Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 dec. 1, 13:24 
...a szörp tényleg jó lehetett, mert én nem tudtam megkóstolni, felszippantották a srácok mindkét üveggel mire észbe kaptam! :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 dec. 1, 12:49 
:93: kösz, Marcsi, és neked is kedves Tibor! A 105-ös valóban jó szám, de ezúttal jobbnak bizonyult a 106-os, merthogy ő hozta a 88 pontot, mire felettébb büszke vagyok! 8) Igaz, jó tanáraik voltak a csibéimnek: a Neco Gábrisa és a román elnök Illése. Mindkét fiatal szülei is ez a párosítás, merthogy bratyók: Necotól való a tojó és Illés a papa. Hanem ammá valami, hogy a fiatal felülmúlta a papát! Igaz, azt tanultam, hogy a tojó génjei hozzák az éneket :wink: . Ezúttal hivatalosan is tag lettem, a 27-es szám az enyém, természetesen a monogrammom is rajta marad a gyűrűn. Tibor, mit szólsz, jó szám a 27? :D

Hozzászólás 2009 dec. 1, 11:40 
Hogy te miket nem tudsz mondani! :lol: A feketeribizli szörpi. Vót... :wink: Tele van vassal, C vitaminnal és mitől különleges, nyersen van eltéve és nix benne tartósítószer! No, maj még kapsz tűlem, ha tanálkozunk!

Idézet:
Gabeszunk madarait is díjazták (ehhez szívből gratulálunk! ) :

Neco, köszönöm szépen és persze mindent köszönök! Nélkületek... Aztán csudijó képeket készítettél! De mé nem csináltunk olyant is, hogy hárman vagyunk rajta? Gép volt eppen elég... a fenébe! Figyu, mailben küldök neked még fotókat, -igaz, én csak a hegyeket fényképeztem, de ha fel tudod használni, nyugodtan!

Puszi nektek: Gabesz

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 dec. 1, 11:09 
...és a Gabriella tantónéni havasimálna szörpije, - merthogy kaptam tülle egy üveggel - meg ollan vót, hogy azóta is merevedésem van !... :lol: Már csak egy keverésre való éktelenkedik a öveg alján a többit 2 nap alatt beszippantottam... :? :lol:

Hozzászólás 2009 dec. 1, 10:18 
Elnézést mindenkitől, ígérem ez az utolsó aztán témát váltok! :wink:

Aradi Gabi írta:
...wazzzeee...!

neko a csalad az elso ,legyszi ezert ne haragugy.

De a fene essen beléd, hétfőn még nem, de pénteken már a család az első?!? :shock: :95:
...különben azt senki sem kérte tőled, hogy ne foglalkozz a családoddal, én is foglalkozom az enyéimmel :wink:
...de talán egy telefont elereszthettél volna, ne tartogassam a lefoglalt rigókat, ne csináljak teljesen hülyét magamból, amiért egyszer elküldök minden vevőt, két hétre rá meg újra ugyanazokat a madarakat kínálom!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2009 dec. 1, 13:25-kor.

Hozzászólás 2009 dec. 1, 9:24 
...wazzzeee...!

neko a csalad az elso ,legyszi ezert ne haragugy.

Hozzászólás 2009 dec. 1, 3:24 
...wazzzeee...!
Én is az vagyok, háromszorosan! A születésük előtt 6-7 hónappal azért én már sejtettem valamit, te meg még hétfőn nem tudtad, hogy pénteken az leszel?!? :shock: :twisted: :evil:

...most vagy Te veszel engem hülyére, vagy téged vett valaki arra...?!? :roll:

Hozzászólás 2009 nov. 30, 22:28 
Neco apaletem!!!!!!!!

_____________________________-
Udv: Aradi Gabi

Hozzászólás 2009 nov. 30, 22:16 
Aradi Gabi írta:
Neko jelentkezek a kivegzesre!!! :oops:

Há'temeg hol a p..a v'ótál mostanáig!?!? :twisted:
Legszívesebben belepaszíroználak egy füttykalitba, és csak repcét kapnál kajálni addig, amíg el nem dalolod h'un a francba kóricáltál! :23:

Hozzászólás 2009 nov. 30, 22:08 
...sokat ehhez nem tudok hozzátenni, esetleg képeket, meg egy köszönetet a meghívásért és a szíves vendéglátásért!
Kaiser Pistának külön köszönet a rigókért, remélem remek utódokkal fognak megörvendeztetni mindkettőnket!

És akkor a képek előtt a száraz adatok:
A verseny Nagyszebentől néhány kilométerre található Kisdisznódon (Cisnadiora) zajlott, a Fogarasy-havasok lábánál. 20 résztvevő 27 kollekciójával nevezett a versenyre. A madarakat Jozef Czmok bírálta Németországból.

A verseny végeredménye:

I. Ilie Chidu 354 pont

II. Niculae Brezoi 352

III. Florin Anghel 347

IV. Cornel Mitrea 346

V. Ilie Angheloui 343

Dorombibélánk át szeretné ölelni a havasokat:
Kép

Vendéglátónk Chidu Ilie, Maróti Bélával a versenyre nevezett madarak tárolóhelységében:

Kép

A bíró, Jozef Czmok munkában:

Kép

Ilie tenyészetét is megtekintettük. Szakmai hozzáértését a madárházban látható rengeteg serleg és oklevél igazolja:

Kép

Kép

Néhány kép az eredményhirdetésről:

Kép

A bíró szóbeli értékelését Botta Rudolf tolmácsolta:

Kép

Gabeszunk madarait is díjazták (ehhez szívből gratulálunk! :wink: ) :

Kép

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 nov. 30, 21:12 
Sziasztok ! (Tibikém, nem tudlak felhívni mert elveszett az a telefonom amelyikben benne volt a számod,ezért csörögj rám nyugodtan a skypon és tudunk beszélni...)
Szóvel és tettel...Hát meggyöttünk !...Kiválló sefőrőm vót de én sokat görcsöltem egyszerűen azért mert még az életben nem fordult elő, hogy nem én vezettem...A necóka remek sofőr csak én voltam kicsit beszari. Érdekesség képpen mondom,hogy bármelyik volt és aktív autóversenyző társamat meg lehet kérdezni, mindegyik fosik ha más vezet !...Érdekes de így van !...
Szóval először is azt mondom, hogy a Románok éppen olyan emberek mint bármelyikek az EU-ban....Legalább is a rolleresek ! :)...
Nagyon szivélyesen fogadtak bennünket, a vezetőjük olyan kedvesen megszorongatott, hogy recsegtek a csontjaim.. :) ...
A Gabeszék bűbályosak voltak,nagyon elegáns volt a drágám, a legújabb smink szerint kimaskarázva a szeme alatt! :lol: ... A férje megszállott fotós és karate bajnok ! 8)... Gyönyörű képeket tud csinálni .... :wink:
Ahogy láthattuk is !... A táj, ott a Fogarasi havasok alatt egyszerűen káprázatos volt...
A rollerek pedig éppen olyanok mint nálunk. Az elnöküknek Ilie Chidunak többségében ugyan úgy az Aloiz Ghelingtől vannak madarai mint nekem...
Itt is az elnök nyert és teljes joggal hisz meghallgattuk a kollekcióját és leesett az állunk !...Egy klasszissal jobbak voltak a madarai mint a következőnek a sorban pedig egy ismert igen jó fülü Német bírójuk volt...A napokban ide felrakott Lengyel mesteréhez kísértetiesen hasonló hangzású kollekciója nyerte a versenyt.
A Gabeszka madarai is remek csibék !...Az pedig örömmel töltött el, hogy valóban miliméterre el sikerült találnom a német itésznek még a csengőkre adott pontjait is !. :shock: ...
Sajnos nem tudták elfogatni a viszahívásunkat mert Chidunak még lábadoznia kell jan. 2.-án !... :lol: ...Egészségére de valóban jó lett volna ha eljön mert egy igazán kedves, nagyszívű embert ismertünk meg benne...
Summa summárum jó volt hogy ott lehettünk és köszönjük midnyájuknak, elnök úrnak, Kajzer Pistának, Gabeszéknak és a többieknek...
Biztos necó is tesz ehhez még valamit...

Hozzászólás 2009 nov. 30, 20:02 
GRATULÁLOK GABESZ :!: Csak hogy tudjad a 105-ős szám az mindig szerencsát hoz,látom az eggyik versenykaliton ez aszám van feltűntetvel :lol: Az én számom 105-s :!: Mégegyszer TISZTA SZIVBŐL GRATULÁLOK.........BÉLA-NECÓ Isten hozott beneteket.....Nemsokára jőn a BULI TISZTELETTEL ....TIBI

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2009 nov. 30, 13:27 
Sziasztok,

köszönjük a képeket és gratula minden résztvevőnek.
Remélem a nagy utazók is mondanak majd még pár dolgot :)

Lajos szerencsére jól van. Kórházban van még mindig, olvasgat pihenget stb.
A részletekről majd tőle, remélem hamarosan.

Hozzászólás 2009 nov. 30, 12:42 
No, akkó most ha'llám...

Aradi Gabi, kösz!
Na igen, a helyezések:

I. Chidu Ilie (Cisnadie) 354 p
II. Brezoi Niculae (Craiova) 352 p
III. Anghel Florin (Constanta) 347 p

S a képek: Pirkadat

Kép

Reggeli fényben a hatalmas óriások

Kép

Csibéim

Kép

Na még egy kép a hegyekről 8)

Kép

Itt meg a két Nagy Rolleros: Maróti Béla különdíjat ad át az első helyezettnek

Kép

Szakmai értekezés. Dorombolónk mellett Botta Rudolf

Kép

Díjkiosztás után. Sajnos csak ez a kép van, hol mindhárman rajta vagyunk...

Kép

Pussz!

Hozzászólás 2009 nov. 30, 11:30 
NO Hálistennek helyre jőtt a kapcsolat báris ÉNNÁLAM :lol: :lol: :lol:

Hozzászólás 2009 nov. 30, 10:47 
Sziasztok
Gabesz a roman bainoksag elso heiezetet Chidu Ilie madarai hoztak?
Gratula Gabesz
Neko jelentkezek a kivegzesre!!! :oops:

Hozzászólás 2009 nov. 30, 10:10 
Húúúú, de meg kellettt kerüljek itt mindent, hogy bejuthassak... Küzmi, mi történik? Nem tán a havazás? :?

Nos, megvolt a Romániai Nagy Rolleros Verseny!
És ott voltak Doromboló és Neco is!!!! Jó volt találkozni Veletek!!!!! :D
A romániai rollerosok elnöke meg több újságcikkben, rádió és tv-riportban fejezte ki örömét, hogy Ti is megtiszteltétek jelenlétetekkel rendezvényüket. -Majd ha Küzmi meggyógyítja a honlapot, jönnek ők is biztosan a beszámolóval, addig hozok pár képet, ha engedi a rendszer és egyáltalán lesz ki benéz majd ide :roll:

Először is a csodálatos reggeli látkép, mi a teraszunkról tárult elénk pirkadatkor: :shock: :evil: Na bocs. Nem enged. Pedig :( ... gyönyörű fennséges felhőkarcolók a maguk 2500m-es nagyságukkal rgadtattak el engem. Szemem nem bírtam levenni róluk...
Hát akkor... Majd máskor.

Akkor annyit hadd mondjak el, hogy két kis pasim csodálatosan szerepelt a nagy előadáson! Személyesen a német bírótól kaptam dicséretet :wink: és két illusztris vendégünk is így konstatálta: nagyon jó madarak! 86 és 88 pontot énekeltek a drágáim! :D Osztán... hogy ez a Doromboló mekkora egy roller szaki! Hajszálpontosan megmondta, hány pontosat énekelnek a madaraim anélkül, hogy látta volna a bírálati lapot!!!!!! (Doromboló, bocs, hogy ez nekem feltűnő, de mégiscsak egy nehéz műfajról beszélünk, szovel minden elismerésem!)

Na, egyelőre ennyi. Kaptam oklevelet és serleget, merthogy első női rolleros vagyok romániában, hihi... nem tudtam, hogy ezt is díjazzák... no és egy üveg pezsgőt is kaptam Kedves Vendégeinktől, merthogy vettem a bátorságot és hónom alá vettem a kótert :lol: . Egyébként Amaryl most figyelj!!!!! Enyém az utolsó hely! Hipp-hipp-hurrá! :lol:

No, többet nem locsogok... Puszi nektek: Gabesz

Ui: ...most olvasom.... LAJOS, MIELŐBB GYÓGYULJ MEG!!!!! ugye nincs nagy baj? :shock:

Hozzászólás 2009 nov. 30, 9:49 
DRÁGA BARÁTAIM mi ez a nagy SZÉLCSŐND :?: A Lajos korházban van tud e róla valaki :?: Én is tegnap halottam :!:

Hozzászólás 2009 nov. 30, 9:49 
DRÁGA BARÁTAIM mi ez a nagy SZÉLCSŐND :?: A Lajos korházban van tud e róla valaki :?: Én is tegnap halottam :!:

Hozzászólás 2009 nov. 26, 22:57 
LAJOSOM :!: Ha jőttők a Szabadkai kiálitásra lágyszives hozzál 2 példányba meghivót a ROLLER versenyre :!: Muszály a mi szővetségűnnek 2példányt átadnom :!: Előre is kőszőnőm és VÁRUNK beneteket, TISZTELETTEL TIBI

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 149  Következő