Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 148  Következő
Szerző Üzenet
IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 18:28 
Szebb lett valóban, és gyulladást sem látni rajta, mégis hunyorog. Az az egy nyugtat, hogy már néha kezd rosszalkodni. :)

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 17:58 
Azt írtad már szebb lett a szeme! Most megint csúnyább lett, be van még gyúlladva? Nem lehet könnyű kijátszani őt,hogy cseppents a szemébe, gondolom már unja szegény a kezeléseket! :(

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 15:18 
nem nagyon tanul Edétől. A szemébe képzeld úgy szoktam cseppenteni, hogy a szék támlájára, ahol imádnak ücsörögni, terítek egy pár törölközőt és ott csepegtetee a szemébe.Ez a szék a számítógép előtt van, így a közelemben lehetnek és nézelődnek. Mióta ez a csepegtetés zajlik nem megy a székre, menekül onnan. Gondolom összeköti a csepegtetéssel. Csak bújik hozzám és a vállamon, illetve a kalit tetején hajlandó ücsörögni. A szívem szakad meg érte most, hogy beteg.

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 7:55 
Remélem most már meggyógyul Emma szeme! Érdekes,hogy nem tanul Edétől pedig láthatja,hogy nem is annyira félelmetes dolog az a permetező.. :) Tupek sem szárítkozik, ezért egy kicsit rásegítek a hajszárítóval.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 7:48 
Szia Laci!

Emma szemébe naponta 2x csepegtetetm a neomycinl szemcseppet. Néha kinyitja, de hunyorog még többnyire. A hangulatát tekintve most kicsit visszafogottabb. A szeme már nincs begyulladva, viszont ha belegondolunk ha nekünk is belekapna egy olyan erős karom a szemünkbe, az kb két hétig fájna.

Szoktam őket én is permetezni. Emma erős ellenállást tanúsít és örjöngve menekül a permetező elől, viszont Ede ha meghallja, hogy a virágokat fújom odaszáll a közelembe és tornászbemutatót tart, illeg-billeg, hogy őt is fújjam :) Ilyenkor ha már csak azt mondom, hogy pszzzz már jön és kéri a fújást. Ő is tartja a szárnyát és csapkod, meg forog...élvezi :) Ha megfürdetem olyan aranyosan tudja magát nézni, hogy vizes, de nem szárítkózik :) Tupek hogy szárítja magát?

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 5:15 
Betty, hogy van Emma? Szoktad őket fürdetni, vagy sprickolni..? :D Tupekot hetente 2-3 alkalommal eláztatom a virág permetezővel. Eleinte húzódozik,de a végére belejőn csapkod, tartja a hóna alját a fenekét.. :lol:

Hozzászólás 2010 ápr. 7, 12:57 
Betty írta:
Nem tudsz heggeszteni?? :) Ejnye, azt írtad, hogy te mindenhez értesz!

Mindenhez..kivéve amihez nem.. :D Ha télleg írtam ilyet azt csak poénnak szántam.. :)

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 7, 11:26 
Én is nagyon gondolkodtam, hogy adjak-e nekik a bolti uborkából, de jól megmostam. A többi madaram is imádja. Valóban legjobb a kertben szedett, csak nekem nincs a kertben csak fű :lol: azt meg max a nyulaim legelik le.
A diót Emmáék is imádják, a kivit viszont nem szeretik. Ede csak szétrágcsálja és a falon köt ki az egész :)
Nem tudsz heggeszteni?? :) Ejnye, azt írtad, hogy te mindenhez értesz!

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 20:40 
Betty írta:
Köszi Kata! Hogy vannak a madárkáid?

Laci adtál már Tupeknak uborkát? Én ma megkóstoltattam Emmáékkal és ízlett nekik.

Szia Betty!
Még nem adtam neki, majd ha terem a kertemben abból kap.. :) Ma citromot, almát kiwit,meg diót kapott...jódóóóga van.. :) Az üveges meghegesztette a kalitkája lábát.me' kiesett az egyik kereke, én meg nemtok hegeszteni...az üveges aztat is tud.. :lol: Jó fej az üveges, és neki is van Jákója!

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 20:32 
Köszi Kata! Hogy vannak a madárkáid?

Laci adtál már Tupeknak uborkát? Én ma megkóstoltattam Emmáékkal és ízlett nekik.

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 18:33 
Az első kép határozottan az "Ez meg mi a szöööösz??" arckifejezést mutatja. Tetszik!

Betty írta:
Ma a kanárim kalitkáját áthoztam abba a szobába, ahogy a jákók is vannak mert ez déli-nyugati fekvésű és hoztam kicsit napfürdőzni. letettem a jákók kalitja mellé.... Látni kellett volna Edét ahogy filózta a kis madarat :lol: gondolom megrendezné. csináltam pár képet ahogy filózott perceken keresztül :lol:

Kép

Kép

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 17:16 
Ma a kanárim kalitkáját áthoztam abba a szobába, ahogy a jákók is vannak mert ez déli-nyugati fekvésű és hoztam kicsit napfürdőzni. letettem a jákók kalitja mellé.... Látni kellett volna Edét ahogy filózta a kis madarat :lol: gondolom megrendezné. csináltam pár képet ahogy filózott perceken keresztül :lol:

Kép

Kép

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 12:18 
Igen jó hír :) bár tanulni nem hiszem, hogy tanultak belőle mert ugyanúgy lökik egymást a kijövetelnél. Nemrég vittem a két törpenyuszimat oltásra és beszéltem az orvossal Emma szeméről is. Nem vittem el, mert szépen gyógyul, na meg nem akartam stresszelni szegényt, mert már így is menekül a fehér törlőkendőtől, mert ugye fehér vattakoronggal szoktam a szemét mosni és az mély nyomot hagyott benne. Tudom, hogy halálra rémült volna a rendelőben. Kaptunk neomycinl szemcseppet és reggel és este kell csepegtetnem neki egy hétig. Reméljük rendbejön neki teljesen.

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 10:30 
Betty írta:
Emma szeme úgy néz ki, hogy helyrejön. Ma reggel már szép volt neki és begyulladva sincs, de azért még kapja napi 3x a kamillát és a körömvirágot.

Végre egy jó hír! :) Remélem "tanult" belőle mindkét kópé...

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 10:26 
Betty írta:
Emma szeme úgy néz ki, hogy helyrejön. Ma reggel már szép volt neki és begyulladva sincs, de azért még kapja napi 3x a kamillát és a körömvirágot.

Na ez jó hír! :)

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 9:39 

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 16:01 
Szegény, de sajnálom! Az viszont jó hír, hogy javulgat!Majd írd meg mit mondott az orvos! Ede, és Emma is utánozgat akkor téged.. :) persze hogy ők ketten vannak, inkább egymással vannak elfoglalva, és nem annyira tekintik magukat "embernek" mint Tupek.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 11:54 
Szia Laci!

Emmácska szeme tegnap reggelre nagyon csúnya volt....rendesen rémisztő volt. Egy véres hártya jött le róla. szerintem ahogy csukva tartotta attól képződött. Kenem kamillával és körömvirággal. ma reggel is volt rajta egy hártya, de már kisebb és ahogy látom szépen javul. Ma már rosszalkodott is, de még mindig hunyorít.
Holnap első utam azért az orvos lesz.

Tupek akkor nagyon ügyes. Biztos azért beszél hamarabb, mert nincs mellette pár és így csak rád figyel. Ezek állandóan egymással játszanak, bogarásszák egymást. még nem nagyon mondanak semmit, csak a kukucs helyett a kuku-t, meg mivel meg voltam mostanában fázva, utánozzák a torokköszörülést :lol: de az nagyon jól megy, pedig nem is tanítottam rá őket.

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 8:09 
Betty, hogy van Emma szeme? Gyógyulgat már remélem! Tupek éppen a reggeli zagyvaszövegelését adja elő,sikkantásokkal, és füttyökkel tarkítva.. :) Már többször mondja-hogyvagy, néha már felel is rá,hogy gyóóó! :D

Valódi név: Tommy

Hozzászólás 2010 ápr. 4, 10:17 
Köszííí!!

Szerintem is jó lett :)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 148  Következő