Gabesz írta:
Na figyu Neco. Megaszondom én néked, csak így sima ránézésre

:
gyönyörűszép 27-es hohl, a knorrt se hagyja alább, a kongva csengő "csekély" 18 punkt, a fitty meg... hááát... ha még egy cseppet bedőlne

... najó, az is 18!
No ennyire azé' nem, de némel'ik valóban egész jól megtanult já'ccani a hangjával.

doromboló írta:
Arra tessék készülni, hogy a közeliek kerülnek az első kalapba a távoliak meg a másikba !...Ez Necó ötlete volt és én is jónak tartom mivel nem mindegy, hogy 4 órát rázatja az ember a madarait egy hajnali ébresztővel, vagy 4 - vagy 40 percet egy normál reggeli ébredés után !...
Az a baj Bélám, hogy nem igazán van közeli nevező! Nem hiszem, hogy Iker és B.Jani kollekcióit (amik esetleg "délutáni" madarak) azzal kéne "büntetni", hogy rögtön és biztosan az elejére kerüljenek. Inkább igyekezzen odaérni mindenki fél 9-re, és a bírálatot csak 11 körül kezdjük első nap sorsolás szerint.

De azt jövőre mindenképpen meg kell oldani, hogy a madarak leadása a versenyt megelőző este legyen! Kell a madaraknak egy "ottalvás", hogy helyrebillenjen a napirendjük. Nem hiába csinálják ezt így mindenütt a világon.
De ezt majd megbeszéljük. Csak lesz idő egy rövid közgyűlésre a bírálat alatt.
doromboló írta:
A fair play alapjai szerint kis tyúkudvarunkba tartozó tagok gyűrűtlen de ismert madarait is elfogadjuk ha odakerülnek egyáltalán (Amaryl),vagy akinek még nem volt MNK-s gyűrűje ill. elfogyott és más került fel(André)..
Szerintem ezeknek bele kell férnie a versenyünkbe, legalább is a kezdők éveibe mindenképpen !...

Így van, és ezzel nincs gond, amíg ilyen családi körben vagyunk. Jövőre meg már úgyis rendesen gyűrűzve lesznek a rigók mindkettőjüknél.....
Lacidoki! Sajnálom, hogy bebuktak a rigók! Ugyanaz a szitu' mint a gyűrűknél. Nem gond, amíg így, családi körben vagyunk. Az előzetes nevezés egyenlőre csak arra kellett, hogy be tudjuk lőni a napirendet.
Legalábbis gondolom.... Nem, Lajos?

vadis írta:
...
Most úgy néz ki, hogy el tudok menni megnézni a versenyt Szegeden. Az érdekelne, hogy melyik nap érdemes nézőként megjelenni, azon belül délelőtt vagy délután? ....
Szia István! Szombaton kora délután gyere. Estére már túl leszel az előadáson, madárhallgatáson, főtágításon és profi rollerossá avatunk.
Szeretettel várunk!