adam írta:
Üdvözlök mindenkit! Lenne egy fontos szakmai kérdésem.Ha a sárga hímemet piros szinezővel etetem ,és a gyémánt fácánom farktollát beszúrom az övé helyébe, akkor elfogja fogadni azt a két teljesen felizgult tojóm?
Te Ádám, meg így ismeretlenül is azt a bükkfánfityegő fűzfaleveledet! Hogy kimeredt a szemem mikor olvasni kezdtelek...

Na mondom má megin kezdik. Szentséges Szűzmárjám, a vérnyomásom... Na de aztán lehiggadtak a kedélyek mikor továbblibbentem a sorokon, s felismertem ugyanazon tünetet, mit nálam is produkált az egyik tojó, pontosabban Gizus. (Na, Gabe, csak fogjad a fejed, neked nem es kell belészólni, hanem a menüpontok fordítása megvolt már, s hozom az elmaradt cikket is.) Na szóval tépte már a papirost szerencsétlen fészekanyagnak ki a zeolit alól, aztán kivettem, há minek is oda? Tojót bosszantani? Ficsereg az édeske, de nem kap biza pasit még egy darabig! Hogy pontosan mit kell csinálni ilyenkor, elmondják itt nekünk a nagyok, elvvégre azé vannak itt. (bocs, már látom, hogy ugrott is a soros szeres... Helyes.)
Norbi, elfelejtettem neked mondani... bár eddig se sokat mondtam, pláne ha el se olvassák a zember lányát... "Nem lehet erre megoldást találni, hogy egy évben azért 2x-3x elérhető legyen a magyarországi roller állomány?" szóval az "elérhetőség" addig tart, míg van eladó madár. Az még több is, mint a kéccerhárom!
S utolsó soraimban meg egy kedves pü-snek válaszolnék, hogy hajtányozni annyit tesz mint rollerezni, azt a lábbal hajtóst na. "Osztán további javaslatom: ki rollerezni akar, szerezzen be rollert és hajtányozzon! S vigyázat, mert sarkantyús csizmát húztam s ha kell, a csőröm is éles... Most féltek, mi? Na azér." Idézet tőlem s bezárva. (Ma írtóra nagy az önbizalmam

)
Puszi nektek: Gabesz