Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Attila

Hozzászólás 2011 ápr. 9, 21:39 
evanagyi írta:
Ugy gondolom, hogy Csipuska tudja, hogy o papagaj, es engem is annak gondol, Kakapo pedig szep lanynak kepzeli magat. :lol: :lol:

Ez igaz , szokta hangsulyozni kislaaany... meg tyuk kislaaany :lol:

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 ápr. 9, 21:31 
Ugy gondolom, hogy Csipuska tudja, hogy o papagaj, es engem is annak gondol, Kakapo pedig szep lanynak kepzeli magat. :lol: :lol:

Hozzászólás 2011 ápr. 9, 20:27 
evanagyi írta:
Ilyen nincs, es megis van!!! :20: :22: :37: :55:
Csipuska szepen halad Kakapo utan a dumaval. Nagyon cukik.

Igy van tündérek, Csipuska nagyon lenyügözőtt amikor láttam, mondta neked , hogy Éva szép papagáj :) Kakapo ezt nem tudja ő Papka és azt mondta Krisztinek Anya szép Papka ;)

Hozzászólás 2011 ápr. 9, 19:59 
Ilyen nincs, es megis van!!! :20: :22: :37: :55:
Csipuska szepen halad Kakapo utan a dumaval. Nagyon cukik.

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 ápr. 9, 18:59 
Édes ez a Kakapo :93:

Hozzászólás 2011 ápr. 9, 18:43 
Tegnap feküdtünk le aludni, természetesen szimbiotaként élünk egymással állandóan rajtam van ha kell ha nem ... az ágy felett van egy rúdja ott alszik. Mielőtt felraktam volna aludni elmentem vmiért a kis szobába, szép csendesen letojta a hátam ... nem vettem észre a poló miatt csak amikor lefeküdtem helyezkedtem és a kezemre került ... felkapcsoltam a villanyt a takaritáshoz és kérdőre vontam nem tudod ki sz... le a hátam ? Válasz, putty, putty (potty,potty) :lol:

Hozzászólás 2011 ápr. 8, 7:39 
africz írta:
Kakapo azonosította, hogy az igen és a 'ja' ugyanaz. Ezt már többször megfigyeltem, hogy ha mondja 'igen' utánna mondja azt is hogy 'ja', pedig mi igy nem beszélünk igen,ja.

De édes Kakapo!!!! :D

Hozzászólás 2011 ápr. 8, 3:01 
Kakapo azonosította, hogy az igen és a 'ja' ugyanaz. Ezt már többször megfigyeltem, hogy ha mondja 'igen' utánna mondja azt is hogy 'ja', pedig mi igy nem beszélünk igen,ja.

Hozzászólás 2011 márc. 31, 16:38 
Tetszett a Csipuska név, elég sokat mondtam Kakaponak Pipuska :lol: Pipusz lett belőle :lol: :lol: most ő a Pipusz

Hozzászólás 2011 márc. 22, 22:43 
evanagyi írta:
Na, de miert bujt a nyakamba a hos lovag? Mert Kakapo leanyka puszikat kert a feje bubjara, es ettol mar halalra remult. Jo nagy hohanyo. :lol: :lol:

:lol: :lol: nem, nem csak nem csapodar igazi hos lovag!

Hozzászólás 2011 márc. 22, 22:02 
Na, de miert bujt a nyakamba a hos lovag? Mert Kakapo leanyka puszikat kert a feje bubjara, es ettol mar halalra remult. Jo nagy hohanyo. :lol: :lol:

Hozzászólás 2011 márc. 22, 19:39 
evanagyi írta:
Akkor en is hadd dicsekedjek: Csipuska tusszent, es rogton kozli, hogy: hapci. Mikor kohog (ennek millio formajat tudja eloadni), akkor azonnal mondja, hogy: kuci-kuci.
Mikor iszom a teamat, akkor utanozza a hangot, ahogy nagyokat nyelek.
Mikor asitok, szepen csendben, o mondja: aaaa.
Kulonben semmifele hangot nem utanoz, kiveve a kulonfele kutyaugatasokat.
Ahogy nyulok a telefon fele, mar hallozik. Termeszetesen ha szol a telefon, o biztosan elobb mondja, hogy hallo, mint en.
Meg a tv-ben ha nevetnek, akkor szokott o is nevetni, tapsolni, ujjongani, ha siker van. Ha tetszik neki a zene, akkor kozli, hogy: szep muzsika.
Na, most ennyi jutott eszembe hangutanzasbol. :lol:

:D Imádnivaló kicsi dömper ;) az mindig előttem van ahogy bujt a nyakadba!

Ez nem dicsekves.. a legjobb azt olvasni, hogy mit csinalnak, szerintem a legvonzobb dolgok egyike a Jakokban, hogy milyen okosak, imadok errol olvasni! Koszonom!

Hozzászólás 2011 márc. 22, 19:15 
Csipuska okos madár!!!! :mrgreen:
Olvastam már a papajonlineon is amiket írtál, hihetetlen milyen okos, édes kis tollas!! :D

Hozzászólás 2011 márc. 22, 18:40 
Akkor en is hadd dicsekedjek: Csipuska tusszent, es rogton kozli, hogy: hapci. Mikor kohog (ennek millio formajat tudja eloadni), akkor azonnal mondja, hogy: kuci-kuci.
Mikor iszom a teamat, akkor utanozza a hangot, ahogy nagyokat nyelek.
Mikor asitok, szepen csendben, o mondja: aaaa.
Kulonben semmifele hangot nem utanoz, kiveve a kulonfele kutyaugatasokat.
Ahogy nyulok a telefon fele, mar hallozik. Termeszetesen ha szol a telefon, o biztosan elobb mondja, hogy hallo, mint en.
Meg a tv-ben ha nevetnek, akkor szokott o is nevetni, tapsolni, ujjongani, ha siker van. Ha tetszik neki a zene, akkor kozli, hogy: szep muzsika.
Na, most ennyi jutott eszembe hangutanzasbol. :lol:

Hozzászólás 2011 márc. 22, 17:54 
Betty írta:
Attila ide írok már a kicsi krampuszos bejegyzésedre, mert igazából ide illik :wink:
Édes lehet, ahogy az ajtónyikorgást utánozza. Nálam is sok szót lerövidítenek, viszont hangot utánozni még nem utánoznak.
Nálunk a sláger.....Ha előveszek egy papírzsebkendőt, olyan hapicásba kezdenek mint egy halálán lévő beteg :D Kincső tüsszent egyet, aztán Gyurcsi és így megy addig amíg látják a zsebkendőt.

:D :D :D nálunk fujd ki van időnként , régen játszottam vele , hogy megfogtam a csőrét , mondtam neki fujd ki és Kakapo kifujta :lol: anny maradt belőle, hogy időnként mondja 'fujd ki'

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 márc. 22, 15:55 
Attila ide írok már a kicsi krampuszos bejegyzésedre, mert igazából ide illik :wink:
Édes lehet, ahogy az ajtónyikorgást utánozza. Nálam is sok szót lerövidítenek, viszont hangot utánozni még nem utánoznak.
Nálunk a sláger.....Ha előveszek egy papírzsebkendőt, olyan hapicásba kezdenek mint egy halálán lévő beteg :D Kincső tüsszent egyet, aztán Gyurcsi és így megy addig amíg látják a zsebkendőt.

Hozzászólás 2011 márc. 9, 17:19 
evanagyi írta:
Borzaszto az osszeg, viszont annal megnyugtatobb, hogy vannak orvosok az egyeteme, akik ertenek a szarnyasokhoz, es meg lelkiismeretesek is. En azt hiszem Molnar dr-nal voltam a szekletmintaval, de akkor CSIPUSKAT NEM VITTEM.
Az a helyzet, hogy termeszetesen nehez kifizetni ezeket a penzeket, de ugy imadja mindenki a madarkajat, hogy barmit megadna, mint a gyerekeert, csak megggyogyuljon.

Ez így van! :lol:

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

http://mizoblogja.blogspot.com/

Hozzászólás 2011 márc. 9, 16:17 
Borzaszto az osszeg, viszont annal megnyugtatobb, hogy vannak orvosok az egyeteme, akik ertenek a szarnyasokhoz, es meg lelkiismeretesek is. En azt hiszem Molnar dr-nal voltam a szekletmintaval, de akkor CSIPUSKAT NEM VITTEM.
Az a helyzet, hogy termeszetesen nehez kifizetni ezeket a penzeket, de ugy imadja mindenki a madarkajat, hogy barmit megadna, mint a gyerekeert, csak megggyogyuljon.

Hozzászólás 2011 márc. 9, 15:07 
evanagyi írta:
Azonnal ird meg az orvos nevet!!Vannak elkepzeleseim, hogy mibe kerult ez a ,,kis ragcsalas". En csak egyszer vittem be Csipuskatol egy szekletmintat vizsgalatra, hat majdnem hanyattestem az araktol. :(

Hát alsó hangon is hatjegyű szám!!! És még baráti áron van számolva, úgy érzem! Mert ugye 2 szárnyasról beszélünk.

dr. Sátorhelyi Tamás 06-30 977 0677
ő az egyetemen is dolgozik és magán rendelője is van, neki köszönhetem Sámson életét és ezért örökre hálás vagyok, más már elhajtott volna, mert pont a rendelési idő után értem oda, de ő röntgenezett, vizsgált, intézte az injekciót, szóval hihetetlenül rendes volt! Azóta is ő, Molnár doktor és Pazár doktor kezelik a zöld fiúkat az egyetemen és (kop-kop-kop) jól vannak. Már megrendeltem Németországból a gyógyszerüket a Pharmafutáron keresztül, úgyhogy meg fognak teljesen gyógyulni. :D

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

http://mizoblogja.blogspot.com/

Hozzászólás 2011 márc. 9, 13:53 
Azonnal ird meg az orvos nevet!!Vannak elkepzeleseim, hogy mibe kerult ez a ,,kis ragcsalas". En csak egyszer vittem be Csipuskatol egy szekletmintat vizsgalatra, hat majdnem hanyattestem az araktol. :(

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Következő