Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 dec. 6, 11:28 
Na hali! Látom, elkezdődött!!!! :D

Jól van, már van fogalmam, hogyan zajlik a verseny és igencsak kíváncsi vagyok a szegedire is ismervén a résztvevőket! Jó lenne egy kandikamera!!!!! :lol: Hú, a meglepikre lennék igazán kíváncsi, mert tudom, hogy lesz meglepi :wink: Neco, leszel itt is fotoriporter, ugyi? Minden egyes momentumról sorozatfelvételt kérek!!! 8) :lol: :lol:

Doromboló, a fotókat összecsomagoltam és mindet- no jó, azé' kettő-hármat kihagytam :lol: :roll: - és elküldtem a főnöknek, ő pedig, mert nem nagy bűvölője a számítógépnek, szerintem segítséget kért egy szájberszaki-rolleros kollégától mert a köszönő levelet már én is ettől az embertől kaptam, ki a fényképek miőségét is megköszönte! Úgyhogy csak így van, ahogy én gondolom. Osztán hogy másokat is megörvendeztessen, hát mindenkinek elküldte a "ráeső" részt :wink: Ugyan nekem is megvannak már a résztvevők címei, de én még csak egy kis porszem vagyok a szerkezetben... No, hát így volt, meg ahogy Neco mondta.

Közben meg a gyűrűkészítőnk is felhívott telefonon, merhogy elfelejtette mennyit is rendeltem... Rendes alak! Hm, jövőre is csak 20-at rendeltem, és hátha most több sikerrel járok s lesz is kire felhúzzam, no meg rajta is marad, netán a madár is benne marad a gyűrűben, nem úgy mint idén. Kettő aranyos hímem és büszkeségem, a 86 és 88 pontos madaraim eladásra kerülnek. Netán ha érdekel valakit innen... :wink:

Lajos, örömmel látom, kiszabadultál a kórterem fogságából :wink: , a katalógus elképzelt tervéről is beszélnünk kellene.

No, egyelőre ennyi, maj még jövök. Ma végre nálunk is süt a nap! Talán teszek egy sétát a kis tavacskánál... Eddig ott voltam "becsomagolva" a Miki puttonyában :lol: ki se látva a fejembű...

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2009 dec. 6, 11:02 
ROLLERTENYÉSZTŐK :!: Ugy kellene megbeszélni a dolgokat .ha 2-napos verseny lessz hogy 10-óra előtt ne kezdeni inkább délután elhuzni az osztályozást mert 90-százaléka a versenyzőknek csak délután rakja ki a madarakat :!: Tudom hogy ez nem az én dolgom hogy belekotyogjak,de ÉN nem tudom eljátszani a NÉMET birót..........NÁLAM ritka az a madár amely nem szólal meg-ESETLEG HA KUKA :!: :?: :lol: NO de akkor is a NÉMET az CSAK NÉMET drágábba kerűl mint pl. eggy LEGYEL VAGY EGGY SZLOVÁK ...NEM akarom a birókat bántani mert éngem is a végén valaki SZIDNI fog ez már csak igy van rendbe.........TISZTELETTEL TIBI

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 dec. 6, 10:21 
Na mi a helyzet tikocskákim és kokaskák ?...Nem nagyon jelentkezik senki a pillanatnyi helzettel ?!...
Bátorítónak elmondom,hogy már csak 2 kollekció van amit benn kibírok,a többi hármat kibaszarintottam amadárházba mertmindegyik elkezdett valami hülyeséget...Az egyik, bár szépek a hohlok és a füttyök is de sziszeg a nyomorult úgy mint mikor készül a teavíz és elkezd gerjedni a szamovárszerű fütyülős forraló ! A másik már sípolni is tud mire kiérek a beindult teacucchoz !..A harmadik az ablak alatt nyüsszögő kiskutyák nyüszkölését is tudja....A negyedik a WC lehúzás utáni vízfeltöltő kortyogásaival őrjített meg...Aztán kettő egész szépen kezdett el nyiszorogni de úgy is maradtak...kiderült, hogy a gyengébb nem kitörni kívánó képviselői voltak ! :? ...Már annyian vannak büntiben, hogy egy külön házi versenyt is rendezhetnék !...Hiába még engem is megtréfálnak ezek a szűzmárjások ha valamit másképpen csinálok mint a megszokott volt... :) Direkt csináltam egy tréning helyiséget az idénre de nem sikerült befejeznem ezért lett ami lett...
Azért aranyosak ám !...Egy laikus nem is nagyon venné észre amiről itt beszéltem,igaz ez sovány vigasz ha tudom,hogy a bíró nem éppen mondható laikusnak !..De jól van ez így...ez adja a szépségét a dolognak,hogy mlndig akad megoldani való és van miről témát cserélni,okoskodni.... :57:

Hozzászólás 2009 dec. 6, 10:04 
Ne annak örülj, hanem annak, hogy ne veled kezdjenek !...Mert így még az is lehet, hogy mindkét kollekciód első lesz, az első nap és a másodikon is !... :77:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 dec. 6, 2:31 
doromboló írta:
....Ki lehet ő ?...

Egy Craiova-i tenyésztő, akinek a madarait hallgattuk a másik épület aulájában, és akinek az egész versenyen az egyetlen!!!! 90 pontos madara volt...
....de sajnos megszívta a sorsolással. Reggel kilenckor k'öllött szerepelniük a rigóinak, ami nem tetszhetett nékik, mert a 23-as nem énekelt, a 32-es meg nem hozottt hohlklinglit (amikor mi kora délután meghallgattuk mind énekelt!).
Szóval az Övé lett a champion madár, de a két renitens rigó miatt kollekcióban csak a futottak még sorban szerepelt.... :?

Amúgy a német bíró precizitására jellemző, hogy sehová nem "képzelt" oda semmit. Amit nem hallott azt kihúzta mindenkinél. A bajnok második számú kollekciójánál két madárnál is kihúzta a füttyöt és a hohlklinglit. Pedig egyik sem lehetett [cenzúrázva] madár, mert hohlrollra 23 és 24! -et kaptak.

-------------------------------------------------------------------------

Lassan nálunk is szervezni k'öll a bulit. Lajos bátyám jövő héten (vagy az utánavalón) a "fizetős" tagoknak emilben-postán k'üddeni fogja a nevezési felhívást (legalábbis remélem?!? :wink: ), amire postafordultával kérünk választ.
A'sszem amióta én vagyok, most először két napra fog húzódni a bírálat.... Végre!!! :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 dec. 5, 22:55 
Constantin Aurélian néven küldött nekem már kétszer is három-három képet egy kedves Román ember. Mindhárom képen azok a felvételek vannak melyet Gabesz már felraktál idre...Ki lehet ő ?... :shock:

Hozzászólás 2009 dec. 5, 22:42 
Gabesz írta:
Kép

Na ! Gabriella !...Mellik vagy Te álruhában ?... :65:

Hozzászólás 2009 dec. 5, 19:19 
Kép

Hozzászólás 2009 dec. 5, 19:14 
Na mi a helyzet báránykáim ?...
Hol a drappszínű ....ba vagytok !?.... :57:
Kéremszépen mindenki írja idre, hogy hány kollekciót ill egyéni rollert tud a vörsönyre kiállítani ???....Marietta és Amaryl Is !....Az eljuttatásról még gondolkodunk de egyenlőre aztatatat szeretném tudni, hogy valóban mennyi a birálható madár e pillanatban ?... :wink:

Hozzászólás 2009 dec. 4, 21:14 
Aradi Gabi írta:
Marcsi keden jon a szamitogep szaki es lesz irasjel,adig koszi a megerteseteket.
:P
Egy roller himem bekerult a szinkanariaim koze, sajnos eltanulta a csipogasukat .
Van valami mentese az enekenek?

Próbáljad elkülöníteni teljesen a csapperoktól és tartsd sötétben minimum 2 hétig. Nem kóterra gondoltam, hanem egy besötétített helyeiségre ahol erős félhomály van azaz nem korom sötét. Ha ilyen lehetőséged nincs akkor tegyél zsákszövetet a kalitkára körbe. A takarmány 90%-a repce legyen a 10%-meg fénymag...Zöldet egyáltalán ne adj !...

Hozzászólás 2009 dec. 4, 15:19 
Marcsi keden jon a szamitogep szaki es lesz irasjel,adig koszi a megerteseteket.
:P
Egy roller himem bekerult a szinkanariaim koze, sajnos eltanulta a csipogasukat .
Van valami mentese az enekenek?

Hozzászólás 2009 dec. 3, 17:59 
Bocsi :oops: Dorombolo ezt tenyleg nem igy gondoltam ,koszi a javitast

Kituljak szamolya fel tenyeszetet

Marcsi lasan belejovok

Hozzászólás 2009 dec. 3, 15:46 
Hú ! Te necó !...
Húzzák ezek mint a marha dereka !?... :shock: :wink:

Hozzászólás 2009 dec. 3, 15:18 
Mielőtt még páran félreértenék ! : Nem én számolom fel a tenyészetemet ez ebben a világban elképzelhetetlen ! Hanem a Kitulják ! ...
Egyébként abból a rahedli serlegből csak pár db. a rolleres a többi galambászatból volt !...Lenne neki több is de mikor rájuk találtam már hosszú évek óta csak vitték meg hozták ugyanazokat a serlegeket mert mindegyik vándorserleggé lett nyilvánítva merthogy nem volt már ilyesmire pénz !...Mióta bekeveredtem közéjük megint voltak örökre hazavihatő serlegek mert mindig vettem amennyi kellett.... :oops:

Hozzászólás 2009 dec. 3, 5:51 
André, ez igggggen!!! :56:

....én meg lassan egyre inkább a futottak még kategóriában érzem magam a két nyamvadt bandámmal....

Kép

Kép

..azért ez ö'lég tehetségesnek tűnik, de a többieket inkább nem említem :42:
Kép

Hozzászólás 2009 dec. 2, 22:41 
Szia Gabesz!
Ha tudsz rá még egyszer időt szakítani, próbáld meg a "necoready@gmail.com" -on. :wink:

Hozzászólás 2009 dec. 2, 22:15 
Gabesz nesok kepet kulgy egyszere es elfognak meni ,minap igy jart a felesegem is.

Andre kultem put megkaptad?

Hozzászólás 2009 dec. 2, 21:35 
Hú, Andréééé! Gyönyörűek, mint egy-egy ékszerdoboz! Hanem ott a legalsó képen a legalsó madár a hófehérke alatt... micsoda egy sötét alak! Egybeolvad a paravánba! 8) De van rajta valami piros... mi az? Hogy meg ne igézzék? :lol: Szinte hallani lehet őket, ahogy így bedőlnek...

Szia, Szilvi! Üdv a topikon!

Neco, megváltozott az e-mail címed? Nem ment el a citromailre... pedig sok képet csomagoltam!

Na puszi nektek!

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 dec. 2, 20:42 
Kép
Kép
Kép
Kép

Hozzászólás 2009 dec. 2, 19:27 
Én is így gondoltam de azért inkább megkérdem minthogy megbántsak valakit.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 149  Következő