Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 148  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2011 júl. 31, 9:28 
africz írta:
Meglátogattuk ma a Kati (Mizo) családját, teljesen lenyűgöztek , mintha tündér mesébe kerültem volna. Most láttam először sapisokat , szerelem volt az első látásra :) Merlin királylány kemény dió fel kell kötni a nadrágot hozzá, a látogatás vége felé már jó lett a kapcsolatunk elvette tőlem a kaját, játékot és nem borzolta a tollát. Mondjuk volt ára jól orrba kapott :lol: :lol: vérmes kis csaj , de imádni való. Nemes fiúk meg egyszerűen fantasztikusak, Mózes miután jól lakott végig dumálta az egészet, nagyon bájos kis gyermek hangja van tökéletese mondta Mama amikor kereste a Katit. Nagyon szép nap volt Kati, köszönjük! Kakapo teljesen fel van dobva , itt ül a monitor tetején és csak mesél és mesél :D

Jöhettek bármikor, egy ilyen finom puszit, amit Kakapo tud adni, bármikor örömmel fogadok! :D
Most már a sapisok is kijöhetnek tovább, mert láttam, hogy nem akarnak Kakapoval comboskodni, inkább Krisztin bújkálnak. :D

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

http://mizoblogja.blogspot.com/

Valódi név: Attila

Hozzászólás 2011 júl. 31, 0:33 
evanagyi írta:
Nahat,hogy mi ebbol kimaradtunk! Mit mesel Kakapo? Mi maradt neki emlekezetes az utazason kivul?
Ezek szerint a lanykak vermesebbek, mint a fiucskak? Csipikem rogton a szivebe zart mindkettotoket. Krisztaval is baratkoztak?
Mindent tudni szeretnek. :idea:

Kakapo nyomta a halandzsat értelmes annyi volt, hogy amikor beért a lépcsőházba megismerte és mondta 'Malacka ,nagyon szeretlek, okos csirke'
Malacka a tengeri malac az egyik tesója.
Igen a lányok vérmesebbek erről számolt be Betty is, Merlin is időnként erőszakos rendre kell utasítani még Katinak is , nemhogy egy idegennek.
Egyelőre csak a sapisok ugrottak a nyakunkba, nemesek bájosak voltak nagyon , de tartottak távolságot nem erőltettem , majd legközelebb egy lépéssel közelebb leszünk. Merlint erőltettem egész jól haladtunk, Krisztin volt egyszer de levettem róla féltettem , hogy őt is orba gyűri mint engem :lol:

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 júl. 30, 23:30 
Nahat,hogy mi ebbol kimaradtunk! Mit mesel Kakapo? Mi maradt neki emlekezetes az utazason kivul?
Ezek szerint a lanykak vermesebbek, mint a fiucskak? Csipikem rogton a szivebe zart mindkettotoket. Krisztaval is baratkoztak?
Mindent tudni szeretnek. :idea:

Hozzászólás 2011 júl. 30, 22:13 
Meglátogattuk ma a Kati (Mizo) családját, teljesen lenyűgöztek , mintha tündér mesébe kerültem volna. Most láttam először sapisokat , szerelem volt az első látásra :) Merlin királylány kemény dió fel kell kötni a nadrágot hozzá, a látogatás vége felé már jó lett a kapcsolatunk elvette tőlem a kaját, játékot és nem borzolta a tollát. Mondjuk volt ára jól orrba kapott :lol: :lol: vérmes kis csaj , de imádni való. Nemes fiúk meg egyszerűen fantasztikusak, Mózes miután jól lakott végig dumálta az egészet, nagyon bájos kis gyermek hangja van tökéletese mondta Mama amikor kereste a Katit. Nagyon szép nap volt Kati, köszönjük! Kakapo teljesen fel van dobva , itt ül a monitor tetején és csak mesél és mesél :D

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 júl. 29, 20:49 
Látszik, hogy még nincs egy éves.

IDRE tag

Hozzászólás 2011 júl. 29, 18:42 
Egyem meg a szívét, aranyos, :) de azért lehet látni a tekintetén, hogy hiányzik neki az "otthon melege" és a gazdi.

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 júl. 29, 12:16 
Nem kell megijedni, nem azért olyan a tolla, mert beteg....

Hozzászólás 2011 júl. 29, 10:51 
africz írta:
:D Köszönöm , egyeztettek a 'két' feleséggel és vmikor meglátogatjuk a csapatot ha lehet.

Ok megbeszéljük!

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Hozzászólás 2011 júl. 28, 15:22 
:D Köszönöm , egyeztettek a 'két' feleséggel és vmikor meglátogatjuk a csapatot ha lehet.

Hozzászólás 2011 júl. 28, 12:46 
africz írta:
Ez pontosan igy van Kakapoval is , hiába él velünk mégis a feleségemnek az elmúlt 5 évben csak akkor lehetett hozzányúlni ha segíteni kellett. Aztán megtörtént a csoda, most már hozzá nyúlhat , rámegy a kezére , de ehhez átlagon felüli kitartás kellett.

Eddig minden madárral másodpercek alatt összebarátkoztam, kár hogy messze vagyunk egymástól szivesen kipróbáltam volna magam Kincsővel.

Nálunk kipróbálhatod magad, válogathatsz négy közül, Mózes nem barátkozik, csak ha valami kaját remélhet :D

Merlin - jákó tojó
Zebi -jákó hím

Hozzászólás 2011 júl. 26, 23:46 
Betty írta:
A jákó barátkozása madárfüggő nagyon. Mindig csodálom azokat a madarakat, akik közelednek az idegenekhez és hagyják esetleg a simogatást.
Az enyémek közül Kincsőhöz senki nem tudna benyúlni mert a belesetin kötne ki :) viszont Gyurcsi már közvetlenebb. Múltkor rálépett anyukám kezére és ez nekem olyan nagy szám volt, hogy azonnal kaptam a fényképezőt és katt-katt :D
Marcsi, a kis kanárid édes lehetett ahogy jelezte, hogy gazdi nem a megszokott helyemen vagyok :)

Ez pontosan igy van Kakapoval is , hiába él velünk mégis a feleségemnek az elmúlt 5 évben csak akkor lehetett hozzányúlni ha segíteni kellett. Aztán megtörtént a csoda, most már hozzá nyúlhat , rámegy a kezére , de ehhez átlagon felüli kitartás kellett.

Eddig minden madárral másodpercek alatt összebarátkoztam, kár hogy messze vagyunk egymástól szivesen kipróbáltam volna magam Kincsővel.

Hozzászólás 2011 júl. 26, 23:43 
feketemarcsi írta:
Amúgy velem eléggé szoktak haverkodni a madarak, még a vadak is. :D Tavasszal a telken a rozsdafarkúak kis híján a csomagtartómban raktak fészket. Mikor mentem, két kis madár a csomagtartóban tanakodott csőrében a fészekanyaggal, hogy hol is kezdjenek építkezni. :lol:

Nagyon bájos történet! :)

IDRE tag

Hozzászólás 2011 júl. 24, 20:15 
A jákó barátkozása madárfüggő nagyon. Mindig csodálom azokat a madarakat, akik közelednek az idegenekhez és hagyják esetleg a simogatást.
Az enyémek közül Kincsőhöz senki nem tudna benyúlni mert a belesetin kötne ki :) viszont Gyurcsi már közvetlenebb. Múltkor rálépett anyukám kezére és ez nekem olyan nagy szám volt, hogy azonnal kaptam a fényképezőt és katt-katt :D
Marcsi, a kis kanárid édes lehetett ahogy jelezte, hogy gazdi nem a megszokott helyemen vagyok :)

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 júl. 24, 19:58 
feketemarcsi írta:
Ezen elég gyakran nevetni szoktak, kevesen értik meg, hogy igenis kell a madaraknak a gazdájuk jelenléte, mert semmi más nincs nekik ott az otthonukból, csak a gazdájuk és azért akár milyen butának is tartanak egyes madarakat, ők azért ragaszkodnak a megszokott dolgaikhoz.

Pedig abszolúte de igazad van ebben. Ez persze függ attól is, hogy a "gazdival" milyen a kapcsolatuk. Ha alig látták akkor semmit sem jelent nekik. Ha viszont az sokat volt együtt a madarakkal, sokat foglakkozott velük, akkor bizony hiányolni fogják.

IDRE tag

Hozzászólás 2011 júl. 24, 18:39 
Köszöni Kincső mindenkinek :)
Marcsi, ha már lefelé lógott a jákópajtás, azt jelezte, hogy haver vagy neki :)

Hozzászólás 2011 júl. 24, 16:00 
Betty írta:
Drága Kincsőkémnek ma van a névnapja :D

Kép

Látom neved napja van, fel is köszöntelek, de pénzem az kevés, és nem tudom mit vegyek... van egy jobb ötletem, amivel meglephetlek téged!
Küldök majd egy SMS-t (csak keresek egy szépet...)
Boldog névnapot !!!!

IDRE tag

Hozzászólás 2011 júl. 24, 15:43 
Átadtam neki Sziszi! Köszi. :)

Valódi név: Szilvi

Hozzászólás 2011 júl. 24, 14:00 
Betty írta:

Boldog névnapot neki. :)

IDRE tag

Hozzászólás 2011 júl. 24, 10:32 

Kép

Hozzászólás 2011 júl. 20, 18:52 
Betty írta:
africz írta:
Nálam ezt akkor csinálja ha be van zárva , mert már más eszköz nem maradt a kezemben és ilyenkor le is takarom , ha marad egy kis fény alul akkor lemegy és kapar . Valószinüleg tartom, hogy Kincső is szeretne vmit a tudomásodra hozni és ezzel jelzi.

Igazad van Attila, azért csinálja, hogy rá figyeljek :) Tudja, hogy ilyenkor rászólok és oda is megyek hozzá. Rafinált kis "dögök" :)

Gondold bele magad a helyébe . értelmes érző lények, be van zárva, kap enni, inni naponta ki is veszik egy ket orára , de ez senkit sem elégitene ki. Valamit próbál tenni a helyzete javításáért. Kakaponak lényegesesen nagyobb a szabadsága , természetesen az sem elég ami igazán kellene neki , hogy szabadon repülhessen azt nem tudom megadni neki. Ha jó idő van akkor megy a kinlódás rendesen , hogy miért nem engedem ki...

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 148  Következő