neco írta:
andré írta:
Rajtam rollerklubos póló volt

T'élleg! Ilyet csináltathatnánk!

, nagyon jó ötlet! És sárga, zöld vagy tarka színben, ritkán fehérben lenne jó

. Exportra is kellene!
Na puszi nektek, kedveseim! Fütyülnek már azok a rigók?
Most olvasom a keres kínálban, hogy Moncsi idei pasikat szándékszik eladni... Ez okés is, Moncsi, ha már nem akarod tovább a rollerokat és lebíráltatni sem szeretnéd őket, de miért van ennek olyan biznisz szaga???

És ha eladó egy roller, először miért nem itt van megkérdezve, h netántán érdekelne-e valakit... Na jó, nem az én dógom.
Kynyoo, látom, te sem mentél külföldre dolgozni. Úgy emlékszem, ezt mondtad nekem, merthogy ezért kell eladd a madaraid... Úgy látom, mégsem az összeset adod el... De a rollerok azok mennek

. Hová lett az a kezdeti nagy fellángolás?
Umari, üdv. a dilisek közt!
Marcsi, nagyon édes a kis Rebeka!!! Nagyra nőjön egészségben!
Amaryl... Hát te aztán nem semmizel! Hajrááá! Nagyon szépek a madárkáid! A fiúk míg itt lökdösik egymást a trónon, te szépen csöndben majd elfoglalod azt!

Drukkolok!
Doromboló, nincsen szebb az őszi erdőnél!!! De aszond meg nekem, mitől tizenhatos egy bika?
Gabe, bocs. Tudom, adós vagyok. Nem ígérek már semmit, mert míg itt piszkál, előbb-utóbb meglesz az.
Lajos, túlélte Rolandom a karantént? Szedett már kicsit magára? Vagy ez ilyen filigrán? A többi madaram is nagyjából ilyen, kivéve egy-két csajszikát, azok most is zsírosabbak a drágák.
Hihi, aszongya Neco, irigy vagyok

Hát nem mondom, néha tényleg

, de emberbű vagyok, na. Képek viszont nem ez oknál fogva nincsenek a madaraimról. Egyszerűen nem csináltam. Megvannak, jól vannak, szépek, esznek, isznak, fürdenek, tollászkodnak nagyokat, biztosan énekelnek is... De olyan kevés időt töltöttem idén nyáron a madaraimmal, hogy még magam es csudálkozom.

Úgyhogy ezért nincsenek képek. 4 fiatalom van, ebből egy hím van tutira, de attól másik is dalra fakadhat. Majd kiderül. Még kint vannak a röpdében annak ellenére, hogy reggelente bizony 4 fok is belehasít az ember arcába. Majd október végén hozom be őket.
Ajándékba hozok egy kitekintést a világ tetejéről

, na jó, csak 970 m-ről... A hegyek között ott egész bent, a Csíki-medence.
No, szép szeptemberi napsütést kívánok!
Puszi nketek: Gabesz