Látjátok ez az !...Ettől megy tönkre minden ahol sok ember gyűlik üssze !
Ha tíznél több ember többször van összeeresztve ebben az országban szinte mindegy mi a téma, az addig közös, mindig akad egykét rendbontó akik előbb utóbb begyújtják a légkört !...Így mentek tönkre a kutyás klubok, az autó - motor versenyzők a kajakosok, az úszók..színkanárisok és most már itt is kezd égett szag lenni !...
Hogy valami épületessel állnának elő ?...Az nem létezik !...Csak ha balhézni lehet akkor jönnek elő !...Hol voltak idáig ?...Tudtam, mikor már megláttam a képét 3 beírás után már mocskolódni fog !...Még alig vertek meg egyetlen ponttal, még nem is élvezhettem az ezüsttel járó kellemes érzést de már köpködés van !...

Istenem ! Hová tart ez az ország !...
Feri te meg olyan kuka vagy, hogy elképesztő !...Leírtuk és befelyztük azt a témát amit a kutyás srác nagyon kultúráltan leírt lezártuk,elbúcsúztunk akkor mi a f..nak jössz elő megint !?...Mert alig várod,hogy félreérthess valamit, mindegy csak balhé legyen !...
Felhomályosításként pedig : nem vagyunk IDRE tagok ebben a topikban !
Nagyon szeretjük őket kiknek vezetői felkérésére hagytam ott a Díszmadár Magazint mert felajánlották ezt a topikot, hogy itt vigyem tovább a roller kanári népszerűsítését és, hogy alakítsak ki egy olyan társaságot akik ebben a nehézés, költséges munkában mellém állnak !...
Ezért hoztam be madarakat a legnagyobbaktól és nyilván ráfizetéssel de adtam bárkinek, még a Champion madaraimat is odaadtam még a legnagyobb ellenfelemnek is ! Vagy rosszul emlékeznék ?...
Mindenkor elfogadtam mások véleményét és döntéseit, a roller csoport évek óta már így működik, ha nem így lenne akkor én mondanám meg hol legyenek a következő versenyek és arra kiket hívnánk meg stb...stb..
Valahogyan belekerült vírus a gépezetbe, csak tudnám ki a hátsó igazi mozgató rugó !?...Végére kell járni azt gondolom különben rövidesen itt is beindul a csecsemőhalál !... Még alig vagyunk és már nem is leszünk !...

..Nem akarom belekeverni a politikát de ezeknek a felforgatóknak már külön pártjuk is van ! Ott vannak mindenhol ahol balhézni vagy mocskolódni lehet !...Lassan már arra sem leszek büszke, hogy Magyarnak születtem !...