Hali hali, sziasztok

!
No, előkerültem. Vagyok kicsit

. Visszapörgettem egy-pár hónapot, egy évet, itt ott keresgéltem valamit, mert minél több ismeretet gyűjtök, annál inkább derül ki, hogy milyen keveset tudok... És akkor erre a bejegyzésre bukkantam rá

Doromboló, ezt tőled hoztam

, talán kicsit válasz Amarylnak is az "Egyébként meg mi van itt,uborkaszezon????? ha közben nem születne 1-2 baba,7számra meg sem szólalnátok!!!!!" bejegyzésére...:
"Gabikám !
Mit gondolsz miért kezdtünk másféléket írni itt a lapon ?...Mert kipukkadtak a kérdések...Alig várom, hogy jöjjön egy újabb szakmai kérdés, de addig is beszéljünk akármiről!
Észre sem vettük és lettünk egy nagy család, tudjuk kinek mikor párzik a madara, milyen almot tesz alájuk és azt is, hogy mikor és hova megy nyaralni...
Annak is örülök, hogy nincsenek bajjal kapcsolatos kérdések mostanában, ami azt jelenti számomra, hogy sokmindenben sikerült segítséget nyújtani.
Az lenne a nagy álmom, ha az év végi versenyen, vagy annak keretében, vagy azután egy központos helyen találkozhatnánk személyesen is és - hadd legyek telhetetlen - mint ellenfelek is tisztelhessük egymást a közeli jövőben..."
Akkor még nem is hittem, hogy sikerül kialakítanom egy kis rollergalerit, amire most a sok keserű tapasztalat, kín és csalódás ellenére is nagyon büszke vagyok!, de a legmerészebb álmaim között sem szerepelt, hogy a saját rollerpalántámat félve ugyan, de bemutathatom majd nektek ...
Kedves Doromboló, előtte arra gondoltam, hogy mint már annyian megtehették, ellátogatnék hozzád a "szentélybe". Egész konkrétan, jövő héten lenne erre alkalmam, ha neked is megfelel. Ennek a fórumnak köszönhetően barátokra leltem

kiktől sok esetben segítséget, támogatást kaptam, nagyon sok különleges és kedves embert ismerhettem meg, személyesen is találkozhattam velük: tavaly Lajosnál voltam szemrevételezni hatalmas exóta állományát, idén pedig Neco és Béla engem tiszteltek meg (szerény tyúkólamban) látogatásukkal

. Most rajtam a sor, hogy a Főszakit meginterjúvoljam, majd viszek fotoapparátot és nektek mindent alaposan dokumentálok

! Kedves Doromboló, ha eddig nem volt rá időd, én majd kihallgatom neked a fiatalokat

! És már alig várom a Nagytalálkozást, amikor Veletek, Többiekkel is személyesen találkozhatok majd a Szegedi Hangversenyen !
Kedves Fricc, úgy látom, nem kell sok és már te is nagy rollerszakértő leszel

. És őszintén sajnálom, hogy nem jön össze az a bizonyos villámlátogatás, amiről nemrég szó volt. Szívesen vendégül láttalak volna egy baráti beszélgetésre!
No, mára ennyi. Majd még jövök.
Puszi nektek: Gabesz
Ui: Doromboló, nagyon tetszett a "Mitől szép a rollerezés" című bejegyzésed

!