy

Hozzászólás 2011 jún. 7, 15:12 
Akkor most ki nevel kit? :drunken:
A madár téged? :lol:

Jópofa lehet!!!

Hozzászólás 2011 jún. 3, 0:32 
Kicsit vidámabb...

Nyitom a WC ajtót , Kakapo a vállamon is már mondja is 'Potty' aztán megdicsér a fejemet kopogtatva 'okos csirke' ;)

Hozzászólás 2011 jún. 2, 19:41 
africz írta:

Iszonyat mazlid volt , hogy vissza is jött nem menekült világgá és nem volt kiváncsi , hogy milyen lehet máshol. Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan meglett! Nekem sokkal keservesebb volt ...

Igen! Nagyon örülök neki hogy meg lett gond nélül. Nem is tudom hogy bírtam volna ki ha elrepül és többet nem látom.
Mostmár tudom milyen keserves lehet annak akinek elszökik és nem is találja meg. Elég volt látni azt hogy kirepül az ablakon.
Azt hidtem én is hogy itt va vége.

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 jún. 1, 10:01 
sonyextreme írta:
Igen! Nem is akart menekülni, hanem látszott rajta hogy örül nekem. Eddig is nagyon ragaszkodó volt, ezek után meg a vállamon kívűl nem is akar sehol lenni. Amint leteszem jön is vissza :)

Legalább annyira megijedt ő is mint te. Vagy jobban.

Hozzászólás 2011 jún. 1, 9:11 
Igen! Nem is akart menekülni, hanem látszott rajta hogy örül nekem. Eddig is nagyon ragaszkodó volt, ezek után meg a vállamon kívűl nem is akar sehol lenni. Amint leteszem jön is vissza :)

Valódi név: Bíró Bálint

Hozzászólás 2011 máj. 31, 22:59 
Lassan már nem is lesz olyan, akinek ne repült volna el valamilyen madara :shock:

Hozzászólás 2011 máj. 31, 21:49 
sonyextreme írta:
És még annyit hogy azóta állandóan jön hozzám és babusgat :)

Kép

Iszonyat mazlid volt , hogy vissza is jött nem menekült világgá és nem volt kiváncsi , hogy milyen lehet máshol. Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan meglett! Nekem sokkal keservesebb volt ...

IDRE tag

Hozzászólás 2011 máj. 31, 21:12 
Tommy, nagyon nagy szerencsétek volt, vigyázz rá nagyon! Iszonyat volt a soraidat olvasni. Örülök, hogy jó kimenetele lett ennek a történetnek.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Következő