Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 szept. 22, 20:23 
Gabesz írta:
:13:

--------------------

Lajos, jönnek a képek! Remélem még ma :D .

E-mailen ?

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 szept. 22, 19:28 
:13:

--------------------

Lajos, jönnek a képek! Remélem még ma :D .

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 szept. 22, 18:48 
Ja a zokni...

Hozzászólás 2009 szept. 22, 7:22 
Gabesz írta:

Rolandot tanítottam én mindenféle dalra, de úgyis csak az ő nótáját fújja. Szerencsére :lol: .

Puszi nektek: Gabesz

Ma megszabadítottam a karanténtól, mára be is fejezte a tollváltást legalább is úgy tűnik, hogy nem szórja szanaszét a hacukáját.

Gabesz nem tudsz valamit a Művész fotókról ?

Hozzászólás 2009 szept. 21, 22:12 
:lol: , nincs szennyes. Kézzel mosva, napszárítva illatosra az utolsó csipkés... zokni is :shock: 8) :wink: :lol: :lol: :lol: .

Hozzászólás 2009 szept. 21, 21:23 
Mi ez a nagy titkolódzás?Teregessétek ki a szennyest mert még a végén meg öl a kíváncsiság :lol:

IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2009 szept. 21, 21:05 
Szia Gabesz!

Válasz ment pü.-ben, kicsit hosszúra sikeredett, de sok minden történt a nyáron!

Szép estét Mindenkinek!

Hozzászólás 2009 szept. 21, 18:00 
Üdv Gabesz!

Sajnos ez a gyárbezárás nem a képességeken múlik hanem az amerikai gondolatmenetén illetve az EU energiamegtakarítási projektjén!

Amúgy a kedélyeimet nem nagyon tudod ezzel felborzolni nem ilyen egyszerű dolog ez! :lol: :wink:

Hozzászólás 2009 szept. 21, 16:33 
No, úgy látom, sikerült felpiszkálnom a kedélyeket. Bocs.

Hidd el, Kynyoo, érzem én azoknak a felkiáltójeleknek a súlyát. Itt a messzi távolban nemcsak a megélhetés problémájával kell szembenézni az embernek, hanem sokkal alapvetőbb dolgok miatt is sz@rban vagyunk nyakig, kiknek nemcsak az anyanyelvük, de emberi jogaik is vészes helyzetben vannak ugyanúgy mint a napi betevő. Ha nem hiszed, kérdezz meg egy másik messzi távolit. Nyugi, megjósolom neked, hogy nem fognak kirúgni, ha csak azt mutatod magadról, ami valójában vagy-na jó, kicsit azért többet adunk be, hogy megkapjuk mire pályázunk,- és becsülettel megállod a helyed, ja, vagy nem vagy túlképzett a feladatra... mert akkor megint nem kellesz. De akkor van kilátásod egy jobb helyre is! Azt hiszem így működik. Majd szorítok neked, ugyanúgy magamért is. Matyi majd figyel :lol: .

Moncsi, a kellemetlen tapasztalatok kihozzák az emberből az efféle hangulatot... Igen, kíváncsi vagyok, és megkérdem püben, mert én végigcsinálnám az iskolázást és lebíráltatnám ha lenne amit. Csakhát az egy szem oskolát-kijárt madárral merre menjek? És ha felkínálkozik egy lehetőség- gondolok a szegedire és Rátok-, a körülmények könnyűszerrel áthúzhatják azt. Talán idén elfogadnak egy dalossal Szebenben és nem azt írják a nevem mellé, hogy "Nem jelent meg." Te sokkal sikeresebb voltál a tenyésztésben mint én vagy a "padtársam". Kérdés püben.

Marcsi, legalább magot hozhattál volna arról a mindenttermő fáról! :wink:
Jaja, Rolandot tanítottam én mindenféle dalra, de úgyis csak az ő nótáját fújja. Szerencsére :lol: .

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2009 szept. 21, 5:59 
Gabesz írta:
Kynyoo, látom, te sem mentél külföldre dolgozni. Úgy emlékszem, ezt mondtad nekem, merthogy ezért kell eladd a madaraid... Úgy látom, mégsem az összeset adod el... De a rollerok azok mennek :shock: . Hová lett az a kezdeti nagy fellángolás?

Hello Gabesz!

Igazad van nagy biznisz ez nekem már folyik is ki a pénz a párnám alól várj egy pill visszanyomogatom.... :22:
Szóval leírom a történetet mivel már rágalmazásnak veszem amit írsz :lol: !
Pontosan egy hét múlva a cég ahol dolgozom ZRT-ből KFT-lesz. Októberben nyílvánosságra kerül kiket rúgnak ki drukkolj hogy közéjük kerüljek és akkor bejön amiről hónapok óta karattyolok :wink: ! Talán akkor nem érzed majd úgy hogy biznisz szaga van!!!! Amúgy rossz esetben bezárják az egészt gyárat az csak nálunk Zalában 6000 munkahely!!! Majd szólok ha fenn lesz az origón csak hogy tudjál te is róla a messze távolban!!!

Üdv Nektek!

Hozzászólás 2009 szept. 20, 14:47 
Kéz csók és üdv mindenkinek!

Figyellek ám benneteket!!!!! Minden jót kívánok nektek.

Hozzászólás 2009 szept. 20, 7:13 
Sza Gabesz !

Roland szigorú karanténban van még 21.-ig. De nagyon aktív és megszokta a környezetet, úgy fújja, hogy elhallatszik Karcagig, ugyanis most ott vagyok a kiállításon csütörtök óta.

IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2009 szept. 19, 20:10 
Szia Gabesz!

De kis csipkelődős hangulatban vagy. :(
Nem raktam fel külön a hirdetést, utálom, mikor 3-4 topikban is csak ugyan azt olvasom. De ahogy Te is megtaláltad, bíztam benne, hogy más is olvassa.

A lebíráltatásról meg csak annyit, hogy nem nem szeretném, hanem....., de mindegy, ha igazán érdekel, szívesen leírom privátban, hogy mit és miért.
Hogy biznisz szaga van? Hát lehet, sajnálom.

Szép estét!

Hozzászólás 2009 szept. 19, 15:27 
Sziasztok !
Mielőtt Gabesz elszámoltat,inkább gyorsan magam vallok! Eltérültem a kizárólagosan roller kanárikat tartók útjáról, 1 pár gyémánt galamb vásárfiát vittem haza a Szegedi Madárkiállításról, illetve egy mudi kutya
szegődött még a házunkhoz . :oops: Rollerből azért 11 fiatalom csak felcseperedett, hatan fiús ábrázattal bírnak,egyedre szabott tréninggel készülök a Megmérettetésre. :wink:
Hali Gabesz !
Ha jól értelmezem,Roland már aklimatizálódik a szögedi viszonyokhoz?
Esetleg csíki dallal a tarsolyában érkezett ?
Derűs napot kívánok : Laci

Hozzászólás 2009 szept. 19, 11:59 
neco írta:
andré írta:
Rajtam rollerklubos póló volt :lol:

:shock: T'élleg! Ilyet csináltathatnánk! :wink:

:D , nagyon jó ötlet! És sárga, zöld vagy tarka színben, ritkán fehérben lenne jó :lol: . Exportra is kellene! :wink:

Na puszi nektek, kedveseim! Fütyülnek már azok a rigók?

Most olvasom a keres kínálban, hogy Moncsi idei pasikat szándékszik eladni... Ez okés is, Moncsi, ha már nem akarod tovább a rollerokat és lebíráltatni sem szeretnéd őket, de miért van ennek olyan biznisz szaga??? :shock: És ha eladó egy roller, először miért nem itt van megkérdezve, h netántán érdekelne-e valakit... Na jó, nem az én dógom.

Kynyoo, látom, te sem mentél külföldre dolgozni. Úgy emlékszem, ezt mondtad nekem, merthogy ezért kell eladd a madaraid... Úgy látom, mégsem az összeset adod el... De a rollerok azok mennek :shock: . Hová lett az a kezdeti nagy fellángolás?

Umari, üdv. a dilisek közt! :D
Marcsi, nagyon édes a kis Rebeka!!! Nagyra nőjön egészségben!
Amaryl... Hát te aztán nem semmizel! Hajrááá! Nagyon szépek a madárkáid! A fiúk míg itt lökdösik egymást a trónon, te szépen csöndben majd elfoglalod azt! :wink: Drukkolok!
Doromboló, nincsen szebb az őszi erdőnél!!! De aszond meg nekem, mitől tizenhatos egy bika?
Gabe, bocs. Tudom, adós vagyok. Nem ígérek már semmit, mert míg itt piszkál, előbb-utóbb meglesz az.
Lajos, túlélte Rolandom a karantént? Szedett már kicsit magára? Vagy ez ilyen filigrán? A többi madaram is nagyjából ilyen, kivéve egy-két csajszikát, azok most is zsírosabbak a drágák.

Hihi, aszongya Neco, irigy vagyok :lol: Hát nem mondom, néha tényleg :shock: , de emberbű vagyok, na. Képek viszont nem ez oknál fogva nincsenek a madaraimról. Egyszerűen nem csináltam. Megvannak, jól vannak, szépek, esznek, isznak, fürdenek, tollászkodnak nagyokat, biztosan énekelnek is... De olyan kevés időt töltöttem idén nyáron a madaraimmal, hogy még magam es csudálkozom. :shock: Úgyhogy ezért nincsenek képek. 4 fiatalom van, ebből egy hím van tutira, de attól másik is dalra fakadhat. Majd kiderül. Még kint vannak a röpdében annak ellenére, hogy reggelente bizony 4 fok is belehasít az ember arcába. Majd október végén hozom be őket.

Ajándékba hozok egy kitekintést a világ tetejéről :wink: , na jó, csak 970 m-ről... A hegyek között ott egész bent, a Csíki-medence.

Kép

No, szép szeptemberi napsütést kívánok!
Puszi nketek: Gabesz

Hozzászólás 2009 szept. 18, 12:36 
umari írta:
Szia Kynyoo!

Jelentem a szin hím már másnap reggel helyretette a tojóját...gyorsan tisztázták kinek hol a helye az ingatlanukban!!! :lol:
A rollerek csendben vannak de jól,és már egész összebarátkoztak a Katalin papagájommal aki szintén ebben a szobában lakik másik kalitkában.A Katalin már tud kanáriul...bár gondolom nem értik egymást. :P
Mégegyszer köszönöm őket,nagyon tetszenek!! :17:

Szia!

Örülök hogy örülsz! :lol:
Ezért jó a madarászás!
Azért figyelj a színesekre nehogy valami komoly balhé legyen!

Üdv

Hozzászólás 2009 szept. 17, 22:36 
Szia Kynyoo!

Jelentem a szin hím már másnap reggel helyretette a tojóját...gyorsan tisztázták kinek hol a helye az ingatlanukban!!! :lol:
A rollerek csendben vannak de jól,és már egész összebarátkoztak a Katalin papagájommal aki szintén ebben a szobában lakik másik kalitkában.A Katalin már tud kanáriul...bár gondolom nem értik egymást. :P
Mégegyszer köszönöm őket,nagyon tetszenek!! :17:

Hozzászólás 2009 szept. 17, 20:48 
Szevasztok!
A füttykalithoz az etetőket az olasz 2g-r forgalmazza.A graf honlapján is az olasz cuccot találjátok.Lehet pesten is kapni ilyeneket.Próbáljátok meg hívni Német Béla barátomat a 06-20-9582-002 számon.Az etető cikkszáma Art.028.Jó lenne ha nem mindenki tízesével rendelne hanem egy valaki rendelné meg mindenkiét!
A 2g-r honlapja: www.2g-r.com

Hozzászólás 2009 szept. 17, 19:56 
neco írta:
Kösz' Kinyó! Hogy ment a börze? Sikerült eladnod mindent?

Á nem! Maradt még pár madár de már felére csökkent az állomány... Mindjárt összeszámolom még mennyi van... bár reménytelen nem tudom! :lol:

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 szept. 17, 19:34 
Kösz' Kinyó! Hogy ment a börze? Sikerült eladnod mindent?

Mindenki 2-3 db.-al többet vegyen az etetőkből, mint amennyi a kalitokra kell. Leeshet, eltörhet 1-1 oszt néhány db. pótlása később macerás lehet. Ha elkoszolódik sem kell rögtön mosogatni, felteszi az ember a tartalékot, oszt jó'ccakát. (ezméletlen milyen akrobata némel'ik rigó! Teljesen kitekeredve, fejenállva, rácson keresztül is képesek beleszarni a külső etetőbe-itatóba! :shock: )... persze ez csak egy 5let. :roll:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 149  Következő