Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2011 márc. 9, 11:41 
evanagyi írta:
Jaj, hat ez borzaszto! Szegeny anyukad.
Es a madarkak, nagy csibeszek, meg jo, hogy jo kezekbe kerultek. Hogy vettetek eszre, hogy betegek? Es mit csinalnak veluk egesz nap az egyetemen?
Jaj jaj, mennyi baj, csak most mar magadra vigyazz, hogy mire hazakerul ez a kis tunder tudd elvezni.
Mindenesetre mindenkinek jobbulast kivanok, es neked meg egeszseges lakotarsakat mielobb. :sunny: :15: :30:

Köszi Éva! Majd csak túl leszünk ezen is. A problémák azért vannak hogy megoldjuk őket és erősödjünk tőlük! :mrgreen:

Hát ez a fémmérgezés nem volt egyszerű! Kaptunk tavaly egy képet valakitől, ami igen randa volt, a nappaliba nem akartuk kitenni, de a hálóba beakasztottuk, mert az illető szokott hozzánk jönni és nem akartuk hogy megsértődjön. Előtte állt a zöldek nagykalitja, persze jó messze a faltól, csakhogy a kalit görgős, baromi könnyen gurul és valaki kissé meglökhette, közel került a falhoz és a fiúk az alvórúdjukról királyul elérték és szépen sunyin meg is rágicsálták.
A fém mérgezés tünetei a levertség, étvágytalanság, hányás.
Reggel és este injekciót kapnak a fém közömbösítésére, már a múlt héten volt egy negatív röntgenünk, de a héten még vinnem kell őket, mert a szöveteikben ott van még a méreg. A jövő héttől pedig egy 6-7 hetes májregeneráló kúra következik, de ezt már lehet csőrön át is adni, mert tabletta. Nagy szerencse a szerencsétlenségben, hogy ketten vannak, mert így jobban viselik a kórházat. Bevihettünk nekik egy nagyobb kalitot és abban vannak míg értük nem megyünk. Még nagyobb szerencse, hogy mikor rosszul lett sikerült olyan orvost találnom, aki azonnal képben volt, hogy mi a baj és gyakorlatilag neki köszönhetem, hogy Sámson életben maradt. Mindenkinek nagyon ajánlom, mert nehéz olyan dokit találni, aki ért a papagájokhoz.
Hát ezt a kis dagidodó madarat meg már alig várom!! :D

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

http://mizoblogja.blogspot.com/

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 márc. 8, 23:54 
Jaj, hat ez borzaszto! Szegeny anyukad.
Es a madarkak, nagy csibeszek, meg jo, hogy jo kezekbe kerultek. Hogy vettetek eszre, hogy betegek? Es mit csinalnak veluk egesz nap az egyetemen?
Jaj jaj, mennyi baj, csak most mar magadra vigyazz, hogy mire hazakerul ez a kis tunder tudd elvezni.
Mindenesetre mindenkinek jobbulast kivanok, es neked meg egeszseges lakotarsakat mielobb. :sunny: :15: :30:

Hozzászólás 2011 márc. 8, 22:38 
evanagyi írta:
Kati, tunderi a kis pelyhes gomboc. Tudsz barmit csinalni mellette? Azt hszem, en ott ulnek mellette egesz nap es bamulnam. :lol:

Hát az a helyzet, hogy Merlin még nincs itthon, minden héten járok hozzá látogatóba. Sajnos eléggé rám jár most a rúd, anyukámnak combnyaktörése volt 3 hete, egyelőre mozgásképtelen, munka mellett ápolom, még jó hogy velünk lakik. A két zöld gazember meg megette egy kép keretét, ami fém volt ( bár műanyagnak látszott) és nehézfém mérgezést kaptak. Persze mindketten, mert olyanok, mint a majmok, amit csinál az egyik azt azonnal csinálja a másik is. Most 3. hete hogy az egyetemre hordom őket minden nap, reggel viszem, este hozom haza. Szerencsére a nehezén túl vagyunk, Sámsont majdnem elvesztettük, de összekapta magát, Mózes nagyobb testű, őt nem viselte meg annyira, de én már eléggé az utolsókat rúgom. Csak tudjam mindig észbe tartani, mikor hová kell éppen rohannom! :roll: :(

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Hozzászólás 2011 márc. 8, 22:32 
Betty írta:

Kati, a kis Merlin nagyon drága. Szépen felcseperedett a kis pelyhes gombócból :)

Akkorát nőtt itt az utolsó héten, hogy majdnem hanyatt estem, mikor megláttam ahogyan a kalitban olyan kis vitézesen üldigélt. És olyan kis tündér, már régen volt ilyen kedves pici babám, mert Sámson ugye már 3 éves, Mózes meg nem volt ilyen kis békés, a testi hibája miatt a frász törte ki ha valaki a közelébe ment,mindenki ujjait le akarta harapni. De ez a kis krampusz egy bűbáj, nem morog, ahogyan a jákók szoktak, inkább csillogó, hatalmas szemekkel megfigyel mindent olyan kis vesébe látó pillantásokkal. :) És állandóan tyutyorog a maga nyelvén. :)

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Hozzászólás 2011 márc. 8, 22:32 
Kati, tunderi a kis pelyhes gomboc. Tudsz barmit csinalni mellette? Azt hszem, en ott ulnek mellette egesz nap es bamulnam. :lol:

Hozzászólás 2011 márc. 8, 22:30 
Nagyon koszonjuk a kedves megemlekezest, felmagasztalast mi lanyok. A viragnak meg tudod, minden no orul mindig. Koszi szepen :flower: :queen: :06: :25: :40: :54: .

Hozzászólás 2011 márc. 8, 21:45 
molnarl.g írta:
NŐNAP! Nem vagyok egy "adonisz", nem vagyok gazdag, így hát mit is adhatnék minden IDRE-s hölgynek?
Köszönöm! Hogy vagytok, hogy ha kell édesanyánk helyett édesanyánk vagytok, ha kell hűséges társak, szeretők, hogy gondoskodtok rólunk férfiakról...
Hogy a munkátok mellett otthon is szorgoskodtok, hogy finomakat főztök, hogy 9 hónapig hordozzátok gyermekeinket!!! Mindent köszönök amit bár észre veszünk mi férfiak, de gyakran elfelejtünk hálásak lenni érte, minden ami csak akkor hiányzik igazán ha nem vagytok velünk! Fogadjátok tőlem ezt a virágot, melyet szívből adok mindenkinek, annak is akiről ezen a szép napon megfelejtkezett társuk!!!

Ui: Remélem nem felejtkeztek meg a kislány papagájaitokról sem...én Zénónak vettem finom rágcsálnivalót....
Kép

Ez tényleg nagyon kedves Tőled!!!!! :)

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 márc. 8, 21:22 
Laci, köszönjük a figyelmességed! Nagyon szép a képen látható orchidea :)

Kati, a kis Merlin nagyon drága. Szépen felcseperedett a kis pelyhes gombócból :)

Hozzászólás 2011 márc. 8, 19:55 
Sziasztok!

Megnőtt ez a Merlin gyerek (olyan kis dagi, én halkan csak dagiDodónak hívom :oops: :lol: )

Nagyon szelíd, kedves, szépen elszunyál a nyakamban. És már szobatiszta, ha kakkantania kell akkor fészkelődni kezd, hogy tegyem le és már rázza is a kis seggét. :D Most 10 hetes.

Kép

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2011 márc. 8, 18:57 
NŐNAP! Nem vagyok egy "adonisz", nem vagyok gazdag, így hát mit is adhatnék minden IDRE-s hölgynek?
Köszönöm! Hogy vagytok, hogy ha kell édesanyánk helyett édesanyánk vagytok, ha kell hűséges társak, szeretők, hogy gondoskodtok rólunk férfiakról...
Hogy a munkátok mellett otthon is szorgoskodtok, hogy finomakat főztök, hogy 9 hónapig hordozzátok gyermekeinket!!! Mindent köszönök amit bár észre veszünk mi férfiak, de gyakran elfelejtünk hálásak lenni érte, minden ami csak akkor hiányzik igazán ha nem vagytok velünk! Fogadjátok tőlem ezt a virágot, melyet szívből adok mindenkinek, annak is akiről ezen a szép napon megfelejtkezett társuk!!!

Ui: Remélem nem felejtkeztek meg a kislány papagájaitokról sem...én Zénónak vettem finom rágcsálnivalót....
Kép

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Valódi név: Attila

Hozzászólás 2011 márc. 8, 3:09 
evanagyi írta:
Csipuska is szokott velem wc-re jonni, de csak kisdolognal. Pontosan tudja, hogy milyen hangok varhatoak, es elo is adja.Nagyon cuki. :lol: :lol:

:D :D :D

Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2011 márc. 7, 19:58 
Zénó is mindig azt tanulja meg amit ő akar... a cicának szoktam mondani hogy cickó-mickó, már ő is mondja, nekem is ha enni adok neki, és a hello-t is. Szerencsére ő nem szégyenlős elöttem is beszélget.

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Hozzászólás 2011 márc. 7, 17:41 
Csipuska is szokott velem wc-re jonni, de csak kisdolognal. Pontosan tudja, hogy milyen hangok varhatoak, es elo is adja.Nagyon cuki. :lol: :lol:

Hozzászólás 2011 márc. 6, 14:37 
sonyextreme írta:
Nem fogta be az orrát? :)

:lol:

IDRE tag

Hozzászólás 2011 márc. 5, 15:29 
africz írta:
Két érdekes dolog történt.

1) előszőr kimondta szomjas vagyok...
2) mentunk a kis helységbe együtt :oops: aztán már mondta is potty... én szoktam neki mondani ha ő végzi a dolgát :lol:
most nekem mondta.

:93:

Valódi név: Tommy

Hozzászólás 2011 márc. 5, 11:41 
Nem fogta be az orrát? :)

Hozzászólás 2011 márc. 4, 2:30 
Két érdekes dolog történt.

1) előszőr kimondta szomjas vagyok...
2) mentunk a kis helységbe együtt :oops: aztán már mondta is potty... én szoktam neki mondani ha ő végzi a dolgát :lol:
most nekem mondta.

Hozzászólás 2011 feb. 22, 15:22 
Tegnap azt mondta 'Cuki Baba' ebben az az érdekes , hogy soha nem mondtam neki ilyet , megkérdeztem a feleségem ő sem emlékszik ilyenre.

Ma meg a pulovereim tetején bujkált a szekrényben és mondogatta 'rossz csirke' :lol:

IDRE tag

Hozzászólás 2011 feb. 8, 14:37 
:93: Édes pofa!

Hozzászólás 2011 feb. 8, 12:46 
Kakaponak van egy kicsi kalitja a konyhában amit arra a célra vettünk ha elviselhetetlenül rikoltozna amikor nem vagyok otthon legyen hova bezárni, szerencsére még sosem volt rá szükség.Mostanában viszont nagyon szeret az ajtajában ücsörögni (hűtő mellett van :) ) és nem nagyon hajlandó visszajönni a szobába. Egyik alkalommal is ott szólongatott, hogy menjek már oda mert egyedülvan de nem mentem. (Ki tud repülni a konyhából , de nehéz mert kicsi a hely szinte azzonnal fordulni kell derékszögben.) Aztán mégis csak elindultam, hallom kiabál 'JÖVÖK' és alig tudtam lehúzni a fejem , hogy ne ütközzünk :lol:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Következő