Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával


Hozzászólás a témához  [ 103 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 nov. 6, 10:30
Hozzászólások: 872
Tartózkodási hely: Budapest-Marosvásárhely
Valódi név: Nyíri Ferenc
   
 
Hozzászólás 2009 aug. 30, 10:42 
Van valakinek esetleg valami infoja arrol mikor lesz az MDOSZ orszagos bajnoksag?

_________________
Üdv:Nyíri Ferenc


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2008 jan. 10, 15:27
Hozzászólások: 360
Tartózkodási hely: Budapest, a rács innenső oldalán. Egyenlőre...
   
 
Hozzászólás 2008 júl. 4, 14:33 
Köszönöm, hogy előzetesen felhívtál. :wink:
Akkor várom a döntésetek és megkeresésetek. :)

Üdv,
Balance :)

_________________
A rács túloldalán pihegő madárka is te vagy, egy rész belőled...


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
 
Hozzászólás 2008 júl. 3, 12:55 
Szia Levi,

Megbeszéljük Lajossal és Dobosapával a dolgokat és utánna jelentkezünk.
A hétvégefele majd hívlak.

Üdv:
Küzmi


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2008 jan. 10, 15:27
Hozzászólások: 360
Tartózkodási hely: Budapest, a rács innenső oldalán. Egyenlőre...
   
 
Hozzászólás 2008 júl. 1, 15:55 
Szervusz Lajos! :)

Először is köszönöm a gyors és részletes válaszod! :idea:

Örülök a Madárfesztivál születésének, remélem hagyománnyá "rögzül"! 8)

Idézet:
Meg is tárgyaltuk a lehetőségeket, felajánlásokat, de a részletes költségvetés most készűl és ennek még nincs véglegesítve az összege.


Nos, épp ezért lenne (szerintem) sürgős az anyagi helyzetünk megerősítése. Az az út, hogy először a rendelkezésre álló keretből költségvetés készüljön, ami működik valahogy és ez után még plusz pénzt szerezni, szóval szerintem ez így nagyon nehézkes lesz...

A médiajavaslatom lényege konkrétan:

1. A MÉDIÁT nem csak a saját álláspontja, igénye és műsorideje szerint bevonni a reklámba, mert abba NINCS beleszólásunk! :idea:

A Duna TV, Magyar 1-2, TV2 és az RTL KLUB mint TV-s adók (az azonos kvalitású úsjágokkal együtt) a minimum ÚGY, hogy MI szabjuk a műsoridőt, a tartalmat, a leközlések gyakoriságát havi szinten és a megjelenés időpontját: fő műsoridőben!!!

Nos, ezt MEG KELL FIZETNI, csak így működik. Szerintem ENNEK lenne értelme igazán!

2. Ilyen médiatámogatást GARANTÁLVA a szponzorok felé érjük el az anyagi támogatást, máshogy sehogy! :idea:

Idézet:
Tagjaink részéről ilyen írányú felajánlás nem érkezett.


Akkor most megerősítem még egyszer:
Felajánlom a médiatámogatás és a szponzori támogatás összeszervezését és lebonyolítását.


Idézet:
Ez így van, de itt elsődleges szempont szerinted is a nagy pénz beinvesztálása, ez valahogy nem akar a madarászok ilyenirányú érdektelensége miatt kialakulni.


Hidd el Lajos, az eredménye viszont tetszene nekik! :twisted:
Nem kergetek illúziókat, látom én is, hogy a madarászok madarászni szeretnek, egymással jókat beszélgetni, az állományukat sikeresen eladni-fejleszteni elsősorban. Szerintem ezzel semmi gond sincs. :)
HISZ EZ AZ ALAPJA A MADARÁSZATNAK, ezek nélkül nem lehetne semmilyen kiállítást szervezni sehogy, senkinek. :wink:
Szóval, én legalábbis nem várom el senkitől, hogy ebbe az irányba lépéseket tegyen bárki. :)
Én a részemről felajánlottam ennek a megszervezését, és hogy ha sikerülne akár 500 000.- Ft-ot szponzoroktól megkapnom (de szerintem többet is lehetne összeszednem), MÁR LENNE ALAPJA A KOMOLY MÉDIATÁMOGATÁSNAK! (az eddigi munkátok sem komolytalan, nem úgy értettem!)

Ne értsen félre senki, a szponzori pénzt a médiákba invesztálnánk elsődlegesen, vagy fordítva: a jelenlegi kasszából egy fillért sem vennénk ki az extra médiatámogatásra.
A kiállítás szakmai részébe a tapasztalatlanságom miatt nem tudok segíteni, de szerintem mindenki örülne annak, ha külön ráfordítás nélkül komoly (a fentebb leírt) médiás megjelenést szerveznék. :D

Remélem, most már érthetőbb az a munkám és a célja, amit felajánlottam.:)

Amennyiben "zöld utat kapok", az alábbi dolgokra lenne szükségem konkrét:

1.
Idézet:
A felkérések visszaigazolása nyomán készűl a rendezvény sorozat kronológikus ütemterve, felelősök, megjelölésével, anyagi eszközök meghatározásával. Készűl a teljes költségvetési terv, felkértük a társ közreműködö szervezeteket, művészeket, szakmai előadókat...fizikai és szakmai közreműködöket, elintéztük a kiemelt vendégek szálláshelyeit, programjait, a kiállítók szállás és étkezési lehetőségeit, és még sok minden apró részletet, mint a rendezvény hatósági engedélyeztetése, eszköz szállítások menetrendje, eszközök megvásárlása, kölcsökérése... stb..


2.
Hivatalos írás, megbízatás az egyesület részéről, mely felhatalmaz engem a szponzorokkal és a médiákkal való tárgyalásra, a szerződések előkészítésére.
Ez a FELHATALMAZÁS természetesen tartalmazná:
- az egyesület adatait
- az én minőségemet és adataimat
- mennyi joggal ruháznak fel
- a támogatás célját (Madárfesztivál-rendezvényszervezés és bonyolítás részletesen)
- a támogatás eszközét (Forint vagy Euro)
- a támogatás módját (médiaszervezés)
- az elszámolás mértékét és módját

3.
Az egyesület számláján belül nyissanak egy alszámlaszámot, amin keveredés nélkül mozoghat az egyesület szponzori felajánlásokból kapott pénze és a médiákra ebből fordított összeg.

4.
Sikeres munkám esetén átlátható elszámolást kérek a felhasznált összegről (abban az esetben, ha több pénzt sikerül hoznom, mint amennyibe a média kerül). Én a magam részéről nem kérek juttatást.

Amit nyújtok:

- szponzorok felkeresése, felkérése egy kidolgozott Szponzori Ajánlással, kampányolás a kiállítás támogatottságáért.
- leszerződöm konkrét tartalommal az egyes főbb médiákkal, persze a megfelelő kitételekkel, a felelősség pontos rögzítésével. Természetesen előzetesen egyeztetek Dobosapával, és ha gondoljátok, írja alá a végleges szerződéseket ő maga, mint a szervezés felelőse. :wink: De én is aláírom, ha kapok rá felhatalmazást. :)

Természetesen minden kérdésben/döntésben előzetesen egyeztetek veletek itt.

Üdv,
Balance :)

_________________
A rács túloldalán pihegő madárka is te vagy, egy rész belőled...


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balance 2008 júl. 4, 14:32-kor.

 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
 
Hozzászólás 2008 júl. 1, 5:14 
Idézet:
Szervusz Lajos!

Ezt nem értem. Miért döntöttek így? Ez végleges?


Szia Balance !

A szervezés során menet közben tisztázódtak az igények - nem csak "Magyar Nemzeti Bajnokság" kerül Szentesen megrendezésre, hanem hagyományteremtő Szentes városi rendezvényként a " MADÁR FESZTIVÁL" keretében kerül megrendezésre az "MNB", így sokal több résztvevővel kell előzetes egyeztetéseket végezni és sokkal több ingyenes média elérhetőségre nyílik lehetősége a szervezőknek.
Ami az előtárgyalások nyomán jelenleg a rendelkezésünkre áll :
- interneten : a saját honlapunk, Szentes és Szeged, város honlapjai, a rendezésbe résztvevő 6 egyesület és a Díszmadár magazin honlapja, valamint Hegedűs Zsolt által Dobos doktornak felajánlott hírdetési felületek. Tervezzük még az összes H -s egyesület székhelyeinek bevonását a hírdetési akcióba.
- sajtó, Díszmadár Magazin, helyi és országos napilapok bevonása sajtótájékoztató keretén belől a Szentesi Országgyűlési Képviselői Iroda segítségével,
- tv csatornák, rádiók, előzetesen megkapják a prominens látogatók időpont beosztását, a nagy tv-ék, és a regionális tv-ék jelezték a részvételüket az akciókban.

Idézet:
Én felajánlottam a segítségemet a médiák és szponzori támogatást leszervezését illetően, és akkor azt írtad, hogy ezt a gyűlésen megbeszélitek.

Meg is tárgyaltuk a lehetőségeket, felajánlásokat, de a részletes költségvetés most készűl és ennek még nincs véglegesítve az összege.
Itt jegyezném meg egyetlen konkrét kis, vagy nagyösszegű forint alapú anyagi támogatást sem ajánlott fel senki a felhívásod nyomán. Így erről a témáról, mint lehetőségről konkrétan nem tárgyalhattunk, csak bejelentés szintűvé vált mint egyik lehetséges módja a tájékoztatásnak.
Saját eröforrásaink az eszközbeszerzések miatt jelenleg - 212 ooo Ft
-on állnak.

Idézet:
Vártam a részedről a "zöld lámpát" és a hivatalos felkérést, hisz ezek nélkül nem "házalhatok" pénzért, nem szerződhetek a médiával.

Igen egyetértek veled, a szervezeti ügyvitelt támogatást kérő pályázatunkat befogadták, döntés, még nincs róla. Tagjaink részéről ilyen írányú felajánlás nem érkezett.
Idézet:
A konkrét tervezetet már leírtam ide a fórumra, mindenki olvashatta: http://www.idre.hu/forum/viewtopic.php? ... ght=#12864
április 28-i többszöri beírásom!

Remélem tagjaink is hamarosan bekapcsolódnak véleményeikkel.

Idézet:
A MÉDIA-SZERVEZÉS FŐ LÉNYEGE, HOGY NE CSAK A MADARÁSZOKHOZ ÉS NE CSAK A HELYI SAJTÓBAN, RÁDIÓBAN ÉS KÖRZETI TV-BEN JUSSON EL A HÍR, LEGYEN HIRDETVE AZ ESEMÉNY!!!


Ez így van, de itt elsődleges szempont szerinted is a nagy pénz beinvesztálása, ez valahogy nem akar a madarászok ilyenirányú érdektelensége miatt kialakulni.

Idézet:
Ezekhez az emberekhez (madarászok és szentesi lakosok) magától is eljut a hír, megakadályozni sem lehet!!! :idea:


itt nem csak a Szentesi lakosok az érdekeltek és a médiákkal lefedhetők, hanem a kistérség a regionális adókon keresztűl.. még a határon túliakat is részben lefedi.

Idézet:
Vagy most én is úgy járok, mint Hegedűs Zsolti tagtársunk, hogy reagál a "...illetve a Ti segítségetekre is számítunk, bármi legyen is a felajánlás azt köszönettel vesszük...
Össze kell fognunk a minnél jobb rendezvénysorozat megszervezéséért."
, de nem kérnek belőle? :roll:
Idézet:

ezt a megjegyzést most igzán nem értem...mindenről tájékoztatást kaptok, nincs semmi titok...

Azok a személyek (az egyesület 17 tagja, és érdekes módon 34 egyesületen kivűli tette meg felajánlásait) akik eddig válaszoltak a levelekre e-mailokra, konkrét részfeladatokat vállaltak azokat az aktualitásuk idejében meg is keressük,
A felkérések visszaigazolása nyomán készűl a rendezvény sorozat kronológikus ütemterve, felelősök, megjelölésével, anyagi eszközök meghatározásával. Készűl a teljes költségvetési terv, felkértük a társ közreműködö szervezeteket, művészeket, szakmai előadókat...fizikai és szakmai közreműködöket, elintéztük a kiemelt vendégek szálláshelyeit, programjait, a kiállítók szállás és étkezési lehetőségeit, és még sok minden apró részletet, mint a rendezvény hatósági engedélyeztetése, eszköz szállítások menetrendje, eszközök megvásárlása, kölcsökérése... stb..
az előkészítő munka folyik, közben még bemutatókat kiállításokat is szervezünk mint már arról hírt adtam..

az ajánlott média megkeresés témában a pénz hiánya miatt jelen pillanatban sajnos nem tudunk konkrétumot felmutatni...nincs elvetve a gondolat, ha netán változna az anyagi helyzet megkezdhetjük a kivitelezését...

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2008 jan. 10, 15:27
Hozzászólások: 360
Tartózkodási hely: Budapest, a rács innenső oldalán. Egyenlőre...
   
 
Hozzászólás 2008 jún. 30, 17:03 
eszterolajos írta:
Az előzetes beharangozások ügyében is döntés születet, hogy az országos tekintetben a szövetség, helyileg az IDRE vállalja fel a rendezvény propagálását mindkét szervezet a saját eszközein keresztűl.
Mi e tekintetben elsősorban a honlapunkat és a helyi, illetve országos érdekeltségű lehetőségeinket használjuk fel.

...illetve a Ti segítségetekre is számítunk, bármi legyen is a felajánlás azt köszönettel vesszük...
Össze kell fognunk a minnél jobb rendezvénysorozat megszervezéséért.


Szervusz Lajos!

Ezt nem értem. Miért döntöttek így? Ez végleges?

Én felajánlottam a segítségemet a médiák és szponzori támogatást leszervezését illetően, és akkor azt írtad, hogy ezt a gyűlésen megbeszélitek.
Vártam a részedről a "zöld lámpát" és a hivatalos felkérést, hisz ezek nélkül nem "házalhatok" pénzért, nem szerződhetek a médiával.

A konkrét tervezetet már leírtam ide a fórumra, mindenki olvashatta: http://www.idre.hu/forum/viewtopic.php? ... ght=#12864
április 28-i többszöri beírásom!

A MÉDIA-SZERVEZÉS FŐ LÉNYEGE, HOGY NE CSAK A MADARÁSZOKHOZ ÉS NE CSAK A HELYI SAJTÓBAN, RÁDIÓBAN ÉS KÖRZETI TV-BEN JUSSON EL A HÍR, LEGYEN HIRDETVE AZ ESEMÉNY!!!

Ezekhez az emberekhez (madarászok és szentesi lakosok) magától is eljut a hír, megakadályozni sem lehet!!! :idea:

Vagy most én is úgy járok, mint Hegedűs Zsolti tagtársunk, hogy reagál a "...illetve a Ti segítségetekre is számítunk, bármi legyen is a felajánlás azt köszönettel vesszük...
Össze kell fognunk a minnél jobb rendezvénysorozat megszervezéséért."
, de nem kérnek belőle? :roll:

_________________
A rács túloldalán pihegő madárka is te vagy, egy rész belőled...


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
 
Hozzászólás 2008 jún. 16, 7:40 
Szombaton az MDOSZ elnöksége kihelyezett ülést tartott, és a helyszínen járta be az Országos Bajnokság rendezvényeinek helyszíneit és tárgyalta meg az IDRE előterjeztését az előzetes programról, melyet néhány változtatással, kiegészítéssel jóváhagyott, illetve a rendezvény sorozat pénzügyi tervét a folyamatban lévő előkészítés miatt elnapolta, viszont határozatot hozott a gyakorlati bíróképzés időpontjáról, melyet az eredeti időpontról (jún 13) modosított 2oo8 június 14 re.( ennek részleteit az egyesületi tagok számára kialakított zárt topikban ismertetem)
Az elnökségi ülés htározatképes volt és igy állást foglalhatott az előkészítési munkák kérdésében.
Ezen belől jóváhagyta a helyszíneket -kiállítási terem-börze-kisérő rendezvények helyszínei-szállodai elhelyezések- és díjkiosztó ünnepség helyszíneit.
Az IDRE enöksége az országos bajnokság COM szabályainak megfelelő bírálat biztosítása érdekében és a továbbiakban az egyértelmű bírói testületi munka szabályozása érdekében felkérte az MDOSZ Bírói testület vezetőjét a szövetségi bírálati szabályzat mai követelményeinek megfelelő átdolgozására és annak az MDOSZ elnökség elé való időbeni előterjesztésére.
Általános vélemény : "a helyszínek rendkívűl szépek és megfelelőek a rendezvény megtartására".
Kiemelt programként jóvá lett hagyva a Kelet - Európai COM tagországai képviselőinek meghívása is, melyet az MDOSZ külföldi kapcsolatok tartásáért felelős bizottsága szervez meg.
Ezt az ülést követi Szeptemberben egy ujabb ülés, mely már a konkrét előkészítés feladataival foglalkozik.

Az előzetes beharangozások ügyében is döntés születet, hogy az országos tekintetben a szövetség, helyileg az IDRE vállalja fel a rendezvény propagálását mindkét szervezet a saját eszközein keresztűl.
Mi e tekintetben elsősorban a honlapunkat és a helyi, illetve országos érdekeltségű lehetőségeinket használjuk fel.
Ennek első megnyílvánulása már tegnapi szentesi börzén megvalósult, hiszen a helyi érdekeltségű rádió igen csinos riporternője a börzén ezzel a témával kapcsolatosan kérdezte meg a börzére látogatókat, melyet még délelött le is adott, e riportról készült hanganyagot felrakjuk a honlapra is.

Ezen kívűl hírdetésünk megjelent a júniusi Díszmadár Magazinban, a következő negyedévi Szentesi Programokban is megjentetjük arészletek ismertetésével együtt.
Egy érdekesség:

A förendező "dobosapa" már a vasárnapi börzén felkért néhány frekventált pozícióban lévő személyt a rendezvény támogatására, melynek kézzelfogható eredményei vannak. Ezekről az eredményekről is számot adunk, illetve a Ti segítségetekre is számítunk, bármi legyen is a felajánlás azt köszönettel vesszük...
Össze kell fognunk a minnél jobb rendezvénysorozat megszervezéséért.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
 
Hozzászólás 2008 máj. 6, 21:57 
:?:

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
 
Hozzászólás 2008 ápr. 21, 2:46 
Sziasztok !

Vasárnap lezajlott az MDOSZ 2oo8 - évi küldöttgyűlése.
Mióta madarászom és ezekre az összejövetelekre járok ez volt az első közös rendezvény ahol a madarászok nem csak veszekedtek, hanem ténylegesen elemezték a jövő tennivalóit.
Bár annál a témánál, hogy hogyan legyen megszervezve az idei MAGYAR BAJNOKSÁG egy csörte kialakult, a főrendező és a Bírói testület vezetője között, de az is lecsillapodott miután elhangzott néhány válasz a feltett kérdésekre. A főrendező "dobosapa" rutinosságának és józanságának köszönhetően hamarosan rendeződött a kialakulóban lévő nézet különbség.

Összességében az a lényeg, hogy a küldöttgyűlési határozatban jóvá lett hagyva az, hogy 2oo8 - ban a hivatalos szövetségi "Magyar Bajnokság" november 13 - 14 - 15 - 16 - án SZENTESEN egy patinás felujított épületben az Országos Bajnokság rangjához méltó körülmények között lesz megszervezve.

Vasárnap egy megbeszélésre már össze is ült a térség néhány egyesületének vezetője /H-1o, H-11, H-27 / valamint a helyi szakkőr vezetője, a főrendező és megtárgyalták a legfontosabb tennivalókat.
A legfontosabb kérdésekben megegyeztünk, mint például az egyesületi eszközök biztosítása, a rendezvény közös konkrétizálásának időpontja stb..
Különösen jó az a hozzáállás, melyet néhány tagtársunk, máris jelzet, mely segíti a rendezők munkáját.

Példa értékű és igazán megérdemli, hogy név szerint is megemlítsem Gyepes Imre tagtársunkat, aki saját forrásból késszitetett szabványos, mobilan szerelhető bírálói asztalát és a madarak ellátásához szükséges szervízkocsit máris az IDRE egyesületnek ajándékozta a színvonalas bírálat elősegítéséért.

Külön köszönet illeti egyik legfiatalabb tagunk " Dobos Judit Eszter " felajánlását, aki a rendezvény protokoll fogadásának során vállalta a vendégek kulturális programjának megszervezését.

A rendezvény szervezéséről annak feladatairól ebben a topikban rendszeresen tájékoztatást adunk, kiemelve név szerint a jó kezdeményezéseket, hozzáállásokat, de ismertetve a gátló és gáncsoskodó tényezőket is. Mindezek szellemében egy olyan nyílt fórumot kivánunk adni a rendezvénynek, mely ismerteti a valós helyzetet és közösségi munkává szervezi ezt a jelentős rendezvényt...

folyt köv..

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2369
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
 
Hozzászólás 2008 ápr. 10, 22:13 
Üdv Lajosbátyám!
Nos, mi hír a Szakkörünk csatlakozása ügyében? Csak hogy ha mégsem működne a dolog, ne kelljen megsétáltatnom a tagok fényképeit... :D (Amiket nehezebb összevadászni, mint gondoltam. Ezek a fránya madarászok nem fényképeszkednek... :D )
_____________

Más: Hogy jutok el Törökbálinton a vasútállomástól a helyszínre??? :shock: :o

_________________
Herczeg Zoltán
http://zottanmadar.hu/
H26 011


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 26, 0:10 
Ok, mire visszajöttök, addigra meglesz a válasz !

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2369
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 25, 23:51 
Üdv mindenkinek!
Lajos bátyám! A tagságunk egyhangúlag megszavazta a csatlakozást, úgyhogy ha minden igaz, akkor ott leszek Törökbálinton a szükséges iratokkal, vagy ha ott nem is, de Tóth Sándornak eljuttatjuk őket. Persze mindezt csak ha a Küzmi által a másik topikban vázolt probléma elhárítható (MűvHáz Szakkör is lehet-e tag...).
Z


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 25, 9:12 
Kedves küldötteink, tagságunk !
Balance kérdésére válaszolva, de mindannyiunkat érinve írom :

Előszőr is a küldött gyűlésre 9.3o ra gyertek, hogy az adminisztrációt el tudjuk végezni ( igazolvány egyeztetés, új igazolványok kiadása, jelenléti ív aláirás, létszám hitelesítés, hozzászólásra jelentkezés, stb )

A pontos kezdés 1o óra.

A napirendi pontok :

1. a) Beszámoló a szövetség 2oo7. évi munkájáról.

b) A szövetség 2oo7 - évi közhasznusági jelentése.
c) Az Ellenőrző Bizottság jelentése a 2oo7 - évi munkáról.

2. A 2oo7. április 14-i küldöttközgyűlés alapszabály módosításra és
tisztújításra vonatkozó határozatainak megerősítése.

3. 2oo8. évi feladatterv, költségvetés (megtárgyalása) elfogadása.

4. Egyebek.

E napirendi pontnál javosolhatjuk az alábbiakat, vagy mást is.

a - bejelentés az IDRE tervezett egyesületi Etikai kódexének
elkészítésére és kiajánlására más egyesületek felé,

b - tájékoztató az IDRE biróképzésének folyamatáról,

c. - bejelentés az IDRE egyesület Országos rendezvényeinek
vállalásáról.

Az MDOSZ elnökség felé a hivatalos bejelentést megteszem az egyebek napirendeknél való felszólalásokról és eljuttatom az anyagokat, illetve azok vázlatait az elnökség tagjainak is.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 20, 8:52 
Szia Zottan !

még annyit, hogy amikor befelé tartassz nem kell a jelenlétit aláírnod, csak jelezd, hogy mely egyesülettől vagy megfigyelőként.

Ha már döntöttetek a csatlakozásról, akkor viszont hozd magaddal a csatlakozási nyilatkozatot, mely tartalmazza a :

- a csatlakozási szándék kérelmét, ill. az egyesületi közgyűlési ezírányú határozatát,

- az egyesület és vezetőjének nacionáléját, a tagok névsorát, fényképeit és a fénykép hátulján a tag nevét és egyesületu törzsszámát.

- a 7 ooo,- / 2oo8 évi szövetségi tagdijat,

és ezek megléte után várhatjátok a H- 26, vagy más besorolási számot.

várunk benneteket a csapatban.....

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Bronz fokozatú IDRE díjas
Avatar
Csatlakozott: 2006 dec. 24, 6:00
Hozzászólások: 605
Tartózkodási hely: Karcag
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 20, 5:20 
Sziasztok!

A Csaba jól tudja, mert az egyesületek, és a szövetség gyűlései (küldött gyűlései) nyíltak, és azon bárki érdeklődő részt vehet mint "érdeklődő megfigyelő", úgy ahogy leírtad.(Legfeljebb azután világgá szalad!!??)

_________________
Üdv: Vajó Sándor


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2369
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 19, 11:36 
Üdv!
Kösz a választ, Csaba! Másképp nem is mernék menni, csak megfigyelőnek! :oops: :)


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 19, 11:27 
Szia,

tudtommal mint megfigyelő vagy vendég, részt vehettek a küldötgyűlésen, hiszen az nem zárt. Csak nem szólhattok a dolgokahoz hozzá és értelem szerűen nem szavazhattok.

De ha nem jól tudom, javítsatok ki....


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2369
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 19, 11:05 
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a törökbálinti gyűlésre mehet olyan is, akinek a szervezete (még) nem MDOSZ-tag? 2003-ban feloszlott a régi egyesületünk, a H26-os, 2004-ben a nulláról kezdtünk újra mindent, és a(z újra) MDOSZ-tagsággá válás most kerül majd napirendre nálunk.
Üdv:
Z


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2008 jan. 10, 15:27
Hozzászólások: 360
Tartózkodási hely: Budapest, a rács innenső oldalán. Egyenlőre...
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 18, 15:42 
eszterolajos írta:
Szervusztok !


A MDOSZ ez évi Küldött közgyűlése 2oo8 április 19 -én 9,3o órától lesz megtartva Törökbálinton a Művelődési Házban.Szia Lajos! :)

Szeretnék kérni napirendi pontokat, iránymutatást.

Köszönöm, üdv, Balance :)

_________________
A rács túloldalán pihegő madárka is te vagy, egy rész belőled...


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
 
Hozzászólás 2008 márc. 13, 11:17 
Szia Bero !

Rendben felveszlek a küldöttek listájára.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 103 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  KövetkezőKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés ebben a témában:
Ugrás:  

Pontos idő: 2020 feb. 23, 12:06
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO