Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 júl. 30, 21:32 
...én is úgy szeretem a csirrrkét, mint Lilú :57: Bocsi, Marcsika :02:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KT6KWTnjn9Y[/youtube]
(Leloo- Az 5. elem http://youtube.com/watch?v=mr7V3IFz5VI&feature=related :wink: , csak mert egyik kedvencem :D )

Hozzászólás 2008 júl. 30, 14:12 
doromboló írta:
Laxiiiiii ! Az arcodba belelóg egy fényképezőgééép !.... :shock: :roll:
:lol:

Nem véletlenül történt! :lol: :lol: :lol:

Én a mániákus hajlamú fotóamatőrök közé tartozom :twisted:

Hozzászólás 2008 júl. 30, 14:08 
Sziasztok!

Köszi a dícséretet, nekem is tetszenek a kis foltosaim, csak kár, hogy nem lett több. No de majd jövőre! :D
Gabesz, szavadon foglak ám! 8)

Szép ez a madár, Marcsi, ez tényleg nem csirke!!! :wink:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 júl. 30, 11:52 
Laxiiiiii ! Az arcodba belelóg egy fényképezőgééép !.... :shock: :roll:
:lol:

Hozzászólás 2008 júl. 30, 11:44 
Helo!

Nem akarok helyeket töltögetni. :lol: Jövőre érettségi, és továbbtanulás. Akkor azt hiszem kevesebb madaram lesz. Úgyhogy most kanári ide hozzánk nem jöhet (meg hát hova is raknám), de ki tudja :twisted: talán majd egyszer.
Amúgy lakhelyem Szalkszentmárton :lol: .

Hozzászólás 2008 júl. 30, 10:42 
Sziasztok, rolleresek :D !

Ma vééégre-végre süt a :sunny: ! És mielőtt még kiszabadulnék az udvarra, gyorsan beírok ide nektek 8) .

Mona, gyönyörű szépek a madárkáid!!! Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok!!! És csudaszép helyet is csináltattál nekik, abszolút praktikus ezzel az összenyitható résszel :wink: . No, majd eccer közelebbről is megnézem magamnak :D .

Marcsika, jó volt a copfos sztorid :lol: . Hogy még a csirkék is tudnak sznobok lenni :roll: ... Nahááát! :lol: :lol:

És nini! Ki van itt! Szia, Lax!!! Hol lax :lol: ? Te is tanulsz rollerül :wink: ? Jó is, mert legalább betöltöd a Kynyoo által üresen hagyott helyet... ő ugyanis teljesen elpártolt tőlünk :twisted: .

:05:
Na pá-pá! Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 júl. 30, 9:52 
Helo!

Én is gratulálok Gizmó! (kár hogy így lemaradtam...)

Hozzászólás 2008 júl. 29, 20:50 
Sziasztok!

Drága Gizmó, nagyon aranyos vagy, ahogy így aggódsz a fiadért, látszik, hogy szereted és első baba! :wink:
Azok a piros pöttyök el fognak múlni, még benne van a piciben az édesanyja hormonjainak egy része, az okozhat ilyen kiütéseket, plusz kapja a fincsi tejet, és ha az kicsit még erősebb, akkor az is lehet a baj, de nem lesz gond, ez átmeneti, és hamarosan elmúlik, szép kis rózsás lesz a bőre!
Zsuzsának kitartás, hamarosan úgy fog futni, mint a nyúl! :D

Gabesz, hozom a megígért képeket, most az én madaraim is együtt vannak, így mindenkiből látható lesz valami:

Kép

Kép

Kép

Kép

Hozzászólás 2008 júl. 29, 19:29 
Hali, hali!

Gizmó, egy nagy :40: nektek, de azért kérlek, ne vidd túlzásba ezt a nagy áldozathozatalt... Sámuelnek még egyelőre az a dolga ebben a nagy világban, hogy egészséges csecsemő legyen és szépen gyarapodjon, ha jól tudom, hallgasd meg! De jó kezekben van, hamar meggyógyul :wink: .

neco írta:
Tényleg Gabesz! A zebráknál kikeltek a fiókák az udvari röpdéd párkányán?

Bocs, Neco, nem válaszoltam a kérdésre 8) . Igen, pont úgy volt, ahogy mondtad! Míg odavoltam kikelt két pici pinty. Kaptak rendesen és megfelelő időben lágyeleséget, amit ne mondjak, a csapat jócskán meg is dézsmált, így csak egy picike maradt életben. Tamás nagyon ügyesen meggyűrűzte, de sajna pár napra rá az is elpusztult... Ez van. Most kipucoltam teljesen a párkányt, minden fészkelési ingert okozó tényezőt kiküszöböltem, hadd pihenjenek. Csak Icám nem bír magával :roll: ...

Köszi a properreles képeket! :D :lol:

Marcsika, a tej, de főleg a házitej hasmenést okoz, főként egy ilyen pici madárkánál, aki ugye, nem is erre a fajta táplálékra van berendezkedve ... A túró mondjuk, eleve más állagú, és hiányzik belőle a savó... Lehet, az is jobb lett volna, vagy szépen felszeletelt földigiliszta? Hű, de jókor mondom :roll: , fene a pofám...
Jó kis herrrnyófilé :wink: , hm...

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 júl. 29, 17:29 
Kedveseim,

ma valék a kórházban.

Zsuzsa épül, ma már természetesebben mozgott mint tegnap.

Sámuelnek máris része van minden teremtmény sóhajtozásában és vajúdásában (Róm.8,18-25) ugyanis a teste tele van piros kiütésekkel. Ha Jézusnak része volt a betegségekben, Sámuel miért is lenne kivétel?

Azt mondják a kórházi illetékesek, hogy ez gyakran előfordul. A „miért” kérdésre pontos válasz nincs.

Ha minden rendben, akkor holnap kiengedik. Ez Sámuel testsúlyának gyarapodásától függ. Sámuel úgy tűnik törekszik erre, ugyanis eszik, és ennivaló is van.

Ha az apa sorsa érdekel, akkor jól van, várja, hogy hazajöjjönek a kórházbanlevők.

Zsuzsa üdvözöl.

Üdvözlettel,

Zsolt

„Ne engedd, hogy a gondok annyira elhatalmasodjanak életeden, hogy miattuk elfelejts, örülni a Feltámadott Krisztusnak.” (Teréz anya) - Ha mát Teréz anya szóbajött.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 júl. 29, 16:10 
feketemarcsi írta:

A tej az tényleg olyan rossz ötlet volt?

Ahogy csináltad úgy nem. Folyadékveszteséget pótolta, valamennyi tápanyag van benne, SOS megoldásnak nem volt rossz.
Fiókanevelésnél kiegészítőtakarmánynak szerintem lehet alkalmazni. Alaptakarmánynak természetesen nem alkalmas, hiszen a madarak emésztőrendszere más takarmányra van "kitalálva", de kiegészítőnek jó.

Egyik haverom minden reggel ad a nevelő hullámosainak tejben áztatott fehérkenyeret. Ez kb. 2 órát van elöttük, délután meg tojásos lágykaját etet. Gyönyörűek a fiatal madarai!

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 júl. 29, 14:02 
Marcsínókám ! Ahogy leírtad az elején csak arra lahatatt gondolni hogy elnézted míg elpusztult....Bocsánatot kérek a ledorombolásért nem tudtam hogy egy Terézanya veszett el benned ?! :lol:

Hozzászólás 2008 júl. 29, 10:59 
Marcsiii, Marcsikaaa! Ne sértődj már meg :24: !

Szegény kis csurinak szinte semmi esélye sem volt, de te legalább megpróbáltad! Én is ezt tettem volna. Olvastalak a vadmadarason, veled drukkoltam, de egymagában már ez a nagy pottyanás elég lett volna szerencsétlennek, hogy kimúljon- valószínű ez a bevérzés innen is következhetett. Gondolom, a szülők akartak megszabadulni szegénykétől...
Aztán az a tény, hogy főként első órákban, fél napig nem is kaphatott madárnak normális kaját, csak házitejet :75: , hááát ez is eléggé lecsökkentette az amúgy is kevéske esélyét a túlélésre (én a lágyeleséget hígítottam egyszer joghurttal... de a madarak nem szopnak tejet Lajos szerint :lol: , bár állati fehérje. No, erről még beszélünk biztosan). Aztán jött a főtt tojás, de szegény pára már addigra eléggé legyengülhetett...
Ilyen pici kis csupasz madárkánál nemcsak az etetés okoz nagy fejtörést- főként ha azt sem tudod, milyen madár?, de a melegentartása is már egy elég komoly feladat! A fészekben az anya alatt 40 fok is van!!! Próbáltam már fészekben lévő pár napos kanárifiókát kendőbe bugyolálva olvasólámpa alatt tartani, a fészek belsejében pedig írtó nehéz állandó 38-39 fokot is tartani... Kiszáradásról nem is beszélek. No ezért fogok venni infralámpát! Csakhogy legyen :roll: .

:66: , azért sajnálom szegénykét.

Hozzászólás 2008 júl. 29, 9:52 
Drága Marcsikám ! ...Mégis mire vártál hogy Jézus szíve megsegíti ezt a szerencsétlent ?! Nem elaludt szépen hanem éhenpusztult !...Ha esetleg egy kis főtt tojás és kis keksz, vagy kétszersült, vagy száraz kenyérmorzsát összekevertél volna és egy csipesszel a szájába raktad volna mikor éppen tátotta a csőrét még mindig élne !.... :roll:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 júl. 29, 3:22 
Tényleg Gabesz! A zebráknál kikeltek a fiókák az udvari röpdéd párkányán?
Amúgy meg tényleg régen rollereztünk, de hát ilyenkor a vedlés derekán nem sok teendő van..... csak a tollak porszívózása, mert különben néhány nap alatt eltemet a tollhalmaz. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 júl. 28, 22:36 
Gizmó írta:
Közben kelnek a ...-ek, azért nem írom ki, mert nem kanárik és más topikra jár :wink:

...deee, de! Nyugodtan kiírhatod, hogy az a kicsi mocsok csármás zakatolós idegbajos nagyszájú népség, azok az aranyoskák, azok, a zebrapintyek! :lol:

Na, itt gyerekek egyhuzamban pocsék az idő. Úgyhogy ezt a "napos széket" kiteszem a ház elé és kiülök, hallgatom majd a kerti vendégeim, a kis dalosok énekét (hú, Neco egyből mondta, hogy mi énekel... de mostmár én is tudom, melyik a csicsörke 8) de aszonta, jár hozzám a zöldike is, és kenderikét is mondott volna? már nem tudom...)
Két eső között a feketeribizlit szószerint leloptuk a bokrokról... Úgyhogy Mona, Amaryl, nyugi, meglesz a bor is meg a szörp is :wink: , a kóstoló meg nem marad el! A sok esőzéstől a hatalmasra duzzadt Olt csak úgy dübörög el itt a ház előtt, de röpdében a madaraimat egyáltalán nem zavarja ez a marcona időjárás. Icám rendületlenül fészekrevalót gyűjt, a kis bolondka, Illés alábbhagyott az énekléssel, Roland pedig még mindig kitartóan gyakorol :shock: . Gábrisom kezd jobban kinézni, úgyhogy holnaptól megy ki ő is a röpibe, de valahogy hiányozni fog idebentről a szép andalító madárdal... Attól függetlenül, hogy vedlik a drága, egy-egy strófát elfújt nekem idebenn :D . Majd látom, ismét hogy jönnek majd ki együtt a pasik...odaki :wink: .

Mona, hiányolom a képeket... Ugye, lesznek? 8)

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 júl. 28, 21:33 
Barátaim,

mindeniketeknek köszönöm jókívánságotokat. Ha jól emlékszem 2 kérdés hangzott el, de úgy hiszem h a Dorombolóé nem igényel választ. Marcsi: igen járok, s nagyon szeretem őket. Most épp Csíszér Lászlót hallgatok.
Közben kelnek a ...-ek, azért nem írom ki, mert nem kanárik és más topikra jár :wink: ...

Ölellek titeket!

Hozzászólás 2008 júl. 28, 18:24 
Gratulálok a legújabb Gizmó-generáció elsőszülöttjéhez ! Hitben és szere-
tetben nevelkedjen, a hallását pedig roller-énekkel kérem fejleszteni ! :wink:
Üdvözlettel: Laci

Hozzászólás 2008 júl. 28, 14:49 
Zsolt ez tényleg gyönyörű baba! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ők már minden jó kívánságot elmondtak helyettem is. Sok jó egészséget az egész családnak!
:31: Üdv:Margó

IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2008 júl. 28, 12:26 
Szia Gizmó!

Én is hagy gratuláljak a kisbabához!
Jó egészséget és sok boldogságot Neki és Nektek is a felneveléséhez!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 261  Következő