daniduke írta:
madaras86 írta:
Nálam is van olyan pár amelyik eddig tökéletesen költött(5-7 kölyköt), most a nyolc tojásból egy lett fias:S Jobban örültem volna,ha le se tojt volna a tojó. Nagyon vedlenek a kecskéim,de szerencsére elég gyorsan jönnek is helyre, megint nem marad köztük beteg tollazatú:)
Hogyhogy most vedlenek a madarak? Én úgy tudtam, hogy ősszel és tavasszal... Nálam is mostanában volt, de szépek lettek:)
madaras86 írta:
Bár már most összekenik a szép új tollukat nektarinnal, most érik a fánkon a termés,bár lassan elfogy:( De akkor meg jön az őszibarack.
Milyen fátok van?
Hát nem tudom, nálam rendszeresen nyáron vedlenek a madarak,legalábbis ekkor a legdurvánn, farok is kihullik, stb. Bár azt hiszem többnyire áthúzódik augusztusra,de most korábban kezdték. A skarlátszárnyújaim túl is vannak rajta. Persze így két évesen se mutatták meg,hogy milyen neműek lesznek:( Vagy lét tojó....Majd jövőre kiderül.
A fánk? Oda írtam azt is,hé!:) Nektarin! De nevezhetjük kopasz baracknak is. Ha jól tudom akkor az őszibarackból és a szilvából hozták létre.