Néhány napig e'bújtam, nehogy elvegyétek a kupátcímetmegazegyebeket.
Az egyáltalán nem baj, ha mindenki leírja őszintén amit gondol, és az sem ha vitatkozunk. (még akkor sem baj, ha nem tudunk meggyőzni senkit, hiszen nem vagyunk egyformák, természetes, hogy más szemszögből, másként látjuk a d'ógokat.) Ez vinné előbbre más vonalon is a madarászatot. A baj ott van, hogy más vonalon sértődés, meg a "idesenézekbetöbbetrohadjatokmeg" színvonalra süllyed a vita, ami itt nem jellemző, és q..án remélem hogy nem is lesz az.
Nem igazán van határozott véleményem erről az egészről így hirtelen első olvasatban, majd ha kialakul bennem valami leírom.

A mestertenyésztői címekről talán annyit, hogy ezt a kis csapatot erősen körbeövezi a hagyománytisztelet, talán éppen ezért nem merül fel köztünk a változtatás gondolata olyan dolgokban, amit százegynehány esztendeje a Nagy Öregek kezdtek el. Talán ez nem is baj.
Az is igaz, hogy egy kicsit keserű a szám íze ezzel az OB-al kapcsolatban, mer'háazér úgy szerettem volna megverni Dorombit, hogy nékem vannak bomba rigóim, nem Ő baltáz el valamit. De azért olyan q..a szarok nem voltak a madaraim, sőt, merem állítani a legjobban felkészített csapat volt. Minden helyzetből énekeltek, bármikor, bárhol, de nem túlpörgetve, és nyugodtan megülve. A háromszázötvenegynehány pontos mélység-lágyság meg bennük volt, az is biztos. Ezt nem csak én mondom, tanúsíthatja a többi helyezett és a bíró is.
No majd jövőre .....
Gabe! Mennek a képek!