Húúúú, de meg kellettt kerüljek itt mindent, hogy bejuthassak... Küzmi, mi történik? Nem tán a havazás?
Nos, megvolt a Romániai Nagy Rolleros Verseny!
És ott voltak Doromboló és Neco is!!!! Jó volt találkozni Veletek!!!!!
A romániai rollerosok elnöke meg több újságcikkben, rádió és tv-riportban fejezte ki örömét, hogy Ti is megtiszteltétek jelenlétetekkel rendezvényüket. -Majd ha Küzmi meggyógyítja a honlapot, jönnek ők is biztosan a beszámolóval, addig hozok pár képet, ha engedi a rendszer és egyáltalán lesz ki benéz majd ide
Először is a csodálatos reggeli látkép, mi a teraszunkról tárult elénk pirkadatkor:

Na bocs. Nem enged. Pedig

... gyönyörű fennséges felhőkarcolók a maguk 2500m-es nagyságukkal rgadtattak el engem. Szemem nem bírtam levenni róluk...
Hát akkor... Majd máskor.
Akkor annyit hadd mondjak el, hogy két kis pasim csodálatosan szerepelt a nagy előadáson! Személyesen a német bírótól kaptam dicséretet

és két illusztris vendégünk is így konstatálta: nagyon jó madarak! 86 és 88 pontot énekeltek a drágáim!

Osztán... hogy ez a Doromboló mekkora egy roller szaki! Hajszálpontosan megmondta, hány pontosat énekelnek a madaraim anélkül, hogy látta volna a bírálati lapot!!!!!! (Doromboló, bocs, hogy ez nekem feltűnő, de mégiscsak egy nehéz műfajról beszélünk, szovel minden elismerésem!)
Na, egyelőre ennyi. Kaptam oklevelet és serleget, merthogy első női rolleros vagyok romániában, hihi... nem tudtam, hogy ezt is díjazzák... no és egy üveg pezsgőt is kaptam Kedves Vendégeinktől, merthogy vettem a bátorságot és hónom alá vettem a kótert

. Egyébként Amaryl most figyelj!!!!! Enyém az utolsó hely! Hipp-hipp-hurrá!
No, többet nem locsogok... Puszi nektek: Gabesz
Ui: ...most olvasom.... LAJOS, MIELŐBB GYÓGYULJ MEG!!!!! ugye nincs nagy baj?