Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 148  Következő
Szerző Üzenet
IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 márc. 31, 17:43 
Vagy megbarátkoznak vagy ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jKUj3DZF3Pw[/youtube]

Hozzászólás 2010 márc. 31, 17:13 
Akkor az első ismerkedési szertartás általános riadalommal végződött... :) Ha többször látják majd egymást nem lesz ilyen pánik, de valszeg nem fognak egy tálból cseresznyézni... :D

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2010 márc. 31, 16:58 
Ma bemutattam jákóéknak a törpenyuszim, de nem lesznek haverok. Úgy látszik az ismeretlen mozgó dolgokra felfújással reagálnak :D Letettem mindkettőjüket a szőnyegre...a nyuszi meglapult, jákó pajtás pedig kétszeresére nőtt és amikor elrepült, a nyuszikám megilyedt és csak egy fénycsóvát lehetett látni, úgy beugrott a kalit alá :lol: onnan pedig dobbantással jelezte, hogy valami ismeretlen szürke tárgy közlekedik a levegőbe :lol: aranyosak voltak.

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2010 márc. 31, 14:13 
Betty!
Nekem sikerült egy szinte verset mondó jákót megnézni és összerezzentem miket tudott.Déri László barátomnál volt hát valami csoda.Igaz otthon voltak állandóan.Természetesen azonnal vettem én is két párat de az egyik válásom elvitte az egész tenyészetemet .Nem baj.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 márc. 28, 20:06 
Én Emmát most betettem a helyére és kb 4 perce folyamatosan a tálra álva kapar :) Kíváncsi vagyok meddig bírja. Edét ha beteszem, egy hangja sincs. Megy enni meg játszani, de Emma az igazi nő :)
Yoki nagyon ügyes! Én is alig várom már, hogy beszéljenek. Még élőbe nem hallottam jákót beszélni.

Hozzászólás 2010 márc. 28, 20:04 
sonyextreme írta:
Yoki a párom nevét már teljesen tisztán mondja.
Orsi okos :)

Ügyes.... :)
Úgy lenne teljes a mondat
-szép, és van lóvéja is-... na de hol találsz ilyen Jákót... :lol:

Valódi név: Tommy

Hozzászólás 2010 márc. 28, 19:59 
Yoki a párom nevét már teljesen tisztán mondja.
Orsi okos :)

Hozzászólás 2010 márc. 28, 19:59 
Betty írta:
Maximum lesz egy ugató jákóm :lol: Én sajnos nem tudom megtenni azt, hogy kitolom a kalitjukat mondjuk a nappaliba mert ha látnak, mindkettő jönne ki ezerrel. Ráadásul lökik egymást, tolakodnak, hogy ki legyen az első, aki kijöhet :lol: Na ilyenkor aztán van hangjuk. Az előbb kint voltam az udvaron és hátra lehet hallani a kertbe ahogy vitatkoznak :lol: Tupekot következetesebben nevelted akkor mint Én ezt a két rosszaságot!

Igyexem őt több helyre vinni, pl egy kisebb kalitban leviszem magammal a kertbe. Megszokja legalább, és nem rezel be annyira ha valami újat lát.. :) Most már 1 hete, hogy nem veszem ki játszani, lassan elmaradnak a hisztik. A röpdéjében játszok vele, meg sokat van a család közelében.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 márc. 28, 19:50 
Maximum lesz egy ugató jákóm :lol: Én sajnos nem tudom megtenni azt, hogy kitolom a kalitjukat mondjuk a nappaliba mert ha látnak, mindkettő jönne ki ezerrel. Ráadásul lökik egymást, tolakodnak, hogy ki legyen az első, aki kijöhet :lol: Na ilyenkor aztán van hangjuk. Az előbb kint voltam az udvaron és hátra lehet hallani a kertbe ahogy vitatkoznak :lol: Tupekot következetesebben nevelted akkor mint Én ezt a két rosszaságot!

Hozzászólás 2010 márc. 28, 19:12 
Az éles sivító hang valszeg valami riasztás, még nem hallottam Tupektol, de huhogni ő is szokott, azt nagyon bírom.. :) Pedig lehet, hogy nekik bejön a kutyaugatás, és majd visszahallod tőlük... :) Nahát szerepcsere van nálatok? Most Emma a rosszaság.. :) Mostanság keveset érek rá így már nem veszem ki Tupekot, csak a röpdéjéből a nagykalitba. Napközben elvan ott,nézi a lányokat a konyhában, vagy kitoljuk őt a teraszra. Ha unja akkor átteszem a röpdéjébe, és ott jól elvan.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 márc. 28, 18:14 
Az enyémek még semmit nem mondtak tisztán. Néha csak huhognak vagy valami hasonló :D Ede lehet a bagolytól tanult valamit, amit korábban odaadtam neki? :lol: Viszont a kukucs szóból a kuku-t már szépen mondják :)
Attól félek, ha ilyen jó idők vannak, nyitva van az ablak napközben és nehogy a szomszédban lévő kutyaugatást utánozzák majd első körben, mert kutya már nem kell ennyi állat mellé...még a hangja sem, pedig imádom őket is :lol:

Laci, Tupek is ad ki néha olyan erős hangot, hogy majd megsüketülni? Olyasmi mint egy riasztóhang, vagy hasonló. Nagyon ritkán csinálja nálunk Ede, akkor is csak vagy 2hetente egy nap. Nem tudom olyankor mi a baja.
Viszont nagyon szeret fürödni. Ha a virágot fújom, már rázza a tollát :lol: bírom nagyon a fejét. Ede egy nagyon nyugodt jófiú lett, ezzel szemben Emma olyan rossz mint hat másik. Tupek hogy viselkedik? Ha kiengeded a szobába mit csinál?

Hozzászólás 2010 márc. 28, 17:51 
Betty írta:
Laci Tupek beszél már valamit? Az enyémek még mindig csak halandzsáznak..viszont Én a szavakat már álmomban is mondom :lol:

Szia Betty!
Egyszer már kimondta tisztán-hogyvagy-de azóta se... :) Mindenféle kamu szövegeket nyom, nagyon nevetséges... :D Ha lemegyek a lépcsőn ordít meg füttyög utánam... Miket mondasz álmodban? Nehogy lebukj az ember előtt... :lol:

IDRE tag

Hozzászólás 2010 márc. 28, 17:42 
Laci Tupek beszél már valamit? Az enyémek még mindig csak halandzsáznak..viszont Én a szavakat már álmomban is mondom :lol:

Hozzászólás 2010 márc. 27, 9:11 
Betty! Finom mézecske a gesztenyevirágos is.. :)
Warhawk! Repceméz, na aztat is megkostolom alkalomadtán.. :D

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 márc. 26, 23:38 
Egy meglehetősen érdekes színű, állagú és ízű mézet ajánlok a figyelmetekbe: repceméz. És, hogy ontopic legyünk: ezt kissé óvatosan kóstoltatni a madarakkal :)

IDRE tag

Hozzászólás 2010 márc. 26, 22:27 
Látom Te is nagy mézrajongó vagy! A gesztenyevirágos az finom? Nem ismerem.
Az átalakítással még sehogy sem állok. Még várunk kicsit, addig elvannak itt. Úgyis napi 3-4 órát kint vannak, így tudnak repkedni. Majd az ivarérettség előtt kapnak szép kis helyiséget :)

Hozzászólás 2010 márc. 26, 21:27 
A Hárs méz nem ízlett, a csipkebogyó mézet nem is ismerem.. :shock: Most Zsálya van Akác, meg Gesztenyevirágméz, de eddig legjobban a virágporos propoliszos ízlett nekem. Hogy állsz a madárszoba munkálataival?

IDRE tag

Hozzászólás 2010 márc. 26, 21:22 
Tényleg elkunyerálnak mindent. Ilyenkor este hozok nekik friss vizet...meg majd reggel is és ilyenkor olyan nagyokat szoktak kortyolni belőle. Meglátták a tálat a kezemben és mint a sas, zuhanó repülésben nekemjöttek a kalit tetejéről :lol: A mézet én is adtam már nekik, el is felejtettem..adok nekik. Ha már méz....én a hárs vagy a csipkebogyó mézet fogom kipróbálni. Kóstoltad már valamelyiket is?
Szeretik a csíráztatott magot..igen.
Az új képen Ede villog, kihúzta magát :lol:

Hozzászólás 2010 márc. 26, 21:08 
Elkoldulnak mindent amit eszel,én már nem is eszek előtte.. :D Szeretem a külömböző mézeket, most ippeg gesztenyevirág mézen nyalakodok, na abból kapott egy csipetnyit.. :) Csíráztatott magot adsz nekik? Tupek nagyon szereti.

Sszzz, most látom az új avatar képed...de komoly... :D

IDRE tag

Hozzászólás 2010 márc. 26, 20:59 
Igen múltkor kaptam chilis tüzes csókot tőlük. :) A sütőtök nekem le volt fagyasztva. Kiengedtem és úgy kapták meg. Majd ha újra itt a szezonja adok nekik frissen, mert így kiengedve nem is igazán jó. Ezt csak halkan jegyzem meg, hogy ma belekóstoltak a danette pisztáciás pudingba, miután mindketten a vállamra telepedtek és lekarmoltak érte :lol: két-három nyalás után el kellett vennem tőlük, mert megették volna az egész dobozzal :lol:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 148  Következő