Bocsánat a dupláért! Ide is betenném. A rózsásfejű topikba írtam,de hátha itt előbb olvassátok

Sziasztok! Sajnos túl vannak a papeszeim az első sikertelen költésen. November 9.-én tojtak 2 tojást majd pár napra rá 2 újabbat. Az első kettő valószínűleg üres(világos) volt az utóbbi 2-ben volt valami (sötét,ezekben bíztam). Sajnos bőven túl vagyunk már a költési időn és semmi nem történt. A kérdésem,hogy ilyenkor mi a teendő? Gondolom elveszem a tojásokat én,mert ha rajtuk múlik akkor még ülnek rajta egy darabig,merthogy ebben nincs hiba,rendesen végzik a dolgukat(egyem a szívüket). Viszont nem orrolnak meg rám a "tojás lopás" miatt? Fészekkel mi legyen kivegyem? Mivel elég viseletes. Odúval mi legyen, elvegyem egy időre vagy maradhat? Sajnos tapasztalatlan vagyok ezekben a dolgokban,ezért kérdezem.Ami még érdekelne az a nyavalyás páratartalom. Én meleg vizet fújtam be nekik az odúba.Lehet rossz megoldás,de ezt olvastam valahol.Ezzel kapcsolatban szeretnék több információhoz jutni,tapasztalatokat gyűjteni ki hogy csinálja mi a bevált stratégia,ha van egyáltalán

Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv!