Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 aug. 3, 19:16 
Minden esélyed megvan kedves barátom, hiszen jó madaraid vannak...csak ugye az a franc mágia !?.... :57:
De még nem bagy te annyire öreg hogy csak úgy másszuk a dobogókat ám !..... :wink: :lol: Gáborom viccet félretéve olyan párosításaim vannak hogy európában nem létezik jobb ebben a pillanatban ezt szerénytelenség nélkül mondhatom mert ezt te is tudod de mivel még egyetlen egy sincs amelyik már kivedlett volna, sőt a fele még el sem kezdte a vedlést ezért biztosan tudom azt is hogy nem lesznek kész a madaraim a versenyre !...Sajnos ez már teljesen biztos....Csak abban reménykedem hogy az "einzel vogelben" talán lesz egy kész hímem és így ott tudok lenni mint résztvevő is a versenyen !?....Ennyit szeretnék elérni az idén nem többet... :roll: Aztán hogy valóban sikerül e ez a jövő titka !...... :37: Ezt a hülye fejdíszt ugyan szerettem volna tizedszer is felrakni és ezzel megnyugodtan lezárni egy szép korszakot de most szépen megtisztítom....még egy próba milyen érzés is volt....aztán viheted bocsánat ! VIHETITEK ! Mert azért már máshol is vannak bomba madarak igaz a felkészítés elsőre nem szokott olyan jól sikeredni mint egy tapasztalt profinál...... :37:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 aug. 3, 18:29 
Amaryl írta:
...... ha közben nem születne 1-2 baba,7számra meg sem szólalnátok!!!!! irrgum-burrgum :34:

Az utánpótlással is kell törődni! 20 év múlva rollernagyhatalom leszünk. :lol:

doromboló írta:
Nekem Van 20 kölköm....

Ilyen sok....?! :shock: A francba.... :? Pedig reménykedtem hogy az idén tán megfoglak. :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 aug. 3, 7:44 
Pl. Hol van a Körtemag ????..... :roll: Almuskaaaa !.....Mi vaaaan ?!.... :shock:

Hozzászólás 2008 aug. 2, 23:30 
vedlési szezon. :bom:

Hozzászólás 2008 aug. 2, 21:17 
Na hát ez az,hogy én sem ülök ott!!! sőőőőőt.....épp emiatt elvárnám,ha hébe-hóba meglátnak,repessenek az örömtől,és hatalmas fütttyel üdvözöljenek még a tojók is,hogy na véééééégre előkerültem!!!! :01: :04: :04:
Egyébként meg mi van itt,uborkaszezon????? ha közben nem születne 1-2 baba,7számra meg sem szólalnátok!!!!! irrgum-burrgum :34:

Hozzászólás 2008 aug. 2, 17:43 
Gyerekek ! Miről kábuldoztok !?....
Nekem Van 20 kölköm...Igaz késeiek nagyon, még júliusi is van köztük de az eleje az májusi...Még semmilyen hangot nem hallottam igaz nem ülök ott a röpde mellett....Egyébként ki bírná ki azt a borzalmas nyekergést, köszörülést amit ilyenkor a tökösök hallatnak !?....NYUGI !
Egyetlen hímje mindenkinek lesz ami elég az egyes madár kategóriához !
Nyugalom csigavééééér ! :01:

Hozzászólás 2008 aug. 2, 17:03 
Vagy nincs mit mondania. :02:

Hozzászólás 2008 aug. 2, 17:00 
A néma levente. :lol:

Hozzászólás 2008 aug. 2, 14:13 
Jjjjja,nem lett csapat,mert bruttó 3,nettó 1,ez a hím!!)))) ráadásul kussol,hogy szégyen hallgatni!!!! meg sem nyekken!!!! :26:

IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2008 aug. 2, 11:03 
Szia Gizmó!

Az illatos hintőpor a legártalmatlanabb védekezés! A kalitot minden oldalról szórd körbe, ne találjanak a hangyák átjárást rajta! Így nem férnek a kalithoz és a madarakhoz!
Mikor a lányom kicsi volt, sok gondot okoztak ezek a kis dögök a lakásba, ráadásul mérget sem használhattam, akkor akadtam erre a módszerre és tuti beválik!

Gyönyörű a kisfiad! Jó egészséget Nektek!

Hozzászólás 2008 aug. 2, 10:43 
Kedves Barátaim,

köszönöm kívánságaitokat.
A család többi része tegnapelőtttől ithon vannak. Zsuzsa egyre jobban van. Sámuel szokja a terepet. (Ha szeretnétek itt láthattok képeket, így nem teszem be ide: http://picasaweb.google.com/gzsylm/Samu ... sAugusztus)
Problémával fordulok hozzátok, segítséget várva. A madaraimat a teraszon tartom. S már régóta megfigyeltem a hangyák jelenlétét a teraszon. Sejtettem is, hogy a magokra járnak. Ma a kalitot kivettem, s láttam, hogy félig meddig be vannak költözve a kalit egyik sarkába, sőt bejárnak a madarak alá s madarak által kidobált magokot, meg mit tudom miket ide-oda hordoznak... Persze a terasz az a sarka kész bázisuk.
Nekem ez nem tetszik. Mit tehetek, hogy hangyamentseítsem a teraszt?

Üdv, Zsolt

Hozzászólás 2008 aug. 2, 7:52 
Szia Matyi !
Persze hogy elhozod ha lesz köztük hím ! Először is küldj majd fotókat ide ha ráérsz !...
Amaryska is elhozza, vagy valamelyönk elhozza neki a madarát az egyéni versenyre mert csapat nem lett ha jól emléxem !....

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 aug. 1, 23:28 
Milyen szépen és igazat beszél a mi Mátyásunk! :flower:
Csakhogy előkerültél! Nincsenek meggyűrűzve az Imola unokái?? Na, csak ezt kell megtudja :shock: :lol: ... És ha kiderül, hogy füttyös is van köztük, csak éppen nem volt időd kihallgatni őket? Vajon, ez olyan nagy baj lenne a versenyen? nem lenne nehéz kiválasztani, melyik a tied. Hátha kiokoskodnak valamit a nagyok, ahogy itt a kezdők segítségére már tették is :wink: . Biztosan van megoldás!
Ja, és imádom a sárgadinnyét! Vagy már mondtam? 8)

Amaryl, kedves! Gratulálok a szépszámú családodhoz és az eljövendő kis unokához!!! Aztán tudtad, hogy tegnap Oszinak névnapja volt? Kapott duplaadag kedvenc magot :lol: ?

No, a hétvégére magatokra hagylak, jók legyetek! És hallgassatok Matyira :wink: ! Éljen a Dinnyefesztivál :D !
Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 aug. 1, 21:36 
Kedves Gabesz a feltételezésedre válaszolva, az én hitvallásom: Szeretkez ne háborúz. Az igazság természetesen félúton van. nem"odaát" idézet Murder ügynöktől. A zöldség és gyümölcs termelők sajnos nagyon rosz helyzetben vannak. De nem szeretek panaszkodni úgy, hogy ennyi.A madárkákkal kapcsolatban, sajna a gyűrűk későn érkeztek meg, így ők csupaszok. Hárman maradtak ,de még nem sikerült füttyös ifjoncot találni (vedlésmiatt)gondolom. Azt találtam ki, hogy Fifó még 3-4 csajszival :D elbírna, és azokat szereznék neki, tetszik ez a mohamedán vallás. Szóval én még az idén nem tudok résztvenni a versenyen,de mivel Szeged csak 100 km ezért szeretnék személyesen is találkozni eme széphangú társasággal. Sok tanulnivalóm van még.Bár egy fiú is kellene ha az enyémek leányzók .:shock: :shock: Marcsika ,Szentesen vettem törpicsekeket,van három párom. egy fehéret,egy feketét, egy tarkát.... . Ma kezdődött a DINNYEFESZTIVÁL. Mindenkinek Forró ölelés.

Hozzászólás 2008 aug. 1, 21:14 
Gizmó,itt hátul ballagva,sok szeretettel kívánok én is minden elképzelhető jót Nektek,a picinek,egész családodnak!!Nőjön nagyra a kis legény békében,boldogságban,szeretetben,egészségben!!!

Szerdán az UH megmutatta,hogy a 4.unokám,aki a fiam 3.csemetéje lesz,és a Jézuska hozza,de ez nem tuti,lehet,arra megszületik- szóval a 2 fiú után,lány!!!
Akinek nem világos,mielőtt itt reklamálás ténye forogna fent: a lányomnak van 1 lánya,ez az első unokám,elmúlt 17 éves....a fiamnak van kettő, mégpedig 3 és fél,és másfél éves fiúk,és ott lesz a lány harmadikként....szóval azért nem tudok dec-ben Veletek menni bulizni meg fütyülni!!!!
:sunny: meg azért vagyok csak elvétve itt,mert most jöttem megint tőlük haza....szóval nálunk zajlik szépen!!!!! :89: de madaraim élnek és virulnak,csak ritkán látnak!!!!!

Hozzászólás 2008 aug. 1, 20:55 
Gizmó és kedves neje. Gratulálok kedves szülők. Sok örömöt és vidámságot hozzon házatokba a kis SÁMUEL. Egészséget mindenkinek.ÁLDÁS ,BÉKESSÉG.

Hozzászólás 2008 júl. 31, 17:10 
:25:

Hozzászólás 2008 júl. 31, 12:50 
Gabesz írta:
Nu-nu! Egymás közt szólva is víziTyúk a "falat" neve... :24:

Bocs :12: A lényeg akkor is ugyanaz... 8)

Hozzászólás 2008 júl. 31, 8:26 
Nu-nu! Egymás közt szólva is víziTyúk a "falat" neve... :24:
De a madárhatározóm szerint is. És így már nem is hangzik olyan nyam-nyamosnak :65:
(Talán a vízityúk csibéi, mondjuk sörkorcsolyának :roll: :lol: :shock: :pale: ...)

Ő az illetékes: hosszú, zöld, 42-es lábakallal :roll: :lol:
Kép

Hozzászólás 2008 júl. 30, 23:28 
Jujjj Gabesz!!!!!

Ezek után el se merem képzelni mi történhetett szegény kis vízicsibékkel miután lefényképezted őket :twisted: :shock: :?

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 261  Következő