Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 jan. 7, 8:54 
Sziasztok!

Az ilyen félreértések elkerülésére van kitalálva a profil adatsora, ha ki lenne töltve legalább a tartozkodási hely, akkor könnyebb lenne az esetleges azonosítás.

A sezlony nekem is tetszik,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2010 jan. 7, 9:55-kor.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 7, 8:50 
:lol: ...Hát ez jó volt Krisztián !..Ez az öreg sezlony ez nagyon ütős csak rögtön eltűnődtem, hogy akkor én mi lennék ?... Elszenesedett merőkanál, vagy pingponglabda kövület !?... :lol:
Nem érdekes ám ezzel a krisssz dologgal foglalkozni többet mert már csak magamnak tartott tojók vannak + egy-két tartalék...Mindazonáltal azért legyen rend ebben a kérdésben mondjuk ennek apropójaként !...Ha valamit biztosra letárgyalunk akkor azt megfelelő komolysággal tegyük mert nagy bosszúság az ha valaki elküldi a vevőket azért mert már a madarak le vannak foglalva s emiatt aztán esetleg a nyakán maradnak !... :?
Krisztikám !...Átnézem délelőtt a madarakat és megírom,hogy mivan !...
Húha !...Ebben a pillanatban telefonáltak,hogy sebzés van...Mennem kell a vérebemmel utánkeresni...Délutánra tegyükát a "verébhajszát" ! Oké ?..
:roll:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára doromboló 2010 jan. 7, 9:04-kor.

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 jan. 7, 7:07 
A félreértések elkerülése végett Krissz sem az a Krisz. :lol:

Nem is igazán szólt hozzá a dolgokhoz, hanem ha jól emléxem csak pü.-t küldött, majd nyár elején eljött egy felhomályosító beszélgetésre hozzám. Akkor Dorombihoz küldtem rigókért, mert idén én nem tudtam volna néki adni már madarakat.
A pontos nickjét nem tudom, mert megtelt a pü.-s táhelyem (vagy mi'ja szösz?!? :?) oszt kitöröltem az egészet.

Egy biztos Krissz sem az a Krisz, az a Krisz, Krisz123 vagy valami ilyesmi v'ót, és más v'ót a fizimiskája. :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

IDRE tag
Valódi név: Kovács Krisztián

Hozzászólás 2010 jan. 6, 23:58 
A másik Krissz adatlapja :

http://www.idre.hu/forum/profile.php?mo ... 0f08698aff

Még csak nem is hasonlít rám két essz ide vagy oda :)

Üdv : Az igazi Krisz

IDRE tag

Hozzászólás 2010 jan. 6, 23:52 
Kedves Béla !

Persze érdekel ha van megoldás, és ha már a felsoroltakból lehet választani akkor 2 db 2008-as tojót kérnék....( vennék vagy cserélnék 2009-es tojókra ).
Azért örülök hogy az a Krisz nem én vagyok, mert most nagy szarban lennék :)

Kösz Neco, Béla már nem először kevert össze a másik Krisszel.
De már elgondolkoztam hogy nicket váltok....Pl. Öreg Bútordarab vagy Sezlony vagy valami ilyesmi :)

Hozzászólás 2010 jan. 6, 19:09 
Kedves Krisz !
Ahhoz képest, hogy rendeltél nálam még a nyáron :
1 db 2008-as hímet, 2 db 2008-as tojót
1 db 2009-es hímet, 2 db 2009-es tojót
most érdekes ez a helyzet !?.... :shock:
Az árat viszont kicsit elszúrtam ahogy látom a feljegyzés mellett mert pont a fele a reális a végösszegnek...!..
Most hívott a Necó, hogy nem Te vagy az a Krisz, hanem egy másik aki azóta eltünt a fórumról...Bocsánat !...Azért fennhagyom hátha az a másik Krissz előkerül...Lehet, hogy ő 2 sz-el írja !?...
A másik rendelő a Ricsi aki szintén elfelejtett még jelentkezni ! :roll:

Ja ! És a válaszom akkor az,hogy tudunk megoldást találni ha érdekel !?..

IDRE tag

Hozzászólás 2010 jan. 6, 14:33 
Szia Neco,

nem baj ha nem Pest környékén van, de ha nincs senkinek sem eladó vagy elcserélhető tojója, akkor van "B" tervem is :) De az egy kicsit rosszabb felállás.....akkor viszont valami ütős hímre lenne szükségem....

Üdv : Krisz

Hozzászólás 2010 jan. 6, 11:49 
Zolikám ! Számunkra öröm, hogy megtisztelted a versenyünket!
...meg'há köszönjük a szilvóriumot, meg a videós előadást, amivel kitöltötted az üresjáratokat.
Oszt ha már megfőzted a levest az összes serinusodból, fordulj hozzám bátran roller'ügybe, ahogy megbeszéltük. :wink:

----------------------------------------------

Krisz, ezzel pöttyet elkéstél. Szegeden Bajcsijaninak volt egy csomó jóképű idei tojója, Slaci hozott is egy párat, tényleg hercig kis rigók.
Itt most Pest környékén...?! ...talán a Gabe...
most beszéltem véle, Ő se... :(

Valódi név: Cserna Zoltán ifj.

Hozzászólás 2010 jan. 5, 21:32 
Hú bakker !

Talán a legfontosabbat majd elfelejtettem:

Eredményektől függetlenül MINDEN VERSENYBEN RÉSZT VEVŐ SZAKINAK SZÍVBŐL GRATULÁLOK !!!

canary1

Valódi név: Cserna Zoltán ifj.

Hozzászólás 2010 jan. 5, 21:28 
Kézcsókom és legnagyobb Tiszteletem mindenkinek ! ((No, még így se köszöntem ám be id(r)e, hö-hö-hö...))

Szóval.
Akkár hiszitek, akkár nem, 7végén egy rangos eseményen , nevezetesen a 3. alkalommal Szegeden megrendezett Rollerkanári tenyésztők Országos Bajnokságán volt szerencsém részt venni. Nem akarok szuperlatívuszokban beszélni, de felejthetetlen élmények egész tárházával térhettem haza szerény hajlékomba. Itt szeretném megköszönni MINDENKINEK, aki csak egy kicsit is előbbre mozdította ezen nemes ügy szekerét. Neveket szándékosan nem írok, mert tutibiztifrankóhótzihher, hogy valakit kihagynék, és ezáltal talán sértődésekre ad6nék okot. Bár jól tudom, hogy Benneteket, rollereseket csak bozótvágókéssel lehetne csak...
Új arcokkal sikerült személyesen is találkoznom, illetve végre összefutnom, megismerhettem egy szakmailag megkérdőjelezhetetlen, és asszem végtelenül korrekt bíró sporttársat, pompás halászlét és számomra újdonságként ható pontytepertőt tolhattam nagy arcomba, alvás helyett éccaka igen jót beszélgettem, miután vagy előtt veszettül kihorkoltunk magunkat (ugye, ez sokáig emlékezetes marad...?), remek péksütemények egész garmadáját pusztíthattam el, melyeket finom üdítőitalokkal voltam képes leöblíteni. Csúszott persze mindkét napon fini, házi szilvórium, ettünk házi csípős kóbit, szakmai előadásokat hallgathattam végig, mi több, még videovetítés is színesítette a programokat (hi-hi...), a lényeg azonban egy. Olyan emberekkel beszélgethettem, cserélhettem eszmét, akik párját ritkítják kis hazánkban, még annak ellenére is, hogy mindössze maréknyian vannak, ám hobbijuk iránti elszántságuk és elhivatottságuk oly nagy és erős, hogy ezt így leírni igazán nem is lehet szavakkal iltetve bötúkkel. Ezt át kell érezni !
Őszintén remélem, hogy ez nekem is hamarosan sikerülhet !

Legnagyobb Tisztelettel:

Cserna Zoltán ifj.
canary1

Hozzászólás 2010 jan. 5, 21:10 
Ma beszéltem Bajcsi Janival és azt mesélte, hogy a cukormókus (mert hogy hozzákerült) egész nap énekel és nem is venni észre a cucorgását...
Hogy rohadna meg !... :cry: :lol:

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2010 jan. 5, 18:45 
Halihó Krisz!

Rostás Balázson keresztül tudok gyűrűben segíteni. Drága (160,- /db), de jó minőségű és a visszaigazolt időre mindig megjött még.

Ha kell, itt megrendelheted: iker.ferenc@ikerestarsa.hu

üdv

IDRE tag

Hozzászólás 2010 jan. 5, 17:14 
Sziasztok,

nem sok mindent tudok hozzátenni a versennyel kapcsolatban, az előttem szólók elmondtak mindent. Nagyon jól éreztük magunkat, kár hogy csak a második napon tudtunk ott lenni.

Sokáig tanakodtam hogy hogyan tovább : van esetleg valakinek 2 db eladó vagy elcserélhető tojója ? Sajnos az összes idei 2009-es madaram 1 pártól van, muszáj frissítenem.....

3 db 2009-es hím viszont biztosan eladó érdeklődni lehet privátban.

Más : gyűrűt tudok még valahonnan rendelni ?

Hozzászólás 2010 jan. 5, 12:40 
Matyikééém !...Hol az Istenbe vótá?...Hiányzó nagyon !...Szorítok, hogy legalább egyetlen kanmadarad legyen az idén, hogy legalább az egyénit meg tudd nyerni !... :lol: :08:

Hozzászólás 2010 jan. 5, 11:56 
Szeretnék gratulálni! Csak így egyszerűen. Forró baráti kézfogás, minden helyezettnek. Tudjátok, tudnék írni. Azt kívánom sokasodjon ez a csapat, az ATYÁK vezetésével! Egy szent célért szövetkeztek, kísérje utukat megbecsülés, elismerés, barátság, szeretet, lenne még ötletem :lol: . Ne feledjétek, Mi nem öl meg, az megerősít. (Dorombi ez neked szól) Maradok hű barát, királymátyás. Mindjárt indulok Romániába.

2009:0db
2008:2db tojó, 1db hím,

Hozzászólás 2010 jan. 5, 11:24 
[quote="neco"]Szeva' Laci! Üdv a klubban, most már hivatalosan is ! :wink:
Dorombival szerintem lesz közös témátok, és itt nem elsősorban a madarakra, vagy a kutyákra gondolok! :wink: :lol: :D

Szia Gabi! :)

Köszönöm szépen, igyexem megfelelni az elvárásoknak..De így is ollan kevés hölgytagunk van...asszem jobb ha szorosan csak a mély, és lágy hangfekvésekre fókuszálok..legalább is még így az elején.. :D :D

Hozzászólás 2010 jan. 5, 11:03 
Szeva' Laci! Üdv a klubban, most már hivatalosan is ! :wink:
Dorombival szerintem lesz közös témátok, és itt nem elsősorban a madarakra, vagy a kutyákra gondolok! :wink: :lol: :D

--------------------------------

Van még 4 hímem eladó, ezekből kettő a spiccbrigádba melózott a hétvégén, ha valakit érdekel.

IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2010 jan. 5, 9:40 
Sziasztok!

Szeretnék én is gratulálni a helyezetteknek és minden résztvevőnek!
Szép volt fiúk! :D
:31: :40:

További sok sikert és jó rollerezést Mindenkinek!

2009.= 5db. ( :oops: )

Hozzászólás 2010 jan. 5, 7:08 
doromboló írta:
Lacikám !
A gyűrű számod : 22 !...Rendben ?...Légyszíves írjad le a pontos neved,címed és a telószámod...Ha titkos akkor pü-ben ...Köszi !...

Ok! Köszönöm! Küldöm a pü.-t.

Hozzászólás 2010 jan. 5, 3:54 
iker írta:
..... állomány egyedszám statisztikai céllal küldje el nekem hogy mennyi fiókát gyűrűzött meg 2008-ban és 2009 ben.

2008= 49 ;2009= 20

--------------------------------

Azon töprengtem, hogy fel kéne tenni az egyesületi honlapra a teljes összesített listát pontszámokkal. Elvégre rolleres topic, erről kéne szóljon?!? :roll:
Gabe, meg lehet oldani? Valakinél megvan egyben az összes pontozólap fénymásolata?

---------------------------------

doromboló írta:
...Lacikám ! Ne vedd tolakodásnak de az elejétől kellene átolvasni az egész felkészítést különös tekintettel az alapkérdésekre !...Te sokkal magasabb eredményt érdemelnél !...Ha megakatsz kérdezz !...Szívesen segítek...

Nem csak Laci! Novembertől akkora volt itt a csend a rigókról, hogy a'szittem mindenkinél minden OK. , csak én szívok mint állat, és a dobogóra sem fogok felférni...
A verseny előtt három héttel meg érdemes rászánni egy délutánt, megsétáltatni őket a kóterrel akár Dorombihoz, akár Ikerhez, akár hozzám.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 149  Következő