Pintér Gáborné írta:
Sziasztok rég nem jártam erre felétek,vagyis ez ebben a formában nem igaz mert szinte naponta elolvasom a hozzászólásokat,csak éppen arra lusta voltam,hogy írjak is.
De nagyon örülök neki hogy pár embernek hiányoztam és felkeresett (Jutka Köszi) nagyon jól esett.
Mi nagyon jól vagyunk bár már Rió nagyon szeretne kimenni egy kicsit levegőzni,de hát még mindig nagyon hideg van. Sajnos ezzel egy kicsit még várni kell.
Most nagyon aranyos dolgokat tanult.
Nagyon szereti a sajtot és ha megkérdezem tőle,hogy kérsz akkor veszett módon bólogat és ha kérdezzük,hogy
hol van a lába felemeli egyszer az egyik aztán a másik lábát és a csőrével megérinti őket nagyon cuki.
A beszéd utánzásban még nem ilyen ügyes de majd alakul az is most még csak azt mondja helló puszit küld néha úgy nevet mint ahogy én szoktam rajta nevetni mikor bohóckodik és ugat mint a kutyák.
Most azt próbálom neki tanítani hogy "okos".
De Ő egy igazi pasi mert a szívéhez a gyomrán át vezet az út.
És hát valamit valamiért elven működik a kis drága.

Szia Mariann!
De jó, hogy írtál magatokról.
Az enyémek is érezhetik, hogy jön a tavasz, főleg Pedró (lány) , nagyon rosszak !!!!
Odamegy az ablakba, és kiabál kifelé, madaraknak, kutyusnak, érdekes törpejárásban szaladgál, keresi a függönyt. Az ablak előtt van egy kötél kifeszítve, addig himbálja magát, míg elkapja a függönyt.
Kicsit korán van még nem jut eszembe hirtelen valami új rosszságuk.
Délutánonként videókat szoktunk nézni, Pedrónak(lány ) nagyon tetszik Morgó, csak úgy beszél neki vissza,
Babuci(fiú) fél, neki nem tetszik, pár napja egy pici Jákót néztünk, Pedró ( lány) megszólalt, tubi-tubi.
Babuci keresi a határokat mindenkinél, vagyis próbál csipkedni.
Amit velem művel az elmondhatatlan, kíváncsi leszek mikor fognak lenyugodni, én örülnék ha ilyen elevenek maradnának, jó látni őket mikor repülnek a lakásban egymás után, kergetőznek...
Az enyémek nagy kedvence mostanában a licsi és a magozott meggy .
Babuci (fiú) úszóbajnoknak készül, hason csúszott az edényben, ugrált, nem tudom leírni miket művelt, de élmény velük lenni !!
Vigyázz magatokra, és ha időd engedi, néha írj.
Köszönöm, hogy jelentkeztél.
További szép napot !
Ui: Zárójelben odaírtam, melyik ördögfióka milyen nemű ,

(aki nem tudná)