Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 jan. 11, 22:28 
A'sztaleborultszivarvégit! :shock:
Hát én ezt a három oldalt végig nem olvasom most!

....talán majd 'iccaka, ha ráérek... :roll:

Sz'aztok! :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 11, 22:13 
Én nem kaptam meg...Szerintem nem írtál be semmit fenn a fejlécen a "tárgy" rublikába...Még el sem veszett az írásod akkor mert az én gépem pl. nem engedi elküldeni ha elfelejtek beírni a tárgyba és küldés után újra és újra előugrik az írás....
De nemrég én is írtam neked ! Válaszként el kellene jönnie "tárgy" beírás nélkül is ha írsz !... :shock: ...Akkor nemtom ! :?

Hozzászólás 2010 jan. 11, 21:36 
Csak megszegem a tilalmat :D !
Fric32, Dorombi megkaptátok a pü, szarakodik a gépem és aggódtam 8) :lol: ???

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 11, 21:25 
Köszi Gabesz, igyekszem :)

Gabesz írta:
Hanem a menüpontokat is nem akartad meghagyni úgy ahogy voltak, minden nyelvnek megfelelően? Mert látom, a kész oldalaknak is magyarul van a menüsora...

Jájjájjájj, jó hogy szósz ;) Ezt nem vettem észre... Hamarosan pótolni fogom.

Hírek menüpont nem lesz, amíg nem lesznek rendszeresen hírek :(

Hozzászólás 2010 jan. 11, 21:24 
Gabrielllaaaaaa !.... :13:
Te millen szorgalmas főtik vagy !... Mindig gondolsz az emberek jó cselekedeteire !...Te vagy a jóságos tündérünk kendermagos tiktollakkal.. :24:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 21:00 
:57: el... vagy többet vettem be? :shock: má nem is emlékszem. :65:
Na, hanem Gabe... megnéztem a honlapot! Valóban sokkal pofásabb! Ügyes vagy. Míg itt "mások" "pofáznak" (mondom idézőjel), te addig dógozol. Hanem a menüpontokat is nem akartad meghagyni úgy ahogy voltak, minden nyelvnek megfelelően? Mert látom, a kész oldalaknak is magyarul van a menüsora...

No, ha mégis változtatnál:

Rólunk- Despre noi
Történelem- Istorie
A roller kanári- Canarul de cântec roller
Rendezvények- Manifestări
Tagok- Membri (Az oldal címe pedig: Az MDOSZ roller szakcsoport tagjai- Membrii Asociaţiei Crescătorilor de Canari Rolleri, MDOSZ)
Galéria- Galerie
Videók- Video
Linkek- Lincuri
Kapcsolat- Contact

Hírek menüpont nincs? Ha lesz: ştiri

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 11, 20:45 
Gabesz írta:
Na, Gabe, csak fogjad a fejed, neked nem es kell belészólni, hanem a menüpontok fordítása megvolt már, s hozom az elmaradt cikket is.

:04:

Hozzászólás 2010 jan. 11, 20:37 
Na !?...Egurút a gyóccered Kotyókém !... :shock: :lol:

Hozzászólás 2010 jan. 11, 20:04 
adam írta:
Üdvözlök mindenkit! Lenne egy fontos szakmai kérdésem.Ha a sárga hímemet piros szinezővel etetem ,és a gyémánt fácánom farktollát beszúrom az övé helyébe, akkor elfogja fogadni azt a két teljesen felizgult tojóm?

Te Ádám, meg így ismeretlenül is azt a bükkfánfityegő fűzfaleveledet! Hogy kimeredt a szemem mikor olvasni kezdtelek... :shock: Na mondom má megin kezdik. Szentséges Szűzmárjám, a vérnyomásom... Na de aztán lehiggadtak a kedélyek mikor továbblibbentem a sorokon, s felismertem ugyanazon tünetet, mit nálam is produkált az egyik tojó, pontosabban Gizus. (Na, Gabe, csak fogjad a fejed, neked nem es kell belészólni, hanem a menüpontok fordítása megvolt már, s hozom az elmaradt cikket is.) Na szóval tépte már a papirost szerencsétlen fészekanyagnak ki a zeolit alól, aztán kivettem, há minek is oda? Tojót bosszantani? Ficsereg az édeske, de nem kap biza pasit még egy darabig! Hogy pontosan mit kell csinálni ilyenkor, elmondják itt nekünk a nagyok, elvvégre azé vannak itt. (bocs, már látom, hogy ugrott is a soros szeres... Helyes.)

Norbi, elfelejtettem neked mondani... bár eddig se sokat mondtam, pláne ha el se olvassák a zember lányát... "Nem lehet erre megoldást találni, hogy egy évben azért 2x-3x elérhető legyen a magyarországi roller állomány?" szóval az "elérhetőség" addig tart, míg van eladó madár. Az még több is, mint a kéccerhárom! :wink:

S utolsó soraimban meg egy kedves pü-snek válaszolnék, hogy hajtányozni annyit tesz mint rollerezni, azt a lábbal hajtóst na. "Osztán további javaslatom: ki rollerezni akar, szerezzen be rollert és hajtányozzon! S vigyázat, mert sarkantyús csizmát húztam s ha kell, a csőröm is éles... Most féltek, mi? Na azér." Idézet tőlem s bezárva. (Ma írtóra nagy az önbizalmam :lol: )

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2010 jan. 11, 19:53 
Nem igazán értelek Ádám !?...Egyszer azt írod,hogy a tojók nem akarnak csinálni semmit aztán meg, hogy füttyre bekuporodnak és feszes piros a fenekük !?...Akkor mit akarsz kirakni és miért is ?...
Na ! Mindegy, leírom amit kell ilyenkor és kiválasztod, hogy melyik passzol a tiédre !?...t
Szóval : A 18-20 fok kifejezetten meleg a roller tenyésztéséhez ami után
természetes, hogy beindulnak a tojók !...Ha füttyre lekuporodik akkor még a kloákát sem kell nézni mert a helyzet egyértelmű !...Ezután ha van éneklő vagy énekelni próbáló (ha elromlott hangú madárról van szó, rollernél ez gyakori) és kézbevéve egyértelműen áll a cerka akkor a párzásnak egyetlen akadálya az lehet ha ott ülsz és lesed mit csinálnak !..
Este berakod és reggel kiveszed és kész ...Néhány nap múlva letojja az első tojglit...A 3. tojás után már nem kell berakni mert a többi tojás is fias lesz,sőt a tojó már el is kergeti !...Vigyázni kell azért a fütyürészéssel ! Csak így az elején szabad ilyent csinálni mert ha már van fészken ülő másik tojó akkor hallva a provokált fütyürészést ami ugyan nem neki szól de elegánsan le fog ugrani a fészekről !...Ennyi !...Ja !... és már ki ne rakjad a madarakat a hidegre mert az ilyen fokozat nélküli lehüléstől meg fognak vedleni !... Csak akkor bírják baj nélkül a hideget,ha nyár végétől már kinn vannak a röpiben !...

Hozzászólás 2010 jan. 11, 18:56 
Üdvözlök mindenkit! Lenne egy fontos szakmai kérdésem.Ha a sárga hímemet piros szinezővel etetem ,és a gyémánt fácánom farktollát beszúrom az övé helyébe, akkor elfogja fogadni azt a két teljesen felizgult tojóm?1 hete teljesen megkergültek(piros a fenekük,füttyre megállnak,behajlanak),tavaly semmi gond nem volt ugyanezzel a hímmel voltak.Nállam a hímek már aktívak,sőt visszais kel már vennem öket,erre esetleg ötlet?Az eleségük szigorúan diétás,a helységük 18-20 fok között és csak természetes fény éri őket.A tojókra várok még 1-2 napot,és ha akkor is elutasítóak lesznek mennek ki havat kapirgálni.(vagyis hűvösebb helyre)Mivan akkor ha a madarunkat hüvösebb helyre tesszük,mivel etesük,és mikor kezdjük el újra a "felizgatását"?Részemről idén már megrendeltem az asztalostol pár db üres képkeretet és azt mutatom meg a madaraknak,hogy abba kerülnek csak lapos kivitelbe ha nem lesz iskolázott a szaporodásuk.Na Béla erre válaszolj ,és szerdán megyek,majd hívlak(az ugató madaradnak megtanítottad hogy a botot vissza hozza?)

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:37 
Norbi, pihenj kicsit, oké? Te megtettél már mindent :wink:

Kezdek stréber lenni, de szófogadó is vagyok, ma ez az utsó... A baráti piázás áll, MINDENKINEK!

Jók legyetek!

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:33 
Norbi, pihenj kicsit, oké? Te megtettél már mindent :wink:
No, számigáltam kicsit, no nem helyesírási hibát, mert azt lehetetlen ebben a nagy HEVESSÉGBEN nem véteni ugyebár :roll: , meg amúgy is... Pont fix 20 perc alatt 11 hozzászólás. Nem semmi :shock: . Ez annyit tesz, hogy két perc sem kell ahhoz, hogy újabb hozzászólás ne csattanjon, ha kell. Ezt jelenti az egymásrafigyelés? Hm... Egy közösségben nem így szokás...

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:27 
Megjelenés kötelező, akik 2010. január 08. 10:30 után erre a topikra tévedett!! A világbéke elérhetetlen :D , talán ez kivitelezhető!!!

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:24 
Amennyiben támogatjátok, kéne egy összejövetel, bármikor és a piát én viszem, töménytelen mennyiségben….. Remélem csillognak a szemek!!!!

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:20 
Tényleg legyen vége, én kezdtem el ezt a témát, had zárja le, mármint ahogy közben olvastam a főnök lezárta!

Más téma, érdeklődés mit szoktatok csinálni ilyenkor a rigókkal, a nagy verseny után, költés???

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:17 
Skrachlaci írta:
fric32 írta:
Laci,én a zölfülűt nem a madarászatra írtam,hanem pont ebben a madarász közöségbe ami zajlik.
Olvastam,hozzászólásiad másik topikban,láttam milyen madarakkal foglalkoztál(zol) én is tartottam,fogtam, mert valamikor azzal kezdtem még gyerekkoromba.
A fertöződés ott kezdödőtt és a kanári az egy másim téma,de madarakhoz tartozó,szenvedélyen ott kezdődött.
Remélem így akkor már érthetöbb voltam.

Értem én persze, és nincs is kedvem tovább vitázni.. :D

Nekem se,eddig se volt,de..... :08:

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:15 
pnorbi18 írta:
fric32 írta:
A másik,Béla,köszönöm a "kuka" megnevezést,ez is téged minősít.

ez a topik csak a tiéd,de nem ez egy nyilvános topik,fogd már fel,nem a te tulajdonod,meg ha ilyenre vágysz lehet csinálni egyet ahová csak az lép be akit te akarsz,regisztál és akkor nincs aki belerondítson(Elkézeléseidbe .....),mert akkor repűl,kizárod.

Ez egy jóindulatú "kuka" volt, hidd el nem sértésnek szánta Béla.
Szerintem ez a Doromi fóruma, mármint a rolleres.

Igen az övé,de nyilvános.
Bárki beírhat,leírhatja a véleményét azért forum,nem?
Nem kell ezért egyből nekiugrani.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:15 
na tessék... szinte egyidőben írtunk négyen is...ezt a forgalmat :shock:
Aztán ne idegesíccsetek fel, mer minnyá kárálni kezdek! Óvassatok már kicsikét vissza... csakannyit, mit éppen pár másodperccel írtak-írtunk itt alant... közben meg megszusszantok :wink: Ja, és még 10-ig is számoljatok el.
S tévedés ne essék, itt sokan kapírgálnak ebben a tyúkólban... na azoké ez a topik. Kinek meg nem tetszik, átugrik a kerítésen s másik szemétdomb után néz. Ennyire egyszerű. Példa is volt már rá. Hogy miért? Hát az már az ő privát ügye.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2010 jan. 11, 17:20-kor.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:14 
fric32 írta:
Laci,én a zölfülűt nem a madarászatra írtam,hanem pont ebben a madarász közöségbe ami zajlik.
Olvastam,hozzászólásiad másik topikban,láttam milyen madarakkal foglalkoztál(zol) én is tartottam,fogtam, mert valamikor azzal kezdtem még gyerekkoromba.
A fertöződés ott kezdödőtt és a kanári az egy másim téma,de madarakhoz tartozó,szenvedélyen ott kezdődött.
Remélem így akkor már érthetöbb voltam.

Értem én persze, és nincs is kedvem tovább vitázni.. :D

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 149  Következő