Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 148  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2012 aug. 23, 13:53 
Alfi már megtanult suttogni is, nagyon aranyos mikor suttogva szólok hozzá, és úgy válaszol...

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2012 aug. 23, 13:52 
Meglepő. hogy ezek a csodálatos madarak honnan tanulnak meg olyan szavakat amiket biztosan nem hallhattak sehol...Alfi is néha mond érdekeset...
Újabban hangokat is hallat olyat amit mi nem hallottunk ( valószínű nekik jobb a hallásuk mint az embereknek).
Néha úgy hahótázik, ahogyan még embert sem hallottam nevetni...

Legaranyosabb mikor kap egy finom alma szeletet, vagy valamit aminek örül, és fogja a kezében, és csak úgy tudom leírni, hogy "benéz alá"...fogja a kezében, betekeri a fejét és alatta kinéz...utána eszi tovább...

Tegnap kapott egy lakatot...nagyon örült neki...

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Hozzászólás 2012 júl. 25, 11:49 
mizo írta:
Képzeljétek, Merlinpipikém, akinek igazi kis úrilánykának kéne lennie, úgy káromkodik mint egy részeg kocsis!! :oops: :roll: Rettenet! Én sem vagyok szent, de azért azokat a főneveket, amiket ő gyakran használ hát én nem szoktam.

:mrgreen: :lol: (bocs :) )
Lajos is mond néha érdekes dolgokat, persze leginkább akkor, mikor halál kínos...

Hozzászólás 2012 júl. 24, 18:54 
Warhawk írta:
mizo írta:
Én sem vagyok szent, de azért azokat a főneveket, amiket ő gyakran használ hát én nem szoktam.

Le kell tiltani a TV nézésről.... vagy ahonnét eltanulhatta... :roll:

Hát sajnos nagyon úgy néz ki, hogy az ikrünk tart vad bulikat és onnan tanulja(ák) mindketten a nem éppen kazinczyas kifejezéseket. :(

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

http://mizoblogja.blogspot.com/

Valódi név: K Zsuzsanna

Hozzászólás 2012 júl. 24, 18:43 
Warhawk írta:
mizo írta:
Én sem vagyok szent, de azért azokat a főneveket, amiket ő gyakran használ hát én nem szoktam.

Az én jákóm is szokott néha káromkodni, de a szomszédomtól tanulhatta el. Viszont nagyon szereti a rántott csirke szárnyat, ezt viszont a másiktól tanulta. Azóta eszi amióta az arám is. Addig soha. Lehetcséges az irigysége vitte rá. Ha az egyik az etető szélére áll, ugy eszik, akkor a másik ugyanazt csinálja. Mókásak. Persze külön ketrecbe tartom őket, annyira azért nincsenek egymással jóban.

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2012 júl. 24, 16:52 
mizo írta:

Hozzászólás 2012 júl. 24, 14:24 
mizo írta:
Képzeljétek, Merlinpipikém, akinek igazi kis úrilánykának kéne lennie, úgy káromkodik mint egy részeg kocsis!! :oops: :roll: Rettenet! Én sem vagyok szent, de azért azokat a főneveket, amiket ő gyakran használ hát én nem szoktam.

:D

Hozzászólás 2012 júl. 24, 14:21 

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Valódi név: Attila

Hozzászólás 2012 júl. 17, 2:30 
Kakapo igazi úri kisasszony csak azt eszik amit igazán szeret azt is jobbára a számból :lol: , etetni szokták egymást természetes, hogy a tőled szereti elvenni az ételt.

Hozzászólás 2012 júl. 17, 2:25 
mizo írta:
Betty írta:
Kati, Kincső tipikusan ugyanezt csinálja ha kajáról van szó :) főleg a banánról. Alig bírja nyelni a nagy falatokat. Már alig várom, hogy legyen magyar dinnye mert az a másik favorit nála. Én is kis dinoszaurusz szeműnek hívom:)
Gyuri ezzel szemben rázza a fejét ha adok neki kis almát vagy banánt, odébbáll úriember módjára és annyit mond, hogy na-na-na-naaa :mrgreen:

Nálunk is Zebulon a jólneveltebb. Tényleg igazi kis angol úr. Bár ha a többieket kell irányítani, akkor azonnal szinkronba kerülnek. :D Ha a feketesapkások kiabálnak először csak finoman szólnak nekik, hogy "Csissst!! Halkan!! Halkan!!" de ha erre sem hagyja abba a megátalkodott, akkor előbb-utóbb valamelyik rákiabál: "Micsinász???? Kussoljááá mááár!!" :roll: Még rám is rám szólnak ha hangosabban beszélek, hogy "Ne kiabálj!" :oops:

:drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:

Hozzászólás 2012 júl. 12, 11:35 
Betty írta:
Kati, Kincső tipikusan ugyanezt csinálja ha kajáról van szó :) főleg a banánról. Alig bírja nyelni a nagy falatokat. Már alig várom, hogy legyen magyar dinnye mert az a másik favorit nála. Én is kis dinoszaurusz szeműnek hívom:)
Gyuri ezzel szemben rázza a fejét ha adok neki kis almát vagy banánt, odébbáll úriember módjára és annyit mond, hogy na-na-na-naaa :mrgreen:

Nálunk is Zebulon a jólneveltebb. Tényleg igazi kis angol úr. Bár ha a többieket kell irányítani, akkor azonnal szinkronba kerülnek. :D Ha a feketesapkások kiabálnak először csak finoman szólnak nekik, hogy "Csissst!! Halkan!! Halkan!!" de ha erre sem hagyja abba a megátalkodott, akkor előbb-utóbb valamelyik rákiabál: "Micsinász???? Kussoljááá mááár!!" :roll: Még rám is rám szólnak ha hangosabban beszélek, hogy "Ne kiabálj!" :oops:

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2012 júl. 11, 19:58 

Hozzászólás 2012 júl. 10, 22:48 
mizo írta:
Én annyit szólnék ehhez, hogy tegnap bevittem magammal egy jó nagy fél banánt a madarakhoz. Már csak Sámson és Merlin volt kinn. Megkínáltam vele, mindkettőjüket, Sámi finom, apró falatokat harapott belőle és szépen elmammogott rajta, nem így Merlin!! Mint a T. Rex reinkarnációja a friss húst vagy nem is tudom mihez hasonlítsam (talán valami éhező núbiai papagájhoz :mrgreen: ) úgy zabálta, kislány létére, mint aki hetekig éhezett! Akkorára nyitotta a csőrét, amekkorára csak bírta, kiharapott egy brutál darabot, de még a csőrében sem fért el rendesen, meg kellett fogja a lábába és úgy ette. Finom úrihölgy, mondhatom!!! Inkább a kisgömböc személyesen. :roll:

Jaja, Kamilla is brutális, ahogy eszik! Hozzá az a hörgő hang, eleinte frászt kaptam, de rájöttem, ő így lát neki az étkezésnek :mrgreen: . Nem csoda, ha hülyére aggódom magam Mazsola miatt, hozzá képest tényleg csak nyammog. Lajosért pedig nem győzök hálát adni a sorsnak, amiért olyan szépen, kiegyensúlyozottan bír táplálkozni, és még a kalitja környéke is abszolút vállalható (Kamilla kisasszonyé ne tudjátok meg, milyen, pedig minden nap felmosok, vagy inkább súrolok körülötte! )

Hozzászólás 2012 júl. 10, 22:07 
zorka76 írta:
Az miért van, hogy ha (előrelátóan) levágok egy külön szelet dinnyét Kamillának, és egy szép, porcelán tányéron szervírozom, pont olyanon, mint a sajátomat, bele sem szagol, hanem egyenesen fejest ugrik az enyémbe? :roll: Vagy ha vacsoránál a vállamon ül -és ő mindig ott ül, naná!- és egy kicsit elgondolkodom, előrehajol, és pofátlanul kiemeli a kezemből a falatot? Ez valami alapszoftver, vagy csak egy kivételesen falánk nőszemély ez az én Kamillám? Ja, és még azzal ki kell egészítsem a sztorit, hogy a tollas népség mindig előbb kap vacsit, tehát nem a kínzó éhség viszi rá szegíny párát.

Én annyit szólnék ehhez, hogy tegnap bevittem magammal egy jó nagy fél banánt a madarakhoz. Már csak Sámson és Merlin volt kinn. Megkínáltam vele, mindkettőjüket, Sámi finom, apró falatokat harapott belőle és szépen elmammogott rajta, nem így Merlin!! Mint a T. Rex reinkarnációja a friss húst vagy nem is tudom mihez hasonlítsam (talán valami éhező núbiai papagájhoz :mrgreen: ) úgy zabálta, kislány létére, mint aki hetekig éhezett! Akkorára nyitotta a csőrét, amekkorára csak bírta, kiharapott egy brutál darabot, de még a csőrében sem fért el rendesen, meg kellett fogja a lábába és úgy ette. Finom úrihölgy, mondhatom!!! Inkább a kisgömböc személyesen. :roll:

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Hozzászólás 2012 júl. 10, 21:48 
Az miért van, hogy ha (előrelátóan) levágok egy külön szelet dinnyét Kamillának, és egy szép, porcelán tányéron szervírozom, pont olyanon, mint a sajátomat, bele sem szagol, hanem egyenesen fejest ugrik az enyémbe? :roll: Vagy ha vacsoránál a vállamon ül -és ő mindig ott ül, naná!- és egy kicsit elgondolkodom, előrehajol, és pofátlanul kiemeli a kezemből a falatot? Ez valami alapszoftver, vagy csak egy kivételesen falánk nőszemély ez az én Kamillám? Ja, és még azzal ki kell egészítsem a sztorit, hogy a tollas népség mindig előbb kap vacsit, tehát nem a kínzó éhség viszi rá szegíny párát.

Hozzászólás 2012 júl. 5, 21:41 
zorka76 írta:
africz írta:
Azért a kitépett barbi lábak a siró szaladó lányokkal az egyik legjobb poén ;)

Lajos híresen kreatív, ha szemétkedésről van szó :mrgreen:

Tegnap az ember azt mondja, jaj, hát ez a madár (ti.Kamilla) folyton itt mászkál, ez nagyon veszélyes! ...Még a végén beleharap a lábamba! :roll:

:) Természetesen egyszer Kakapo csinált vmi szemétséget és menekülőre fogta, azért annyire nem mert futtában még jól beleharapott a feleségem lábába csak úgy poénból :drunken:

Hozzászólás 2012 júl. 4, 7:14 
africz írta:

Lajos híresen kreatív, ha szemétkedésről van szó :mrgreen:

Tegnap az ember azt mondja, jaj, hát ez a madár (ti.Kamilla) folyton itt mászkál, ez nagyon veszélyes! ...Még a végén beleharap a lábamba! :roll:

Valódi név: Gergely

Hozzászólás 2012 júl. 3, 22:02 
:lol:
Nekem Jákóm nincs, de a Hullámosok is szeretnek a hajamba szállni... :mrgreen:

Hozzászólás 2012 júl. 3, 21:53 
zorka76 írta:
africz írta:
Ha simán veszek neki egy olcsó női táskát

Azért ti is tudtok élni... :lol: :mrgreen:

Sopánka legújabb mániája, hogy a hajam alá fúrja magát :shock: :roll: :lol:

:) Kakapo is szeretné ,de a feleségem hajából inkább fészket építene, szóval azt nem lehet én meg kopasz vagyok igy nincs könnyű helyzetben.

Hozzászólás 2012 júl. 3, 21:50 
africz írta:
Ha simán veszek neki egy olcsó női táskát

Azért ti is tudtok élni... :lol: :mrgreen:

Sopánka legújabb mániája, hogy a hajam alá fúrja magát :shock: :roll: :lol:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 148  Következő