Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 dec. 28, 23:26 
neco írta:

Lajos! Nem tudnánk a müv.házba betenni 1.-én este a rigókat? Azért csak az lenne a jó, mint a verseny napján macerálni őket.

Bocs Lajos! E'mmá tárgytalan. Nem tudok elsején menni. Az emberkéim felsetétítettek, hogy akármilyen madarászbuli is lesz, ők akkor is szilveszterezni fognak. Mély megdöbbenésemre 1.-én este hajlandóak csak kezdeni d'ógozni, úgyhogy a kaja csak 2.-án hajnalra lesz készen. :shock: :oops:

....nem is értem m'ér nincsenek tekintettel a madaraimra. :twisted:

http://rollercanary.hupont.hu/

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 dec. 28, 23:04 
Megkaptam !

A gépet kikapcsoltam egy ideig, mert telefonáltam, de már kész a belseje is.
Holnap fénymásolják.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 dec. 28, 22:12 
Na, készen van.
E'llett belüle. Bocsi, a ződ egy cseppet nem olyan ződ, mint amilyenre kavartuk, dehát... na. Háha jobban teccik majd a rigóknak? :wink: Nyomtatáskor azé szebb lesz na. Persze, az idre logó most kéccör is réta van mehogy Küzmi odabiggyesztette a bal alsó sarokba. Na a'nem lesz ott.

Kép

Lajos, készen van a katalógus többi fele is, hanem egy két mondat még sántál... hol a csudába vagy ilyenkor, csaknem ülté' el a tyúkokkal??? Mé nincs a skyped békaccsolva?

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 dec. 28, 20:49 
Drága Tomikám !
Örömmel várunk benneteket a versenyre de jobb lenne a szombat 14 óra mert akkor biztos hallhattok rollert és mellette egy szerény előadást...tőlem... :24:
A webkamera nem szerencsés mee ha megemekedik a bíró és ezze egyidőben erős reccsenés hallható azt senki nem gondóná, hogy a szék vót !... :lol: Meg ezeket nem nézni kő Te !...Kétéve bemikrofonoztuk a legdrágább cuccal de mégsem hozta ki a valódi burkolt, lágy roller éneket !...Ez van ...Szóval gyertek !!!...

Hozzászólás 2009 dec. 28, 12:21 
Szevasztok, "rokkerosok"! :lol:

hihi :D De édes volt ez a kis pezsgős köszöntő! Köszi! :P
Node figyu, ha aszondod, hogy szuperek a rigóid, és Dorombolóék ilyen nagylelkűek, mé nem hagyod, hogy legalább meghallgassák! :wink: Hátha Te kapnád ezt az üveg pezsgőt mondjuk a díjad mellé? :wink: 8)

:04:

Neco, csak most volt időm meglesni a honlapodat és örömmel látom a képes beszámolódat a romániai versenyről. No meg egyik-másik számomra is új kép misolyra húzta a szám :D Köszi! Sikerült a DM-be is elküldeni? És ide az idrere mé nem került fel? Vagy csak nem láttam? Ja, és nagygabe, javaslom a rollerosok honlapjára is a "hírek, események" menüpontot. Sokkal "színesebb" lenne! :wink:

Pussz: Gabesz

Hozzászólás 2009 dec. 28, 12:00 
Szevasztok!
Köszönöm a felajánlást a gyűrű nélküli meghallgatásra,de ezt a szezont,mint ahogy terveztem,mégis csak kihagyom!Sok oka van,de legalább a madaraim szuperek.A 4 hímből a 2 az olyan,hogy velük tuti rúgnék labdába,sajnálom is,de nem tudom megoldani a versenyen való részvételüket!A 2010-es csapat,ami remélem hogy szép számmal lesz,és gyűrűt is kapnak,akkor már ott leszünk,végül is elejétől fogva így terveztem.Sőőőt,már azt is kigondoltam,hogy ne ilyen messziről kelljen cígölnöm őket,Kecskemétről fogok majdan a következő megmérettetésre menni!!!
Legalábbis erősen bízva remélem,és tudjátok,a remény hal meg utoljára! :wink:

Kívánok sok sikert,a csuriknak és a gazdájuknak is,és kívánok sikerekben gazdag Új évet,megspékelve mindenkinek jó egészséggel!

most pedig klikk a pezsgősüvegre! :D

http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3111904

Valódi név: Tomek Róbert

Hozzászólás 2009 dec. 28, 11:10 
Üdv miden rockkerosnak opá :oops: rollerosnak , jó látni milyen lázas a készülődés ...dorombi ezek mind a te trónodra hajtanak :D ...vasárnap mi is meglátogatunk benneteket innen Szabadkáról remélem lessz hallanivalóóóó
p.s. ahogy a dorombi irta a biró maga van a birálat alatt benn a madarakkal ,na most nálunk a malinósok azt rebezsgetik hogy az elkövetkező versenyeken lessz egy kis kamera benn a birálati helységben , úgyhogy a ki lehet halgatni és természetesen szurkolni is a madaraknak :wink: ...szerintem jó ötlet és ma már bagóért lehet ilyet beszerezni ....csak ötlet :oops:
üdv és visz lát ROBY

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rtomek 2009 dec. 28, 12:20-kor.

Hozzászólás 2009 dec. 28, 10:40 
doromboló írta:
Hát nem ezt beszéltük meg Necóka mert akkor mentem volna hajnalban de így akkor mégis csak előző este kell mennem !... :?
Pont te tanácsoltad,hogy a közeliek legyenek előbb, mint pl. a Lacidoki, a Bajcsi Jani és az egyéniek...
Semmi baj csak lehetőleg egyfélét beszéljünk...

Egyfélét beszéltünk, csak el egymás mellett.
A "pl. Lacidoki, Bajcsijani" összesen másfél kollekció! Az egyéniek még kettő. A maradék 13-14 kollekciónak mind jobb lenne a vasárnap.

---------------------------------------------------------

Ikernek, ha a Vito-val jön biztosan befér a paraván, de ha nem, hozok én.

---------------------------------------------------------

Lajos! Nem tudnánk a müv.házba betenni 1.-én este a rigókat? Azért csak az lenne a jó, mint a verseny napján macerálni őket.

Hozzászólás 2009 dec. 28, 10:11 
Hát nem ezt beszéltük meg Necóka mert akkor mentem volna hajnalban de így akkor mégis csak előző este kell mennem !... :?
Pont te tanácsoltad,hogy a közeliek legyenek előbb, mint pl. a Lacidoki, a Bajcsi Jani és az egyéniek...
Semmi baj csak lehetőleg egyfélét beszéljünk...
Szia Fődim !...
Azért arra ne számíts, hogy olyasmi kiállítást fogsz látni mint általában mert itt zártkörű bírálat van, ahol csak a bíró tartózkodhat !...Azért egy egy kollekciót előveszünk de max néhány madarat lehet látni ! Itt ugyanis hallgatni kell, nézni való itt nem nagyon van. Viszont hallgatni tömeget nem lehet ugye ?!...Szóval szeretettel várunk ! Csak azért írtam mert ez egy teljesen más világ és ne lepődj meg !.... :) ...

Hozzászólás 2009 dec. 28, 5:55 
Bélám nekem nincs paravánom és már nem is tudok csináltatni addigra, de kérdezzük meg Tibit, hogy áthozná- e az övét úgyis kocsival jön bírálni.

Neco a madarakat a szállodában most is el tudjuk helyezni előző este, csak eddig rajtad és Bélán kívűl senki sem jelezte, hogy előbb jönne.

Jó volna a szállásigényeket is leadni nehogy a Petőfi csarnok kerítése mellett keljen aludni !!!!!!
Kedden véglegesítenem kell a szállodával a szoba megrendelést.

Hozzászólás 2009 dec. 28, 5:46 
Perényi László írta:
Sziasztok !
Kérdésem az,hogy fenekestül felforgatná-e a verseny programját, ha a beigért kollekció helyett két egyénit indítanék. A június elején kelt madaraim nem értek be,csak nyekeregnek, a háziversenyen kiestek. Talán a dajcse májszter döntőjére időzítenek ? :wink:
Bocs a kavarásért : Laci

Szia Lacidoki !

Szerintem hozd el a kollekciót és az egyéniben indítjuk el a 3 legjobbat.
Persze addigra még lehet belőlük akár Pavarotti is és indulhatnak a bajnokságon is.

Hozzászólás 2009 dec. 28, 4:51 
Gabesz írta:
Na figyu Neco. Megaszondom én néked, csak így sima ránézésre :shock: :
gyönyörűszép 27-es hohl, a knorrt se hagyja alább, a kongva csengő "csekély" 18 punkt, a fitty meg... hááát... ha még egy cseppet bedőlne :roll: ... najó, az is 18! 8) :lol:

:lol: :D :lol:
No ennyire azé' nem, de némel'ik valóban egész jól megtanult já'ccani a hangjával. :wink:

doromboló írta:
Arra tessék készülni, hogy a közeliek kerülnek az első kalapba a távoliak meg a másikba !...Ez Necó ötlete volt és én is jónak tartom mivel nem mindegy, hogy 4 órát rázatja az ember a madarait egy hajnali ébresztővel, vagy 4 - vagy 40 percet egy normál reggeli ébredés után !...

Az a baj Bélám, hogy nem igazán van közeli nevező! Nem hiszem, hogy Iker és B.Jani kollekcióit (amik esetleg "délutáni" madarak) azzal kéne "büntetni", hogy rögtön és biztosan az elejére kerüljenek. Inkább igyekezzen odaérni mindenki fél 9-re, és a bírálatot csak 11 körül kezdjük első nap sorsolás szerint. :roll:
De azt jövőre mindenképpen meg kell oldani, hogy a madarak leadása a versenyt megelőző este legyen! Kell a madaraknak egy "ottalvás", hogy helyrebillenjen a napirendjük. Nem hiába csinálják ezt így mindenütt a világon.
De ezt majd megbeszéljük. Csak lesz idő egy rövid közgyűlésre a bírálat alatt.

doromboló írta:
A fair play alapjai szerint kis tyúkudvarunkba tartozó tagok gyűrűtlen de ismert madarait is elfogadjuk ha odakerülnek egyáltalán (Amaryl),vagy akinek még nem volt MNK-s gyűrűje ill. elfogyott és más került fel(André)..
Szerintem ezeknek bele kell férnie a versenyünkbe, legalább is a kezdők éveibe mindenképpen !... :)

Így van, és ezzel nincs gond, amíg ilyen családi körben vagyunk. Jövőre meg már úgyis rendesen gyűrűzve lesznek a rigók mindkettőjüknél.....

Lacidoki! Sajnálom, hogy bebuktak a rigók! Ugyanaz a szitu' mint a gyűrűknél. Nem gond, amíg így, családi körben vagyunk. Az előzetes nevezés egyenlőre csak arra kellett, hogy be tudjuk lőni a napirendet.
Legalábbis gondolom.... Nem, Lajos? :roll:

vadis írta:
...
Most úgy néz ki, hogy el tudok menni megnézni a versenyt Szegeden. Az érdekelne, hogy melyik nap érdemes nézőként megjelenni, azon belül délelőtt vagy délután? ....

Szia István! Szombaton kora délután gyere. Estére már túl leszel az előadáson, madárhallgatáson, főtágításon és profi rollerossá avatunk. :wink:
Szeretettel várunk!

Hozzászólás 2009 dec. 27, 23:59 
Üdv Mindenkinek!

Vaderna István vagyok, Veszprémvarsányban élek a Bakony északi szélén. Már évek óta olvasom a fórumot, rég óta szeretnék már énekes kanárit tartani ill. tenyészteni, most még nem, de talán a következő évben adott lesz minden körülmény ehhez.
Most úgy néz ki, hogy el tudok menni megnézni a versenyt Szegeden. Az érdekelne, hogy melyik nap érdemes nézőként megjelenni, azon belül délelőtt vagy délután? Szeretnék a most megjelenő könyvből is egy példányt vásárolni. Ha nem vagyok tag akkor is vehetek egyet belőle?
Köszi előre is.
Üdv: vadis

Hozzászólás 2009 dec. 27, 21:33 
Perényi László írta:
Sziasztok !
Kérdésem az,hogy fenekestül felforgatná-e a verseny programját, ha a beigért kollekció helyett két egyénit indítanék. A június elején kelt madaraim nem értek be,csak nyekeregnek, a háziversenyen kiestek. Talán a dajcse májszter döntőjére időzítenek ? :wink:

Hát ezt sajnálattal vesszük tudomásul demit tehetnénk?...
Azért azt tisztázzuk, hogy júniusi madár még teljesen jó lehet ám ! Nekem az évek során volt 2 champion madaram is amelyikek júniusiak voltak !...Át kellene gondolni a tartás technológiai részleteket is hogy megértsük a mostanra is csupán nyekergő rigókat !?.. :shock:

Hozzászólás 2009 dec. 27, 21:25 
Tehát !...Kellene 2 paraván ! Egyik a premierre a másik meg a bemutatóra ami ha jól emléxem 2.-án du.14 órakor lesz ?! Egyet viszek én a másikat hozza akkor a Feri !?...Persze ha a Feri az egész nyájjal érkezik akkor mégis csak neked kell valahogyan besuszterolnod Gabi !?...Feri, várjuk a hozzászólásodat....!..Lajos, neked nincs ?...
Bírálati lap csupán 10-12 db van, de ha lehet ott fénymásolni akkor nincs probléma mert az itteni fénymásoló az idén nem nyít ki ünnepek között !..
Továbbá....
Arra tessék készülni, hogy a közeliek kerülnek az első kalapba a távoliak meg a másikba !...Ez Necó ötlete volt és én is jónak tartom mivel nem mindegy, hogy 4 órát rázatja az ember a madarait egy hajnali ébresztővel, vagy 4 - vagy 40 percet egy normál reggeli ébredés után !...
A fair play alapjai szerint kis tyúkudvarunkba tartozó tagok gyűrűtlen de ismert madarait is elfogadjuk ha odakerülnek egyáltalán (Amaryl),vagy akinek még nem volt MNK-s gyűrűje ill. elfogyott és más került fel(André)..
Szerintem ezeknek bele kell férnie a versenyünkbe, legalább is a kezdők éveibe mindenképpen !... :)

Hozzászólás 2009 dec. 27, 21:17 
Sziasztok !

Hozzászólás 2009 dec. 27, 20:04 
neco írta:
Ma is gyakoroltunk....:

Kép

Na figyu Neco. Megaszondom én néked, csak így sima ránézésre :shock: :
gyönyörűszép 27-es hohl, a knorrt se hagyja alább, a kongva csengő "csekély" 18 punkt, a fitty meg... hááát... ha még egy cseppet bedőlne :roll: ... najó, az is 18! 8) :lol:

No, készülgessetek csak ügyesen! Osztán igyenesbe kérek róla tudósítást, hogy s mint szerepeltek a rigóitok!

neco írta:
Canary1 t'zimborám! Valamel'ik verdába ne csempésszünk be téged is?!? Hozok a diétás mellé zsírt, hagymát, kenyeret, azon csak elvegetálsz egy rövid nótaverseny idejéig... :wink:

Szentséges ég! Hát nem laktatok még jól a sok ünnepi kocsonyával, hurkával meg kóbásszal, mákos- diós bejglivel, tőtelékes káposztával? :shock: :lol: Kűggyek kicsi tepertyűt meg jó finom disznómájast? De az vereshagymával a finom! :wink: Hű, de megehültem :shock:

Hozzászólás 2009 dec. 27, 17:21 
eszterolajos írta:

Javasolt bírálati menet:

A menetrend tökéletes...:thumright:
Lá'ccik, hogy nem az első Lajos! :wink:

-----------------------------------------------------------
Ma is gyakoroltunk....:

Kép

Kép

Bélám! Paravánt hozok ha nagyon muszáj, de vagy Ikernek, vagy Néked is kéne hozni egyet. Ha az opellal jössz gondolom befér?!? Ikernek is nagyobb a verdája mint az enyém....
Mi meg ketten jövünk az Andréval az 5 kóter, + Iker 12 kalitja, + a kaja.
De mondom....: ha muszáj, hozok!

Canary1 t'zimborám! Valamel'ik verdába ne csempésszünk be téged is?!? Hozok a diétás mellé zsírt, hagymát, kenyeret, azon csak elvegetálsz egy rövid nótaverseny idejéig... :wink:

Hozzászólás 2009 dec. 27, 8:22 
Összesítés a visszajelzésekről:

Eddig van:

1 bíró,

9 fő visszajelzés,

12 kollekció,

1o egyéni,

Bírálathoz szükséges idő:

Kollekció : 6 óra + 2 óránként 2o perc szünet = 7 óra
Egyénieknél : 1,5 óra szünet nélkül = 1,5 óra

Javasolt bírálati menet:

2o1o. január 2.-án

- 9,oo kollekciók meghallgatási sorrendjének sorsolása,

- 9,3o egyéniek meghallgatási sorrendjének bíró által való meghatározása.

-1o,oo egyéni madarak meghallgatása,

-11,3o kollekciók versenye,

-13,oo ebédszünet,

-14,oo a verseny folytatása 17 óráig.

Január 3 - án :

1o,oo verseny folytatása,

13,oo eredmény összesítés,

14,oo ünnepi eredményhírdetés

- 2oo9. évben a két egyesület kiemelkedően eredményes munkát végzett tagjainak az egyesületi elismerések átadása,

H-MNK vezetősége részéről a verseny
- I. helyezettjének a H-MNK aranykoszorús mestertenyésztői,
- II. helyezettjének a H-MNK ezüstkoszorús mestertenyésztő,
- III. helyezettjének a H-MNK bronzkoszorús mestertenyésztő cím átadása.

Külön rendezvény keretén belől, de mégis együtt tartva adja át az IDRE vezetősége az egyesület fennállásának 5. évfordulója alkalmából alapított elismeréseket, melyet a kiemelkedő egyesületi hűségért, szervező munkáért, valamint a szakmai téren elért eredményekért kaphatnak tagjaink és az egyesületet segítő pártolóink.

Hozzászólás 2009 dec. 27, 7:08 
Krisz írta:
Sziasztok,

küldtem megerősítő e-mail-t az avikultura kukac t-online pont hu-s e-mail címre, még mindíg szeretnék egy kollekcióval részt venni...:)

Szia Krisz !

Megkaptam, és várunk a versenyen.
A nevezési lapot gyűrűszámokat is beírva hozd magaddal.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 149  Következő