Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 okt. 6, 23:11 
Ok !

Részleteket letárgyaljuk skypon.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 okt. 6, 23:10 
Én bevállalom mert megyek ki az öreg mogul haveromhoz karácsony előtt ha megnyerte a Pozsonyit.....

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 okt. 6, 21:36 
Hali ! Rolleresek !!

Indul az MNK Decemberi Szegedi Nemzetközi Füttykanári verseny beharangozása !!!

Néhány rendezvénnyel kapcsolatos kívánságotokra kiváncsiak vagyunk.

Irjátok ide.

Kiknél lehet még előjegyezni 1o pár madarat ?
Béla van javaslatod ??

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 okt. 6, 21:30 
:87: :44: :08: :89: :28:
Nos, kedves Mátyás! Számoljunk csak!
:57:

Hozzászólás 2008 okt. 6, 21:12 
Itt a MÓNIKA show :Beszólok ma Dorombolónak című rész forgatása!!!!!!!!!!!!!!!! :70: :29: Ha ezek a csajok valakit a szájukra vesznek . Neco nekünk lapítani kell. Mert minket is kikezdenek.

Hozzászólás 2008 okt. 6, 19:01 
...és egy hét múlva újra meg kell vizsgálni, majd ha még dagi, mehet tovább a diéta és a "fosatás"... :22: :57: :13:

Hozzászólás 2008 okt. 6, 17:45 
...csak negyedtányér kaja, zöldeleség orrba-szájba! :57:

Hozzászólás 2008 okt. 6, 17:07 
A tojók nem baj ha kicsit elhíznak a generatív idő alatt...Majd a fészekrakásra lejjebb megy..de az sem baj ha marad...Csak annyira ne legyen dagi hogy a tojásokat összenyomja !...Én is már qrvára préselem...szóval fogynom kell !... :shock: :lol:

Hozzászólás 2008 okt. 6, 17:04 
Sziasztok!

Igen, Doromboló, látják egymást. Oké, értem miért mondtad, leesett. :oops: Majd ha már el lesznek választva, megint énekelnek nekem.

Megvizitáltam a madaraimat, a soványka elkezdett hízni, kicsi sárga hasikája alakulgat, bár a melle még csontos. A dagi meg köles diétán van.
A tojók fele is kövér, a másik fele oké. A papa madár meg udvarol nagyon, most már kezdi visszanyerni a régi hangját. :D

Marcsi, ez a kép nagyon szép! Gratulálok, ügyes vagy!

Mona

Hozzászólás 2008 okt. 6, 15:50 
:07: Hát ez aztán a ritka csoda ?!...Megvártad míg kivelettek ?

Hozzászólás 2008 okt. 6, 14:27 
Tudod Marcsika - de miért ne tudnád hisz régóta foglalkozol ilyesmivel - a fácánféléknél mindig több a kaka kelés ezért nem lesz könnyű a csere...Próbáld meg a tikos topikban...Vagy ilyen nincs ?
:shock:

Hozzászólás 2008 okt. 6, 13:31 
Húúú Marcsi ! Ez nagyon Szent Grál !!!! De lehetne Szentgál is ...mer az meg a mellettünk lévő falu !.... :lol:
Szóval drukkulok !....
Katyyyyyyyyyyy ! Betojtá miii ?... :42:

Hozzászólás 2008 okt. 6, 13:01 
Nanemááá,hogy lenne csapper??? :61: Az apja rollerül fütyül,a zannnya meg a Te madarad volt! nincsenek is csappereid
:29: namegaztán,egyáltalán!

Hozzászólás 2008 okt. 5, 21:55 
Hát ha fütyülésről beszélsz akkor meglehet hogy csapper lett az Istenadta !?... :lol:
Te Mona ! Látják egymást a madarak vagy van közöttük elválasztó valami ?

Hozzászólás 2008 okt. 5, 19:03 
Nekem meg az a dilemmám,hogy sokat fütyül,ami magában még nem lenne baj,de: szépen halkan pityeg,olyan kis alig felfújt torokkal,aztán kb.20 mp-en keresztül kiereszti a hangját,ami erős,és levág egy elég magas frekvenciájú trillát, majd minden átmenet nélkül újra halkan pityerészik!!!! igaz végig csukott csőrrel,de az apjától ilyet sosem hallottam,mióta nálam van! Mi lesz osziból,remélem nem megy át csapperba???!!!! :41:

Hozzászólás 2008 okt. 5, 17:47 
Gabesz Kollegina, én még nem sötétítek!!! Isten őrizz!!! Egyenlőre a megszokott helyükön vannak a füttykalitban, ahogy a szakik megmondták. Csak feltűnt, hogy eddig még énekelgettek valamicskét, amióta bent vannak a kisebb helyen, azóta meg kussolnak. Élénkek, esznek-isznak, biztos az új kalit okozta stressz tette őket szófukarrá, mert egy két "pitty"-en kívül mást nem mondanak a drágák.
De sebaj, majd megszólalnak, csak érdekelt, hogy ez nem baj-e.

Mona

Hozzászólás 2008 okt. 5, 14:57 
királymátyás írta:
Irígyellek Gabesz ,gyönyörű vidéken laksz. EGY éve voltunk nyaralni Szovátán és a környéket bejártuk. Sokszor még a lélegzete is elakadt az embernek. DE Petőfi vers sorai is a fülembe csengenek( ezt hívják lelkiismeretnek) Szép vagy alföld legalább nekem szép.

Hú, te Matyi! Amekkora vagy, pont olyan széplelkű is, akárcsak a mi Dorombolónk, vagy Neconk :flower: ! Apropó, Neco. HAHÓÓÓ, NECO! LEGALÁBB OLVASOL MINKET??? Aztán jót nevettem ezen a voodoos :lol: , meg ráolvasásos rollerezésen. Vannak ötleteid :shock: :lol: ! De nem jársz messze a dologtól, mert szerintem itt mi csak elképzelni tudjuk esetleg, hogy mit is kellene hallani... Gabe, kíváncsi lennék, te "hogyan" hallgatod a madaraid?! Te is varázsigét mormolsz??? :77:

A rúd fogalmam sincs miből van... Esztergált fa, ennyi. A kéróval együtt vettem:
Kép

speckó ládával :wink:
Kép

Monácska, Illés papa elkísérte a fiát iskolába 8) . Sőt! Gábris is vele ment! Igaz, milyen sármos kispasi ez a Roland? Nemhiába a körösztfiad :D . Hárman ha egyszer rázendítenek, akkor még a falióra is leáll szégyenében! 8) :lol: A sötétítést csak fokozatosan, de mindent csak fokozatosan, Mona! Mi lenne, ha az északi sarkra is egyből zuhanna a féléves sötétség? :shock: Még a Télapó is bekattanna! Úgyhogy: Csak óvatosan! :wink:

Puszi nektek!

Hozzászólás 2008 okt. 5, 13:45 
Köszi, alul van a hangadó FIFÓ ,felette a fiatal úr de nem tettem rá semmit. Ezért vergődhet. A többit is szem előtt tartom. Igen elhoztam a kalitokat ÁGYURITÓL még kedden. KÖSZÖNÖM A KALITOKAT ÉS AZ ITATÓKAT MINDENKINEK AKI KÖZBENJÁRT Azt mondják fentröl látszik az Alpok és még a Tátra is tiszta időben.

Hozzászólás 2008 okt. 5, 12:34 
Persze hogy hallottam ! Voltam is benn, sőt szerintem bárki bemehet, de már nem látni semmit csak egy-két hangár van meg egy vasajtó a fődalá de az zárva vagyon. Meg van egy qrva nagy antenna tartó torony ahová én nem mertem felmászni de a fele akkora haverom igen. Úgy imbolygott az egész hogy beszarás de ez a barom csak föl ment a kb. 20 méter magas végire. Azt mondta hogy a kilátásért megérte !.... :shock:
Te Matyi ! Neked is van már füttykalitod ?... Ha ugrál benne akkor minimum a tetejére tegyél valamit !... A kollekció legfelső madarának a tetejére is mindig kell tenni valami lapocskát vagy papírt, mert különben tornászni fog a versenyen és nem énekelni. Arra is szoktatni kell hogy a háta mögött fekete lemez lesz hogy az árnyéka ne látszon ha ugrál mert akkor attól dilizik ! A kalitkákat egymás tetejére kell tenni úgy, hogy ha ránézel, a poharaknak balra kell esni !

Hozzászólás 2008 okt. 5, 10:06 
Igen most már érzem a hangodból a győzni akarást .ez kell nekünk motivácció. Ne síránkoz fönci, hogy csak ennyi madár meg nem olyan jól indúlnak . Nem, te nem lődözől minket, az túl nyílvánvaló lenne.És nem is rád vallana.szelidebb vagy te annál. SZELÍDOROMBOLÓ. A szellemi és technikai főlény. Olvastam a Hajagon lévő ovjektumról, amit gondolom ismersz (vadászat....) Csak felvidítani szerettelek volna, eme komor reggelen. KIcsit sajnálom a madárkámat ,nagyon töri magát a kalitban. :cry:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 261  Következő