Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 dec. 18, 10:38 
doromboló írta:
Ha ezután sem lesz változás kinyalom a s.gged 2.-án délután félháromkor Szegeden a Petőfi csarnok előtt !...

Neco, ennyit megér, hogy nem tanítod meg fütyülni a madaraidat, nem? :lol:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 dec. 18, 10:03 
neco írta:
doromboló írta:
Beszéltem a Zmetákkal...Ő is tudja hol van a kutya elásva és én is de szerintem te is necó?!...

Jaja....! Azt'at már lassan tudom, hogyan k'öll kutyát temetni, de az első gödröt még csak most ásom ehhez, próbáb'úl. :wink:

doromboló írta:
Necóka a füttyre a következő a javaslatom :........................................

Van még kérdés ?...

Kösz' a tanácsot! Ha megakadok, még jövök! :wink:

Még valamit elfelejtettem Gáborom !...Ha nincs sok füttyöt hozó madarad amit elé tudnál rakni, akkor ezt magadnak kell megtenni !...Azaz ha van egyáltalán időd (mert tudom,hogy mi van mostanában körülötted) kirakni a kollekciót, akkor figyeld olyan közelről az előadást amilyen közelről csak tudod és kifejezetten erre a madárra koncentrálj ! Ha elkezdi a kedvenc csengvegördülőjét és ha már megvan a kis hohllknórja is és befejezi szegényes strófáját te azonnal fütyülj oda hármat négyet a száddal !...Ezt csináld ameddig csak bírod idegekkel....Ha ezt egy hétig így tudod csinálni akkor néhány nap múlva meglátod előjön egy egy fütty !
Még hozzá ha reggel éppen nem alszol,vagy este mikor már a madarak kezdenek elülni akkor, fedezékből nyomjál négyszer ötször 3 -3 füttyöt az agyacskájába ! Ha ezután sem lesz változás kinyalom a s.gged 2.-án délután félháromkor Szegeden a Petőfi csarnok előtt !... :25:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 dec. 18, 3:58 
doromboló írta:
Beszéltem a Zmetákkal...Ő is tudja hol van a kutya elásva és én is de szerintem te is necó?!...

Jaja....! Azt'at már lassan tudom, hogyan k'öll kutyát temetni, de az első gödröt még csak most ásom ehhez, próbáb'úl. :wink:

doromboló írta:
Necóka a füttyre a következő a javaslatom :........................................

Van még kérdés ?...

Kösz' a tanácsot! Ha megakadok, még jövök! :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 dec. 18, 0:36 
Beszéltem a Zmetákkal...Ő is tudja hol van a kutya elásva és én is de szerintem te is necó?!...Mindegyőnk tisztában van vele, hogy hol ment el a hajó....A baj akkor van igazából ha valaki értetlenül áll a problémája előtt és fogalma sincs, hogy mi történhetett, esetleg milyen igazságtalanság érte !....Ezért kell folyamatosan tanulni és nem szabad szégyelni kérdezni !!!...Tavaly felhívtam az öreg haveromat Rheinében, a verseny előtt 3 héttel, hogy nem érzem a madarakban a nyerő formát ezért azért amazért...Gheling mester feldiktált nekem egy háromhetes kajakúrát és a madarak 30 %-ot javultak a meccsre...konkrétan életem első 360 pontos kollekciója lett igaz össze-vissza csengőkkel, csengve gördülőkkel!...
Necóka a füttyre a következő a javaslatom :
Mivel hetente előjön egy egy idáig még nem hallott énekhangzás, azt lehet feltételezni,hogy le van maradva a madár !...
Adjál neki másnaponként összesen 6 alkalommal a következő keverékből :
1 tojás 10 percig főzve, utánna lereszelve és hozzá szintén lereszelve vagy porrátörve 5 db kétszersültet, vagy ennek megfelelő mennyiségű kekszet. Ezt összekevered és "megsózod" kevés friss (!) mákkal...
Ezzel együtt naponta nem kell egészen betakarni csak félig lehajtani a tetőt és ugyananyi időre teljesen kinyítva hagyni !...Csak azt a madarat szabad hosszabb időre becsukogatni amelyik már mindent tud ! ... Jó ha tudsz köréje vagy eléje (de akkor az elérakott madár kalitkája kóter felöli oldalát le kell takarni,hogy ne lássák egymást) rakni olyan madarakat amelyek gyakran hoznak lehetőleg jó füttyöket...Semmiképpen ne tedd az ilyen madarat alúlra asztalmadárnak, ha kirakod a kollekciót, sőt a legjobb helye a fejmadár alatt a második helyen van !...Eddigre biztos,hogy fog hozni valamennyi füttyöt de annyit biztos nem, hogy a bíró azt feltétlen észrevegye !...Ez a hely az ahol viszonylag jól el tudod"dugni" a madarat,
Itt más madaraktól is lehet lopatni esetleg hiányzó hangzásokat !...
....................
Lajosom ! Kettő kollekcióval mennék...Egyébként simán átjött az emiled és válaszoltamis rá....
Van még kérdés ?...

Hozzászólás 2009 dec. 17, 20:38 
Sziasztok !
1 kollekciómat nevezem a szegedi versenyre. Az elmúlt 2 hétben csak az etetésükig jutottam :cry: ,hétvégén tudom meghallgatni,mire jutottak az érlelőben. 95 éves nagymamámnál összeraktam egy mini hifit 2 tavalyi madárból. Azóta ha felhívom,ódákat zeng a madarairól,csípőfájdalomról,egyéb bajairól megfeledkezik.Ezt tudja a ROLLER !
Üdv: Laci

Hozzászólás 2009 dec. 17, 19:01 
Azé', én az öreg szlovák szakikat nem nagyon féltem. Januárra Zmeták kollégának 355 körül lesz a mostani 346-os bandája az tuti. 3 hét alatt lehullhatnak a csillagok, és jöhet egy üstökös is. :wink: :lol:

doromboló írta:
...Ilyenkor verseny előtt mindenki idegesebb de nem szabad, hogy úrrá legyen a hepcia !...Különösen az idén nem amikor egy határ szerencsétlenség a felhozatal, legalább is a korábbi élversenyzők tekintetében !...Éppen ideje, hogy hátrébbról is előbbre kerüljenek madarász társaink, barátaink !...

No ebben tökéletesen egyetértünk!

.........................................
Más....
Az egyik csilingelő rohadéknál hallottam egy rövid reménykeltő hohlroll és egy kis hohlklingli kezdeményt.
Füttyöt hogy a fenébe csaljam ki belőle?!?
:twisted: :evil:
(had' tippeljek! marokra fogom, és nyomkodom mint a gumikacsát a fürdőkádban. persze mélyen a víz alatt, hogy mélyebb legyen a hangja.)

Hozzászólás 2009 dec. 17, 18:06 
Kedves Necó !
Írsz itt bőven Csehekről, Szlovákokról és Lengyelekrőlis de ki a repedt répa tudja rajtad és Guszti bátyádon kívül, hogy a CZeladz-PFO mit takar !...Az első két betű után lehet hogy nem szentségtörés ahogy értettem és amit írtam !?...
Ezzel együtt mégegyszer nem írnám le amit a Scholczal kapcsolatban írtam..
Nem kell sokat a kábítóból felvenni aztán nyugság lesz !...Ilyenkor verseny előtt mindenki idegesebb de nem szabad, hogy úrrá legyen a hepcia !...Különösen az idén nem amikor egy határ szerencsétlenség a felhozatal, legalább is a korábbi élversenyzők tekintetében !...Éppen ideje, hogy hátrébbról is előbbre kerüljenek madarász társaink, barátaink !...Engem őszintén szólva nem hat meg semmilyen más egyesület tündöklése és bukása sem...Nekünk tenni kell a dolgunkat és minél jobb rollereket kell produkálni az éves megmérettetésekre ezzel igazolva az állományunk minőségét...Bár ez sem egészen igaz mert a világ legjobb állományával is lehet gyatra premiert összehozni !...Ez van nálam most és nálad is ha jól tudom !... Ezzel sincs semmi baj ha valaki tudja a fiaskója okát...
Elszomorító de a legfrisebb hír, hogy Pozsonyban 5 azaz öt tenyésztő vett részt a Szlovák bajnoki versenyen. Első Jankovics 354, második Zmeták 346(!), harmadik Kristof 337.- tal !...Ez van...Ezeknél olyan állatian pontoznak mostanában, hogy büntetnek mindent és nem veszik tudomásul a csengvegördülőt és a csengőket sem !!!???...Náluk mindig okosabbak a szakik mint a COM.nál ...
Engem egyedül az zavar, hogy senkinek nincs megfelelő tapasztalata és mégsem kér tanácsot !?...Egyedül te aggódtál a mostani helyzetért a többiekből meg úgy kell kihúzkálni a dolgokat de azt is csak felületesen !?..
Ehelyett kábítózunk ?...A múltkor már nem is tudom ki tette fel a Lengyel topplistát...Hát mit ne mondjak, a főemberüknek a kollekciója rajt van a honlapján de akkora szart még nem hallottam mostanában...Mint a repedt fazék és röpködtek a papírján a 90 pontok...Nekem meg ezek a tapasztalataim...Asszem a Tibi küldte el, vagy rakta ide fel már nem emléxem de talán nem is annyira fontos, hogy ezzel kellett volna aludnom...
Szóval nyugi !!!....Várom, hogy kérdezzen valamit a Nagy Gabi, a Bajcsi Jani, az André és a többiek...Bár az André azt mondta, hogy ő még nem tudja hogy mit is kell hallani tehát mit is kérdezhetne...Ezért kellene találkoznunk többet....10 perc alatt meg tudom bárkivel tanítani a jó és a rossz hangzásokat még ha bot füle van akkor is, de azt ne várjátok,hogy nyakamba vegyem a fél országot ... Nálam viszont mindig lehet helyet és időt találni...

Hozzászólás 2009 dec. 17, 12:57 
Éppenmost'an kaptam ezt'et, azzal a kéréssel, hogy tegyem fel id(R)e:

" Necoka, Kis Madarászom! VÉGRE egy kis szakma/hobbi?/ a topikon.Szépen kérlek változtatás
nélkül tedd fel a következőt! Visszanéztem az elmúlt 5 év minden jelentős énekversenyének
eredményeit. Sokat! Szinte kivétel nélkül a kimagasló madarak Hohl+Knor pontértéke 47pont. Ezt
úgy variálják a birók, hogy ha szép hajlitott, variált, hosszú és tiszta HOHL-hoz a madár megadják
rá a 24 nagyon ritka esetben a 25 pontot. Ehhez jön a 23 vagy 22 pont KNOR.Az elmúlt évek
VILÁGBAJNOKSÁGAIN a csúcsot egy spanyol fickó tartja 25 23 16 17 9=9O ponttal Marques
Garcia L. Tehát itt a holh+knor értéke 48 pont. Azonban ami nagyon FONTOS! az illető tenyésztő
legalább 2OO darab fiatalból választhatott, mert a gyürűszámai a következők:OO5-189-O26-1O8
Képzeljétek el micsoda meló ennyi fiatalt felnevelni, rendben tartani és a himeket versenyre
felkésziteni! Az illető vagy nyugdijas, vagy akalmazottat tart. Viszot ennyi fiatal himből összeállitani
a kollekciókat maga a GYÖNYÖR! Egyszer hallottam még 1982-ben SCHOLZ-nál 14O valahány
az évi fiatal himet énekelni.Nem győztem a fejemet kapkodni, hogy a hozott szép futam honnan is
jött, mert csak az irányt tudtam behatárolni hirtelenjében.Visszatérve a lengyelekre. Rengeteg
madaruk van és két egyesületük. Ez a számomra ÁLOMMADÁR a 26. helyre sorolt kollekcióban
bizony csak 78-85-8O pontos társak között énekelt, úgy, hogy nyilván kimagaslott közülük. Itt is a
Hohl+knor pontértéke 48, úgy hogy igen szép. Ami nagyon tetszik még a 17pont kongvacsengő,
no és a 18pont fütty. Megjegyezzük ezt a O3-as gyürűszámú madarat és megnézzük, hogy a
mesterversenyükön-más birók elött- hogyan fog szerepelni.Ugyanis ez a verseny PFO=Polskie
Federácji Ornitologie a kanáris egyesület versenye volt. A másik Polski Zwiazek Hodowcow
Kanarkow i. Ptakow Egzotycznych egyesületnél is volt 22 kollekció. Ebböl lesz a
MESTERVERSENYÜK. Nos itt fogjuk megkeresni a már emlitett O3-as madár pontértékét, ha
addidra még egyáltalán a csúcson lesz. Egészen más! Hallgatva a román felvételeket Josef
barátom a meghallgatáson eszkuzálja magát, pedig a 92-es kalitban éneklő madár gyönyörüen
hozza a Kacagót. Többször is. Halgassátok meg! Ritkán megyek fel a topikra, de ennek amit
feltettél igazán örültem. Nos hát ennyit fiatal barátom: Igaz barátsággal ölellek: Guszti bátyád."

Hozzászólás 2009 dec. 17, 11:47 
SIASZTOK :!: Majd ha pontossan tudjuk mennyi kollekció és egyéni lessz akkor megcsináljuk a beosztást :!: Nagyon szépen kérek mindenkit irja le mennyit akar nevezni,hogy kőnnyebb dolga legyen a szervezőnek :!: Mostmár ILLENE mindenkinek tudni hogy mit és mennyit akar nevezni,MONDOM ÉN :!: :?: ........ŰDV.....TIBI

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 dec. 17, 10:59 
Szia André !
Küldtem pü-t.

Hozzászólás 2009 dec. 17, 8:48 
Szia Lajos!
A méreteket már leadtam a Bélának egy hete.
Küldj egy telszámot püben és este felhívlak és bemondom a méreteket neked is.

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 dec. 17, 7:54 
Sziasztok !

Most már konkrétumok vannak :

1. A hely ugyanaz, mint 2oo8.- ban csak kaptunk még 2 kissebb termet. Tehát a lebírált madarakat el lehet helyezni és lehet hallgatni őket.

2. A kupák meg vannak rendelve a felíratok is az oklevelek is. Küldtem necónak , Ferinek egy emailt amiben a díjjazások vannak összefoglalva. Béla a tied mindég visszadobja a levelet, írd meg a pontos e-mail címed az avikultura@t-online.hu -ra.

3. Madarak beszállítása a műv házba 2 - án fél 9 órától van. Ha kell előbb is behozhatjuk, de csak aznap. Aki előző nap jön az a szálláson tarthatja.
Szállás van, csak kérem az igényeket leadni a levél megkapását követően.

4. verseny kezdete és sorsolás 2-án 1o órakkor. A meghallgatás 17 -ig tarthat.

5. másnap 3. - án 9 órától folytatódik amig kész nem leszünk, 14 kor díjátadás ebéd.

6. Ma du. küldöm a leveleket, e-mailokat a versenyfelhívással.

7. André a kupák talpazatának mérete kellene, ahhoz, hogy a felíratozást is megrendelhessem.

8. A verseny nevezési díjai:

Kollekció : 3 ooo,-/ kollekció.
Egyéni : 1 ooo,-/ db.

9. Bíró van, Varga Tibi kikérőjét elküldtem a Szerb szövetség bírói testület vezetőjének.

1o. Felhordó van szállás bitztosított neki.

11. Börze lehetőség 3.-án delőtt a Műv. házban.

Hozzászólás 2009 dec. 17, 7:15 
Sziasztok!
Gabesz!
Az E-vitamin koncentrátumokat termékenység vitaminnak is nevezik.
Párosítás előtt 3-4 héttel csinálj egy 5 napos kúrát és az eredmény nem marad el.Arra nagyon vigyázz,hogy ne adagold túl mert tojnak tőle mint a csirkék.Nekem tavaly sikerült túladagolni és az első fészekaljak 6-8 tojásból álltak :lol:
Gyuri Bácsi!
Pesten a Metaloglobusznál vettem a lemezt meg a ragasztót is de ők már bezártak.Azt tudom,hogy nem mindegyik műanyagot lehet ragasztani(hogy melyiket azt ne kérdezd)Én attól kaptam a tippeket aki az első 20 kalitkámba csinálta a tálcákat.Ha kell előkaparom a számát és küldöm.Beszélj vele szerintem segít.

Hozzászólás 2009 dec. 17, 2:29 
doromboló írta:
Nem mostanról beszéltam,hanem az elmúlt évtizedről általában !..Miért?..Ez a Champion madár a Scholcz Rudi madara volt?...
...

Bélám, ilyenkor este már nehéz eset vagy..., hiába ez már az én időszakom. :lol:

Én egy LENGYEL selejtezőről írtam, ahol 38 kollekcióból, a huszonhatodik helyezettben található a champion rigó 26;22;17;18 ponttal, ami azé' NEM SEMMI! Két bíró értékelt, tökegyésugyenezeket a pontokat kapta mindkettőtől!

erre Te írtad, hogy:
doromboló írta:
Ébresztő ! :lol: ..Nem minden arany ami fénylik !...Európában egyedül a Cselákoknál vannak 26-os hohlok, sőt én már láttam 27- pontos hohlt is PAPÍRON !...Az ottaniak mesélték évekkel ezelőtt, hogy "Rudi bátyám, örülök, hogy én pontozhatom a kollekciódat" !... = 26 !...

erre én, hogy:
neco írta:

Bélám, ha valakinek nyalni akarnak, annak a kollekcióját nem a huszonhatodik helyre hozzák ki! És itt bizony ebben a kollekcióban volt ez a champion rigó!

erre mos'meg kérded:
doromboló írta:
Nem mostanról beszéltam,hanem az elmúlt évtizedről általában !..Miért?..Ez a Champion madár a Scholcz Rudi madara volt?...
...

.... :shock:

szóval hagyjuk, tényleg késő van. :wink: :lol:

Én is beszéltem a héten Lajossal. A büfét állom Ferivel, mint tavaly, és ha lesz külföldi résztvevő, egy kupát feldobok "A 2009-es Roller Ranári Énekverseny Külföldi Résztvevőinek Legjobb Madara" címmel, valamint minden H-MNK egyesületi tagnak felajánlok egy példányt a bibliából. :wink:

csakhá' tudni k'öllene lesz-é külhoni résztvevő, meg....meg....mikorra szállítsuk be a rigókat, mikor sorsolunk, mettől meddig lesz a bírálat, mikor az eredményhirdetés és egyáltalán hányan leszünk.....?.... stb....
Jó lenne tudni 1-2 d'ógot előre, mer'azé nem biztos, hogy mindenkinél úgy ugrál a család, ahogy a rigók fütyülnek?!? :roll:

Hozzászólás 2009 dec. 16, 23:16 
...
Én már érdeklődtem !...De semmi válasz ...Mert először azt kéne tudni, hogy azon kívül amit André felajánlott mincs még konkrét ismereteünk a serlegekről..
Miután nem jött válasz, kérdeztem Kuzmit, hogy mi van a Lajossal, aztmondta, hogy már jól van és szerinte semmi baj a versennyel...
Az biztos,hogy a DM-ben nincs benne a felhívás mint tavaly volt !?...Nem türelmetlenkedünk, várunk még egy-két napot.... :shock:

Hozzászólás 2009 dec. 16, 21:03 
Lassan talán a mi versenyünkről is k'öllene beszélni.
Mikorra szállítsuk be a rigókat, mikor sorsolunk, mettől meddig lesz a bírálat, mikor az eredményhirdetés és egyáltalán hányan leszünk?

Olvasom, hogy a Gabesznál is érdeklődött Chidu mi lesz nálunk, de sokat ám mi sem tudunk kevesebb mint 3 héttel a verseny előtt.... :? :roll:

Lajos, Béla mi a repedt répa lesz?
Dugjátok össze a buksitokat a szkájpon, oszt kérünk egy tájékoztatót id(r)e! :23:

Hozzászólás 2009 dec. 16, 20:52 
doromboló írta:
Ébresztő ! :lol: ..Nem minden arany ami fénylik !...Európában egyedül a Cselákoknál vannak 26-os hohlok, sőt én már láttam 27- pontos hohlt is PAPÍRON !...

Bélám, ha valakinek nyalni akarnak, annak a kollekcióját nem a huszonhatodik helyre hozzák ki! És itt bizony ebben a kollekcióban volt ez a champion rigó!

doromboló írta:
Necó !...A fehér madarakat színkanári mahinációval érték el de még ennyi év után is vannak visszaCSENGÉSEK !... :? ...A Robinak volt Bécsből egy gyönyörű fekete koronás fehér rollerje de az bizony nem csinált mást csak csengvegördülőt !...Gyönyörű madár volt egyébként....

Mondjuk igaz, ez a három nyüves dög nálam is tényleg szép....., de attól még sz@.t sem érnek. :twisted: :evil: :twisted:

Hozzászólás 2009 dec. 16, 19:23 
Ébresztő ! :lol: ..Nem minden arany ami fénylik !...Európában egyedül a Cselákoknál vannak 26-os hohlok, sőt én már láttam 27- pontos hohlt is PAPÍRON !... Az ottaniak mesélték évekkel ezelőtt, hogy "Rudi bátyám, örülök, hogy én pontozhatom a kollekciódat" !... = 26 !...
Furcsa módon még a Szlovákoknál sincs ilyen megkülönböztetés ! Ehhez a világon semmi köze a madaraknak !...Én hallottam Scholcz madarakat bírálati lappal és nem volt a madárban közel sem az ami a papíron volt !..
Ezzel együtt a Ssholcz Rudolf egy kíválló tenyésztő és rendes ember de valamiért szanaszét nyalják a s.ggét !?...Különösen most van bajban legalább is a Szlovákok szerint,nagyon mélyek lettek a madarai és nincs hangjuk csak mozog a giga ! (torokzacskó)...A nyerő madarak mostanában a Vrnyatanál vannak de azok is nagyrészt Gheling madarak. 200 körüli gyűrűt rak fel mindkét úriember egy évben, sőt az utóbbi veri a 300at is !.. :roll: ...Tőle csak örökölni lehet madarat venni nem !... :shock: ...El nem tudom képzelni mit csinál annyi madárral melyeket két gondozónő lát el...Azt sem tudom, hogy a tréninget hogy csinálja, vagy csináltatja ?!... :?
Necó !...A fehér madarakat színkanári mahinációval érték el de még ennyi év után is vannak visszaCSENGÉSEK !... :? ...A Robinak volt Bécsből egy gyönyörű fekete koronás fehér rollerje de az bizony nem csinált mást csak csengvegördülőt !...Gyönyörű madár volt egyébként....

Hozzászólás 2009 dec. 16, 19:00 
doromboló írta:
Necóka ! ...A csengve gördülősök lemenőiben nincsen fehér ?.... :shock:

De van!!! :shock: ...a'mmeg mit jelent, jót vagy rosszat?!? :roll:
(a madárnak midenképpen rosszat, mert fogytán a türelmem :lol: :D :lol: )

Varga Tibor írta:
...ÉN is átfutottam az Europai előselejtezőkőn lássátok ott is van MINDEN,szerintem az idén HIÁNYCIKK lessz a kongvacsengő és a KITŰNŐ fűtty,nagy RITKA a 18-pontos :!: DE azért LÁTTAM ám néhol 26-pontos HOHLT az már BŐKI...............DE ami lényeges hogy a nagyoknál is vannak 330-340-es kollekciok...

Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy ezek még csak a selejtezők, a spiccverseny január elején lesz a nagyoknál, az igazi mogulok akkorra időzítik a csúcsformát! Ezek a guruk 3-4 hét múlva minimum 10 ponttal jobb kollekciókat fognak szerepeltetni, erre lenne egy söröm! :wink:

Délután beszéltem Guszti bátyánkkal, részvétét fejezte ki a rigóim miatt, (meg persze súgott mit próbáljak meg még vélük a hideg betonos kezelés előtt) meg persze beszéltünk a környező országok selejtezőiről. A cseheknél 15 városban közel 300 (!!!) kollekció részvételével zajlanak az előversenyek! Ehhez jönnek még a szlovákok, akikkel a közös nagy bajnokságuk jan. 4-10 közt lesz megtartva.

A lengyel eredményeket is érdemes jobban megnézni. Nékik két egyesületük van, ezek szintén bal oldalon találhatóak, és a versenyek pontozása a "CZELADŹ-PFO " vagy a "BYDGOSZCZ-PZHKiPE " feliratra kattintva jönnek elő a http://haze.pl/ honlapon.
A CZELADŹ-PFO -ra kattintva a 26.!!! helyen szereplő kollekcióban találjuk a shampion madarat 26!!!;22;17;18!!! pontot kapott mindkét bírótól! 26-os hohlrollt!!! 18-as fütty!!! mellé.
Azért ezt a rigót meghallgatnám?!? Tibi, Béla?

Hozzászólás 2009 dec. 16, 18:37 
SZIASZTOK :!: Nem kell azért ugy ELSZONTYORODNI a csengők a hó hatására jelentek meg a madarainknál :lol: -persze ez VICC volt :!: Nálam p.l. a csengők az idén nem DOMINÁLNAK. A végére ki fog minden alakulni csak NYUGIBA..........ILYEN frissen TRENIROZZOTT madarakba minden fajta HANG benne van..........ÉN is átfutottam az Europai előselejtezőkőn lássátok ott is van MINDEN,szerintem az idén HIÁNYCIKK lessz a kongvacsengő és a KITŰNŐ fűtty,nagy RITKA a 18-pontos :!: DE azért LÁTTAM ám néhol 26-pontos HOHLT az már BŐKI...............DE ami lényeges hogy a nagyoknál is vannak 330-340-es kollekciok :!: Ha éngem kérdeztek az idei versenyről jó SZINVONALT jósolok :!: Ezt azért mondom mert ez a topic sok mindent elárul nekem és a lényeg hogy SOKAT lehet tanulni BELŐLE :lol: .....ŰDV. nektek......TIBI

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 149  Következő