Ilona írta:
Szervusz Madaras86!
Biztosan még sok a dolgod,de írd majd meg milyen volt a börze? Biztos sok gondot okozott a nagy szél.Vettél valamilyen madarat?
Szia!
Annyira sok dolgom van, hogy még most se fejeztem be:)
Kalitka elmosás,stb. Új helyek kialakítása, átcsoportosítások, na meg alapvetően a sok tavazi meló. Egyrészt imádom, végre tavasz imádok kint dolgozni, másrészt meg elegem van belőle, hogy reggeltől sötétedésig csak robot van...
A börze jó volt. Neten sokan azt írják nem volt akkora mint egy nyári, ehhez képest én és ismerőseim is úgy gondoljuk, hogy simán volt akkora. Talán jobb volt a szervezés, a kocsik elég sűrűn álltak, így mennyiségre még több befért. A parkoló rész is tele volt árúsokkal. Roma árúsból is jóval kevesebb volt,mint szokott lenni, ez is nagyon pozitív élmény volt, mert máskor rengeteg helyet elfoglalnak a portékájukkal.
Eladás szempontjából a börze jó is volt,meg rossz is. Nagypapagájokat elvitték, a copfosfürjekért szétszedtek.
A kecske viszont nem igazán kellett, sok volt belőle, másrészt így tavaszra nekem nagyon a selejtje maradt. A börzén láttam szép sárga kecskét és évek óta először végre láttam egy pár nagyon szép zöld kecskét. Mind méretre, mind színre tökéletesek voltak. 6000Ft volt a pár és konkrétan az orrom előtt vették meg......Azt hittem megőrülök:D
De vettem barnardot, schmuckokat, verébpapagájt, tarka és fehér gyémántgerléket (ezeket megrendeltem előre, különben nem lett volna).
Szóval összeségében szerintem ismét nagyon jó volt Monor:)