molnarl.g írta:
nagynejutka írta:
Gábor !
Örülök, hogy neked is tetszik, akkor ezek szerint csak jó helyet készítettem nekik.
Igen, mászófát még keresem, de olyat ami nagyságra illetve formára tetszene azt még
nem találtam meg.
Lekellene menni az ártérre, de félünk, hogy falopáson kapnak minket ,a kertünkben van egy formás barackfa
de a család megölne ha kivenném

Szeretnék még a sarkokba is ágakat tenni.
Azért tettem be nekik egy jó nagy fa hidat és egy nagyobb ágat kötöztem fel ha akarnak tudnak rágni.
Tisztaság.
Bekell vallanom bűnömet: szeretem a tisztaságot, de ettől a két égedelemtől mondjuk meg az őszintét
nagyon nehezen lehet.
A télen hülyére dolgoztam magam , ha korán mentem dolgozni akkor 4-kor keltem, hogy renbe tegyem őket,
munka után ugye kijöttek a lakásba, addig kalitka takarítás, miután lefeküdtek folytattam a lakásban.
Hiába vettem légtisztítót szűri az a levegőt, de 1 kevés.
Hát bizony...mikor Alfi elereszti magát a nappaliban, vagy éppen a ruhámon akkor van mit takarítani...néha mikor későn veszem észre csak spaklival tudom felkaparni...
A többiek alá fürészport szórtam a madárházban, ez parktikus mert télen onnan rakom be a kályhába a gyújtóst...egy zsák forgács jelenleg 250,- ami soáig tart.
Ha esetleg tudsz trükköket a madárkaki eltüntetésével kapcsolatban pl. plüss ülőgarnitúra, takaró, ruha, stb.-ből biztosan sokan szívesen vennék...
(Tudom! Ecetes olló...) de talán van kiméletesebb megoldás is...
Madárkaki: Nállam ez nagyon nincs ruhán, ülőgarnitúrán, Pedro mindíg a földre kakil. Ha az ágyon vagy asztalon játszik, akkor is letolat, hogy letudjon a folre.
Babunál előfordult,hogy elengedte ahol volt, de szerintem látta a nagyobbtól és már Ő is így végzi el a dolgát.
Este ha bemennek a kalitba ott sem kakilnak, reggel ha kijönnek sétálnak a földön és ott engedik el.
Amit tudok letakarok a lakásban.
Ha azt lekakilják vanish folteltávolítót teszek a mosógépbe.
Ők az étkezőben vannak ezért az asztalon esznek, a gyümölcs foltokat is nagyon szépen eltávolítja.
A corában lehet kapni Dr.Beckmann - Folt ördögöt , minden nemű szennyeződésre van.
Az ülőgarnitúrádból szerintem kihozza, ha gyümölcsöt fogyasztott a madárkád szerintem vedd a gyümölcs, vörösbor, zöldség ördögöt de van fűre, olajra, vérre is.
Ha régi a szennyeződés többször megkell ismételni a tisztítást.
Tudod én míg a madárkák a lakásban randalíroznak, 1 tekercs papírtörlő és 1 flakon fertőtlenítős flakonnal
járkálok.