Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2011 ápr. 18, 7:49 
Betty írta:
Kincsőkém ma dalolt egy sort. Van egy rövid la-la-lás kis énekünk ami nagyon tetszik nekik, de Gyurika rászólt, hogy dugó van :D Kincső meg azonnal rávágta, hogy naaaa, mi van? Nálunk duplán megy a dumálás, de imádom őket :D

:22: :55: :61: Ez nagyon jó!!!!

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 ápr. 18, 2:08 
Betty, ez szenzacios lehetett! :lol: :lol: :lol:

Valódi név: Attila

Hozzászólás 2011 ápr. 17, 17:54 
Betty írta:
Kincsőkém ma dalolt egy sort. Van egy rövid la-la-lás kis énekünk ami nagyon tetszik nekik, de Gyurika rászólt, hogy dugó van :D Kincső meg azonnal rávágta, hogy naaaa, mi van? Nálunk duplán megy a dumálás, de imádom őket :D

Elképesztő, szerintem 10 percig nevettem volna ha ezt hallom ! Köszönöm!! :lol: :lol: :lol:

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 ápr. 17, 17:02 

Hozzászólás 2011 ápr. 15, 13:09 
africz írta:

Leengedett szárnytól először megijedtem, hivtam orvost , tenyésztőt :lol: :lol: :lol: aztán kiderült, hogy repülés előtt mindig leengedi :lol: :lol:

nagyon korán beszél!!! mindig ha valami értelmest vélsz hallani, pl. Hello, azonnal ismételt meg sokszor igy helyes mintához jut és könnyebb lesz neki.

Köszi!!!! :D
Így teszek!!!! :mrgreen:

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 16:05 
jákóbaby írta:
Warhawk írta:
jákóbaby írta:
Tegnap Albert nálam volt, de letettem a földre egy picit, mert úgy vettem észre sürgősen pottyantania kell és ez volt a leggyorsabb mód erre. Pottyantott is, aztán meg leeresztett szárnnyal jött oda hozzám és etetni kezdett.Ez most udvarlás volt?

A fiókák egymást is megetetik, ez normális jelenség. :)

Igen, etetni mindig szokott, de így leeresztett szárnnyal jönni még nem láttam. :D De édes volt!!

Leengedett szárnytól először megijedtem, hivtam orvost , tenyésztőt :lol: :lol: :lol: aztán kiderült, hogy repülés előtt mindig leengedi :lol: :lol:

nagyon korán beszél!!! mindig ha valami értelmest vélsz hallani, pl. Hello, azonnal ismételt meg sokszor igy helyes mintához jut és könnyebb lesz neki.

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 16:03 
evanagyi írta:
He-he! :lol: :lol:

Csipuska ma kozolte: Jol vagyok Csipuska. Okos papagaj.:))
nagyon megorultem neki, mert mindig kerdezi: Hogy vagy? En felelek: Koszonom jol. Reszerol ujra csak: Hogy vagy? Na, ma kifejtette vegre. :lol: :lol:

Nem semmi!!! Édes, okos Tündér!

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 10:17 
Warhawk írta:
jákóbaby írta:
Tegnap Albert nálam volt, de letettem a földre egy picit, mert úgy vettem észre sürgősen pottyantania kell és ez volt a leggyorsabb mód erre. Pottyantott is, aztán meg leeresztett szárnnyal jött oda hozzám és etetni kezdett.Ez most udvarlás volt?

Igen, etetni mindig szokott, de így leeresztett szárnnyal jönni még nem láttam. :D De édes volt!!

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 9:46 
jákóbaby írta:

jákóbaby írta:
És utána magától, mint egy nagyfiú ráült a kezemre (ilyet még sosem csinált), aztán egyszercsak jól belémkapaszkodott (ami hát mit mondjak maradandó nyomokat eredményezett :) ) és elkezdett csapkodni a szárnyával, de végül nem emelkedett el. Hát a szívroham jött rám, mert még mindig parázok egy kicsit az első repüléstől.

Mielőtt repülne gyakran csinál ilyen bemelegítéseket. ;)

jákóbaby írta:
De még mindig nem tudom, hogy ez lehetséges???? :D Ilyen okos kis madárkám van aki ilyen hamar beszél????

Ez is elő szokott fordulni. Van olyan is amelyik csak egy éves kora után szólal meg először, de akadnak olyanok is mint a tiéd. Ez is olyan mint az embergyerekeknél. Van aki korán kezdi el, van aki később...

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 7:58 
Képzeljétek!

Tegnap Albert nálam volt, de letettem a földre egy picit, mert úgy vettem észre sürgősen pottyantania kell és ez volt a leggyorsabb mód erre. Pottyantott is, aztán meg leeresztett szárnnyal jött oda hozzám és etetni kezdett. Ez most udvarlás volt? És utána magától, mint egy nagyfiú ráült a kezemre (ilyet még sosem csinált), aztán egyszercsak jól belémkapaszkodott (ami hát mit mondjak maradandó nyomokat eredményezett :) ) és elkezdett csapkodni a szárnyával, de végül nem emelkedett el. Hát a szívroham jött rám, mert még mindig parázok egy kicsit az első repüléstől.
De a nap megkoronázása, hogy tegnap iszonyatosan karattyolós kedvében volt kicsi tollpamacsom, hát egyszercsak azt hallom, hogy hello. :shock: Azt hittem rosszul hallok, mert még csak 12 hetes és ezt nem is olyan gyakran mondjuk neki, inkább szevasz, vagy szia anya, szia apa meg ilyenek. Ma is kételkedem, hogy nem én hibbantam-e meg vagy képzelem bele, de még az este folyamán 5ször 6szor hallottam. De még mindig nem tudom, hogy ez lehetséges???? :D
Ilyen okos kis madárkám van aki ilyen hamar beszél???? :24: :72:
Albert.. :88: :74: :40:

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 7:47 
evanagyi írta:

nagyon megorultem neki, mert mindig kerdezi: Hogy vagy? En felelek: Koszonom jol. Reszerol ujra csak: Hogy vagy? Na, ma kifejtette vegre. :lol: :lol:

Csipuska se semmi!!!! :D

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 7:47 
africz írta:
Éppen szereltem vmit Kakapo megakarta szerezni az eszközt ami a kezemben volt, 'hegyes hajlitott végű ár' természetesen nem kapta meg, mondom neki nem szabad! Válasz nem sokat késett... 'Disznó' mondta ő! :lol: :lol:

:22: Az igen!!!! Kakapo nagy arc!!!!

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 1:12 

Hozzászólás 2011 ápr. 13, 0:15 
Éppen szereltem vmit Kakapo megakarta szerezni az eszközt ami a kezemben volt, 'hegyes hajlitott végű ár' természetesen nem kapta meg, mondom neki nem szabad! Válasz nem sokat késett... 'Disznó' mondta ő! :lol: :lol:

Hozzászólás 2011 ápr. 12, 14:40 
jákóbaby írta:
africz írta:
jákóbaby írta:
De tudom, hogy később előfordulhat. :(

Biztosan az lesz , ne felejts párt választanak egy életre, senki sem szereti megosztani a párját egy 'idegennel'

Együtt lehet élni a féltékenységgel, nem bántja , üldözi stb a feleségemet , de azért időnként keresztbe tesz ha tud :lol: :lol: a legédesebb az volt amikor ledöltünk a kanapéra Kakapo meg elkezdett dumálni majd óbégatni. Mérgesen felkeltem ő meg usgyi elrepült a tartó rudjára (van minden szobában legalább egy) és hangosan röhögött ;) Időnként gond van azzal is , hogy durván megcsipi , ennek ellenére a feleségem imádja és nagyon boldog, hogy 5 ! év után most már neki is rámegy a kezére és nem kezdi el kicsontozni azonnal.

Igen, tudom, hogy igazazd van. Csak egy kicsit attól félek, hogy mi lesz ha nem engem választ.. :? Olyan jó így, hogy mindkettőnkhöz bújik és nincs csipkedés meg féltékenykedés. Jó lenne ha így maradna, persze tudom ez nem lehetséges. :(

Kakapo engem választott, hiába a feleségemnek szántuk, szerintem én foglalkoztam vele többet, én ugráltam jobban körbe. A párod foglalkozzon vele kevesebbet és nem lesz gond téged fog választani.
(Feleségem persze mást mondana... :lol: )

Hozzászólás 2011 ápr. 12, 8:08 
africz írta:
jákóbaby írta:

Biztosan az lesz , ne felejts párt választanak egy életre, senki sem szereti megosztani a párját egy 'idegennel'

Együtt lehet élni a féltékenységgel, nem bántja , üldözi stb a feleségemet , de azért időnként keresztbe tesz ha tud :lol: :lol: a legédesebb az volt amikor ledöltünk a kanapéra Kakapo meg elkezdett dumálni majd óbégatni. Mérgesen felkeltem ő meg usgyi elrepült a tartó rudjára (van minden szobában legalább egy) és hangosan röhögött ;) Időnként gond van azzal is , hogy durván megcsipi , ennek ellenére a feleségem imádja és nagyon boldog, hogy 5 ! év után most már neki is rámegy a kezére és nem kezdi el kicsontozni azonnal.

Igen, tudom, hogy igazazd van. Csak egy kicsit attól félek, hogy mi lesz ha nem engem választ.. :? Olyan jó így, hogy mindkettőnkhöz bújik és nincs csipkedés meg féltékenykedés. Jó lenne ha így maradna, persze tudom ez nem lehetséges. :(

Hozzászólás 2011 ápr. 11, 22:37 
jákóbaby írta:

Hozzászólás 2011 ápr. 11, 15:06 
africz írta:
jákóbaby írta:
Nagyon szeretem olvasni ezeket a történeteket, írjatok minél többet!!!! :D

Én is :) emiatt lett Kakapo , várom a picurról szintén. Kakapo 5 éves.

Tegnap azt mondta nekem 'kicsike vagyok' ;) most nehéz vele , minden percben ki akar menni, hogy jó idő van. Persze nem érti meg, hogy neki nem lehet :(. Meg féltékeny is a feleségemre :(

Albert szerencsére még nem féltékenykedik. :) De tudom, hogy később előfordulhat. :(

Hozzászólás 2011 ápr. 11, 14:57 
jákóbaby írta:

Én is :) emiatt lett Kakapo , várom a picurról szintén. Kakapo 5 éves.

Tegnap azt mondta nekem 'kicsike vagyok' ;) most nehéz vele , minden percben ki akar menni, hogy jó idő van. Persze nem érti meg, hogy neki nem lehet :(. Meg féltékeny is a feleségemre :(

Hozzászólás 2011 ápr. 11, 7:48 
africz írta:
Tegnap feküdtünk le aludni, természetesen szimbiotaként élünk egymással állandóan rajtam van ha kell ha nem ... az ágy felett van egy rúdja ott alszik. Mielőtt felraktam volna aludni elmentem vmiért a kis szobába, szép csendesen letojta a hátam ... nem vettem észre a poló miatt csak amikor lefeküdtem helyezkedtem és a kezemre került ... felkapcsoltam a villanyt a takaritáshoz és kérdőre vontam nem tudod ki sz... le a hátam ? Válasz, putty, putty (potty,potty) :lol:

Haláli ez a Kakapo!!!! :mrgreen:
De Csipuska sem semmi!!!! Nagyon édesek és okosak!!!! :D
Azt tudom, hogy ha minden igaz Csipuska most lesz 8 éves, de Kakapo milyen korú??

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Következő