Sziasztok!
Meglepően kevés volt a papagáj a monori börzén, kecskéből meg szerintem feltűnően kevés volt a megszokotthoz képest. Ez erősen felfelé is nyomta az árakat,ami összességében nekem mondjuk kedvezett:)
Zöldeket ismét nem sikerült vennem,egyetlen egy megfelelő méretű tojót láttam,de az fahéj színű volt, ami nem a kedvencem és 5ezer Ft. Még ha tudtzam volna hozzá egy szép nagy vad színű hímet,hát talán,de így......
Viszont végre tudtam venni vérfrissítésnek egy helyről egy szép sárga hímet és egy tarka tojót,egy másik helyről pedig egy sárga tojót. Mind nagyon fiatalok, viszont szép nagytestűek és még fognak is izmosodni.
A tarkákkal kapcsolatban kinek mi a tapasztalata,milyen színnel érdemes összetenni,ha tarka kölyköket akarok? Tarka hímet sajnos képtelenség szépet szerezni:( Egy sárga ősökkel rendelkező zöld pár sárga tollas hím lenne még elképzelésem szerint jó. Tarka megfelelő méretű hímet nem lehet látni:(
Bepeti,nem válaszoltál e-mailremre. Neked vannak eladó zöldjeid? Neme és kora mindegy, nem feltétlen kell ivarérett. Bár jó lenne:)