Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 149  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2010 jan. 11, 7:54 
"
Diktatúra, demokrácia...?!
Azé', annak a nyűves demokráciának megvannak a hátrányai. Pél'dul, hogy 10 analfabéta 9 nóbeldíjast simán leszavaz, oszt törvényesen tombolhat a hülyeség. :wink: A madarászok vezérkarában is lehet ez a baj?!? :roll: "

Ezzel teljesen egyetértek!

Szíveseebben olvasom (olvasnám) azok véleményét akik mutattak már valami hozzáértést, esetleg eredményt is értek el a Rollerek énekversenyén! :D
:110: A többi beszólás nem igazán ide való sztem..inkább vmi gagyi, pletykarovatban, kibeszélőshow-ban lenne helye! :110:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 jan. 11, 4:19 
Kynyoo írta:
Azért várjuk a véleményedet.

Most'így egy-két óra nyugis meló után, és újra átolvasva az elmúlt 2-3 nap hozzászólásait, csak megfogalmazódott bennem néhány röpke gondolat, a megbántás legcsekélyebb szándéka nélkül.

....szóval ebbe a H-MNK-s d'ógokba azért "teljesjogúan" azok szóljanak bele, akik végignyűglődtek legalább egy szezont versenytől-versenyig, a tenyészmadarak utáni többszáz kilométeres utazástól, a beiskolázott rigókra való hetekig tartó ráfüttyülésen k'örösztül :wink: , a versenyen való részvételig.

Kynyoo írta:

VAGY ESETLEG LEMARADTAM VALAMIRŐL??? :shock:

...szóval lemaradtál. Lehet, hogy rajtad kívülálló okok miatt, de lemaradtál. Legalább egy évvel. :wink:
...és nem csak Te! Mindenki aki nincs ebbe a feje bubjáig benne, legyen az a legnagyobb Színes Szaki, vagy egy Műkedvelő Rolleres, aki Kutyásis, vagy Bárki! :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2010 jan. 11, 1:50 
Hé hát gondoltam én nem futamodsz te oly könnyen el... :lol:
Győzelem után édes a pihenés, főleg ilyen hosszú túra!? :shock:
A végeredményt nem is kérdem...
(gondolom ott is belehúztál!!!) :wink: :lol:

Hozzászólás 2010 jan. 11, 1:26 
Kynyoo írta:
neco írta:
Néhány napig e'bújtam, nehogy elvegyétek a kupátcímetmegazegyebeket. :wink:

VICCELSZ???

Há'perszehogy! :lol: :D Egy tokaji bortúrán voltam 3 napig, képzelheted milyen szarul éreztem magam?! :wink:

Diktatúra, demokrácia...?!
Azé', annak a nyűves demokráciának megvannak a hátrányai. Pél'dul, hogy 10 analfabéta 9 nóbeldíjast simán leszavaz, oszt törvényesen tombolhat a hülyeség. :wink: A madarászok vezérkarában is lehet ez a baj?!? :roll:

Skrachlaci írta:
Szia neco!

Megszólalt a zöld hím amit tőled hoztam el! Csak egy két rövid, még kissé "karcos" futam volt, de az nagyon teccett.. :D Megpróbálom majd 3 tojóval is párba állítani az "öreget".

Lesz az jobb is! Melegítsd a golyóit, és vigyázz nehogy elhízzon, mert hajlamos rá! Érthetőbben (már'ha nem az lenne?!) Tartsd melegben, és kajának csak fénymag, minden másnap kevés alma, zöld, lágykaja felváltva! 3 hét múlva a feketepofájú zebra hímedet is meg fogja ugrani! :wink:
fric32 írta:
...de ha kell én nem futamodok meg és majd leírok még egy pár dolgot ...

Írjad csak Feri! Ha ül akkor ül, ha meg nem maj'megvitatjuk?!? :shock: :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2010 jan. 11, 2:50-kor.

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 jan. 11, 0:08 
Kynyoo írta:
doromboló írta:
A partvonalról bekiabálókkal meg a nagy okosságokat bemondókkal nem szabad foglalkozni !

Remélem nem feltétlenül rám gondolsz, ugyanis én is egyesületi tag vagyok ha nem felejtetted volna el...

Nem Kynyó lehet rám értette,a baj,hogy mint már többszőr leírtam,nem ez volt a szándékom,csak ennyire nem bírja a más elképzelését,véleményét,és meg van szokva mindenki kussba van,de ha kell én nem futamodok meg és majd leírok még egy pár dolgot amit eddig homály fedett,mert "nem minden arany ami fénylik".
A másik ,a leveleket amiket nekem írt,értettem a lényeget de átsíklottam felette,de legalább megerősített a dolgokban.

Hozzászólás 2010 jan. 11, 0:05 
Hát .....

Hozzászólás 2010 jan. 10, 23:49 
doromboló írta:
Nem ! Te ismertél magadra !...

Nem volt nehéz mert nem nagyon mondanak neked ellent. :lol:

Szerintem örülj annak inkább hogy nem folytatom, és mivel ÚRIEMBERNEK tartom magam, tiszteletben tartom az IDRE-t és az idelátógatókat valamint mindenkit aki ezeket olvassa.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 10, 23:44 
Nem ! Te ismertél magadra !...
A diktatúra dumádat meg próbáld visszaszívni mert az életbe nem bocsájtom meg !...
Én állat mi a f..sznak nyitottam ki a gépet újra,most renbe lett az éjjszakám ! Köszönöm szépen !..

Hozzászólás 2010 jan. 10, 23:39 
doromboló írta:
A partvonalról bekiabálókkal meg a nagy okosságokat bemondókkal nem szabad foglalkozni !

Remélem nem feltétlenül rám gondolsz, ugyanis én is egyesületi tag vagyok ha nem felejtetted volna el...

Hozzászólás 2010 jan. 10, 23:36 
neco írta:

VICCELSZ???

Így írtad be Magad a történelembe!!!
Most egy új korszak kezdődik majd... reményeink szerint.
A diktatúrát felváltja a szólásszabadság....

Azért várjuk a véleményedet.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 10, 21:01 
Necó !...Teljesen megérdemelten nyerted meg a vörsönyt ebben a nehéz évjáratban !...A madaraid valóban jók voltak és nagyon jól voltak felkészítve !...Példa erre a kis fehér hímed amit egy lefútott vérvonalam visszaállításaként hoztam el...! Ez a kis madár mellet ágyúval lehet lövöldözni, mászkálni körülötte, még a fényképezőgép vakujára sem hagyta abba az éneklést !...Mint a boroknál itt is vannak jobb és nehezebb évjáratok...Ez most mindenkinek ilyen volt !...
A partvonalról bekiabálókkal meg a nagy okosságokat bemondókkal nem szabad foglalkozni !...Nekünk még sok dolgunk van itt !... :wink:

Hozzászólás 2010 jan. 10, 20:35 
Szia neco!

Megszólalt a zöld hím amit tőled hoztam el! Csak egy két rövid, még kissé "karcos" futam volt, de az nagyon teccett.. :D Megpróbálom majd 3 tojóval is párba állítani az "öreget".

Hozzászólás 2010 jan. 10, 19:21 

Az egyáltalán nem baj, ha mindenki leírja őszintén amit gondol, és az sem ha vitatkozunk. (még akkor sem baj, ha nem tudunk meggyőzni senkit, hiszen nem vagyunk egyformák, természetes, hogy más szemszögből, másként látjuk a d'ógokat.) Ez vinné előbbre más vonalon is a madarászatot. A baj ott van, hogy más vonalon sértődés, meg a "idesenézekbetöbbetrohadjatokmeg" színvonalra süllyed a vita, ami itt nem jellemző, és q..án remélem hogy nem is lesz az.

Nem igazán van határozott véleményem erről az egészről így hirtelen első olvasatban, majd ha kialakul bennem valami leírom. :shock: A mestertenyésztői címekről talán annyit, hogy ezt a kis csapatot erősen körbeövezi a hagyománytisztelet, talán éppen ezért nem merül fel köztünk a változtatás gondolata olyan dolgokban, amit százegynehány esztendeje a Nagy Öregek kezdtek el. Talán ez nem is baj.

Az is igaz, hogy egy kicsit keserű a szám íze ezzel az OB-al kapcsolatban, mer'háazér úgy szerettem volna megverni Dorombit, hogy nékem vannak bomba rigóim, nem Ő baltáz el valamit. De azért olyan q..a szarok nem voltak a madaraim, sőt, merem állítani a legjobban felkészített csapat volt. Minden helyzetből énekeltek, bármikor, bárhol, de nem túlpörgetve, és nyugodtan megülve. A háromszázötvenegynehány pontos mélység-lágyság meg bennük volt, az is biztos. Ezt nem csak én mondom, tanúsíthatja a többi helyezett és a bíró is.
No majd jövőre ..... :wink:

Gabe! Mennek a képek!

Hozzászólás 2010 jan. 10, 19:15 
eszterolajos írta:
Azt hiszem ez már csak parttalan vitává teszi az egész témát és sehová sem vezet.

Feri nem énekeskanáris és nem is hiszem, hogy hamarosan azzá válna. Az Ő versenyeztetése meg a szövetség és az IDRE dolga lesz, azt meg eldöntik majd az illetékesek, hogy lehet - e Magyar Bajnok, vagy sem, nem a mi dolgunk.
A mi dolgunk az énekes kanári hazai tenyésztésének és bajnokságának felélesztése, fejlesztése, minél magasabb színvonalra való emelése. Ehhez elsősorban a mainál több tenyésztőre és minnél több jól felkészített kollekcióra van szükség.
Viszont ha lesz kikkel versenyezni meg kell alkotni az új helyzetnek megfelelő szabályzatot, ami lehet egyszerű és pontosan érthető, de a jövőbeni követelményeket kiszolgáló tartalmú.
Inkább ezen rágódjatok, hogy hogyan tovább a későbbiekben (erre való ez a topik), de ehhez az is szükséges, hogy meghalljuk, hogy mit mond a másik érdekelt is.
Mindezek után továbbra sem tartom helyesnek a személyeskedést, mert az csak rontja a hangulatot.

És jön a :110:

:08: :55:

Csak azt nem szabad, hogy önös érdekek hátráltassák a fejlődést...

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 10, 16:16 
Skrachlaci írta:
Szia Gabi!
Csak azokat a képeket tudom elküldeni amiket ide is felraktam! Az jó lesz?

Igen, köszi!

Hozzászólás 2010 jan. 10, 16:14 
nagygabe írta:
Sziasztok!

- Neco, Skrachlaci, lécci küldjetek képeket a versenyről az emailemre, vagy az admin kukac rollerkanari pont hu címre. Szeretném felrakni az oldalra.
-
nagygabe

Szia Gabi!
Csak azokat a képeket tudom elküldeni amiket ide is felraktam! Az jó lesz?

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 10, 16:06 
Sziasztok!

Alakítottam egy kicsit a www.rollerkanari.hu weblapon. Szerintem szebb lett :)

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban:
- Aki MNK tag, és szeretné, hogy az elérhetősége (telefon vagy email) felkerüljön a lapra, jelezze nekem PÜ-ben.
- Doromboló, lécci az aktuális taglistát küldd el nekem. Elég a fennlevő változásait, tehát hogy kit kell törölni, és kik az újak.
- Neco, Skrachlaci, lécci küldjetek képeket a versenyről az emailemre, vagy az admin kukac rollerkanari pont hu címre. Szeretném felrakni az oldalra.
- Gabesz, még néhány cikknek hiányzik a román fordítása, ha lesz időd, lécci küldd el nekem...
- Bármilyen ötlet jöhet még :)

Varga Tibi, szeretnélek (pontosabban szeretnénk :) ) megkérni, hogy fordítsd le nekünk a www.rollerkanari.hu weblap tartalmát szerb nyelvre! Nagyon köszi a segítséget!

nagygabe

Hozzászólás 2010 jan. 10, 15:45 
doromboló írta:
Most aztán világos ! Nagytudású batátod jól összekutyulta a dolgokat !..
Szerinte akkor a Feri tööbé nem lehet magyar bajnok mert Romániai lett,kap egy átlag köcsögötés kész ?... Vagy a maghívásosnál, annak ellenére,hogy meghívottak vehetnek részt de ha abban a meghívottakban Román, vagy Francia van akkor azoknak is csak másféle köcsögöt adunk de a bajnokit nem ?...
Kicsit egyszerűbben de egyértelműbben ha lehetséges !?...
Mondtam már,hogy voltam Ausztriában tag ahol azért nagyobb rend volt mint nálunk,ahol világosan kimondták, hogy hiába vagyok náluk tag de osztrák bajnok nem lehetek és nem is képviselhetem az országukat a VB-n mert nem ott lakom !...És ez így normális szerintem is !...
Máskülönben Feri ! Nem mindegy neked, hogy az ottani ötöt győződ le vagy az ittenit?...mert az itteniekből is kb. öten vannak akik számítanak nem ?... Persze ha csupán azért versenyzel a madaraiddal,hogy borsot törj mások orra alá akkor viszont nagy baj van !...Mert ez a dolog nem erről szól !... Én azt kívánom neked, hogy annyit nyerj az egész világot beleértve amennyit csak tudsz de mindig maradj ember és próbálj szerény maradni !...Akkor lehetsz igazi király a szakmában !... :31:

Igen,Béla csak tudod ez nem ugyanaz.Ki kutyulta össze?Melyik nagytudású barátom?
1:.Azért én nem 4-5 emberrel versenyzek és az Europa bajnokságon is Magyarországot képviseltem és nem is rosszul és ott se 4-5 ellen versenyeztem,de lényegtelen.
2.)Nem azért versenyzem,hogy mások orra alá borsot törjek,hanem hogy megméretesem a madaraim,hol is állok és erre vannak a C.O.M bírok,amit az irigy emberek így is nehezen fogadnak el,de hát ez van sajnos.
3:)Mert te ausztriába nem laktál,nem volt lakcímed és nem is adoztál,én pedig igen és a lakcímem most is megvan,él és vírul meg is lesz,csak most nem adozók mert nincs ott nyereségem,most a románoknak nyomom a lét és ez nagy külömbség.
4.)Hidd el szerénynek lenni egy és hallgatni mint a fűben az kettő,sajnos nem tudok mert a géneimbe nincs belenevelve,hogy kussoljak

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fric32 2010 jan. 10, 23:32-kor.

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 jan. 10, 15:40 
Azt hiszem ez már csak parttalan vitává teszi az egész témát és sehová sem vezet.

Feri nem énekeskanáris és nem is hiszem, hogy hamarosan azzá válna. Az Ő versenyeztetése meg a szövetség és az IDRE dolga lesz, azt meg eldöntik majd az illetékesek, hogy lehet - e Magyar Bajnok, vagy sem, nem a mi dolgunk.
A mi dolgunk az énekes kanári hazai tenyésztésének és bajnokságának felélesztése, fejlesztése, minél magasabb színvonalra való emelése. Ehhez elsősorban a mainál több tenyésztőre és minnél több jól felkészített kollekcióra van szükség.
Viszont ha lesz kikkel versenyezni meg kell alkotni az új helyzetnek megfelelő szabályzatot, ami lehet egyszerű és pontosan érthető, de a jövőbeni követelményeket kiszolgáló tartalmú.
Inkább ezen rágódjatok, hogy hogyan tovább a későbbiekben (erre való ez a topik), de ehhez az is szükséges, hogy meghalljuk, hogy mit mond a másik érdekelt is.
Mindezek után továbbra sem tartom helyesnek a személyeskedést, mert az csak rontja a hangulatot.

És jön a :110:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 jan. 10, 13:39 
eszterolajos írta:
Itt jegyezném meg, hogy hamarosan valóra válhat a külföldön élő Magyarok kettős állampolgársága...

...ez csak mese, vagy álom vagy egyszerűen politikai húzás. Szívtunk mi már ezért.
Bocs az offért.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 149  Következő