Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 149  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:12 
fric32 írta:
A másik,Béla,köszönöm a "kuka" megnevezést,ez is téged minősít.

ez a topik csak a tiéd,de nem ez egy nyilvános topik,fogd már fel,nem a te tulajdonod,meg ha ilyenre vágysz lehet csinálni egyet ahová csak az lép be akit te akarsz,regisztál és akkor nincs aki belerondítson(Elkézeléseidbe .....),mert akkor repűl,kizárod.

Ez egy jóindulatú "kuka" volt, hidd el nem sértésnek szánta Béla.
Szerintem ez a Doromi fóruma, mármint a rolleres.

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:09 
Laci,én a zölfülűt nem a madarászatra írtam,hanem pont ebben a madarász közöségbe ami zajlik.
Olvastam,hozzászólásiad másik topikban,láttam milyen madarakkal foglalkoztál(zol) én is tartottam,fogtam, mert valamikor azzal kezdtem még gyerekkoromba.
A fertöződés ott kezdödőtt és a kanári az egy másim téma,de madarakhoz tartozó,szenvedélyen ott kezdődött.
Remélem így akkor már érthetöbb voltam.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:07 
Skrachlaci írta:
pnorbi18 írta:
Azt hiszem, én vagyok a hibás!!!
Sajnos nem tudom, hogy kell törölni regisztrációmat, ezért kérem az admint, hogy törölje valamint az összes hozzászólásomat.
Ui: közel egy év olvasása és a „vita” kirobbanása után az alábbi véleményem alakult ki, bár lehet nem kellene leírnom, de mint utolsó hozzászólásom megosztom veletek, akinek nem inge, meg akit nem érdekel, ne olvassa el kérem: Dorombi kérlek ne hagyd abba a kedved sem menjen el, amit csinálsz, az nagyon a helyén van PÉLDÁTLAN, az ország is jó, úgy mint az emberek akik itt élnek! Skrachlaci ne legyél ennyire elfogult, neked is lehet önálló véleményed, ami nem feltétlenül egyezik a nagyokkal, hidd el úgy is befognak fogadni! Neco szerintem te látod leghitelesebben a legjobban a dolgokat! Kynyoo nem biztos, hogy ez nem bosszú egy kicsit?! Fric32 együtt kezdtük, tehát egyetértek veled is, te ilyen ember vagy aki egy kicsit nyersen fogalmaz és a lényeget, a maga szakmájában(szín) meg elismert szaktekintély. Higgyétek el srácok, őt át kéne állítani, nem örökre elveszteni. Nagygaba a munkáját végzi, diplomatikus kimarad az éles helyzetekből, talán ő teszi a legjobban. Eszterolajos hidd el egy vita senkinek sem árt, bár elég személyes lett, de akár építő is lehet, ha van két vezér dorombi és fric32, és ők megtudják akár nyilvánosan is oldani. Nem nagyon értek veled egyet.
André bocsánat mindenért és a többiektől is, ha bárkit megsértettem!
Még egyszer bocsánat!!!

pnorbi18!

Amit leírtam az az önálló véleményem, még ha te nem is látod annak! Nem kérem ki senki engedélyét mielőtt leírom amit gondolok! De még csak az a pedálózó alkat sem vagyok ! Remélem világosan fogalmaztam! Elfogultságot a te részedről látok Fric32 irányában, aki mint már írtam biztosan nagy szakembernek számít színkanáris témában, de a Rollerekhez köze sincs, mint ahogy neked sem.

Kedves Laci!
Nem akartalak megbántani, ha ezt szűrted le én kérek elnézést. Elfogultságomat bárki felé, hááát nem tudom, biztos igazad van, majd igyekszem úgy fogalmazni, nehogy ez jöjjön le. Ezzel a topikkal vagyok csak elfogult, nem az itteni emberekkel. Sok mindenkit elismerek mind a két oldalról. Ha jól emlékszem semmi rollert érintő szakmai tudást nem osztottam meg veletek, mivel tényleg nincs e téren tapasztalatom, de mondtam én ilyet, hogy van?! Gondolom a koszorúzásra gondolsz, ami véleményem szerint nem a szakmai tudásom közé sorolható, ettől senki nem neveli vagy tenyészti rosszabbul a madarait. A koszorúzás szerintem a szakma elismerése, és ahogy Lajos írta ezt TI döntitek el, hogy és mint szabályozzátok! De már ezt is megértettem, ahogy le is írtam! Ha tudtam volna, hogy ekkora perpatvar lesz, nem tettem volna elhiheted!

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:07 
A kuka nálam kedvekedő megnevezés szokott lenni de hagyjuk és a topik gazdája is én vagyok bármennyire furcsa csakhogy nem magamnak szerettem volna (azaz felajánlották!)hanem a normális érdeklődőknek, a jókedvű és amatőr vagy éppen vérprofi rollereseknek akiről látszik hogy azok és nem kell ezt ötvenszer elmagyarázni !...
Ezennel tisztelettel kérek mindenkit, hogy fejezze be ezt a témát mert mát rég nem arról az épületes gondolatcseréről van szó mint ahogy azt a vitaindító is gondolta !...Kérem azokat akik továbbra is jókedvel és vidáman szeretnének tovább foglalkozni kedves fajtánkal, hogy beszéljünk másról !... :wink:
Gut hohl !

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:06 
Szentséges Úristen, ki a mennybe lakozol nagy titokban! Még ilyen nem fordult elő, hogy ne legyen kedvem visszaolvasni pár napos bejegyzéseket, ha éppen nem volt addig rá időm... De most valahogy nincs ándungom hozzá... Az piszkálódás, rágalmazás, hízelgés, közömbösség... mind itt van egyes sorok közt. Meg aztán... minek is szólnék bele a "nagyok" dolgába, meg milyen jogon? No, egy bizonyos pontig. Merthogy egy nyílt fórum nem csak a tagoknak hely a szkmaiságra és az ökörködésre, hanem a kukkolóknak is, kik azért egyes bevallások szerint szívesen olvasnak minket. Kit ezért, kit azért. Hanem ha megengedtek egy tyúkanyós tanácsot, azért a komoly szervezeti dolgokat azt azért mégiscsak a szakavatottak kellene egymás között megbeszéljék valahol egy "privát szobában" mondjuk egy cső kukorica mellett... Ha ezt a rolleros társaság minden tagja elfogadja akkor alaptalan a bekiabálás. A személyeskedő szurka-piszkát meg valahol a tyúkudvaron, kerítésen kívül szemtől-szemben, mondjuk egy szemétdomb tetején... na ott megmutathatjátok egymásnak, ki a legény a gáton. De ne itt.

Ja, még amit akartam... Sokszor a félreértések a felületes olvasásból, helytelen írásból, eltúlzott jelzőkből adódnak. És persze egy kis hevesebb vérmérséklet... Máris kész a baj. Kölcsönadjam a szemügém?

Osztán további javaslatom: ki rollerezni akar, szerezzen be rollert és hajtányozzon! S vigyázat, mert sarkantyús csizmát húztam s ha kell, a csőröm is éles... :shock: Most féltek, mi? :lol: Na azér.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 17:04 
fric32 írta:
Skrachlaci írta:
pnorbi18 írta:
Sajnos nem tudom, hogy kell törölni regisztrációmat, ezért kérem az admint, hogy törölje valamint az összes hozzászólásomat.
Ui: közel egy év olvasása és a „vita” kirobbanása után az alábbi véleményem alakult ki, bár lehet nem kellene leírnom, de mint utolsó hozzászólásom megosztom veletek, akinek nem inge, meg akit nem érdekel, ne olvassa el kérem: Dorombi kérlek ne hagyd abba a kedved sem menjen el, amit csinálsz, az nagyon a helyén van PÉLDÁTLAN, az ország is jó, úgy mint az emberek akik itt élnek! Skrachlaci ne legyél ennyire elfogult, neked is lehet önálló véleményed, ami nem feltétlenül egyezik a nagyokkal, hidd el úgy is befognak fogadni! Neco szerintem te látod leghitelesebben a legjobban a dolgokat! Kynyoo nem biztos, hogy ez nem bosszú egy kicsit?! Fric32 együtt kezdtük, tehát egyetértek veled is, te ilyen ember vagy aki egy kicsit nyersen fogalmaz és a lényeget, a maga szakmájában(szín) meg elismert szaktekintély. Higgyétek el srácok, őt át kéne állítani, nem örökre elveszteni. Nagygaba a munkáját végzi, diplomatikus kimarad az éles helyzetekből, talán ő teszi a legjobban. Eszterolajos hidd el egy vita senkinek sem árt, bár elég személyes lett, de akár építő is lehet, ha van két vezér dorombi és fric32, és ők megtudják akár nyilvánosan is oldani. Nem nagyon értek veled egyet.
Még egyszer bocsánat!!!

pnorbi18!

Amit leírtam az az önálló véleményem, még ha te nem is látod annak! Nem kérem ki senki engedélyét mielőtt leírom amit gondolok! De még csak az a pedálózó alkat sem vagyok ! Remélem világosan fogalmaztam! Elfogultságot a te részedről látok Fric32 irányában, aki mint már írtam biztosan nagy szakembernek számít színkanáris témában, de a Rollerekhez köze sincs, mint ahogy neked sem.

Szerintem te vagy elfogult Skrachlaci,mert csak azt látod amit akarsz amivel nincs is baj,de nem tehetsz róla mert még ezekben a dolgokban "zöldfülű" vagy,de jobb is így hidd el,valamikor én is ködősítve voltam de az évek múltával,kezdtem másképp látni ugyanazt a dolgot.
Most odaírom,nehogy azt hidd valami bajom van veled vagy sértésnek írtam.

Mondjuk érdekes, hogy nem is ismertek, és következtetéseket vontok le rólam..Azért mert nem állítottam ki madarakat, és nem nyertem címeket lehet zöldfülűnek nevezni..de csak ezért! Az egyesületi élet nekem nem jött be, főleg a sok vita miatt, ami ma is létezik sajnos. Az ember ilyen vagy olyan lehet szokni a stílusát, vagy utálni, itt most a Maróti Bélára gondolok! A személyes sérelmeiteket priviben kéne intéznetek. A szakmai része nem lehet vitatéma, mert nem vagytok egy súlycsoportban! Te is írtad, hogy jártál nála, és elismerted a szakmai tudását. Még1x mondom színkanáriban biztosan jegyeznek téged, de itt nem vagy képben, ami a szakmát illeti! Akkor meg minek a szurkapiszka?

Hozzászólás 2010 jan. 11, 16:47 
Skrachlaci írta:
pnorbi18 írta:
Még egyszer bocsánat!!!

pnorbi18!

Szerintem te vagy elfogult Skrachlaci,mert csak azt látod amit akarsz amivel nincs is baj,de nem tehetsz róla mert még ezekben a dolgokban "zöldfülű" vagy,de jobb is így hidd el,valamikor én is ködősítve voltam de az évek múltával,kezdtem másképp látni ugyanazt a dolgot.
Most odaírom,nehogy azt hidd valami bajom van veled vagy sértésnek írtam.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 16:42 
Na hát igen,nagyon szépen meg lehet kerűlni a dolgokat és körbeírni,hogy nem azért meg amazért,de sajnos én ahogy a Pnorbi18 is írta,kissé nyersen fogalmazom,de ettől vagyok én önmagam.
A másik,Béla,köszönöm a "kuka" megnevezést,ez is téged minősít.
Többszőr leírtam,nekem nem ez volt a szándékom,de te így reagáltad le mert azt hiszed ez a topik csak a tiéd,de nem ez egy nyilvános topik,fogd már fel,nem a te tulajdonod,meg ha ilyenre vágysz lehet csinálni egyet ahová csak az lép be akit te akarsz,regisztál és akkor nincs aki belerondítson(Elkézeléseidbe .....),mert akkor repűl,kizárod.

Hidd el elfogult vagy és nem jösz rá,ha ellentmondanak máris begurulsz,pedig a vezéreknek kell tudjank önuralmat tanusítani,nézd a Lajost.
Mert érdekes módon a hovátartozásommal azért a mondatokat körbe tudtad írni,kődősíteni és hidd el nincs űldözési mániám,sőt ettől lett herotom a sportársak között,csak én az a típus vagyok amit gondolok kimondom,tudom nem szerencsés de ez van.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fric32 2010 jan. 11, 16:51-kor.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 16:22 
pnorbi18 írta:
Még egyszer bocsánat!!!

pnorbi18!

Hozzászólás 2010 jan. 11, 15:53 
Szia Dorombi!

Köszönöm a lehetőséget is, de nem szeretnék én is olyan sorsra jutni, aki megígér vagy lefoglal madarat, aztán lyukra fut. Jelen pillanatban idő illetve megfelelő felszerelés, elszántság hiányával küzdök. Eljön még az idő, hogy kopogtatok köne rigó, akkor jelentkezem. Meg ha belekezdek azt komolyan szeretném csinálni, nem csak úgy, tessék-lássék.

További sikeres munkát!

Hozzászólás 2010 jan. 11, 14:34 
Szia Norbi !...Előszöris fogadd őszinte elismerésem azért amilyen intelligenciával tudtad kezelni a dolgokat ! Bevallom én ettől sokkal érzékenyebb és ettől robbanékonyabb vagyok amit borzasztóan sajnálok de nem kell szórakozni velem és onnan csak a szépre emlékezünk !...Most is remegő gyomorral kapcsoltam be a gépet mert az alaptalan bántást nagyon nehezen viselem pláne ha köszönet helyett jön !
Teljesen normális dolgot vetettél fel amivel kapcsolatban többen leírták a véleményüket jobbító szándékkal és voltak olyanok akik műbalhét csináltak az egészből...Sok ilyen emberre lenne szükség amilyen Te vagy és örülnék ha teljes értékűen is közöttünk lennél !...A Ferinek is örülnék de állandóan ellenséget keres, mindig úgy érzi, hogy vele mindig csak ki..sznak !...Üldözési mániája közben meg azt se nézi kire, csak lő !...
Ha gondolod Norbi, tudok összeszedni néhány madarat amelyikek kisebb fizikális problémák miatt ugyan nem igazán lettek jók hangikag de genetikailag Európa klasszisok utódai tehát tenyészteni velük a siker záloga lehet!...Ha érdekel írj pü-t !...
A Nagy Gabi gondolatára meg azért reagáltunk úgy mert azt - én legalább is - semmiképpen nem szerettem volna hogy egy szakbarbár topik legyen !...Meg ha töményen szakmáról lett volna szó akkor megjelentek volna a botcsinálta okosok és már régen nem is lennénk !...Ahogy megismerted ezt a kis tyúkudvart ez volt a varázsa, ez a kis pajzánkodós mégis kellően szakmai hangvitel ami veled együtt többeket megfogott és azóta is itt tartott !...Sajnos a Gabesz főtyúkanyómat kissé elkotkodálták tőlem és mióta más tiporja már sokkal ritkábban és szerényebben űl vissza a botjára !... :lol: ...
Meg aztán valljuk be, hogy annyi tisztán szakmai téma úgy sincs ! Szótfosni meg nem nagyon kellene, akkor inkább játszunk, hülyéskedjünk, viháncoljunk amíg lehet !...Ha az ittlakók boldogok vagy legalább is az itt zajló élet segíti a boldogságukban őket akkor óriási jelentősége van a dolognak, ha nem akkor nincs értelme és be kell fejezni !...Én továbbra is tíz körmöm szakadtáig azon fogok ténykedni, hogy ezt a kedves kis társaságot senki ne túrhassa szét !...

Hozzászólás 2010 jan. 11, 13:12 
Fuuu most egy pöppppet szakmait kérdeznék, ha senkit nem zavar, hogy itt garázdálkodom még. Írtátok, hogy sokat kell annak várni, és talán egyetlen időpont a verseny vége, amikor rigókhoz lehet jutni és talán ezért is van, amit dorombi sérelményez, hogy sokan ba…nak a lefoglalt rigóért bejelentkezni, vagy lefullad a lelkesedés vagy átpártol egy másik madárra. Nem lehet erre megoldást találni, hogy egy évben azért 2x-3x elérhető legyen a magyarországi roller állomány? Szinte lehetetlen tudom, de nincs megoldás?

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 11, 13:01 
pnorbi18 írta:
Szia Nagygabe, remélem nem sértettelek meg!?
Egy csupán szakmai topiba is, majdnem minden esetbe belekerülnek a lent általad felsorolt tételek valamelyike. Ezt én tudom tapasztalatból, én is csináltam ilyen topikot anno. Talán ezért nincs rá igény, de összekovácsoló hangulata is lehet, ha nem csupán szakmai egy fórum, na de persze gyengítik az általad felsoroltak, de utána értelmes emberek megbeszélik és marad az összeborulás, közös vacsik és mindenki elfelejt minden rosszat.

Persze hogy nem. Az észrevételed pontos volt felém, ehhez a témához én nem akartam hozzászólni. Elolvasom, van róla véleményem, és ennyi...

(A csak szakmai topicot még akkor átbeszéltük. Az általános vélemény akkor is az volt, hogy nem lenne hosszú életű. Ezzel egyet is értek.)

Hozzászólás 2010 jan. 11, 12:52 
Szia Nagygabe, remélem nem sértettelek meg!?
Egy csupán szakmai topiba is, majdnem minden esetbe belekerülnek a lent általad felsorolt tételek valamelyike. Ezt én tudom tapasztalatból, én is csináltam ilyen topikot anno. Talán ezért nincs rá igény, de összekovácsoló hangulata is lehet, ha nem csupán szakmai egy fórum, na de persze gyengítik az általad felsoroltak, de utána értelmes emberek megbeszélik és marad az összeborulás, közös vacsik és mindenki elfelejt minden rosszat.

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 11, 12:38 
pnorbi18 írta:
Nagygabe a munkáját végzi, diplomatikus kimarad az éles helyzetekből, talán ő teszi a legjobban.

Ha már így megszólítottál:
Engem ebben a topicban elsősorban a szakmai dolgok érdekelnek. Azokhoz szólok hozzá, azokra figyelek. A gyagyázás, személyeskedés, hatalmi harc, s.ggnyalás nem az én asztalom, nem érdekel. A viccelődéseken jókat derülök... (Korábban felvetettem, hogy válasszuk el a szakmai tartalmat a többitől egy külön topicba, de erre nem volt igény.)

Hozzászólás 2010 jan. 11, 12:38 
Lajos így már értelek és egyet is értek, nincs mit kitárgyalni, jogos!
Valóban nem illik bele egy ilyen topikba egymás lejáratása, de szerintem ezt senki nem súrolta.
Mint már említettem, én nekem közöm sincs a rollerhez, de még csak a kanárihoz sem, csak beestem ide és azóta itt ragadtam, köszönhető ez elsősorban Dorombinak, Neconak, mert iszonyat jó olvasni a hozzászólásaikat, mind a szakmait mind más eszmecseréjüket, késztetést érez az ember, hogy minden nap akár többször is idetévedjen. Félelmetes dumával rendelkeznek. De pl. Gabesznek is könyvet kéne írni, de még sorolhatnám, ez egy egyedülálló jó csapat maradjon is így. Sőt még az ember kedvet is kap, hogy csináljon valamit, gondolok itt egy akár általa vélt jó tanácsra, amit én is elkövettem (koszorúzás), majd ő is beszerezzen egy roller hímet, majd utána nem tud megálljt parancsolni és beszerez egy tojót is, majd még egy tojó, még egy hím és kezd eljárni A versenyre, legalábbis nekem ilyen terveim voltak/vannak…
Más szakemberek (Fric32) is erre tévednek, mert az ő topikjuk nem fut nincs olyan ember, aki vinné a vállán, de szerintem nem romboló szándékkal, csupán segítséget vagy tanácsot adnak. De mások is vannak így, a vége mindenkinél ugyan az lesz, mindenki áttér/megtér a ROLLER kanári tartásához tenyésztéséhez, köszönhető az itt elhangzott hozzászólásoknak és nem utolsósorban az itteni őslakóknak!!!!

További jó munkát mindenkinek!

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 jan. 11, 12:05 
Érdekesen fogalmazol Norbi !

A vitát nem tartom rossz véleménycserének, sőt ha annak szakmai oldala domborodik ki és nem a személyes indulatok vezérlik van helye a rebbellis gondolatoknak is, bárhol és bármikor, de itt már nem a szakmáról, hanem egymásba rugásról van szó. Amit viszont nem tartok jónak, de ez csak az én véleményem.
Azt is mondhatnám " vihar egy lavorban" semmit sem haladtunk előre, de jól felboszantottunk egy néhány vezetőt, tenyésztöt, olvasót... hadd ne soroljam tovább. Tudod a H-MNK -ás egyesületbe részben hozzám futnak be a tagfelvételi kérelmeknek, és azok a vélemények is, amelyek a kimaradás/kilépés, passzívitás okát taglalják, bizony a topik idönkénti hangvételét többen is kifogásolták.
Itt sokszor és sokan leírták nem arra van szükség, hogy jól beolvassunk egymásnak, hanem segítsük a kezdőket, haladókat és mestereket, néha azokra is ráfér. Söt a jó hangulatért is olvasgatják az itt elhangzottakat.
Személy szerint nekem nem az nem tetszik amit írnak a topikban, hanem az ahogy esetleg egyesek azt írják, mára már túl szabados a hangvétel, sőt esetenként sértő is. A régebbi jópofaság át-át csap a csípőből való tüzelésbe, kinek jó ez ?
Ez a topik nagyon jó, de időnként elszabadul a pokol és ekkor kellene mindenkinek önmérsékletet gyakorolni ahhoz, hogy ne legyen :110:

remélem erre gondoltál. Azt is remélem, hogy ez nem a szólásszabadság korlátozásának tekinthető, hanem azoknak az igényét is kielégítő kívánság akik, nem szeretik, ha a fehér asztal melleti ebédnél az asztal körűl ülők az étkezésből eredő végtermékről folytatnak eszmecserét.
Bocs, de nekem meg ez a véleményem manapság.

Ha mégsem értesz egyet velem szívesen állok rendelkezésedre a téma kitárgyalására.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 11:20 
Még egyszer bocsánat!!!

Hozzászólás 2010 jan. 11, 9:33 
Látjátok ez az !...Ettől megy tönkre minden ahol sok ember gyűlik üssze !
Ha tíznél több ember többször van összeeresztve ebben az országban szinte mindegy mi a téma, az addig közös, mindig akad egykét rendbontó akik előbb utóbb begyújtják a légkört !...Így mentek tönkre a kutyás klubok, az autó - motor versenyzők a kajakosok, az úszók..színkanárisok és most már itt is kezd égett szag lenni !...
Hogy valami épületessel állnának elő ?...Az nem létezik !...Csak ha balhézni lehet akkor jönnek elő !...Hol voltak idáig ?...Tudtam, mikor már megláttam a képét 3 beírás után már mocskolódni fog !...Még alig vertek meg egyetlen ponttal, még nem is élvezhettem az ezüsttel járó kellemes érzést de már köpködés van !... :roll: Istenem ! Hová tart ez az ország !...
Feri te meg olyan kuka vagy, hogy elképesztő !...Leírtuk és befelyztük azt a témát amit a kutyás srác nagyon kultúráltan leírt lezártuk,elbúcsúztunk akkor mi a f..nak jössz elő megint !?...Mert alig várod,hogy félreérthess valamit, mindegy csak balhé legyen !...
Felhomályosításként pedig : nem vagyunk IDRE tagok ebben a topikban !
Nagyon szeretjük őket kiknek vezetői felkérésére hagytam ott a Díszmadár Magazint mert felajánlották ezt a topikot, hogy itt vigyem tovább a roller kanári népszerűsítését és, hogy alakítsak ki egy olyan társaságot akik ebben a nehézés, költséges munkában mellém állnak !...
Ezért hoztam be madarakat a legnagyobbaktól és nyilván ráfizetéssel de adtam bárkinek, még a Champion madaraimat is odaadtam még a legnagyobb ellenfelemnek is ! Vagy rosszul emlékeznék ?...
Mindenkor elfogadtam mások véleményét és döntéseit, a roller csoport évek óta már így működik, ha nem így lenne akkor én mondanám meg hol legyenek a következő versenyek és arra kiket hívnánk meg stb...stb..
Valahogyan belekerült vírus a gépezetbe, csak tudnám ki a hátsó igazi mozgató rugó !?...Végére kell járni azt gondolom különben rövidesen itt is beindul a csecsemőhalál !... Még alig vagyunk és már nem is leszünk !...
:? ..Nem akarom belekeverni a politikát de ezeknek a felforgatóknak már külön pártjuk is van ! Ott vannak mindenhol ahol balhézni vagy mocskolódni lehet !...Lassan már arra sem leszek büszke, hogy Magyarnak születtem !...

Hozzászólás 2010 jan. 11, 9:18 
Skrachlaci írta:
Szia neco!

Megszólalt a zöld hím amit tőled hoztam el! Csak egy két rövid, még kissé "karcos" futam volt, de az nagyon teccett.. :D Megpróbálom majd 3 tojóval is párba állítani az "öreget".

Neco írta-
Lesz az jobb is! Melegítsd a golyóit, és vigyázz nehogy elhízzon, mert hajlamos rá! Érthetőbben (már'ha nem az lenne?!) Tartsd melegben, és kajának csak fénymag, minden másnap kevés alma, zöld, lágykaja felváltva! 3 hét múlva a feketepofájú zebra hímedet is meg fogja ugrani! :wink:-

Fútött helyen vannak, így a gólyói is kellő hőmérsékletűek lesznek remélhetőleg :D A feketepofájú zebra, és társai nincsenek veszélyben, mert messze tőlük egy másik szobában tartom őket! :) :53:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 149  Következő