Igazából minden féle-fajta csipszet esznek, de a sós a kedvencük. Mondjuk ami sós, azt eszik

Van egy szép nagy sókristályom a szobában, azt imádják

Utána pedig kiszárítják az itatót.
Naigen, a rágás

Az asztalon a fahéj egy ideig örömmel mászott be a hangszóró alá, és nemrég vettem észre, hogy azért, mert kirágta alul, és ezt ő jónak gondolta

Kezdetben, szemetvetett a billentyűzetre, és ha nem teszem arrébb, elég sok billentyűt kifeszegetett volna.
Szobanövényekkel itt nincs gond, mert a kaktuszokat túlöntöztem, a többi kiszáradt, vagy odakint megfagyott
Tükrökkel, átlátszó felületekkel nincs gondom, egyszerűen elkerülik őket

Egy kerek tükör van a falon, és faburkolat, kb másfél méter magasan, amire ha ráállnak, pont látják magukat. A világoszöld nagyon szerette a tükörképét, amíg egyedül volt, mikor meglett a sötétzöld, már nem is érdekelte. Az új jövevény megkapaszkodott a faburkolaton, és mikor rájött, hogy a túloldalról az a hülye mindig nekimegy, és nem engedi át, nemis figyelt oda többet
Érdekes viszont, hogy minden más helyen lévő tükörre fúj, mintha vetélytárs lenne, és a tojót nem engedi a közelébe

Féltékeny jószág. Ahova megy a párja, oda megy utána őrködni, és ha látja, hogy arra megyek, mert pl rág a tojó valamit, amit nem kéne, mekeg egyet, és már mindketten a szoba másik végében vannak.
Az ablakokat alapból elkerülik, a közelébe se mennek.
Ebből a szobából lehet a konyhába menni, és a két helység között ajtó nincs. Mikor a konyha felé sétáltak, egyszerűen beraktam őket a kisketrecbe egy percre, így megtanulták, hogy arra tilos menni